- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.381
Aynen asıl heyecan Opudan sonra başlıyor. Öncesi baya standart geliyor bize. :) şuan kaç yumoş görünüyor sende ?inşallah canım rahat olmaya çalışıyorum bakalım asıl heyecan sanırım opudan sonra oluyo bende :) canım lekelenmende geçicek inşallah yorma kendini belki bu gebeliğin böyle geçecek..sende panik yapmamaya çalış yavrun hergün biraz daha büyüyor, sıkıntılı süreci allahın izniyle atlatırsın inşallah ondan sonra daha az tedirgin olursun zamansız gelen lekelenmelerden, üç ayın dolana kadar gözünü seviyim dikkat et Rabbim nazarlardan korusun yat çok yorma kendini bu bebek hayırlısıyla doğacak
canım Allahım tamamına erdirecek inşallah evet çok zordur korkudan gebeliğinin sevincini çok yaşayamıyorsunAynen asıl heyecan Opudan sonra başlıyor. Öncesi baya standart geliyor bize. :) şuan kaç yumoş görünüyor sende ?
Bana gelince, ya böyle diken üstünde olmak artık çok canımı sıkıyor, şöyle bir rahatlayamadım. Ama hakkımızda hayırlısı inşallah bakalım. Genetiği bozuk bebeklerde hiiiç bir şey yaşamıyordum ya bi bakmışım 9. Haftaya girmiş oluyorduk hooop diye.
Vardır Rabbimin bir bildiği
Sağol canım iyi dileklerin için. Allah yavrunu sağ salim sana bagişlasin. Ben inanıyorum canm 9 ayı geçirip evladını sağ salim kucağına alacaksın, işe gitsen de yorma kendini dikkat et canm..Allahım senin vehayat_gun un emeklerinizin karşılığını Çifter Çifter versin inşalkah. Bu defa yüksek değerler bekliyoruz, hiiiiiçççç kötüyü çağırmıyoruz sıkıntı yoookkkk :)
Benden bu gece 3. Lekelenmem de geldi uyku arası ped koydum geri yattım :) alışıyorum artık sanırım. Dr işe dönebileceğimi söyledi ama cesaret edemedim 2 gün daha evdeyim, Çarşamba iş başı artık.
Aynen canm bugün hemşireyle görüştük,drla konuşmuş.Regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş çok şükür..:))Korkmana gerek Yok, sadece 2 gün sonra farketmişsin ya daha geç olsaydı, tedavi sırasında söz yükselti diye düşün
Maşallah canım nickinden anladım bebislerin olduğunu. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Kaçıncı tedavindi ve transfer sonrasi ne yaptın?Yeme ve içmene dikkat ettin mi?Mrb arkadaşlar. Kısaca anlatayım size hikayemi.ben ankara gen art tüp bebek merkezinde volkan bey ve eşi aysun hanımla başladım tedaviye.kesinlikle imkanınız varsa burayı tercih edin.o aysun hanım sanki terapist nası rahtlatiyodu beni bilseniz.benim 5. Gün embriyosuydu ve tuttu çok şükür. Fiyat ise tüp bebek 5500 pgt 2500 dolar artı 1000 tl gibi ilaçlar tuttu.rabbim yardımcımız olsun.şuan 11 haftalık oldum inşallah allahim bi aksilik yatmaz.uzun oldu hepimizin gönlünce olsun herşey.
hayırlı uğurlu olsun gebeliğiniz Allah tamamına erdirsinCnm ben transferden sonra ev işi yapmadım nerdeyse hiç. Evde dinlendim. Kabak çekirdeği ve badem yedim dr demisti.iki taneydi ama biri tuttu değiştiremedim nicki.12. Gün kan testi yaptırdım sonra iki gün arayla devam ettik.beta hcg testi ikiye katlayarak artması gerekiyormuş. Benim tam iki katı olmadı ama arttı. Sonra kese kalp atımı derken 11 hafta bitti. Yalnız geçen hafta çok yoğun kanama oldu hastanede yattım çok şükür bebeğim iyi şuan.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.İnşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın.Cnm ben transferden sonra ev işi yapmadım nerdeyse hiç. Evde dinlendim. Kabak çekirdeği ve badem yedim dr demisti.iki taneydi ama biri tuttu değiştiremedim nicki.12. Gün kan testi yaptırdım sonra iki gün arayla devam ettik.beta hcg testi ikiye katlayarak artması gerekiyormuş. Benim tam iki katı olmadı ama arttı. Sonra kese kalp atımı derken 11 hafta bitti. Yalnız geçen hafta çok yoğun kanama oldu hastanede yattım çok şükür bebeğim iyi şuan.
Havuz yöntemi galiba senin dediğin.Bence çok mantıklı, hem embriyo fazla olur hem masrafı daha az olur ve bu durumda da sağlıklılarının fazla olma ihtimali yüksek olur.İyi düşün drunla da görüş kararını öyle ver canm.kızlar nasılsınız aklıma bişey geldi benim.şimdi benim ebriyolar parça alınıp dondurulucak ya acaba pgt baktırmayıp bir sıklus daha tedavi görüp 2 tedavinin embriyolarına birlikte mi baktırsam amaç ne diydiyceksiniz ?? 2500 kar etmişim olucam yani bir kez pgt parası vericem ve bulma ihtimalim daha yüksek olur..
evet banada çok mantıklı geldi yarın randevum var bi söyliyim bakalım doktora. senin tedavin ne durumda senin de cumaydı sanrıım randevun sona yaklaşıyoruz canımHavuz yöntemi galiba senin dediğin.Bence çok mantıklı, hem embriyo fazla olur hem masrafı daha az olur ve bu durumda da sağlıklılarının fazla olma ihtimali yüksek olur.İyi düşün drunla da görüş kararını öyle ver canm.
