- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.221
Tekrar hoş geldin şeker :)Merhaba arkadaslar, özlemişim sizi ve burayı :) öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim, Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin... Hazırandan beri yazmıyorum , tanıyanlar bilir mayısta birlikte gun saydık , pozıtıf sonuc aldım ama dış gebelik oluştu , yazın bolca dınlendım , sımdı tekrar başladım tedaviye, cumartesi dondurulmuş tek embriyo transfer olacak inşallah, dualarınızı bekliyorum:) Allah ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasp eylesin ...
arkadaşım çok geçmiş olsun. allahım yar ve yardımcınız olsun...benim de hasta bi çocuğum var.o yüzden içim cız ediyor böyle duyduğumda okuduğumda....benimle aynı korkuları endişeleri yaşayan biri..Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat güzel yaşanacak hayat versin inşallahEvet eşimde taşıyıcı ve hasta bir çocuğum var
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin. ilk gebeliğim normal yolla oldu ve yavrum bizi hiç bekletmedi. yolumuz pgt tüp bebeğe düştü hemen olur diye düşündüm... 5 tedaviyi geride bıraktım bendeCan sıkmamak elde değil canım yaa..
İnşallah Allahım çocuğuma sağlıklı hayırlı kardeşler verir onun için uğraşıyorum.. Hamile kalmamda sıkıntı olmadığı halde 3 deneme yaptım sonuç yok.. İnşallah bu denememde Allahım meleğimi kucağıma verir
canım kisik fibrozis bir akciğer hastalığı genetik ve tedavisi olmayan bir hastalık.hacettepede çocuk göğüste kontrol sırası beklerken karşılaşmıştım bu hastalığa sahip çocuklarla. hatta oğlum küçükken bizdede bu hastalıktan şüphelenmişlerdi. keşke gücüm olsa silsem hastalıkları çocukların üzerinde hastalıkların hiçbiri çocuklara yakışmıyorNe hastalığı cnm bu? Belirtileri nedir? Vücudun neresinde?
Aynı şekilde benimde normal yollarla ve hiç bekletmeden oldu yavrum.. bende hemen olur diye düşündüm ama olmadı.. Rabbim inşallahh yüzümüzü güldürsüninşallah canım rabbim gönlüne göre versin. ilk gebeliğim normal yolla oldu ve yavrum bizi hiç bekletmedi. yolumuz pgt tüp bebeğe düştü hemen olur diye düşündüm... 5 tedaviyi geride bıraktım bendeumutluyum ama yaşadığımız sürece deniycem öyle söz verdim kendime.senin inşallah budefa rabbim yüzünü güldürür bizlerde umut olursun
Amin canım inşallah çok sağol güzel dileklerin için..Allah yardımcın olsun inşAllah tüm sorunlu işlerin su gibi hallolur
En çok akciğer ama etkilemediği organ yok canımNe hastalığı cnm bu? Belirtileri nedir? Vücudun neresinde?
inşallah canım herşey güzel olur ve güzel haberlerini paylaşırsınAmin canım inşallah çok sağol güzel dileklerin için..
küçük bir kist süpriziyle geri döndük..gelecek aya tekrar gidiyoruzYaşanmadan öğrenilmiyor :) süprizler seni bekliyor umarım minik mucizende sana sürpriz yapar :)
Hoşbuldum tatlım :)Tekrar hoş geldin şeker :)
canım kisik fibrozis bir akciğer hastalığı genetik ve tedavisi olmayan bir hastalık.hacettepede çocuk göğüste kontrol sırası beklerken karşılaşmıştım bu hastalığa sahip çocuklarla. hatta oğlum küçükken bizdede bu hastalıktan şüphelenmişlerdi. keşke gücüm olsa silsem hastalıkları çocukların üzerinde hastalıkların hiçbiri çocuklara yakışmıyor((
En çok akciğer ama etkilemediği organ yok canım
Teşekkür ederim can can, yarın ilk kontrol var heyecan dorukta.masal zor yetişiyorum buraya, yeni okudum önceki sayfaları ve tebrik ederim sevindim senin adına...hayırlısı olsun hakkında, enerjin burdan hissediliyor
Allah yardımcınız olsun canım.. ben alerjik astımım bu bile hayatına sen zehir ediyor, Allah yavruna güç ve şifa versin inşallahEn çok akciğer ama etkilemediği organ yok canım
İnşallah canım sağol.. Umudum var Allahım inşallah dermanımızı şifamızı verecekAllah yardımcınız olsun canım.. ben alerjik astımım bu bile hayatına sen zehir ediyor, Allah yavruna güç ve şifa versin inşallah
Nasil umudum var sifamiz var dermanimiz.var diyebiliyorsun hem gen hastaligi hem tedavisi yokken nasil dermani olacakki herseye inancim var ama bu gen hastalarinin iyi olacagina tedavisi olacagina inancim yok ..umudunun olmasina gercekten sevindim cunki benim hic ama hic umudumda yok gucumde yok..cocugumun tedaviside yokİnşallah canım sağol.. Umudum var Allahım inşallah dermanımızı şifamızı verecek
Canım kesemizi gördük saat 11:00 de ama Ece geldim saat 14:00 dü kanamam başladı korkuyorum çok dua edin ne olur, Dr hemen endişelenme, bi yaraya falan denk gelmiş olabiliriz ultrason sırasında dedi ama devam ediyor Allah yardımcım olsun..Masal gittin mi dr a haber ver kese gözüktümü inşallah :)
Cok mu geliyor .neden ustten muayene etmyorlarki.oyle bir rskte olmazCanım kesemizi gördük saat 11:00 de ama Ece geldim saat 14:00 dü kanamam başladı korkuyorum çok dua edin ne olur, Dr hemen endişelenme, bi yaraya falan denk gelmiş olabiliriz ultrason sırasında dedi ama devam ediyor Allah yardımcım olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?