- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.181
Hamile pantolonu olmayan beli lastikli normal pantolonlarda var, şimdi ilk etapta onlar daha iyi, önceki hamileliğimde almıştım şimdi çok işe yarayacaklar inşallah :)Öğretmenim canım eşofman giyemiyorum pantolon düğmesi açık ta olmuyor öğrenciler devamlı karşımda ve ayaktayım..
Evet canım insan herşeyden korkuyor küçük şeyleri bile düşünüyoruz
Aa bak bu çok mantıklı..:))Tedavim yakın Allah'in izniyle,inşallah hamiş olursam aklımda bulunsun .:))Ozman lcv dan syahkumas bi hamile pantolunu isini gorur canim dsardan bakinca hamile pabtolunu oldgu belliolmuyor.fyatida 35 40 lra gibi.beli lastikli oldgu icin cok rahat sikistirmamis olur gobusunu
Canım senin hamileliğin daha çok yeni di mi yalnismiyim yoksa...şimdilik normal kıyafetlerini giysende birsey olmaz.ama illede rahatlık diyorsan lcw nin rahat hamile pantolonları var.Öğretmenim canım eşofman giyemiyorum pantolon düğmesi açık ta olmuyor öğrenciler devamlı karşımda ve ayaktayım..
Evet canım insan herşeyden korkuyor küçük şeyleri bile düşünüyoruz
Ayy ağzın bal yesinnn canımm hamiş değilimCanım senin hamileliğin daha çok yeni di mi yalnismiyim yoksa...şimdilik normal kıyafetlerini giysende birsey olmaz.ama illede rahatlık diyorsan lcw nin rahat hamile pantolonları var.
Onu nerden aldın canım hiç duymadım ben onuHamile pantolonu olmayan beli lastikli normal pantolonlarda var, şimdi ilk etapta onlar daha iyi, önceki hamileliğimde almıştım şimdi çok işe yarayacaklar inşallah :)
Ayy ağzın bal yesinnn canımm hamiş değilim
3 denemem oldu en son ikizlerimi kanamayla kaybettim.. Son olarak denemeyi düşünüyorum inşallah ağzından çıkan duam olur senin duaların kabul olur hamişsinya
Allahım banada
Tabiki tüm dualar senin içinde olur hiç merak etme...lcw de o siyah beli lastikli pantolonları bende gormustum bel kısmı ayarlaniyo dar falan değil yani.
Bizde sorun bendeydi canım, 13-14 dengeli translokasyon var, dengeli olmasına ve en kolay translokasyon olmasına karşın 7 embriyo da 1 tane sağlıklı yakaladık.
Bildiğim kadarıyla erkeklerde sorun olunca daha zor, normalde %30 bana sağlıklı şansın var demişlerdi sonuç %12 falan geldi. Biz kadınlarda iş yumurta sayısıyla alakalı ama erkeklerde milyonlarca soerm hücresi içinden sağlıklıyı seçmek gerçekten zor. Öncelikle spermlerin incelenip sonra transfer yapılması lazım sizde.
Allah yardımcınız olsun, Allah hepimizin yolunuzu kolaylaştırsın inşallah
Kızlar Merhaba, sanırım hamileleler var, hayırlı uğurlu olsun, masal seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Benim eşimde translokasyon var (resiprokal), sperm sayı ve morfolojiside çok az, hiç gebe kalmadım, bir kez normal tüp yaptırdım sadece o da tutmadı. Doğal yollarla olma şansımız yok gibi normal şartar altında. Diğer normal tüp bebek yada cgh ile yapılan tüp bebeği de yaptırmadık. Bu translokasyonu öğrendikten sonra açıkcası umudumuzuda kaybettik.Şimdi hamilelik haberlerinizi duyunca merak ettim. Sizin sorununuz neydi? Aranızda benim gibi olupta hamile olan varsa onu bulup konuşmayı çok istiyorum.Yeni bir umut arıyorum kendime.
bu işn bi de en garp yanı ne biliyor musun? en kaliteli görünenler sorunlu çıkabiiliyor, bende öyle olddu 6AA en üst seviye 6 embriyom ve bir tane de 4BB vardı, o en iyiler genetik sağlam çıkmadı, orta kalite olan sağlıklı çıktı, az daha ona genetik yaptırmayacaktık, zaten tutunmaz demiştim ama göbüşümde şükürler olsun... bu iş kısmet kader işi, bi bakmıssın 5 de 5 yakalamışşsınCvp verdiğin için tekrar teşekkür ederim canım.Translokasyonlu kadında mı yoksa erkekte mi çocuk sahibi olması daha zor onu bilmiyorum. Ama yazdıkların mantıklı geldi. Yalnız şöyle bir durumda var populasyon artınca sağlıklı oranıda artıyor. Yani 5 yumurtada atıyorum 2 sağlıklı yumurta varken, 5 milyon spermde de 2 milyon sağlıklı var. Benden 5 yumurta çıksa eşimden 5 sperm seçilecek. O 5 spermden birinin o 2 milyonluk sağlam spermden olma şansı var yani. Oranlayarak düşüncede sanki kadın yada erkek aynı gibi geliyor.Eşimdeki trnaslokasyonda dengeli ama onun ki 1 ve 2. kromozomlarda. Bu yaygın değlmiş sanırım. Daha çok 13-14 te görülüyormuş bu kırılmalar.Bu çocuk işi çok zor.Rabbim dilerse verir diyorum artık kendimi saldım iyice.
aynen şükürler olsun hamişler, göbeği büyümüşler ve bebişini kucağına alanların sayısı arttıkça konu da zaman zaman buralara geliyor şükürler olsun...Kızlar kıyafetlerden açılmış konu. Ben 6 ay kendi kıyafetlerimi giydim. Size şöyle bir öneride bulunabilirim. Kendi pantolonlrınızı terziye götürüp hamile pantolonlarındaki gibi kumaş diktirebilirsiniz. Düğmeleri fermuaları iptal edip içine göbeğinizin üstüne gelecek şekilde aynı renk kumaş dikilecek. Eğer zahmetli ve pahalı olur diyorsanız lcw yı öneririm.