Bence çok doğru bir karar, pgt de 12-13 embriyoya kadar pgt rakamı değişmiyor. 2500 TL deyip geçme, hem de sayı fazla olduğu için şansın artacak. Sadece 1-2 ay bekleyeceksin o kadar.kızlar nasılsınız aklıma bişey geldi benim.şimdi benim ebriyolar parça alınıp dondurulucak ya acaba pgt baktırmayıp bir sıklus daha tedavi görüp 2 tedavinin embriyolarına birlikte mi baktırsam amaç ne diydiyceksiniz ?? 2500 kar etmişim olucam yani bir kez pgt parası vericem ve bulma ihtimalim daha yüksek olur..
Geçmişler olsun Allah korusun tüm melekleri. Bende kanama-lekelenme yalayıp duruyorum 10 günde 3 kere kan geldi, 5-6 gün kahve 1 gün falan temizdim. İnsanın canı çok sıkılıyor ama tevekkül ve duadan başka birşey gelmiyor elimizden. Allahım korusun...Cnm ben transferden sonra ev işi yapmadım nerdeyse hiç. Evde dinlendim. Kabak çekirdeği ve badem yedim dr demisti.iki taneydi ama biri tuttu değiştiremedim nicki.12. Gün kan testi yaptırdım sonra iki gün arayla devam ettik.beta hcg testi ikiye katlayarak artması gerekiyormuş. Benim tam iki katı olmadı ama arttı. Sonra kese kalp atımı derken 11 hafta bitti. Yalnız geçen hafta çok yoğun kanama oldu hastanede yattım çok şükür bebeğim iyi şuan.
örnekelrmi kaybolmuş off çok sinir bozucu.bunu hiç okumadum ben sanrıım ben üye olmadan önce oldu.bu büyük risk böyle bişey yıkım olur bizim için.çok iyi konuşup programlamak lazım.riske atamam eşimlede konuştuk oda ya ilk seferde bulursak diyor hem süreci uzatıcaksın hem boşyere tedavi parası odiycez oda haklı.şuan yumurta sayısı gayet iyi görünüyordu bakalım inşallah çok sayıda tutunacak kalitede olur ve aradığımızı buluruz.6. tedavimde de sona geliyorum inşallah son olur masalcığım.sen nasılsın lekelenmelerin durmuştur inşallah artıkBence çok doğru bir karar, pgt de 12-13 embriyoya kadar pgt rakamı değişmiyor. 2500 TL deyip geçme, hem de sayı fazla olduğu için şansın artacak. Sadece 1-2 ay bekleyeceksin o kadar.
Ama örneklerin kaybolmaması için hastane ile sık sık görüş, sıkıntı olabiliyor burdan bir arkadaşın başına gelmişti hatırlarsan. O işi sen sıkı tutmalısın
Daga çok Yeni oldu canım, hatırlarsın aslında kadersiz81 di sanırım nicki. 5. Gün 1. Kalite embriyosunun örnek kaybolunca çözüp örnek alıp bir daha dondurdular, transfer zamanı çözülünce orta kaliteye düşmüştü tutunamadı yavrucak. Ve hatırladığım kadarıyla memorial di hastanesi deörnekelrmi kaybolmuş off çok sinir bozucu.bunu hiç okumadum ben sanrıım ben üye olmadan önce oldu.bu büyük risk böyle bişey yıkım olur bizim için.çok iyi konuşup programlamak lazım.riske atamam eşimlede konuştuk oda ya ilk seferde bulursak diyor hem süreci uzatıcaksın hem boşyere tedavi parası odiycez oda haklı.şuan yumurta sayısı gayet iyi görünüyordu bakalım inşallah çok sayıda tutunacak kalitede olur ve aradığımızı buluruz.6. tedavimde de sona geliyorum inşallah son olur masalcığım.sen nasılsın lekelenmelerin durmuştur inşallah artık
O kadar gidip geldim istanbula.cgh için hücre alıp dondurdular embriyoları.dondurmasalardı hemen sonuç çıksaydı 2.kez hücre alıp dondurulsaydı kalitesi bozulmayacaktı hücre al dondur çöz dondur çöz 6aa olan embriyom oldu 4bb ya da 3cc.kalitesizleşti.belki de olmamasına bahaneydi kader ama bence yöntem de hata vardı.bilen var mı acaba.neden dondurup 10gün sonra sonuç vermeyi tercih ediyorlar memorialde.4tanesinden iki tanesinin genetiğine ulaşılamadı yine çöz hücre al yine dondur hemen niye sonuç çıkmıyor
o nıcki biliyorum. sanırım 2 defa parça aldırmak embriyoyu çok etkiliyor.benimde son transferde 2 defa parça alındı ve tutunamadı.rabbin inşallah budefa nasip eder bana ve isteyen herkese vala istanbula 5 te çıkıp memllekete 8 de inmek berbat bir şey birde üstüne otobüs tutar beni maf oluyorum.so olur inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikDaga çok Yeni oldu canım, hatırlarsın aslında kadersiz81 di sanırım nicki. 5. Gün 1. Kalite embriyosunun örnek kaybolunca çözüp örnek alıp bir daha dondurdular, transfer zamanı çözülünce orta kaliteye düşmüştü tutunamadı yavrucak. Ve hatırladığım kadarıyla memorial di hastanesi dehatta Semra Hnm boşa transfer falan demiş o zaman
Gerçi onun embriyosunun son haliyle benimkinin kalitesi aynıydı, 4bb ama o tutunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?