Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Super canim demekki durdu kanama.aslinda onlem amacli seni hastanede yatirabilirler.brnce birdaha alttan muayene ettirme her ihtimale karsi.

arkadaşım ne biçim konuşuyorsun sen.yanlış hatırlamıyorsam seninde bir hasta evladın var biraz empati....senin inancı n olmayabilir ama umut edene laf söylemeye de hakkın yok.gerek yok böyle şeylere tıp sürekli ilerliyor.ne olacağına biz bilemeyiz.insan paronaya oluyor zor ve kötü bişey ama bize muhtaç bi evlat var ayaklanmamız lazım o yüzden umut lazım inanç lazım..yapmayın böyle umut kırmayın

masalcığım nasıl gidiyor gebelik..o lekelenmelerde zalarak geecek inşallah.sen dikkat et canım kendine yat uzan güzel beslen..(sanadiyorum ama benim canım sigara çekiyor cok (( )

Umutcum sende sigara içengillerdenmisin:))bende transferim olmadan bi tane içtim sonrası hiç ağzıma sürmedim ve hiçte canım çekmedi bende Nasıl dururum ki diyordum ama insanın canı gram çekmiyor vallahi.. nascafeyle içtiğim keyif yaptığım günleri özledim ama şuan o keyif yok canım Allah ona göre veriyor sabrını inşallah bir daha başlamam diyorum kendimce:)

Arkadaşım Zeynep nerelerdesin .. Duyuyorsan yaz .. Varmı bi gelişme başladın mı tekrar merak ediyorum seni canım:)

Super canim demekki durdu kanama.aslinda onlem amacli seni hastanede yatirabilirler.brnce birdaha alttan muayene ettirme her ihtimale karsi.
Bugün çok daha az geliyor, şükürler olsun neredeyse bitti gibi.

Yok daha Alttan muayene istemiyorum, 2 hafta sonra karından baktıracam, sonuçta keseyi gördük, yolk kesesi de oluşmuştu bu boş gebelik olmadığını gösteriyor zaten. Dişimi sıkıp 15 gün sonra gidicem.

maalesef canım keyif alarak içiyordum bir zamanlar geçen negatiften sonra ara ara içiyorum günde 1-2 tane ve kendime çok kızıyorum tedaviyi olumsuz etkiliycek diye ama tedaviyle birlikte hiç içmiycem.az kaldı tedaviye ayın 2 si adet tarihim.hiç heyecan yok inanırmısın hepsini tükettim 5 tedavimde akşam güzel bir rüya gördüm oğlumla kar üstünde yürüyorduk etkilendim çok ayağıma çivi battı ayakkabıya batmış canım acımadı hemen çıkardım ayakkabıdan.sonra yavruma da battı..hemen aşıları olmadı ya bişey olursa diye geçti aklımdan onunda ayakkabıya batmış çıkardık sonra onu kucağıma aldım karda beraber yürüdük ...inşallah güzel günlere yürümüşüzdür yavrumla beraber etkilendim biraz

masalcığım nasıl gidiyor gebelik..o lekelenmelerde zalarak geecek inşallah.sen dikkat et canım kendine yat uzan güzel beslen..(sanadiyorum ama benim canım sigara çekiyor cok (( )
Çok ayıp sigara :)) ben zaten yeşilaycıyım çok şükür öyle bir derdim yok. Benim daha canım hiç bişey istemiyor. Dün akşamdan beri ufak ufak bulantım var.

Çok ayıp sigara :)) ben zaten yeşilaycıyım çok şükür öyle bir derdim yok. Benim daha canım hiç bişey istemiyor. Dün akşamdan beri ufak ufak bulantım var.
bak sen küçük fasulyeye büyüyor da annesinin midesini bulandırıyor sigarayı komple bitiriyorum artık tedaviyle beraber no cigara :)

bak sen küçük fasulyeye büyüyor da annesinin midesini bulandırıyor sigarayı komple bitiriyorum artık tedaviyle beraber no cigara :)
Doktorum da bugün gelen akıntının görüntüsünü istedi, gayet iyi herşey, ctesi günü çağırdı tekrar ama bu defa karından bakıcaz.

Aynen no sigara no stres no panik :)

Bende oyle sgara nescafe .nescafeyi surahiyle icesim gelirdi ama hepsnden tiksindim migdem almiyor

Kar guzeldir beyazda guzeldir .okadar dikenli yollardan gectin ve farkedip cikarmissn civiyi eminim guzel gunlere yurumussundur

Doktorum da bugün gelen akıntının görüntüsünü istedi, gayet iyi herşey, ctesi günü çağırdı tekrar ama bu defa karından bakıcaz.

Aynen no sigara no stres no panik :)
maşallah canım allahım sakınsın küçüğünü devamını bizler getirirz inşallah

arkadaşlar yarına randevu aldım merkezden tedavi başlangıcı için...bi aksilik yoktur inşallah tedaviye başlarım...6.tedaviye bismillah deriz inşallah
Yine ayni merkezemi gdeceksin canim.sana guzel bi indrim yapmalilar bence .maddi manevi zor surec.tedavi aralarinda az baya.insallh bu sefer olur .allah cabalarini gorur bebegine sifa verir

Yine ayni merkezemi gdeceksin canim.sana guzel bi indrim yapmalilar bence .maddi manevi zor surec.tedavi aralarinda az baya.insallh bu sefer olur .allah cabalarini gorur bebegine sifa verir
inşallah canım..indirim tüp bebek kısmında yapılıyor ama gel git ilaç parası vs.8 binlirayı buluyor yine.yarın 9,30 a randevu aldım artık 4,30 da yola çıkarım yorucu oluyor benim için çok.devlete başvurduk pgt için ama 5 aydan beri hala set up hazırlayamadılar.onların hazır olmasını bekleyemem mecburen yine ücretli deniycem.değişik bişey yıkılyosun ama yine umutlanıyosun.umutsuz yaşanmıyor.benim vazifem var olduğum sürece denemek takdir ilahi mevlamın.dilerse vericek dilerse vermiycek..bi haber okumştum memorıal şişlide lösemi olan çocuğunu kurtarmak için tam sekiz defa denemiş aile ve sonunda doğurmuş evladı nakil olmuş...ilaç kardeşler diye Google de aratırsan hemen çıkıyor.allahım tam sekiz defa nasıl denenir demiştim benim bile 6. tedavi oldu...gerçekten maddi manevi çok zor ama rabbim kolaylığını veriyor..allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…