Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cok mu geliyor .neden ustten muayene etmyorlarki.oyle bir rskte olmaz
Geliyo baya ama öyle şarıl şarıl değil her tuvalete gitmemde peçetede para büyüklüğünde, kaç peçete kullansam o kadar geliyor mutlaka . Çok korkuyorum ya

İnşallah sorun yoktur canım. Rabbim yardımcın olsun,korusun sizi innnşallah..Dualarim seninle..

Niye alttan muayenemi etti dr..Banu hanıma mı gittin..kanama geçtimi hayret niye karından bakmadı inşallah bişey olmaz ya

Niye alttan muayenemi etti dr..Banu hanıma mı gittin..kanama geçtimi hayret niye karından bakmadı inşallah bişey olmaz ya
Evet canım Banu hanıma gittim, tüplerde özellikle alttan bakıyorlar dış gebelik ihtimaline karşılık.

Maşallah baya azaldı çok açık kahveye döndü çok az geliyor. İnşallah yarına kadar biter.

Doktorumla konuştum, rahim bebek herşey çok iyiydi endişelenme dedi takip edelim ve dinlen dedi. Allahım meleğimi korusun.

Kanama bittikçe benimde keyfim yerine geliyor.

Umudum yokken hayatım bitti eve kapandım kaç sene.. Umudum yokken yaşayamıyorum.. İçimde ölüyüm belki ama azcık umutla dolduruyorum kendimi ki çocuğuma faydalı olabileyim.. İçimde ne yaşadığımı bir ben birde Allah bilir.. Derdi veren rabbim şifasınıda verecektir..
Bunu düşünmek bile beni hayata döndürüyor
Nasıl diyebiliyorsun ne demek canım
Allahtan geldiğine inanıyoruz inancımız var dermanıda Rabbimde değilmi?
Böyle moral bozucu olmayalım lütfen

Sevindim inşallah bişeyin kalmaz.. İlk kontrollerimi kese ve kalp atışı için bende merkeze gittim geldim hiç alttan bakmadılar bence normal hamilelere bile bakmıyorlar ki bizim ki daha sakıncalı bence hem dış gebeliğin başka anlama ihtimali yokmuymuş ilk defa sende duydum.. İnşallah geçer canım

Geliyo baya ama öyle şarıl şarıl değil her tuvalete gitmemde peçetede para büyüklüğünde, kaç peçete kullansam o kadar geliyor mutlaka . Çok korkuyorum ya
Canım benimde ilk kanama peceteye gelmisti ..doktorum büyük ihtimalle adet döngüsünü rastladığı içindir demişti,geçen görüştüğüm genetikci de aynısını söyledi.hiç canini sıkma sadece bolca istirahat et uzan dinlen bir müddet.dualarim seninle.

Tabiki umudun inancın olucak hayatta nelerle karşılaşıyoruz mucize dediğimiz şey Allah tan değilmi zaten.ben inaniyorum sende hep inan Allah çok büyük .

İnşallah canım kesilsin ya şimdi açık kahve olarak devam ediyor silindikçe peçeteye geliyor, ama karnım ağrıyor korkuyorum gerçi en başından beri karın ağrısını yaşıyorum ama olmasın ya
Benim tüm gebeliklerimde alttan baktılar hiç sorun olmamıştı. İlk defa yaşıyorum bunu inşallah son defa yaşamış olurum

Kanı gördüğüm an yattım hemen Allahtan haftaya da izinliyim baya toparlanırım inşAllah

Sağol bitanem sanırım yoluna giriyor şükürler olsun. Çok çok azaldı, sorun devam etse bu derece azalmazdı diye düşünüyorum.
Allah korusun canım bişey olmaz inşallah.Hamilelikte kanama olabiliyor,yine de kontrol altında ol,dikkat et canm.Çok çok geçmiş olsun..

Kanı gördüğüm an yattım hemen Allahtan haftaya da izinliyim baya toparlanırım inşAllah
Naslsn canim.benim arkadasm ikiz tupbebeklere hamileyken baya kanamasi oldu pecete falanda degil pedle gezdi hep allaha sukur aldi bebeklerini kucagna simdi.olumsuz dusunme hareket etme yat hep .yemek falanda yapmak icn kalkma bi muddet.gecer insallh .elini karnina koy .ya safi ente safi cek

Çok sağol canım moral oluyor böyle bilgiler. Kızımda da 5,5 ay bu kahverengi lekeleri yaşamıştım ciddi yatak istirahati yapmıştım 1 ay kadar ve gene aynı 6. Haftaya girdiğimde başlamıştı, kalp atışlarını almadan lekeler gelmişti, sanki tarih tekerrür ediyor.

Ama benim anlamadığım neden sorunlu bebeklerde hiç bir sorun yaşanmadan 9. Haftaya gelebiliyorum da sağlıklı bebekde bedenim böyle yapıyor. Çok ilkginç bir durum?

Canim korkma dinlen benimde olmuştu allaha Şükür sağlıkla kucağıma aldim

Canim korkma dinlen benimde olmuştu allaha Şükür sağlıkla kucağıma aldim
Kan sulandırıcımı kestik, progrsteron öğlenki dozu ağızdan alıyorum, bunlara ek bi de proluton iğne yarım vurulucam haftada.
Senin kanaman nasıl olmuştu canım?

Belkide dikkat etmen icin bi uyaridirinsan farknda olmadan rahat davranabiliyor.hep dinlen ilk 3 ay onemli canim

Kan sulandırıcımı kestik, progrsteron öğlenki dozu ağızdan alıyorum, bunlara ek bi de proluton iğne yarım vurulucam haftada.
Senin kanaman nasıl olmuştu canım?
Ben de kan sulandirici kesip progestan baslamistim 1 hafta kırmızı peceteye gekdi canım sonrada bayag süre kahvd

Belkide dikkat etmen icin bi uyaridirinsan farknda olmadan rahat davranabiliyor.hep dinlen ilk 3 ay onemli canim
Evet canım biraz rahat davranmıştım, kızımın okulunun da ilk haftasıydı çok koşturmalı geçti. Dediğin gibi bi uyarı olabilir. Dikkatli olmamı istiyor sanırım afacan

Şükür şimdi çamurlu su renginde geliyor açık kahverengine döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…