Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Insallah son seferin olur 8.ye gerek kalmaz canim .tum gelismeleri yazmaya devam et

arkadaşlar yarına randevu aldım merkezden tedavi başlangıcı için...bi aksilik yoktur inşallah tedaviye başlarım...6.tedaviye bismillah deriz inşallah
Tedavimız birlikte başlıyor desene..:)) Bugün reglim hafif hafif geliyor. Cuma'ya randevu aldim.İnşallah sıkıntı yoksa tedaviye başlıyoruz. .

Tedavimız birlikte başlıyor desene..:)) Bugün reglim hafif hafif geliyor. Cuma'ya randevu aldim.İnşallah sıkıntı yoksa tedaviye başlıyoruz. .
bende seni merak ediyordum canım.vala benimde erken oldu aslında haftasonu olur diyordum erken geldi.canım seninle bu ikinci tedavi rastlaşmamız allahım inşallah ikimizinde son olur...ben adetin 2.gününe randevu alıyorum sen öyle almıyormusun?yarın 1.günün sayarsak perşembe gitmen gerekmiyormu?

drkumut hayat_gun
Oooo kızlar tedavileriniz hayırlı olsunbakalım... inşallah bu defa güzel sonuçları alırsınız. Herşey güzel olsun bol yumoşlar, bol bebişler nasip etsin
ahh canım teşekkürler güzel dileklerin için allah razı olsun.inşallah bir sıkıntı yoktur da tedaviye başlarız ve de pozitifi görürüz

İnşallah birlikte güzel haberler alırız canm.Hastaneyi arayıp bugün çok az olduğunu söyledim. O da ozaman yarın bir dersek,Cuma gününe verelim dedi.4.güne kadar sorun olmuyormuş canm.Yeni bir macera başlıyor bizler için. Yumilerin oluşması,opu,kaç tane döllendi, kaçı 5.güne gitti,kaçı sağlıklı,transfer ve test sonucu..Hepsi ayrı stres Allah yardımcımız olsun..

drkumut hayat_gun
Oooo kızlar tedavileriniz hayırlı olsunbakalım... inşallah bu defa güzel sonuçları alırsınız. Herşey güzel olsun bol yumoşlar, bol bebişler nasip etsin
Teşekkür ederim canım inşallah peş peşe mutlu haberlerimizi paylaşırız. Burda sanirim hamile olmayan az,artık biz de aranıza katılalım hayirlisiyla..:))

Canim murat hocada tupbebegin oldu mu hala hrs e mi acaba

amin arkadaşım ben. iyi ozaman canım sıkıntı yaşamayalım da :) herşeyi düşünür olduk..güzel olmasını canı gönülden istiyorum.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz zor ve zahmetli umarım güzel olur ikimizinde.

Canim bi de tup bebek maliyetiniz ne kadar oldu

hayat_gun drkumut kızlar tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız .. zor meşakkatli bir yol maalesef ama inşallah sonu güzel olacak. ben de yakın zamanda karar verip başlayacağım inşallah yeni tedaviye. hepimiz birbirimize umut olacağız inşallah.

Aminn canım inşallah bu tedavimiz son olsun ve ardı ardına güzel haberler alalım.

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Sen de bu defa daha mutlu bir şekilde tedavini tamamlayıp sağlıklı hayırlı yavrularına kavuşursun innnşallah canm.

hayat_gun drkumut tedavileriniz hayırlı olsun sıkıntılarınız son bulsun aynı anda başlayorsunuz tedaviye inşallah mutlu güzel haberleride birlikte aynı zamanda paylaşırsınız ve umarım bizlerede umut olursunuz..

Rüyada kar üzerinde yürümek, rüyada kar üstünde koşmak yürümek iyiye, güzel şeylere işaret eder.

Rüyada kar üzerinde yürümek rızık elde etmeye işarettir.
Bir kimsenin Rüyasında karın üzerinde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin hiç beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine yorumlanır.

Rüyada karda yürümek Rüya sahibi için kendisi ve mahiyetinde olan kimselerin geçimini sağlamak için gerekli olan geliri ve ihtiyaçları sağlamaya işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek Rüyayı gören kimsenin yaşamında meydana gelecek bazı farklılıklara yorumlanır.
Rüyada kar üzerinde yürüdüğünü görmek sizin ve sevdiklerinizin kısa süre içersinde mutlu zamanlar geçireceğini ve çok mutlu olacağınıza işaret eder.
Rüyada kar üzerinde yürümek sizi sıkıntıya sokan bazı durumların sona ermesine ve sevinçli günlere işaret eder.

Bu rüya birkaç şekilde yorumlanır.

# Bazı tabircilere göre rüyada ayağından çivi çıkarmak muhtemelen durumunuzun tümüyle değişeceğine hastalıklarınıza ve dertlerinize çare bulacağınız anlamına büyük bir zâtın teveccühüne mazhar olmaya, onun eliyle hayır ve menfaat kapılarının açılacağına korku içindeyseniz güvende kalacağınıza rivayet edilir.

# Ibn-i Sîrîn hazretleri rüyada ayağından çivi çıkarmak murada ereceğinize ve düşmanı alt edeceğinize oldukça sağlıklı olacağınıza rüyayı gören evli ise hamileliğine şeklinde yorulur.

# Bazende rüyada ayağından çivi çıkarmak işinizin güzel olacağına ve kariyerinizin yükseleceğine maddi, manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği, çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğine yolculuğa, evliliğe, nikâha ve yardıma şeklinde tabir edilir.

drkumut biraz uzun oldu ama cok güzel rüyan paylaşmak istedim Rabbim yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inş..

İnşallah birlikte güzel haberler alıp sizlere de tekrar umut olmak isterim.Allah herkesi hayallerine kavuştursun inşallah..

İnşallah birlikte güzel haberler alıp sizlere de tekrar umut olmak isterim.Allah herkesi hayallerine kavuştursun inşallah..
Canım benim senin ve @drkumut arkadasimizin yeni tedavisi hayirli olsun. Çok çok istiyorum ikinizde de pozitifi okumayi, yalnız değilsiniz burda hep yaninizdayiz gelişmeleri hep takipte olucam.

Canım benim senin ve drkumut arkadasimizin yeni tedavisi hayirli olsun. Çok çok istiyorum ikinizde de pozitifi okumayi, yalnız değilsiniz burda hep yaninizdayiz gelişmeleri hep takipte olucam.
Çok teşekkür ederim canım benim.Az önce öyle aklımdan geciyordun.Gecen tedavide de destek olmuştun,inşallah hepimiz mutlu sonla tedavimizi tamamlar ve sağlıklı yavrularimizi büyütürüz..

Canim allah razi olsu.bende cok etkilendim ruyadan guzeldi insallah mucadelemde ruyam gibi guzel olur.ama inaniyorum rabbim emek veren kullarina bos cevirmez insallah yavruma ve tum sifa bekleyenlere safi isminle sifa verir.umuda yolculugum basladi...benim olayim biraz daha zor.tutunacak kalitede olucak saglikli olucak.uyumlu olucak..ama bi gun olucak..allahim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…