- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.401
Aynen embriyonun tutunmasını engelliyor strese giriyormuş yavrucako nıcki biliyorum. sanırım 2 defa parça aldırmak embriyoyu çok etkiliyor.benimde son transferde 2 defa parça alındı ve tutunamadı.rabbin inşallah budefa nasip eder bana ve isteyen herkese vala istanbula 5 te çıkıp memllekete 8 de inmek berbat bir şey birde üstüne otobüs tutar beni maf oluyorum.so olur inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
haa okey hatırladım ama onun parça kaybolmamış genetiğinden sonuç alamamışlardı.tekrar parça alıp çalışılmak zorunda kalınmış benimde ilk etdavimde olmuştu 2 embriyoda sonuç yok yazıyordu daha sonra tekrar alınıp bakıldı gerçi sağlıksız çıktı ikiside..ikidefa baktırmak embriyoyu hırpalıyorDaga çok Yeni oldu canım, hatırlarsın aslında kadersiz81 di sanırım nicki. 5. Gün 1. Kalite embriyosunun örnek kaybolunca çözüp örnek alıp bir daha dondurdular, transfer zamanı çözülünce orta kaliteye düşmüştü tutunamadı yavrucak. Ve hatırladığım kadarıyla memorial di hastanesi dehatta Semra Hnm boşa transfer falan demiş o zaman
Gerçi onun embriyosunun son haliyle benimkinin kalitesi aynıydı, 4bb ama o tutunamadı
canım azalarak tamamen seni terketsin şu lekelenme.iğneye başlamana sevindim nekadar olmasa çamaşırda leke görmek insanın bütün moralini alt üst eder.en kısa sürede kesilsin lekelenmelerinde gebeliğin tadını çıkar masal.tüp bebek olayı normale benzemiyor sanırım insan çocuğu doğurasıya tedirgin olur valaCanım pazar gecesi bir daha lekelendim 3. Oldubu defaki kahverengiydi ve 2 gün sürdü sadece.
Ben artık bu kırmızı kahveleri düşünmek bile istemiyorum, çünkü düşündükçe olunsuzlaşıyorum, bende bi silkelendim :)
Haftalık iğneye başladım, fitillere devam.! Progesteron manyağına döndüm :)
Bugün işe de döndüm, 13:30 da çıktım bu hafta böyle gidicem, bugün ne kadar iyi geldi baba anlatamam. Kızımı da okuldan ben almaya gittim, araba kullandım az da yürüdüm dış dünya çok iyi geldi bana :) inşallah göbüştekine de iyi gelmiştir.
Canim benim çok teşekkür ederim düşündüğün için.hayat_gun cumaya kaldı 1 gün :) muayeneden çıkar çıkmaz bilgi ver bize. Ne durumdasın diye? Merakta bırakma bizi o gün
Aminn canım inşallah bu defa biz de hamiş haberirimizi paylaşırız. O heyecanı hiç sorma,dediğin gibi opudan sonra başlıyor.Opu sonrasi kaç yumoş toplandı, ertesi gün kaçı döllendi,sonra kaçı devam etti ve sağlıklı çıkacak mı. .evet banada çok mantıklı geldi yarın randevum var bi söyliyim bakalım doktora. senin tedavin ne durumda senin de cumaydı sanrıım randevun sona yaklaşıyoruz canımsanırım yarın çatlatma iğnesi verirler.asıl heyecan onan sonra başlıyor.kaç toplandı kaç döllendi sağlıklı varmı sonu güzel olur inşallah ikimizinde
Evet canm randevum Cuma günü inşallah sıkıntısız geçer.Aminn canım inşallah bu defa biz de hamiş haberirimizi paylaşırız. O heyecanı hiç sorma,dediğin gibi opudan sonra başlıyor.Opu sonrasi kaç yumoş toplandı, ertesi gün kaçı döllendi,sonra kaçı devam etti ve sağlıklı çıkacak mı. .Sonra da transfer ve sonuç.. Şu anda da heyecan var ama gerçekten asıl heyecan stres opudan sonra başlıyor.Allah emeğimizi araya vermesin inşallah. .
Söylediğin gayet mantıklı havuz sisteminden bahsediyorsun sanırım.yalnız tekrar yumurta toplama için ekstra para istemeyecekler mi? PGT pahalı olduğu için toplama parası PGT yi gecmez ama heralde.kızlar nasılsınız aklıma bişey geldi benim.şimdi benim ebriyolar parça alınıp dondurulucak ya acaba pgt baktırmayıp bir sıklus daha tedavi görüp 2 tedavinin embriyolarına birlikte mi baktırsam amaç ne diydiyceksiniz ?? 2500 kar etmişim olucam yani bir kez pgt parası vericem ve bulma ihtimalim daha yüksek olur..
