- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.281
Insallah son seferin olur 8.ye gerek kalmaz canim .tum gelismeleri yazmaya devam etinşallah canım..indirim tüp bebek kısmında yapılıyor ama gel git ilaç parası vs.8 binlirayı buluyor yine.yarın 9,30 a randevu aldım artık 4,30 da yola çıkarımyorucu oluyor benim için çok.devlete başvurduk pgt için ama 5 aydan beri hala set up hazırlayamadılar.onların hazır olmasını bekleyemem mecburen yine ücretli deniycem.değişik bişey yıkılyosun ama yine umutlanıyosun.umutsuz yaşanmıyor.benim vazifem var olduğum sürece denemek takdir ilahi mevlamın.dilerse vericek dilerse vermiycek..bi haber okumştum memorıal şişlide lösemi olan çocuğunu kurtarmak için tam sekiz defa denemiş aile ve sonunda doğurmuş evladı nakil olmuş...ilaç kardeşler diye Google de aratırsan hemen çıkıyor.allahım tam sekiz defa nasıl denenir demiştim benim bile 6. tedavi oldu...gerçekten maddi manevi çok zor ama rabbim kolaylığını veriyor..allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Tedavimız birlikte başlıyor desene..:)) Bugün reglim hafif hafif geliyor. Cuma'ya randevu aldim.İnşallah sıkıntı yoksa tedaviye başlıyoruz. .arkadaşlar yarına randevu aldım merkezden tedavi başlangıcı için...bi aksilik yoktur inşallah tedaviye başlarım...6.tedaviye bismillah deriz inşallah
bende seni merak ediyordum canım.vala benimde erken oldu aslında haftasonu olur diyordum erken geldi.canım seninle bu ikinci tedavi rastlaşmamız allahım inşallah ikimizinde son olur...ben adetin 2.gününe randevu alıyorum sen öyle almıyormusun?yarın 1.günün sayarsak perşembe gitmen gerekmiyormu?Tedavimız birlikte başlıyor desene..:)) Bugün reglim hafif hafif geliyor. Cuma'ya randevu aldim.İnşallah sıkıntı yoksa tedaviye başlıyoruz. .
ahh canım teşekkürler güzel dileklerin için allah razı olsun.inşallah bir sıkıntı yoktur da tedaviye başlarız ve de pozitifi görürüz
İnşallah birlikte güzel haberler alırız canm.Hastaneyi arayıp bugün çok az olduğunu söyledim. O da ozaman yarın bir dersek,Cuma gününe verelim dedi.4.güne kadar sorun olmuyormuş canm.Yeni bir macera başlıyor bizler için. Yumilerin oluşması,opu,kaç tane döllendi, kaçı 5.güne gitti,kaçı sağlıklı,transfer ve test sonucu..bende seni merak ediyordum canım.vala benimde erken oldu aslında haftasonu olur diyordum erken geldi.canım seninle bu ikinci tedavi rastlaşmamız allahım inşallah ikimizinde son olur...ben adetin 2.gününe randevu alıyorum sen öyle almıyormusun?yarın 1.günün sayarsak perşembe gitmen gerekmiyormu?
Teşekkür ederim canım inşallah peş peşe mutlu haberlerimizi paylaşırız. Burda sanirim hamile olmayan az,artık biz de aranıza katılalım hayirlisiyla..:))
Canim murat hocada tupbebegin oldu mu hala hrs e mi acabaArkadaşlar pazartesi günü transferim oldu 2 tane 46 kromozoma bakılan Bebek yerleştirildi 6 tane embriyo bakıldı 3 ü kromozom olarak iyi çıktı ve donduruldu
2 si yerleştirildi 1 tanesi orda kaldı Ankara HRS Hastanesinde doktorum Prof er Murat Sönmezer faydam olsun diye sizlerle paylaştım
amin arkadaşım ben. iyi ozaman canım sıkıntı yaşamayalım da :) herşeyi düşünür olduk..güzel olmasını canı gönülden istiyorum.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz zor ve zahmetli umarım güzel olur ikimizinde.İnşallah birlikte güzel haberler alırız canm.Hastaneyi arayıp bugün çok az olduğunu söyledim. O da ozaman yarın bir dersek,Cuma gününe verelim dedi.4.güne kadar sorun olmuyormuş canm.Yeni bir macera başlıyor bizler için. Yumilerin oluşması,opu,kaç tane döllendi, kaçı 5.güne gitti,kaçı sağlıklı,transfer ve test sonucu..Hepsi ayrı stres Allah yardımcımız olsun..
