- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.261
Super canim demekki durdu kanama.aslinda onlem amacli seni hastanede yatirabilirler.brnce birdaha alttan muayene ettirme her ihtimale karsi.Evet canım biraz rahat davranmıştım, kızımın okulunun da ilk haftasıydı çok koşturmalı geçti. Dediğin gibi bi uyarı olabilir. Dikkatli olmamı istiyor sanırım afacan
Şükür şimdi çamurlu su renginde geliyor açık kahverengine döndü.
arkadaşım ne biçim konuşuyorsun sen.yanlış hatırlamıyorsam seninde bir hasta evladın var biraz empati....senin inancı n olmayabilir ama umut edene laf söylemeye de hakkın yok.gerek yok böyle şeylere tıp sürekli ilerliyor.ne olacağına biz bilemeyiz.insan paronaya oluyor zor ve kötü bişey ama bize muhtaç bi evlat var ayaklanmamız lazım o yüzden umut lazım inanç lazım..yapmayın böyle umut kırmayınNasil umudum var sifamiz var dermanimiz.var diyebiliyorsun hem gen hastaligi hem tedavisi yokken nasil dermani olacakki herseye inancim var ama bu gen hastalarinin iyi olacagina tedavisi olacagina inancim yok ..umudunun olmasina gercekten sevindim cunki benim hic ama hic umudumda yok gucumde yok..cocugumun tedaviside yok(
masalcığım nasıl gidiyor gebelik..o lekelenmelerde zalarak geecek inşallah.sen dikkat et canım kendine yat uzan güzel beslen..(sanadiyorum ama benim canım sigara çekiyor cokÇok sağol canım moral oluyor böyle bilgiler. Kızımda da 5,5 ay bu kahverengi lekeleri yaşamıştımciddi yatak istirahati yapmıştım 1 ay kadar ve gene aynı 6. Haftaya girdiğimde başlamıştı, kalp atışlarını almadan lekeler gelmişti, sanki tarih tekerrür ediyor.
Ama benim anlamadığım neden sorunlu bebeklerde hiç bir sorun yaşanmadan 9. Haftaya gelebiliyorum da sağlıklı bebekde bedenim böyle yapıyor. Çok ilkginç bir durum?
Bugün çok daha az geliyor, şükürler olsun neredeyse bitti gibi.Super canim demekki durdu kanama.aslinda onlem amacli seni hastanede yatirabilirler.brnce birdaha alttan muayene ettirme her ihtimale karsi.
maalesef canım keyif alarak içiyordum bir zamanlar geçen negatiften sonra ara ara içiyorum günde 1-2 taneUmutcum sende sigara içengillerdenmisin:))bende transferim olmadan bi tane içtim sonrası hiç ağzıma sürmedim ve hiçte canım çekmedi bende Nasıl dururum ki diyordum ama insanın canı gram çekmiyor vallahi.. nascafeyle içtiğim keyif yaptığım günleri özledim ama şuan o keyif yok canım Allah ona göre veriyor sabrını inşallah bir daha başlamam diyorum kendimce:)
Çok ayıp sigara :)) ben zaten yeşilaycıyım çok şükür öyle bir derdim yok. Benim daha canım hiç bişey istemiyor. Dün akşamdan beri ufak ufak bulantım var.masalcığım nasıl gidiyor gebelik..o lekelenmelerde zalarak geecek inşallah.sen dikkat et canım kendine yat uzan güzel beslen..(sanadiyorum ama benim canım sigara çekiyor cok(( )
bak sen küçük fasulyeye büyüyor da annesinin midesini bulandırıyorÇok ayıp sigara :)) ben zaten yeşilaycıyım çok şükür öyle bir derdim yok. Benim daha canım hiç bişey istemiyor. Dün akşamdan beri ufak ufak bulantım var.
Doktorum da bugün gelen akıntının görüntüsünü istedi, gayet iyi herşey, ctesi günü çağırdı tekrar ama bu defa karından bakıcaz.bak sen küçük fasulyeye büyüyor da annesinin midesini bulandırıyorsigarayı komple bitiriyorum artık tedaviyle beraber no cigara :)
Bende oyle sgara nescafe .nescafeyi surahiyle icesim gelirdi ama hepsnden tiksindim migdem almiyorUmutcum sende sigara içengillerdenmisin:))bende transferim olmadan bi tane içtim sonrası hiç ağzıma sürmedim ve hiçte canım çekmedi bende Nasıl dururum ki diyordum ama insanın canı gram çekmiyor vallahi.. nascafeyle içtiğim keyif yaptığım günleri özledim ama şuan o keyif yok canım Allah ona göre veriyor sabrını inşallah bir daha başlamam diyorum kendimce:)
Kar guzeldir beyazda guzeldir .okadar dikenli yollardan gectin ve farkedip cikarmissn civiyi eminim guzel gunlere yurumussundurmaalesef canım keyif alarak içiyordum bir zamanlar geçen negatiften sonra ara ara içiyorum günde 1-2 taneve kendime çok kızıyorum tedaviyi olumsuz etkiliycek diye ama tedaviyle birlikte hiç içmiycem.az kaldı tedaviye ayın 2 si adet tarihim.hiç heyecan yok inanırmısın hepsini tükettim 5 tedavimde akşam güzel bir rüya gördüm oğlumla kar üstünde yürüyorduk etkilendim çok ayağıma çivi battı ayakkabıya batmış canım acımadı hemen çıkardım ayakkabıdan.sonra yavruma da battı..hemen aşıları olmadı ya bişey olursa diye geçti aklımdan onunda ayakkabıya batmış çıkardık sonra onu kucağıma aldım karda beraber yürüdük ...inşallah güzel günlere yürümüşüzdür yavrumla beraber etkilendim biraz
Ohh çok güzel dinmiş kanaman çok sevindim.Doktorum da bugün gelen akıntının görüntüsünü istedi, gayet iyi herşey, ctesi günü çağırdı tekrar ama bu defa karından bakıcaz.
Aynen no sigara no stres no panik :)
inşallah canım hasretle bekliyorum o güzel günleridrkumut bence rüyan güzel, inşallah herşey bembeyaz olur tertemiz...
ahhh gözlerim doldu yazını okurken..iyice sulu göz oldum inşallah arkadaşım GÜZEL OLUR...Kar guzeldir beyazda guzeldir .okadar dikenli yollardan gectin ve farkedip cikarmissn civiyi eminim guzel gunlere yurumussundur
maşallah canım allahım sakınsın küçüğünüDoktorum da bugün gelen akıntının görüntüsünü istedi, gayet iyi herşey, ctesi günü çağırdı tekrar ama bu defa karından bakıcaz.
Aynen no sigara no stres no panik :)
Yine ayni merkezemi gdeceksin canim.sana guzel bi indrim yapmalilar bence .maddi manevi zor surec.tedavi aralarinda az baya.insallh bu sefer olur .allah cabalarini gorur bebegine sifa verirarkadaşlar yarına randevu aldım merkezden tedavi başlangıcı için...bi aksilik yoktur inşallah tedaviye başlarım...6.tedaviye bismillah deriz inşallah
inşallah canım..indirim tüp bebek kısmında yapılıyor ama gel git ilaç parası vs.8 binlirayı buluyor yine.yarın 9,30 a randevu aldım artık 4,30 da yola çıkarımYine ayni merkezemi gdeceksin canim.sana guzel bi indrim yapmalilar bence .maddi manevi zor surec.tedavi aralarinda az baya.insallh bu sefer olur .allah cabalarini gorur bebegine sifa verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?