Tabii tup bebek twdavisi yeniden gordugun icin para odemek gerek.yolu uzaticaz biraz bu sekilde sanirim aslinda mantikli ama bi aksilik olursa uzulurum.bu tedaviyi atlatiyim isallah gerek kalmaz birdahaSöylediğin gayet mantıklı havuz sisteminden bahsediyorsun sanırım.yalnız tekrar yumurta toplama için ekstra para istemeyecekler mi? PGT pahalı olduğu için toplama parası PGT yi gecmez ama heralde.
Canm innnşallah bol bol yumoslarin olsun tedaviyi uzatmaya gerek kalmasın.Tabii tup bebek twdavisi yeniden gordugun icin para odemek gerek.yolu uzaticaz biraz bu sekilde sanirim aslinda mantikli ama bi aksilik olursa uzulurum.bu tedaviyi atlatiyim isallah gerek kalmaz birdaha
Direk aynı para değilde üçte ikisi gibi bi rakam odeniyordu. Bizde de dondurulmuş yumurtalara ek tekrar toplanmıştı.insallah senin veTabii tup bebek twdavisi yeniden gordugun icin para odemek gerek.yolu uzaticaz biraz bu sekilde sanirim aslinda mantikli ama bi aksilik olursa uzulurum.bu tedaviyi atlatiyim isallah gerek kalmaz birdaha
Masal canım çok giremiyorum ama örnekleri kaybolmuş şok oldu ya işte bu yüzden kendi Laboratuvarı olsun istiyorumDaga çok Yeni oldu canım, hatırlarsın aslında kadersiz81 di sanırım nicki. 5. Gün 1. Kalite embriyosunun örnek kaybolunca çözüp örnek alıp bir daha dondurdular, transfer zamanı çözülünce orta kaliteye düşmüştü tutunamadı yavrucak. Ve hatırladığım kadarıyla memorial di hastanesi dehatta Semra Hnm boşa transfer falan demiş o zaman
Gerçi onun embriyosunun son haliyle benimkinin kalitesi aynıydı, 4bb ama o tutunamadı
Sağol canım benim insallah sizler de bebislerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Maşallah doğumlar yaklaşıyor..Direk aynı para değilde üçte ikisi gibi bi rakam odeniyordu. Bizde de dondurulmuş yumurtalara ek tekrar toplanmıştı.insallah senin vehayat_gun arkadaşımızın sıkıntısız sorunsuz kolay bir tedavisi olur da sevinç cigliklarinizi burdan duyarız tüm kalbimle söylüyorum bunu.
evet canım dün hastanedeydim.cumartesi tekrar gidicem artık çatlatma iğnesi verirler ve pazartesi toplanır inşallah.havuz sistemini sordum doktor sizin yumurtalarınız yeteri kadar var gerek yok böyle birşeye dedi bende üstelemedim.kesin dondurucaklarmış embriyoları hayatçığım inşallah rabbim bu defa bulmayı ve doğurmayı nasip eder bizlereCanm innnşallah bol bol yumoslarin olsun tedaviyi uzatmaya gerek kalmasın.
Gittin mi hastaneye?
Geçmiş olsun canım inşallah ameliyatın başarılı geçsin ve innnşallah sonrasında sürpriz bir şekilde hamile kalirsin.Allah dualarımızı kabul etsin,emeklerimizi araya vermesin inşallah.Güzel haberlerini burdan duyarız inşallah..çok teşekkür ederim arkadaşlar, artık siteye pek girmiyorum, yaptığım tek şey 7/24 dua etmek, inşallah bu ay böbrek taşı ameliyatı olacağım, Rabbimden sürpriz böbrek taşım gibi sürpriz bir hamilelik bekliyorum herkese duacıyım aeo....
Dr daha iyisini bilir canm.İyi öpüyorum az kalmış,ben de yoldayim hastaneye gidiyorum bakalım benimki belli olacak mı? Dondurma işlemini de sorarım belki yine dondurulucak, o zaman transfer ve sonuç ta aynı günlere denk gelir büyük ihtimal.İnş bundan sonraki sonuçlar hepimiz için pozitif olsun.evet canım dün hastanedeydim.cumartesi tekrar gidicem artık çatlatma iğnesi verirler ve pazartesi toplanır inşallah.havuz sistemini sordum doktor sizin yumurtalarınız yeteri kadar var gerek yok böyle birşeye dedi bende üstelemedim.kesin dondurucaklarmış embriyoları hayatçığım inşallah rabbim bu defa bulmayı ve doğurmayı nasip eder bizlere
Opu ya az kalmış dicektim öpüyorum çıkmış.E hadi öpüyorum o zaman..Dr daha iyisini bilir canm.İyi öpüyorum az kalmış,ben de yoldayim hastaneye gidiyorum bakalım benimki belli olacak mı? Dondurma işlemini de sorarım belki yine dondurulucak, o zaman transfer ve sonuç ta aynı günlere denk gelir büyük ihtimal.İnş bundan sonraki sonuçlar hepimiz için pozitif olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?