- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.161
Eşlerimiz genelde bize göre daha soğuk kanlılar ama eşin haklı..:)Artık Allah'in izniyle hamişsin canım, inşallah sağlıcakla kucağına almak ta nasip olsun..Yok daha bende yapmıycam zaten, kendimi rahat bırakacağıma eşime söz verdim :) herifimi de çileden çıkardım sanırım :)
Amin bitanem, ama zor sahip olunca çok evham yapıyormuş insan. Keseyi ve kalp atışlarını alayım da hayırlısıyla o Zaman tam rahatlıycam..Eşlerimiz genelde bize göre daha soğuk kanlılar ama eşin haklı..:)Artık Allah'in izniyle hamişsin canım, inşallah sağlıcakla kucağına almak ta nasip olsun..
Ah biz kadinlar canim artik takma kafaya keyfini ckkar test falan yapma gozunu seveyim.ne guzel yukselmis.hamis sey seniCanım 505 çıktı şükürler olsun.
6. Gün 83
8. Gün 245
10. Gün 505 oldu
Şimdi de kafaya neden bu defa 3e katlanmadığını taktım, ama lekelenme 8. Gün tüm gün gelmişti, demek ki sorun yaratmamış, şükürler olsun. Eşim kızdı daha test falan yok sana diyor :) hep evham yapacak bişey buluyorsun diyor. Sanırım haklı.
Şimdi sakin sessiz haftaya cumartesi gününü bekleyeceğim ilk kontrol için.
Artış sizce de iyi mi? Bir daha yapmama gerek var mı?
11 gün sonra ilk defa kan verme dışında evden çıktım. Eşimle ve kızımla sahil kenarına geldik kahvaltımızı burada yaptık. İnsan görmek iyi geldi :) hiç eve giresim yok :))Ah biz kadinlar canim artik takma kafaya keyfini ckkar test falan yapma gozunu seveyim.ne guzel yukselmis.hamis sey seni
Maşallah İstanbul'um doğdu da büyüdü bile .. Allahım hepimize bugünleri gösterir inşallah canım.. İsmini ne koydunuz :)Kızlar selam,masal2010 cnm tebrik ederim. Yazmışmıydım haturlayamadım. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Allah kalbinizdeki tüm dilekleri hayırlı eylesin kucaklarınızı sağlıklı yavrularla doldursun. Bnde sizlerle mucizemi paylaşmak istiyorum. Allahın hikmetine sual olunmaz demişler çok doğru. İşte benim olmaz denilen mucizem; hepimizin yüzü hep böyle gülsün. Evlatlarımız sağlıklı neşeli vatana millete ailelerine hayırlı olsunlar inşallah. Bi maaşallahınızı alırız teyzeler
Aynen canm doğru söylüyorsun,normal gebelikte bile heran ayrı bir heyecan yaşarken zor elde edilen gebelikte ki heyecan,stres çok daha fazla olur.Kese kalp atışı derken bu defa hareketlerini hissetmeyi bekliyor insan.Öyle böyle derken bir bakacaksin bebişin yanında gece uyanmalarini,gaz sancılarını konuşuyor,çözüm yolu arıyor olacaksin.Bunlar hele ki yogun bir mücadele sonrası ulaşılan mucizeden sonra tatlı yorgunluklar olur.Ben de diyorum bir olsun da gece uyumazsa en fazla kendime bir kahve yapar oturur icerim diye.Allah hayallerimizi boşa çıkarmasın inşallah..Amin bitanem, ama zor sahip olunca çok evham yapıyormuş insan. Keseyi ve kalp atışlarını alayım da hayırlısıyla o Zaman tam rahatlıycam..
Ay ben onun gamzelerini yirimmmm.masallah buyumus canim.darisi basimiza canim insallah o gunleri gorurmuyuzki.Kızlar selam,masal2010 cnm tebrik ederim. Yazmışmıydım haturlayamadım. Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Allah kalbinizdeki tüm dilekleri hayırlı eylesin kucaklarınızı sağlıklı yavrularla doldursun. Bnde sizlerle mucizemi paylaşmak istiyorum. Allahın hikmetine sual olunmaz demişler çok doğru. İşte benim olmaz denilen mucizem; hepimizin yüzü hep böyle gülsün. Evlatlarımız sağlıklı neşeli vatana millete ailelerine hayırlı olsunlar inşallah. Bi maaşallahınızı alırız teyzeler
Maşallah İstanbul'um doğdu da büyüdü bile .. Allahım hepimize bugünleri gösterir inşallah canım.. İsmini ne koydunuz :)
Ay ben onun gamzelerini yirimmmm.masallah buyumus canim.darisi basimiza canim insallah o gunleri gorurmuyuzki.