Canim bi de tup bebek maliyetiniz ne kadar olduArkadaşlar pazartesi günü transferim oldu 2 tane 46 kromozoma bakılan Bebek yerleştirildi 6 tane embriyo bakıldı 3 ü kromozom olarak iyi çıktı ve donduruldu
2 si yerleştirildi 1 tanesi orda kaldı Ankara HRS Hastanesinde doktorum Prof er Murat Sönmezer faydam olsun diye sizlerle paylaştım
amin arkadaşım ben. iyi ozaman canım sıkıntı yaşamayalım da :) herşeyi düşünür olduk..güzel olmasını canı gönülden istiyorum.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz zor ve zahmetli umarım güzel olur ikimizinde.
Aminn canım inşallah bu tedavimiz son olsun ve ardı ardına güzel haberler alalım.amin arkadaşım ben. iyi ozaman canım sıkıntı yaşamayalım da :) herşeyi düşünür olduk..güzel olmasını canı gönülden istiyorum.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz zor ve zahmetli umarım güzel olur ikimizinde.
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Sen de bu defa daha mutlu bir şekilde tedavini tamamlayıp sağlıklı hayırlı yavrularına kavuşursun innnşallah canm.
Rüyada kar üzerinde yürümek, rüyada kar üstünde koşmak yürümek iyiye, güzel şeylere işaret eder.maalesef canım keyif alarak içiyordum bir zamanlar geçen negatiften sonra ara ara içiyorum günde 1-2 taneve kendime çok kızıyorum tedaviyi olumsuz etkiliycek diye ama tedaviyle birlikte hiç içmiycem.az kaldı tedaviye ayın 2 si adet tarihim.hiç heyecan yok inanırmısın hepsini tükettim 5 tedavimde akşam güzel bir rüya gördüm oğlumla kar üstünde yürüyorduk etkilendim çok ayağıma çivi battı ayakkabıya batmış canım acımadı hemen çıkardım ayakkabıdan.sonra yavruma da battı..hemen aşıları olmadı ya bişey olursa diye geçti aklımdan onunda ayakkabıya batmış çıkardık sonra onu kucağıma aldım karda beraber yürüdük ...inşallah güzel günlere yürümüşüzdür yavrumla beraber etkilendim biraz
Rüyada kar üzerinde yürümek, rüyada kar üstünde koşmak yürümek iyiye, güzel şeylere işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek rızık elde etmeye işarettir.
Bir kimsenin Rüyasında karın üzerinde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin hiç beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine yorumlanır.
Rüyada karda yürümek Rüya sahibi için kendisi ve mahiyetinde olan kimselerin geçimini sağlamak için gerekli olan geliri ve ihtiyaçları sağlamaya işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek Rüyayı gören kimsenin yaşamında meydana gelecek bazı farklılıklara yorumlanır.
Rüyada kar üzerinde yürüdüğünü görmek sizin ve sevdiklerinizin kısa süre içersinde mutlu zamanlar geçireceğini ve çok mutlu olacağınıza işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek sizi sıkıntıya sokan bazı durumların sona ermesine ve sevinçli günlere işaret eder.
Bu rüya birkaç şekilde yorumlanır.
# Bazı tabircilere göre rüyada ayağından çivi çıkarmak muhtemelen durumunuzun tümüyle değişeceğine hastalıklarınıza ve dertlerinize çare bulacağınız anlamına büyük bir zâtın teveccühüne mazhar olmaya, onun eliyle hayır ve menfaat kapılarının açılacağına korku içindeyseniz güvende kalacağınıza rivayet edilir.
