- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.201
Hayir harmony baskaymis bu testin adi kistik fibrozis..Şu harmony test dediklerimi?
Kistik fibroz hastasimisiniz?esiniz de tasiyicimi peki? Ancak ikinizde de olursa riskmis ona gore oncesinde test yapiliyormus saglikli bebegi bulmak adina.Evet ben o hastalığı taşıyorum
Evet baya pahali test..ama tup bebek bolumu olan kapsamli calismalar yapan z kamil gibi egitim ve arastirma hastanelerinde testin yapilamamasi cok yalnis geldi bana.Canim bende zeynep Kamile gidiyordu ama bu tarz testleri yapmiyolar bizde ankarada intergen de yaptırdık coknpahali
Sizden neden istendi..bebegin bagirsaklarinda parlama kanmi vardi..Canim bende zeynep Kamile gidiyordu ama bu tarz testleri yapmiyolar bizde ankarada intergen de yaptırdık coknpahali
Canım hem korku hem heyacan değişik duygular içerisindeyim ben yaklaştıkça..Allah şükürler olsun Bebek'le ilgili bi problem yok.. Ama psikolojik rahatsızlığım nüksetti.. Onunla uğraşıyorum Allah bundan beter etmesin .. Aklımızı başımızdan almasın.. Bende normal insanlar gibi sadece heyecan yaşamak istiyorum ama olmuyor çok korkuyorum herşeydenKizlar uzun zamandır yazamadım herkes iyidir insalah hepinizi her fırsatta dua ediyorumpanikli ne kadar kaliteli canım heyecan var mı
Evet eşimde taşıyıcı ve hasta bir çocuğum varKistik fibroz hastasimisiniz?esiniz de tasiyicimi peki? Ancak ikinizde de olursa riskmis ona gore oncesinde test yapiliyormus saglikli bebegi bulmak adina.
Canim tekrar sormak lazım hergün birsey değişiyor ama bu tarz testler biraz özel ve vok fazla genetik hastalık var ondan yapılmıyor herakde kromozom analizi falan yapılıyor aslindavEvet baya pahali test..ama tup bebek bolumu olan kapsamli calismalar yapan z kamil gibi egitim ve arastirma hastanelerinde testin yapilamamasi cok yalnis geldi bana.
Yok canım Biz esimle tek gen hastalığı taşıyoruz ilk bebegimi kaybettim zeynep kamilde ki genwtik doktoru aşırı yardimci oldu hastaligimiz nadir oldugu icin ikinci hamilelik öncesi bütün testler yapıldı. Bu hamileligimde de kalpte parlama vardı 3 lu teste riskli ydi qma çok şükür bebegim sağlıklı dogduSizden neden istendi..bebegin bagirsaklarinda parlama kanmi vardi..
Canım çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum..bundan sonraki hamilelik için doktorlar ona gore önlem alıyorlar mis.canini sıkmaEvet eşimde taşıyıcı ve hasta bir çocuğum var
Canim seni çok iyi anlıyorum ama kendi kendinin doktoru ol lütfen . B3begin doğunca inan hiçbirşeyin kalmicak onla uğraşmaktan çok iyi gelecek sanaCanım hem korku hem heyacan değişik duygular içerisindeyim ben yaklaştıkça..Allah şükürler olsun Bebek'le ilgili bi problem yok.. Ama psikolojik rahatsızlığım nüksetti.. Onunla uğraşıyorum Allah bundan beter etmesin .. Aklımızı başımızdan almasın.. Bende normal insanlar gibi sadece heyecan yaşamak istiyorum ama olmuyor çok korkuyorum herşeyden
Hayirli ugurlu olsun insallah..Merhaba arkadaslar, özlemişim sizi ve burayı :) öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim, Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin... Hazırandan beri yazmıyorum , tanıyanlar bilir mayısta birlikte gun saydık , pozıtıf sonuc aldım ama dış gebelik oluştu , yazın bolca dınlendım , sımdı tekrar başladım tedaviye, cumartesi dondurulmuş tek embriyo transfer olacak inşallah, dualarınızı bekliyorum:) Allah ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasp eylesin ...
Sağolasın tatlım inşallahHayirli ugurlu olsun insallah..
Can sıkmamak elde değil canım yaa..Canım çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum..bundan sonraki hamilelik için doktorlar ona gore önlem alıyorlar mis.canini sıkma
Bu ikinci bebegin sağlıklı olması halinde kardeşi için bir vazifesi mi olucak.net ten baktığımda çok ayrıntılı bilgi alamadım.kistik fibrozlu çocukların hastalanma riskleri daha fazla ve hergün bir ilac kullaniyorlarmis diye okudum tabi ne kadar doğru bilmiyorum.yaşam kaliteleri biraz dusuk o kadar gibi anladim ben.Allah büyük insallah sağlıklı bir bebegin olucak.Can sıkmamak elde değil canım yaa..
İnşallah Allahım çocuğuma sağlıklı hayırlı kardeşler verir onun için uğraşıyorum.. Hamile kalmamda sıkıntı olmadığı halde 3 deneme yaptım sonuç yok.. İnşallah bu denememde Allahım meleğimi kucağıma verir
Hayir harmony baskaymis bu testin adi kistik fibrozis..
Evet eşimde taşıyıcı ve hasta bir çocuğum var
Allah yardımcın olsun inşAllah tüm sorunlu işlerin su gibi hallolurCan sıkmamak elde değil canım yaa..
İnşallah Allahım çocuğuma sağlıklı hayırlı kardeşler verir onun için uğraşıyorum.. Hamile kalmamda sıkıntı olmadığı halde 3 deneme yaptım sonuç yok.. İnşallah bu denememde Allahım meleğimi kucağıma verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?