Çok ayrıntı belki ama Transfer ve pozitif sonucu aldıktan sonra dışarda normal pantolonumu giyiyorsunuz? Sanki normalde giydiğim pantolonlar çok sıkı ve etkilenecekmiş gibi geliyor bana.. Eğilmek doğrulmak uzanmak gibi hareketleri yaparken rahat olmuyorum.. Belkide pozitifi gördükten sonra hep kaybettiğim içindir11 gün sonra ilk defa kan verme dışında evden çıktım. Eşimle ve kızımla sahil kenarına geldik kahvaltımızı burada yaptık. İnsan görmek iyi geldi :) hiç eve giresim yok :))
Kaybetme korkusunun verdigi bir davranis bu ve normal boyle dusunmeniz.ben ilk uc ay normal pantolonlarimi giydim ama hareketlerimde, yediklerimde kendimi cok yormamakta hassas davrandim sadece.bende iki tane kayip yasadigim icin sakinma psikolojisini cok iyi anliyorum.Çok ayrıntı belki ama Transfer ve pozitif sonucu aldıktan sonra dışarda normal pantolonumu giyiyorsunuz? Sanki normalde giydiğim pantolonlar çok sıkı ve etkilenecekmiş gibi geliyor bana.. Eğilmek doğrulmak uzanmak gibi hareketleri yaparken rahat olmuyorum.. Belkide pozitifi gördükten sonra hep kaybettiğim içindir
Sizler nasıl yapıyorsunuz? Aynı pantolonlarınızı giyiyormusunuz? Hareketlerinizde kısıtlama yapıyormusunuz?
Canım ben de bugün dışarı çıktım, beli en bol kot pantolonumu giydim ama bende rahat değildim, düğmesi açık gezdim :) biri görecek diye de ödüm koptu :)) ama zaten bir kaç hafta sonra o pantolonlara giremeyeceğiz. Sanırım ben de hamile pantolonu olmayan ama beli lastikli pantolonlar ve tayt giymeye başlarım işe dönünce iki hafta sonra..Çok ayrıntı belki ama Transfer ve pozitif sonucu aldıktan sonra dışarda normal pantolonumu giyiyorsunuz? Sanki normalde giydiğim pantolonlar çok sıkı ve etkilenecekmiş gibi geliyor bana.. Eğilmek doğrulmak uzanmak gibi hareketleri yaparken rahat olmuyorum.. Belkide pozitifi gördükten sonra hep kaybettiğim içindir
Sizler nasıl yapıyorsunuz? Aynı pantolonlarınızı giyiyormusunuz? Hareketlerinizde kısıtlama yapıyormusunuz?
Esfman falan gy canim yada pantalonun ust dugmesni acik brak tsort kapatr .ben is yernde hep oyleydim.oturdugum icin belli olmuyodu.hc transfer olmadm ama poztfi gorunce boyle yaptim cunku korkuyo insan herseydenÇok ayrıntı belki ama Transfer ve pozitif sonucu aldıktan sonra dışarda normal pantolonumu giyiyorsunuz? Sanki normalde giydiğim pantolonlar çok sıkı ve etkilenecekmiş gibi geliyor bana.. Eğilmek doğrulmak uzanmak gibi hareketleri yaparken rahat olmuyorum.. Belkide pozitifi gördükten sonra hep kaybettiğim içindir
Öğretmenim canım eşofman giyemiyorum pantolon düğmesi açık ta olmuyor öğrenciler devamlı karşımda ve ayaktayım..Esfman falan gy canim yada pantalonun ust dugmesni acik brak tsort kapatr .ben is yernde hep oyleydim.oturdugum icin belli olmuyodu.hc transfer olmadm ama poztfi gorunce boyle yaptim cunku korkuyo insan herseyden
Teşekkür ederim. Bizim sorunumuz sperm azlığı kalitesizliğiydi.Önceki hamileliğim Ataşehir memorialde olmuştu kasım ayında ama daha iyisini görünce biraz da konuda bilgilenmeye başlayınca anlıyorsun aradaki farkları.
Hayırlı olsun hamileliğin, seninle daha önce konuşmamıştık, senin genetik sorunun ne arkadasım.
Ozman lcv dan syahkumas bi hamile pantolunu isini gorur canim dsardan bakinca hamile pabtolunu oldgu belliolmuyor.fyatida 35 40 lra gibi.beli lastikli oldgu icin cok rahat sikistirmamis olur gobusunuÖğretmenim canım eşofman giyemiyorum pantolon düğmesi açık ta olmuyor öğrenciler devamlı karşımda ve ayaktayım..
Evet canım insan herşeyden korkuyor küçük şeyleri bile düşünüyoruz
Bizde sorun bendeydi canım, 13-14 dengeli translokasyon var, dengeli olmasına ve en kolay translokasyon olmasına karşın 7 embriyo da 1 tane sağlıklı yakaladık.Kızlar Merhaba, sanırım hamileleler var, hayırlı uğurlu olsun, masal seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Benim eşimde translokasyon var (resiprokal), sperm sayı ve morfolojiside çok az, hiç gebe kalmadım, bir kez normal tüp yaptırdım sadece o da tutmadı. Doğal yollarla olma şansımız yok gibi normal şartar altında. Diğer normal tüp bebek yada cgh ile yapılan tüp bebeği de yaptırmadık. Bu translokasyonu öğrendikten sonra açıkcası umudumuzuda kaybettik.Şimdi hamilelik haberlerinizi duyunca merak ettim. Sizin sorununuz neydi? Aranızda benim gibi olupta hamile olan varsa onu bulup konuşmayı çok istiyorum.Yeni bir umut arıyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?