# Ibn-i Sîrîn hazretleri rüyada ayağından çivi çıkarmak murada ereceğinize ve düşmanı alt edeceğinize oldukça sağlıklı olacağınıza rüyayı gören evli ise hamileliğine şeklinde yorulur.
# Bazende rüyada ayağından çivi çıkarmak işinizin güzel olacağına ve kariyerinizin yükseleceğine maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğine yolculuğa, evliliğe, nikâha ve yardıma şeklinde tabir edilir.
İnşallah birlikte güzel haberler alıp sizlere de tekrar umut olmak isterim.Allah herkesi hayallerine kavuştursun inşallah..
Canım benim senin ve @drkumut arkadasimizin yeni tedavisi hayirli olsun. Çok çok istiyorum ikinizde de pozitifi okumayi, yalnız değilsiniz burda hep yaninizdayiz gelişmeleri hep takipte olucam.İnşallah birlikte güzel haberler alıp sizlere de tekrar umut olmak isterim.Allah herkesi hayallerine kavuştursun inşallah..
Çok teşekkür ederim canım benim.Az önce öyle aklımdan geciyordun.Gecen tedavide de destek olmuştun,inşallah hepimiz mutlu sonla tedavimizi tamamlar ve sağlıklı yavrularimizi büyütürüz..Canım benim senin vedrkumut arkadasimizin yeni tedavisi hayirli olsun. Çok çok istiyorum ikinizde de pozitifi okumayi, yalnız değilsiniz burda hep yaninizdayiz gelişmeleri hep takipte olucam.
Canim allah razi olsu.bende cok etkilendim ruyadan guzeldi insallah mucadelemde ruyam gibi guzel olur.ama inaniyorum rabbim emek veren kullarina bos cevirmez insallah yavruma ve tum sifa bekleyenlere safi isminle sifa verir.umuda yolculugum basladi...benim olayim biraz daha zor.tutunacak kalitede olucak saglikli olucak.uyumlu olucak..ama bi gun olucak..allahim hepimize nasip etsinRüyada kar üzerinde yürümek, rüyada kar üstünde koşmak yürümek iyiye, güzel şeylere işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek rızık elde etmeye işarettir.
Bir kimsenin Rüyasında karın üzerinde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin hiç beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine yorumlanır.
Rüyada karda yürümek Rüya sahibi için kendisi ve mahiyetinde olan kimselerin geçimini sağlamak için gerekli olan geliri ve ihtiyaçları sağlamaya işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek Rüyayı gören kimsenin yaşamında meydana gelecek bazı farklılıklara yorumlanır.
Rüyada kar üzerinde yürüdüğünü görmek sizin ve sevdiklerinizin kısa süre içersinde mutlu zamanlar geçireceğini ve çok mutlu olacağınıza işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek sizi sıkıntıya sokan bazı durumların sona ermesine ve sevinçli günlere işaret eder.
Bu rüya birkaç şekilde yorumlanır.
# Bazı tabircilere göre rüyada ayağından çivi çıkarmak muhtemelen durumunuzun tümüyle değişeceğine hastalıklarınıza ve dertlerinize çare bulacağınız anlamına büyük bir zâtın teveccühüne mazhar olmaya, onun eliyle hayır ve menfaat kapılarının açılacağına korku içindeyseniz güvende kalacağınıza rivayet edilir.
# Ibn-i Sîrîn hazretleri rüyada ayağından çivi çıkarmak murada ereceğinize ve düşmanı alt edeceğinize oldukça sağlıklı olacağınıza rüyayı gören evli ise hamileliğine şeklinde yorulur.
# Bazende rüyada ayağından çivi çıkarmak işinizin güzel olacağına ve kariyerinizin yükseleceğine maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğine yolculuğa, evliliğe, nikâha ve yardıma şeklinde tabir edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?