Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim senin ve drkumut arkadasimizin yeni tedavisi hayirli olsun. Çok çok istiyorum ikinizde de pozitifi okumayi, yalnız değilsiniz burda hep yaninizdayiz gelişmeleri hep takipte olucam.
Tesekkurler canim.guzel olucak insallah.yoldayim en cok bu git geller perisan ediyor beni.otobus te tutar icim disima cikiyor alisamadim birturlu yolculuga.insallah son olur bu hayat arkadasinda benimde.desteginiz icin cok tesekkurler iyiki varsiniz KADERDASLARIM.hepimizin hikayesi guzel sonlansin insallah

Allah razi olsun canim.rabbim hepimizin yardimcisi olsun gercekten cok zor yasadiklarimiz.herkese diyesim geliyor cocuk yapmayin genetiginize baktirin.benim yavrum hasta dogdu ya saniyorum herkesin hasta olucak.saglikli dogurana imreniyorum.mucize gibi geliyor bana... saglikli evlat sahibi olabilmek icin cok emek veriyoruz hepimiz.rabbim hepimize nasip etsin insallah.

Ya kızlar bu gece gene kan geldi benden şimdi gene kahverengine döndü ay anlamadım gitti

Doktorum artık bu tesadüf değil diyor adı düşük tehdidi dedi. Drum uzak bana şimdi gelme yat dinlen dedi, tuvaletten her çıkmada peçete rengini göndericem.

Ama akşam yakındaki bir hastaneye gidip keseyi görmek istiyorum karından baktıracam kesinlikle. Keseyi görürsem rahatlarım biraz

Hiç hareket etmemeye çalış canım olacağı varsa oluyor gerçi ama sen yine de dikkat et. akşam dediğin gibi bir doktora git baktır . durum neymiş öğrenirsin en azından . allah şifa versin inşallah .. hiç bişeycik yoktur inşallah dualarım seninle. bol bol dua et canım ya şafi çek

Amin cumlemizin gonlundekini nasip etsin mevlam.yazinida cok keyif alarak okudum tesekkurler.guzel olucak insallah dualarina benide ekle
Canım hayat hikayeni okuduğumdan beri duamdasın sen @hayat_gün arkadaşım ve burda ismini yazamadıgım bütün arkadaşlara kader arkadaşlarımıza dua ediyorum Rabbim kolaylaştırsın anne olmak için çıktığımız bu yoldaki bütün engelleri kaldırsın ve yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.. Evlatlarımızla birlikte yürüyeceğimiz yeni yolarımız olsun saglıklı hayırlı ömürlü mutluluk dolu yeni yollar inşallah amin....

Canim dikkat et kendine mumkunse hic kalkma o yataktan yat dinlen.igne fln verdimi doktorun.rabbim korunsun senide bebeginide

Yazina gozum yasli bir sekilde kocaman amin diyorum.rabbim hepimizin islerini kolaylastirsin...birbirimizin acisini iyi anlayabliyoruz..tedaviye basliyorum bu arada bir problem yokmus hamd olsun.simdi pazarlik yapicam onun icin bekliyorum cingene pazarligi yapmadan olmaz huyum kurusun

Hayırlı olsun cok sevındım biran önce mutlu güzel haberlerini bekliyoruz.. Pazarlık yap tabi bende pazarlıkta iyiyimdir ama tüp bebekte pek etkili olamadım çok az bir miktar indirim yaptılar umarım sana kolaylık sağlarlar bol şans diliyorum..

Masal senin diğer hamileliğin de kanamalı geçmiş ama maşallah kızın dünyaya gelmiş,o yüzden belki senin hamileliklerin böyle geçiyor.Bunda da Allah'ın izniyle bişey olmaz.Öyle düşünüyorum ben.Yinede ayağını hafif yükseğe kaldırıp uzan dinlen canım. Allah yavrunu size bagişlasin innnşallah..

Hayırlı olsun canm inşallah bu defa saglikli hayırlı bebis(lerin) seninle olsun,kardeş(ler)ine de hayat olsun innnşallah..Şimdi set up değil, direkt tedaviye başlıyorsun değil mi?

Amin canım inşallah..Çok teşekkür ediyorum duaların için Allah razı olsun,seni ve hepimizi hayallerine kavuştursun inşallah..

Evet kızımda 5,5 ay kahverengi lekeler geldi. Ama hiç kırmızı görmemiştim. Şimdi hep kırmızı geldiği için korkuyorum. Belki de böyle gidecek bu hamileliğim de, yeter ki sağlıkla gelsin de 9 ay kanamaya razıyım.

Hayırlı olsun canm inşallah bu defa saglikli hayırlı bebis(lerin) seninle olsun,kardeş(ler)ine de hayat olsun innnşallah..Şimdi set up değil, direkt tedaviye başlıyorsun değil mi?
Cok tesekkurler canim insallah sonu guzel olur.set up yapilmisti gecen yil. bir defa yapilan bir islem.simdi direk tedavi.canim seninde donmus tedavisimi olucak yine

Canim dikkat et kendine mumkunse hic kalkma o yataktan yat dinlen.igne fln verdimi doktorun.rabbim korunsun senide bebeginide
Fitil sayısı 8e çıktı, günde 4 kez 2 tane
İğne vermedi, fitil şuan daha etkili dedi. Yatıyorum canım çıkmadan kızımı da okuldan komşu alacak

Çooookkk aminnnnnn :)

Artık ağlamak olmasın ya, hep gülelim nolur :)

Fitil sayısı 8e çıktı, günde 4 kez 2 tane
İğne vermedi, fitil şuan daha etkili dedi. Yatıyorum canım çıkmadan kızımı da okuldan komşu alacak
Rabbim evladını sana bağışlasın korkma annesi o sana tutunmaya çalışıyor Allah'ın izniylede bırakmayacak inşallah..

Cok tesekkurler canim insallah sonu guzel olur.set up yapilmisti gecen yil. bir defa yapilan bir islem.simdi direk tedavi.canim seninde donmus tedavisimi olucak yine
Gecen tedavi ilk ay dondurulup diğer ay transfer yapılmıştı. Negatif olunca bu defa taze transfer yapılabilir.Cuma günü gittiğimde büyük ihtimal drumla konuşuruz canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…