Bende erkekte olunca sans daha yuksek dye biliyorum.yumurta sayisi az erkekteki gbi cok olmuyor.Ama nasip isi canimCvp verdiğin için tekrar teşekkür ederim canım.Translokasyonlu kadında mı yoksa erkekte mi çocuk sahibi olması daha zor onu bilmiyorum. Ama yazdıkların mantıklı geldi. Yalnız şöyle bir durumda var populasyon artınca sağlıklı oranıda artıyor. Yani 5 yumurtada atıyorum 2 sağlıklı yumurta varken, 5 milyon spermde de 2 milyon sağlıklı var. Benden 5 yumurta çıksa eşimden 5 sperm seçilecek. O 5 spermden birinin o 2 milyonluk sağlam spermden olma şansı var yani. Oranlayarak düşüncede sanki kadın yada erkek aynı gibi geliyor.Eşimdeki trnaslokasyonda dengeli ama onun ki 1 ve 2. kromozomlarda. Bu yaygın değlmiş sanırım. Daha çok 13-14 te görülüyormuş bu kırılmalar.Bu çocuk işi çok zor.Rabbim dilerse verir diyorum artık kendimi saldım iyice.
Maşallah ya doğdu da 2.5 aylık oldu ...daha nice sağlıklı güzel uzun ömrü olsun insallah.benim bebek de herşeye normal diyorlar hatta bu bagirsaklardaki kan için de geçmişteki kanamalarıma bağlayıp kötü bir durum olsun sanmıyorum deyip kistik fibroz testini en azindan iciniz rahatlasin istiyorsanız yaptirin diyorlar..(tabiki rahatlasin isteriz)bende devlet hastanelerine zeynep kamile bakıyordum ama net ten bakilmiyo galiba ...bu testi yapıyorlarmı diye..baya pahalı çünkü.Cnm merhaba, bendede translokasyon var 2-13 resiprokal. İlk gebeliğimbe bebekte gelişim bozukluğu vardı amniyosentez yaptırdık bebekte hastalık çıktı sonlandırdık. Sonra eşimle birlikte genetik test yaptırdık bendeki translokasyonu öğrendik tüp bebek için bütçemiz olmaması, benim kişisel korkularım ve eşimin ısrarla doğal denemek istemesiyle yeniden doğal denedik. Doğal yolla hamile kaldım. Şuan oğlum 2,5 aylık kucağımda. Allahtan ümit kesilmez. Hiç canınızı sıkmayın, tek olmadığınızı bilin. Bu şekilde bakarsanız daha kolay atlatabilirsiniz bu süreci.
Maşallah ya doğdu da 2.5 aylık oldu ...daha nice sağlıklı güzel uzun ömrü olsun insallah.benim bebek de herşeye normal diyorlar hatta bu bagirsaklardaki kan için de geçmişteki kanamalarıma bağlayıp kötü bir durum olsun sanmıyorum deyip kistik fibroz testini en azindan iciniz rahatlasin istiyorsanız yaptirin diyorlar..(tabiki rahatlasin isteriz)bende devlet hastanelerine zeynep kamile bakıyordum ama net ten bakilmiyo galiba ...bu testi yapıyorlarmı diye..baya pahalı çünkü.
Anneden alınan kanla bakılıyor.bebekte kromozomsal bir sorun varmi diye,bunun için de hem annenin hem babanın taşıyıcı olması gerekiyormuş.Amin cnm çok sağol darısı başına. Kistik fibroz testi nasıl yapılıyorki? Amniyo ile bakılmıyormu?
Anneden alınan kanla bakılıyor.bebekte kromozomsal bir sorun varmi diye,bunun için de hem annenin hem babanın taşıyıcı olması gerekiyormuş.
Evet ben o hastalığı taşıyorumAnneden alınan kanla bakılıyor.bebekte kromozomsal bir sorun varmi diye,bunun için de hem annenin hem babanın taşıyıcı olması gerekiyormuş.
Canim bende zeynep Kamile gidiyordu ama bu tarz testleri yapmiyolar bizde ankarada intergen de yaptırdık coknpahaliMaşallah ya doğdu da 2.5 aylık oldu ...daha nice sağlıklı güzel uzun ömrü olsun insallah.benim bebek de herşeye normal diyorlar hatta bu bagirsaklardaki kan için de geçmişteki kanamalarıma bağlayıp kötü bir durum olsun sanmıyorum deyip kistik fibroz testini en azindan iciniz rahatlasin istiyorsanız yaptirin diyorlar..(tabiki rahatlasin isteriz)bende devlet hastanelerine zeynep kamile bakıyordum ama net ten bakilmiyo galiba ...bu testi yapıyorlarmı diye..baya pahalı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?