Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rabbim yavrunu sana bagişlasin inşallah canım. Dualarimda sen de varsın.

Gecen tedavi ilk ay dondurulup diğer ay transfer yapılmıştı. Negatif olunca bu defa taze transfer yapılabilir.Cuma günü gittiğimde büyük ihtimal drumla konuşuruz canm.
Dondurulup sonraki transferi daha iyi tutunuyor diyor embriyolog, bana da öyle yapmışlardı bu defa. Vücut temizleniyor demişti. Ama drlar daha iyisini bilir.

Dondurulup sonraki transferi daha iyi tutunuyor diyor embriyolog, bana da öyle yapmışlardı bu defa. Vücut temizleniyor demişti. Ama drlar daha iyisini bilir.
Yani sonraki ay transfer edilmesi tutunması açısından daha sağlıklı diye biliyordum ben de ama geçen sefer negatif sonucu alınca genetikcimiz 'belki bidahaki tedavide bekletmeden transfer edilir'demişti. Yine de bilmiyorum suan nasıl olacağını. Cuma günü az çok belli olur diye düşünüyorum.Hayırlısı olsun inşallah.Sen nasıl oldun canm?

masal2010 canim doktorun bu kanamalar için pruluton depot igne ve progestan verdi mi?? Bunların müziklerini mi verdi..ben de bu islerin içine girince ogrendim ki hamilelikte sürekli kanaması olanlar cokmus..uzulme canini sıkma sakın sadece dinlen güzel şeyler düşün bebeğini düşün..bende dua edicem senin için yalnız değilsin yanındayız.

Canım kesildi tüm kanama ve lekelenmeler, şu Cumartesi bi gelse de biraz rahatlayacağım haberler alsam hayırlısıyla

Canım progestan fitil kullanıyorum, proluton depot iğne vermedi, zaten kullandığımız fitillerin depo hali aynı doz dedi, istirahat dedi . Dualarınıza ihtiyacım var çok sağolun arkadaşlar

canım kendimizi teslim etmekten başka şansımız yok sanırım benim de dondurucaklar.tutmayınca dondurdular diye onlara kızıyordum bakıyorum burdaki arkadaşalrın hep tutuyor...semra hanım dondrurcaz dedi tamam dedim müdahale edince daha sarpa sarıyor işler .görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....herşeyi sor doktoruna taze yi donmuşu...en iyi kararı verirler inşallah bizim için.Mevlam budefa bize anne olmayı nasip etsin arkadaşım.

arkadaşlar benim geçen sefer 2 defa biopsi alınan ve dondurulmuş transfer olup tutunamayan embriyomun kalitesi 6bb imiş.çok mu kalitesiz ki...doktor orta kalite dedi ve ekledi 2 defa parça aldık dondur çöz tutunamamasına etmen dedi neyse nasibimiz yokmuş bu sefer olur inşallah birde bana pozitif düşün lütfen dedi.durumunuz zor evet ama imkansız değil dedi.bizim gibi HLA uyumu arayıp 1-2 yumurtası olan kadınalar varmış onlara nazaran sen daha şanslısın dede.Mevlam emekelrimizi inşallah boşa çıkarmaz bu defa.

Benim tutunan 4bb :) çok daha kalitesizmiş benimki. Bu işin kalitesi Yok bunu anladım ben nasip kısmet işi bunlar kesinlikle.

Genetikçi yaman sağlam bana demişti ki, bu iki kere dondur -çöz işlemi embriyoyu strese sokup tutunmasına engel oluyor en büyük sıkıntısı bu demişti..

senin karnındaki fasulye 4bb miymiş :) vala şaşırdım şuan maşallah benim bıdığıma:) bütün bildiklerimi unutuyorum.......Rabbim nasip edecek hepsi bu ol deyince oluyor herşey...dediğin gibi kalite filan faso fiso hepsi.donmuş tutmaz diye düşünürdüm bakıyorum çoğu sende dahil donmuş embriyo ile gebe kaldınız...kalite önemli evet ama Rabbim can verecekse çok ta önemi olmuyor kalitesinin ne olduğu.istatistik filan olmuyor bu işte hep hesap yapardım her tedavimde şukadar döllendi şukadarı pgt gitse sağlıklı ve uyumlu gelme ihtimali şukadar fln diye..sonra kalitelimi değilmi kafayı yerdim.. artık bıraktım hesapları....tutmuyor çünki...vakti ve zamanı gelmiştir umarım artık bi küçk fasulye de benim olur :)

canım dün haberlerde gördüm, sonra gazetede okudum bu haberi, ciddi umut verici bence.. okuyunca kızım için çok sevindim inşallah o ileride bu süreçleri çok daha kolay geçecek...

bir yumurta - sperm donasyonu gibi bişey değil. bana çok daha mantıklı ve etik geldi, hayırlısı bakalım. ilerleyen zamanlar ne gösterecek.

gelecek güzel olacak inşallah.

daha fasulye kadar olamadık ama inşallah olucaz teyzesi.

bu denemende lütfen daha rahat ol, sen rahat ol ki bedenin abisine uygun bir kardeş genetiği verebilsin. stresle yumurta sayını ve kalitesini düşürüyorsun..

evet canım aslında şuan türkiyede olsa benim için süper olurdu hiç düşünmem hemen yapardım.hatta keşke benle aynı hla ya sahip ve bu hastalığı genlerinde taşımayan kız kardeşim olsaydı çok isterdim.herhalde yumurtasını payşaırdı benle :)bende kocamla..hayat paylaştıkça güzel hehe
demekki tıpta sürekli düşünüyor...:)şaka bi yna bu gerçekten harika bir haber bence. embriyoların hepsi sağlıklı olacak inşallah gelecek nesiller sağlıklı bebeklere çok daha rahat bir şekilde ulaşabilecekler

daha fasulye kadar olamadık ama inşallah olucaz teyzesi.

bu denemende lütfen daha rahat ol, sen rahat ol ki bedenin abisine uygun bir kardeş genetiği verebilsin. stresle yumurta sayını ve kalitesini düşürüyorsun..
benim küçük fasulyem o :) büyüsede teyzelerin gözünde hiç büyümüyolar gözümde hep küçük fasulye..minik bıdığım ya :)masal bu kesin kız ben öyle hissediyorum
canım stres konusunda elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışıyorum..normaldede zaten evhamlıyımdır ama en aza indirdim sanırım.tedavi artık rutin oldu benim için düşünmemeye çalışıyorum stres yapmamak için.ama içimde güzel bi heyecan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…