Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aynen asıl heyecan Opudan sonra başlıyor. Öncesi baya standart geliyor bize. :) şuan kaç yumoş görünüyor sende ?

Bana gelince, ya böyle diken üstünde olmak artık çok canımı sıkıyor, şöyle bir rahatlayamadım. Ama hakkımızda hayırlısı inşallah bakalım. Genetiği bozuk bebeklerde hiiiç bir şey yaşamıyordum ya bi bakmışım 9. Haftaya girmiş oluyorduk hooop diye.

Vardır Rabbimin bir bildiği

canım Allahım tamamına erdirecek inşallah evet çok zordur korkudan gebeliğinin sevincini çok yaşayamıyorsun bu sağlıklı bir bebk olduğu içinde olabilir ozaman böyle.zalarak bitecektir.inşallah 9 ay srmez gerçi zamanla iyice alışırsın ama hep korkuyla zor olur senin için..benim valabaya yumurta çapı söylediler onun üzerindeydi geçen tedavimde aynı doz ilaçla 20 küsür toplandı 13 ü döllendi 8 tanesi pgt ye gitti.doktor bana hep aradığımız birtane diyor :) Allahım o birtaneyi nasip etsin inşallah

Sağol canım iyi dileklerin için. Allah yavrunu sağ salim sana bagişlasin. Ben inanıyorum canm 9 ayı geçirip evladını sağ salim kucağına alacaksın, işe gitsen de yorma kendini dikkat et canm..

Mrb arkadaşlar. Kısaca anlatayım size hikayemi.ben ankara gen art tüp bebek merkezinde volkan bey ve eşi aysun hanımla başladım tedaviye.kesinlikle imkanınız varsa burayı tercih edin.o aysun hanım sanki terapist nası rahtlatiyodu beni bilseniz.benim 5. Gün embriyosuydu ve tuttu çok şükür. Fiyat ise tüp bebek 5500 pgt 2500 dolar artı 1000 tl gibi ilaçlar tuttu.rabbim yardımcımız olsun.şuan 11 haftalık oldum inşallah allahim bi aksilik yatmaz.uzun oldu hepimizin gönlünce olsun herşey.

Maşallah canım nickinden anladım bebislerin olduğunu. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Kaçıncı tedavindi ve transfer sonrasi ne yaptın?Yeme ve içmene dikkat ettin mi?

Cnm ben transferden sonra ev işi yapmadım nerdeyse hiç. Evde dinlendim. Kabak çekirdeği ve badem yedim dr demisti.iki taneydi ama biri tuttu değiştiremedim nicki.12. Gün kan testi yaptırdım sonra iki gün arayla devam ettik.beta hcg testi ikiye katlayarak artması gerekiyormuş. Benim tam iki katı olmadı ama arttı. Sonra kese kalp atımı derken 11 hafta bitti. Yalnız geçen hafta çok yoğun kanama oldu hastanede yattım çok şükür bebeğim iyi şuan.

kızlar nasılsınız aklıma bişey geldi benim.şimdi benim ebriyolar parça alınıp dondurulucak ya acaba pgt baktırmayıp bir sıklus daha tedavi görüp 2 tedavinin embriyolarına birlikte mi baktırsam amaç ne diydiyceksiniz ?? 2500 kar etmişim olucam yani bir kez pgt parası vericem ve bulma ihtimalim daha yüksek olur..

hayırlı uğurlu olsun gebeliğiniz Allah tamamına erdirsin

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.İnşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın.

Havuz yöntemi galiba senin dediğin.Bence çok mantıklı, hem embriyo fazla olur hem masrafı daha az olur ve bu durumda da sağlıklılarının fazla olma ihtimali yüksek olur.İyi düşün drunla da görüş kararını öyle ver canm.

evet banada çok mantıklı geldi yarın randevum var bi söyliyim bakalım doktora. senin tedavin ne durumda senin de cumaydı sanrıım randevun sona yaklaşıyoruz canım sanırım yarın çatlatma iğnesi verirler.asıl heyecan onan sonra başlıyor.kaç toplandı kaç döllendi sağlıklı varmısonu güzel olur inşallah ikimizinde

Bence çok doğru bir karar, pgt de 12-13 embriyoya kadar pgt rakamı değişmiyor. 2500 TL deyip geçme, hem de sayı fazla olduğu için şansın artacak. Sadece 1-2 ay bekleyeceksin o kadar.

Ama örneklerin kaybolmaması için hastane ile sık sık görüş, sıkıntı olabiliyor burdan bir arkadaşın başına gelmişti hatırlarsan. O işi sen sıkı tutmalısın

Geçmişler olsun Allah korusun tüm melekleri. Bende kanama-lekelenme yalayıp duruyorum 10 günde 3 kere kan geldi, 5-6 gün kahve 1 gün falan temizdim. İnsanın canı çok sıkılıyor ama tevekkül ve duadan başka birşey gelmiyor elimizden. Allahım korusun...

örnekelrmi kaybolmuş off çok sinir bozucu.bunu hiç okumadum ben sanrıım ben üye olmadan önce oldu.bu büyük risk böyle bişey yıkım olur bizim için.çok iyi konuşup programlamak lazım.riske atamam eşimlede konuştuk oda ya ilk seferde bulursak diyor hem süreci uzatıcaksın hem boşyere tedavi parası odiycez oda haklı.şuan yumurta sayısı gayet iyi görünüyordu bakalım inşallah çok sayıda tutunacak kalitede olur ve aradığımızı buluruz.6. tedavimde de sona geliyorum inşallah son olur masalcığım.sen nasılsın lekelenmelerin durmuştur inşallah artık

Daga çok Yeni oldu canım, hatırlarsın aslında kadersiz81 di sanırım nicki. 5. Gün 1. Kalite embriyosunun örnek kaybolunca çözüp örnek alıp bir daha dondurdular, transfer zamanı çözülünce orta kaliteye düşmüştü tutunamadı yavrucak. Ve hatırladığım kadarıyla memorial di hastanesi de hatta Semra Hnm boşa transfer falan demiş o zaman

Gerçi onun embriyosunun son haliyle benimkinin kalitesi aynıydı, 4bb ama o tutunamadı

drkumut bak buldum 4202 sayfada

o nıcki biliyorum. sanırım 2 defa parça aldırmak embriyoyu çok etkiliyor.benimde son transferde 2 defa parça alındı ve tutunamadı.rabbin inşallah budefa nasip eder bana ve isteyen herkese vala istanbula 5 te çıkıp memllekete 8 de inmek berbat bir şey birde üstüne otobüs tutar beni maf oluyorum.so olur inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Canım pazar gecesi bir daha lekelendim 3. Oldu bu defaki kahverengiydi ve 2 gün sürdü sadece.

Ben artık bu kırmızı kahveleri düşünmek bile istemiyorum, çünkü düşündükçe olunsuzlaşıyorum, bende bi silkelendim :)

Haftalık iğneye başladım, fitillere devam.! Progesteron manyağına döndüm :)

Bugün işe de döndüm, 13:30 da çıktım bu hafta böyle gidicem, bugün ne kadar iyi geldi baba anlatamam. Kızımı da okuldan ben almaya gittim, araba kullandım az da yürüdüm dış dünya çok iyi geldi bana :) inşallah göbüştekine de iyi gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…