- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.341
Amin canım benim inşallah..Yarın dra gidince taze mi dondurulmuş mu transfer edilecek sorarım. Belki de simdidem net cevap vermez.Son duruma göre karar vermek isterler mi bilmiyorum canm.canım kendimizi teslim etmekten başka şansımız yok sanırım benim de dondurucaklar.tutmayınca dondurdular diye onlara kızıyordum bakıyorum burdaki arkadaşalrın hep tutuyor...semra hanım dondrurcaz dedi tamam dedim müdahale edince daha sarpa sarıyor işler .görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....herşeyi sor doktoruna taze yi donmuşu...en iyi kararı verirler inşallah bizim için.Mevlam budefa bize anne olmayı nasip etsin arkadaşım.
Allah'im güzel heyecanını boşa çıkarmasın innnşallah..Tüm kalbimle diliyorum..benim küçük fasulyem o :) büyüsede teyzelerin gözünde hiç büyümüyolar gözümde hep küçük fasulye..minik bıdığım ya :)masal bu kesin kız ben öyle hissediyorum
canım stres konusunda elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışıyorum..normaldede zaten evhamlıyımdır ama en aza indirdim sanırım.tedavi artık rutin oldu benim için düşünmemeye çalışıyorum stres yapmamak için.ama içimde güzel bi heyecan var...
caım inşallah ikimizinde pozitif olur.kafamız rahatlar biraz.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. bugun randevun var allahım işlerini kolaylaştırsın inşallah.Allah'im güzel heyecanını boşa çıkarmasın innnşallah..Tüm kalbimle diliyorum..
Sağol canım benim yoldayim şuan hastaneye gidiyorum.caım inşallah ikimizinde pozitif olur.kafamız rahatlar biraz.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. bugun randevun var allahım işlerini kolaylaştırsın inşallah.
dondurulmuşunu kullan şimdi, tekrar dondurursan sorun olur. tek emb transferi mi istiyon sen canım?Merhabalar kizlar sikça foruma giremiyorum hamilelere saglikli hamilelikler tedavi görenlerede kolayliklar diliyorum Allah hepimizin emeklerini boşa cikarmasin İnşaallah. İnsallah önumüzdeki günlerde transferim olucak sağlikli bulunursa tabii.Transferden sonra 5 gün dinlensem yetermi . Ögretmenim okula 6. gun baslamayi düsünüyorum. Deneyimli olanlar cevaplarinizi bekliyorum.Birde 3 adet dondurulmuş ve bir miktar da taze embriyo pgt ye girecek ikisinden de birer tane sağlikli gelen olursa hangisini transfer ettireyim?
İnşallah güzel haberler alırsın canm.Maşallah bebişe annesine kendini hissettiriyor ben burdayım diye..:))İlk mide bulantısı ve kusmamı da yaşamış bulunmaktayım kızlar, sanırım fasülyem iyi, diğer 3 gebeliğimde de bir tane bulantı yaşamamışken, bu defaki her şeyi yaşatıyor, sağlıkla gelsin de razıyım... bu hamileliğim diğerlerinden tamamen farklı seyrediyor. Yarın 2 de kontrol var inşallah her şey yolundadır.
Daha çok Yeni yaptırdım güzelim, 48 kromozoma bakılıyor. 5. Güne ulaşan embriyolardan hücre alıp döndürüyorlar, 2 hafta kadar sonra sonuç çıkıyor.Arkadaslar bu Cgh yöntemi ile ilgili deneyimi olan yada bu arastirmayi yaptirmis olan var mi? Embriyonun bircok genetigine bakilip oyle transfer ediliyormus sanirim. Yardımcı olursaniz cok sevinirim. Allahim kolaylastirsin zorlastirmasin hayirla sonuclandirsin inşâallah
Ohh bol bol kus canim iyi olsunda biz kusalim.benimde dusuklerde hic bulantim olmamsti bunda 4 aya kadar bulandm hatta bugun bile oldu.bu iyiye isaretİlk mide bulantısı ve kusmamı da yaşamış bulunmaktayım kızlar, sanırım fasülyem iyi, diğer 3 gebeliğimde de bir tane bulantı yaşamamışken, bu defaki her şeyi yaşatıyor, sağlıkla gelsin de razıyım... bu hamileliğim diğerlerinden tamamen farklı seyrediyor. Yarın 2 de kontrol var inşallah her şey yolundadır.
