Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağol canım inşallah bu defa güzel sonuçlanır.Bu akşam üçüncü iğnemi vurulacam,haftaya Cuma kontrolümüz var.
Arada başka kontrol yok mu? Çok uzun değil mi? İğne dozu yeterli gelmezse yada önde giden yumurta falan çıkarsa keşke araya bir iki kontrol daha koydursan, bence merkezinle konuş. Hiç riske atma ben kendimde yaşadım biliyorsun önceki tedavimde karşılaşmamıştım ama ikinci ve üçüncü tedavide serseri yumurta çıkmıştı.

Ahh ah canm inşallah korktuğumuz başımıza gelmez.Gonalf 225 ml kullanmam gerekirken,ilacı cekmeden önce siringanin havasını bırakmadığim için 225 ten daha az doz kullanmışım. Bugün 3. günümdü,gonalf bir tanesi 2 buçuk gün sürmesi gerekirken aksine kaldı bile.Hemşireyi aradım, yarın druma soracak.İnşallah sıkıntı olmaz.Kontrol konusunda canm geçen tedavide de ilk kontrolüm aynı şekilde bir hafta sonra olmuştu. Ama dozu az uyguladığım için canım sıkıldı. Bugün normal kullandım ama iki gün az kullanmışım.

Aynı durumu ben çok yaşadım önden giden yumurtalarım oldu.. Kontrolede gitsem bir şey yapamafılar canım
Ne yapabilirlerki önden gidene büyüyene müdahale edemiyorlar ki

Merhaba arkadaslar bazı sorularım olacak yanıtlarsanız cok sevinirim
Ben bu ay ilk tüp bebek denememde negatif sonuç aldım henüz kendi drumla gorusmedim sizden fikir almak istiyorum

Eşimin morfolojisi 1, benimde yumurtam orta kaliteymiş çikolata kistlerinden dolayı.. 10 yumurtadan 3 ü döllenmişti ve 3üde 2. Gün embriyosu olarak transfer edilmişti

İkinci denemeyi bir sene sonra ptgli olarak yaptırmak istiyorum en azından saglıklı bi Embriyonun transfer edildiğinden emin oluruz diye düşünüyorum.
Pgt ne kadar ücrete mal oluyor acaba?embriyo basına ücret alıyorlarmış sanırım
Embriyo döllendikten ne kadar zaman sonra sonuçlar geliyor?
Birde hangi merkezi tavsiye edersiniz?
Ben bahçeci umutta normal yaptırdım memnun kalmadım herseye genetik duzelmez dedi drum

Sağol canım inşallah bu defa güzel sonuçlanır.Bu akşam üçüncü iğnemi vurulacam,haftaya Cuma kontrolümüz var.
canım çok uzun değilmi ya 5.gün kontrol beni baştan 3 günde bir sona yaklaşınca gün aşırı bile çağırdıkalrı oluyor.arada çağırmadılar mı hiç

Kızlar hayat ve umut tedaviniz hayırla sonuçlansın inşallah bu sefer :)iğnelere başladınız mı peki ..
teşekkürler güzel olucak inşalla canım.iğnelere başladım sona yaklaşıyorum :) yarın kontrolüm var.muhtemelen perşembe lucrin yaparım cumartesi de yumurtalar toplanır.İnşallah yavrumla uyumluyuda buluruz Alalhın izniyle

canım öncelikle geçmiş olsun.genetik düzelmez evet sama sağlıklı embriyolar bulunabiliyor.canını sıkma hiç.bildiğin bir tek gen hastalığın varsa pgt yaptırabilirsin eğer yoksa kromozomlarına baktıabilirsin cgh sanırım ismi.tüm koromozomları tarıyorlar 5.gün embriyosundan parça alıp bakılıyor 6.gün sabahına çıkmış olur muhtemelen ama merkezler genelde donduruyor.bir sonraki ay transfer ediliyor.ücreti 280 dolar dı sanırım.embriyo başına.Allah ayrdımcın olsun en kısa sürede yavruna kavuşman dileğiyle..

canım çok uzun değilmi ya 5.gün kontrol beni baştan 3 günde bir sona yaklaşınca gün aşırı bile çağırdıkalrı oluyor.arada çağırmadılar mı hiç
Yok canım beş gün de değil bir hafta ama geçen tedavide de aynı şekilde olmuştu kontrolüm.Drum da iyi ve cok tercih edilen bir dr.Bir de erken çağırın diyemem ki..:) İnşallah yumoslarımız hayırlısıyla bol bol oluşur ya..

neyse vardır herhalde bi bildikelri yaşadığın şehire mi tedavi görüyodun canım sen...ben yine telef oluyorum İstanbul yollarında Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah canım.vala zaman yaklaştıkça sanki heyecan da başlıyor olsun budefa inşallah artık bizde güze şeyler yazalım..ben zaten bıktım 1,2 beta hcg değeri görmeye sanki yüksek değer görsem çerçeveletip duvara asıcak durumdayım...tez vakitte inşallah

Tesekkur ederim canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Ben kan pıhtılaşması ve eşimle benim kromozom analizi yapılmasını da istiyorum bu testleri nerede yaptırabilirim Acaba
Bakılmamış hiçbir test olmasın istiyorum

canım bu tahlilleri tıp fakültesi hastanesinde yaptırdım kadın doğum giriş yapıp ücret ödemeden tahlillerin çıkması biraz uzun sürüyor bence tedavi kısa sürede başlamayı düşünüyosan hemen kanlarını ver ben 1-1,5 ay beklemiştim sonuç için..

