Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tekrar hoş geldin şeker :)

Evet eşimde taşıyıcı ve hasta bir çocuğum var
arkadaşım çok geçmiş olsun. allahım yar ve yardımcınız olsun...benim de hasta bi çocuğum var.o yüzden içim cız ediyor böyle duyduğumda okuduğumda....benimle aynı korkuları endişeleri yaşayan biri..Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat güzel yaşanacak hayat versin inşallah

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin. ilk gebeliğim normal yolla oldu ve yavrum bizi hiç bekletmedi. yolumuz pgt tüp bebeğe düştü hemen olur diye düşündüm... 5 tedaviyi geride bıraktım bende umutluyum ama yaşadığımız sürece deniycem öyle söz verdim kendime.senin inşallah budefa rabbim yüzünü güldürür bizlerde umut olursun

Ne hastalığı cnm bu? Belirtileri nedir? Vücudun neresinde?
canım kisik fibrozis bir akciğer hastalığı genetik ve tedavisi olmayan bir hastalık.hacettepede çocuk göğüste kontrol sırası beklerken karşılaşmıştım bu hastalığa sahip çocuklarla. hatta oğlum küçükken bizdede bu hastalıktan şüphelenmişlerdi. keşke gücüm olsa silsem hastalıkları çocukların üzerinde hastalıkların hiçbiri çocuklara yakışmıyor ((

Aynı şekilde benimde normal yollarla ve hiç bekletmeden oldu yavrum.. bende hemen olur diye düşündüm ama olmadı.. Rabbim inşallahh yüzümüzü güldürsün
Eşim tekrar denemeyecek son hakkın dedi. Maddi manevi çok yıprandık inşallah bu sefer olur
Amin canımmm güzel dileklerin için inşallah tez vakitte Rabbim gösterir

masal zor yetişiyorum buraya, yeni okudum önceki sayfaları ve tebrik ederim sevindim senin adına...hayırlısı olsun hakkında, enerjin burdan hissediliyor

Offff

masal zor yetişiyorum buraya, yeni okudum önceki sayfaları ve tebrik ederim sevindim senin adına...hayırlısı olsun hakkında, enerjin burdan hissediliyor
Teşekkür ederim can can, yarın ilk kontrol var heyecan dorukta.

Ama senin kist kötü olmuş, fakat her işte bir hayır vardır demek ki sonraki ay yumurta sayın daha fazla olacak :)

İnşallah canım sağol.. Umudum var Allahım inşallah dermanımızı şifamızı verecek
Nasil umudum var sifamiz var dermanimiz.var diyebiliyorsun hem gen hastaligi hem tedavisi yokken nasil dermani olacakki herseye inancim var ama bu gen hastalarinin iyi olacagina tedavisi olacagina inancim yok ..umudunun olmasina gercekten sevindim cunki benim hic ama hic umudumda yok gucumde yok..cocugumun tedaviside yok (

Masal gittin mi dr a haber ver kese gözüktümü inşallah :)
Canım kesemizi gördük saat 11:00 de ama Ece geldim saat 14:00 dü kanamam başladı korkuyorum çok dua edin ne olur, Dr hemen endişelenme, bi yaraya falan denk gelmiş olabiliriz ultrason sırasında dedi ama devam ediyor Allah yardımcım olsun..

Cok mu geliyor .neden ustten muayene etmyorlarki.oyle bir rskte olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…