Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar uzun zamandır yazamadım herkes iyidir insalah hepinizi her fırsatta dua ediyorum panikli ne kadar kaliteli canım heyecan var mı
Canım hem korku hem heyacan değişik duygular içerisindeyim ben yaklaştıkça..Allah şükürler olsun Bebek'le ilgili bi problem yok.. Ama psikolojik rahatsızlığım nüksetti.. Onunla uğraşıyorum Allah bundan beter etmesin .. Aklımızı başımızdan almasın.. Bende normal insanlar gibi sadece heyecan yaşamak istiyorum ama olmuyor çok korkuyorum herşeyden

Çalıkuşu ferdanında ilk hamilelik dönemlerinde kanaması olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ve bundan dolayı bağırsaklarında parlama görüldü bebeğin.. Seninde böyle demişti doktorlar sanırım.. Ferda çok korkuyordu hamileyken bişey olucak diye ama Allah şükür bebeği sağlıklı doğdu bu yüzden istemişlerdir testi

Evet baya pahali test..ama tup bebek bolumu olan kapsamli calismalar yapan z kamil gibi egitim ve arastirma hastanelerinde testin yapilamamasi cok yalnis geldi bana.
Canim tekrar sormak lazım hergün birsey değişiyor ama bu tarz testler biraz özel ve vok fazla genetik hastalık var ondan yapılmıyor herakde kromozom analizi falan yapılıyor aslindav

Sizden neden istendi..bebegin bagirsaklarinda parlama kanmi vardi..
Yok canım Biz esimle tek gen hastalığı taşıyoruz ilk bebegimi kaybettim zeynep kamilde ki genwtik doktoru aşırı yardimci oldu hastaligimiz nadir oldugu icin ikinci hamilelik öncesi bütün testler yapıldı. Bu hamileligimde de kalpte parlama vardı 3 lu teste riskli ydi qma çok şükür bebegim sağlıklı dogdu

Canim seni çok iyi anlıyorum ama kendi kendinin doktoru ol lütfen . B3begin doğunca inan hiçbirşeyin kalmicak onla uğraşmaktan çok iyi gelecek sana

Merhaba arkadaslar, özlemişim sizi ve burayı :) öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim, Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin... Hazırandan beri yazmıyorum , tanıyanlar bilir mayısta birlikte gun saydık , pozıtıf sonuc aldım ama dış gebelik oluştu , yazın bolca dınlendım , sımdı tekrar başladım tedaviye, cumartesi dondurulmuş tek embriyo transfer olacak inşallah, dualarınızı bekliyorum:) Allah ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasp eylesin ...

Hayirli ugurlu olsun insallah..

Canım çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum..bundan sonraki hamilelik için doktorlar ona gore önlem alıyorlar mis.canini sıkma
Can sıkmamak elde değil canım yaa..
İnşallah Allahım çocuğuma sağlıklı hayırlı kardeşler verir onun için uğraşıyorum.. Hamile kalmamda sıkıntı olmadığı halde 3 deneme yaptım sonuç yok.. İnşallah bu denememde Allahım meleğimi kucağıma verir

Bu ikinci bebegin sağlıklı olması halinde kardeşi için bir vazifesi mi olucak.net ten baktığımda çok ayrıntılı bilgi alamadım.kistik fibrozlu çocukların hastalanma riskleri daha fazla ve hergün bir ilac kullaniyorlarmis diye okudum tabi ne kadar doğru bilmiyorum.yaşam kaliteleri biraz dusuk o kadar gibi anladim ben.Allah büyük insallah sağlıklı bir bebegin olucak.

Allah yardımcın olsun inşAllah tüm sorunlu işlerin su gibi hallolur

panikli canım zaman geçtikçe Doğum korkusu da başlayacak ama sen kendine ferahlık vermeye çalış, canın sıkkın olunca göbüşüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…