Sagol canım.ben bir sene ara verdim canım bu surede saracoğluyla gorusup onun kurlerini deniycem.en azından içimde kalmamış denemiş olurum.bir sene sonra yine olmazsa 2. Deneme..bu testleride şimdiden yaptırmak istiyorum

Canim benim innnşallah bu defa değerlerimiz yüksek olur ve bebislerimiz bizi bırakmaz inşallah..Evet aynı yerdeyim,gidip gelmek zor olmuyor ama tedavilerimizin sonu güzel olsun canm..İnşallah hamiş hamiş konuşalım sonra..:)))

Can'ım benim sana bütün kalbimle dua ediyorum hep çocuğuna şifa olsun inşallah bu tedavin Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah ..Amin

Can'ım benim sana bütün kalbimle dua ediyorum hep çocuğuna şifa olsun inşallah bu tedavin Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah ..Amin
Allah razı olsun arkadaşım güzel yüreğin için dualarında banada yer verdiğin için..Güzel şeyler yazarım inşallah buraya allhım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.zorlukla beraber bir kolaylı var buna kalbimle inanıyorum.çocuğum doğduktan sonra atandım ben.iki kişi çalışınca maddi olarak daha rahat geçiyor bugünler malum arda arda tedavi gerçekten maddi olarak çok yıpratıcı..evlenince ev almıştık hemen bitaraftan onu ödüyoruz belki benim işim olmasaydı evi satmıştık şimdiye kadar.yada işim olmasaydı belki devleti bekliycektik 5 aydan beri hazır olamayan set uplarını (ama sanmıyorum bekleyemezdim canım haz o saatler geçmezdi) kolay değil 15 ayda 6.tedavi belki daha defalarca deniycem evde gidecek ama umrumda değil yeterki çocuğum iyi olsun yani benim işimin olması belkide yavrumun şansına..cocuğun teşhisi için çok uğraştık 2015 yılında yani 3 yaşında kondu teşhis.teşhis konduğu an hem donor aramak için müracaat ettik ve hemen ertesi gün tüp bebek merkezlerini dolaşmaya çıktım.hiç vakit kaybetmemeye çalıştım ama rabbimin dilediği bir zaman var sanırım.maddi manevi zorluyor bizi belki dahada zorlıycak..çok harcadık diyorum bazen eşime oda bana ... allahım para ile yapabileceğimiz bir şey olsun tedavisi diye dua ettim diyor..bunca zaman olmadı ama inanıyorum en iyisi olucak Rabbim bana hediyesini sunacak..(yazdıkça yazmışım)

Son düzenleme:
Aynı durumu ben çok yaşadım önden giden yumurtalarım oldu.. Kontrolede gitsem bir şey yapamafılar canım
Ne yapabilirlerki önden gidene büyüyene müdahale edemiyorlar ki
Aaa olur mu? Çok da güzel takip ediliyor dozunu baskılayıcıyı ona göre ayarlıyorlar, normalde 4-5 cetrotide kullanılmıyorken tedavilerde ben sanırım 8 tane baskılayıcı kullanmıştım. O önde giden yumurtalardan biri de döllendi, 10 yumoş vardı 2si önden gidiyordu 9 döllenmişti. Nisan ayında cetrotide geç kalmıştık başlamakta, o zaman iptal etmiştik

Allahım senin ve @hayat_gun un emeklerinizin karşılığını Çifter Çifter versin inşalkah. Bu defa yüksek değerler bekliyoruz, hiiiiiçççç kötüyü çağırmıyoruz sıkıntı yoookkkk :)

Benden bu gece 3. Lekelenmem de geldi uyku arası ped koydum geri yattım :) alışıyorum artık sanırım. Dr işe dönebileceğimi söyledi ama cesaret edemedim 2 gün daha evdeyim, Çarşamba iş başı artık.

Korkmana gerek Yok, sadece 2 gün sonra farketmişsin ya daha geç olsaydı, tedavi sırasında söz yükselti diye düşün

inşallah canım rahat olmaya çalışıyorum bakalım asıl heyecan sanırım opudan sonra oluyo bende :) canım lekelenmende geçicek inşallah yorma kendini belki bu gebeliğin böyle geçecek..sende panik yapmamaya çalış yavrun hergün biraz daha büyüyor, sıkıntılı süreci allahın izniyle atlatırsın inşallah ondan sonra daha az tedirgin olursun zamansız gelen lekelenmelerden, üç ayın dolana kadar gözünü seviyim dikkat et Rabbim nazarlardan korusun yat çok yorma kendini bu bebek hayırlısıyla doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…