Maşallah canım gözün aydın..Allah yavrunu sağlıcakla doğurmayı nasip etsin.Sen de fazla yorma kendini dinlen.Üç ayı atlattın mi kafan daha da rahah eder.Arkadaşlar dualarınıza beni de eklediğiniz için minnettarım..
Bugün karından bakıldı ve kuzucupumu gördüm, kendi de göründü, kalp atışları da başlamış gördük ekranda ama duramadık doppler tutmak istemedi Dr, daha çok küçük dedi, 10 gün sonra tekrar görmek istedi.
Bebeğin gelişimi iyi olduğu için kanamaları umursamıyoruz, ped bile dolsa umursamayacaksın dedi, düşük tehdidi evet ama dinlenip kafaya takmıyoruz :)
Şükürler olsun Rabbime
Hele bi atlasa şu üç ay :)) inşallah canımMaşallah canım gözün aydın..Allah yavrunu sağlıcakla doğurmayı nasip etsin.Sen de fazla yorma kendini dinlen.Üç ayı atlattın mi kafan daha da rahah eder.
Sanirim bir bir buçuk ayin var üç ayı geçirmek için. Olur canim o zaman da gelir geçer.Allah'in izniyle bir bakmissin kucağında..:))Hele bi atlasa şu üç ay :)) inşallah canım
Olmazmi canim hamile olanda var kucagina alanda var cok sukur sen okusana topigi bastan sona cokk guzel hikayeler varArkadaşlar merhaba benim de 1 transfer edilemeyen ebmriyo tedavim ve 3 negatif tüp bebek tedavim var. 38 yaşındayım ve ümidim azalıyorAz sayıda embriyom oluyor ve tutunamıyor Son tedavi olduğumuz merkez ilk tedavide pgt önerdi ama biz 2 embriyomuz var diye istemedik transfer oldu maalesef negatifti. Son tedavidede embriyomuz gününe göre gelişimi iyi olmadığından pgt yapılamadı transferim oldu ama yine negatif sonuç aldık. Önümüzdeki reglimde tekrar denemeyi düşünyorum drum bu kez 6. ncı güne gitmeye zorlayacak giderse pgt yapılacak gitmezse transfer yapmayacağız dedi. Transfer öncesi de rahime çizik atma yöntemi uygulayacağız dedi. Aranızda bu yöntemlerle hamile kalan var mı acaba? Umut olur bana hikayeleriniz. Teşekkürler şimdiden
Seninle aynı durumdayız durumumuz çok zor ama imkansız değil tabiki.bu tedavinde vitamin takviyesi d vitamini çinko demir vb. çörekotu bal tarçın gibi yumurtayı kaliteli yapan şeyler kullan bence en az 3 ay yeni tedaviye sonra başla. 6. Gün bence çok geç .5. Gün yeterli zaten pgt için.Arkadaşlar merhaba benim de 1 transfer edilemeyen ebmriyo tedavim ve 3 negatif tüp bebek tedavim var. 38 yaşındayım ve ümidim azalıyorAz sayıda embriyom oluyor ve tutunamıyor Son tedavi olduğumuz merkez ilk tedavide pgt önerdi ama biz 2 embriyomuz var diye istemedik transfer oldu maalesef negatifti. Son tedavidede embriyomuz gününe göre gelişimi iyi olmadığından pgt yapılamadı transferim oldu ama yine negatif sonuç aldık. Önümüzdeki reglimde tekrar denemeyi düşünyorum drum bu kez 6. ncı güne gitmeye zorlayacak giderse pgt yapılacak gitmezse transfer yapmayacağız dedi. Transfer öncesi de rahime çizik atma yöntemi uygulayacağız dedi. Aranızda bu yöntemlerle hamile kalan var mı acaba? Umut olur bana hikayeleriniz. Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?