Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aynen embriyonun tutunmasını engelliyor strese giriyormuş yavrucak

haa okey hatırladım ama onun parça kaybolmamış genetiğinden sonuç alamamışlardı.tekrar parça alıp çalışılmak zorunda kalınmış benimde ilk etdavimde olmuştu 2 embriyoda sonuç yok yazıyordu daha sonra tekrar alınıp bakıldı gerçi sağlıksız çıktı ikiside..ikidefa baktırmak embriyoyu hırpalıyor

canım azalarak tamamen seni terketsin şu lekelenme.iğneye başlamana sevindim nekadar olmasa çamaşırda leke görmek insanın bütün moralini alt üst eder.en kısa sürede kesilsin lekelenmelerinde gebeliğin tadını çıkar masal.tüp bebek olayı normale benzemiyor sanırım insan çocuğu doğurasıya tedirgin olur vala

Aminn canım inşallah bu defa biz de hamiş haberirimizi paylaşırız. O heyecanı hiç sorma,dediğin gibi opudan sonra başlıyor.Opu sonrasi kaç yumoş toplandı, ertesi gün kaçı döllendi,sonra kaçı devam etti ve sağlıklı çıkacak mı. .Sonra da transfer ve sonuç..Şu anda da heyecan var ama gerçekten asıl heyecan stres opudan sonra başlıyor.Allah emeğimizi araya vermesin inşallah. .

Evet canm randevum Cuma günü inşallah sıkıntısız geçer.

Söylediğin gayet mantıklı havuz sisteminden bahsediyorsun sanırım.yalnız tekrar yumurta toplama için ekstra para istemeyecekler mi? PGT pahalı olduğu için toplama parası PGT yi gecmez ama heralde.

Söylediğin gayet mantıklı havuz sisteminden bahsediyorsun sanırım.yalnız tekrar yumurta toplama için ekstra para istemeyecekler mi? PGT pahalı olduğu için toplama parası PGT yi gecmez ama heralde.
Tabii tup bebek twdavisi yeniden gordugun icin para odemek gerek.yolu uzaticaz biraz bu sekilde sanirim aslinda mantikli ama bi aksilik olursa uzulurum.bu tedaviyi atlatiyim isallah gerek kalmaz birdaha

Tabii tup bebek twdavisi yeniden gordugun icin para odemek gerek.yolu uzaticaz biraz bu sekilde sanirim aslinda mantikli ama bi aksilik olursa uzulurum.bu tedaviyi atlatiyim isallah gerek kalmaz birdaha
Canm innnşallah bol bol yumoslarin olsun tedaviyi uzatmaya gerek kalmasın.
Gittin mi hastaneye?

Direk aynı para değilde üçte ikisi gibi bi rakam odeniyordu. Bizde de dondurulmuş yumurtalara ek tekrar toplanmıştı.insallah senin ve hayat_gun arkadaşımızın sıkıntısız sorunsuz kolay bir tedavisi olur da sevinç cigliklarinizi burdan duyarız tüm kalbimle söylüyorum bunu.

Masal canım çok giremiyorum ama örnekleri kaybolmuş şok oldu ya işte bu yüzden kendi Laboratuvarı olsun istiyorum

Sağol canım benim insallah sizler de bebislerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Maşallah doğumlar yaklaşıyor..

Aynen ben de merak ettim hally nasılsın hamişlik nasıl gidiyor? fatma2010 sen neyaptin canm?

çok teşekkür ederim arkadaşlar, artık siteye pek girmiyorum, yaptığım tek şey 7/24 dua etmek, inşallah bu ay böbrek taşı ameliyatı olacağım, Rabbimden sürpriz böbrek taşım gibi sürpriz bir hamilelik bekliyorum herkese duacıyım aeo....

Canm innnşallah bol bol yumoslarin olsun tedaviyi uzatmaya gerek kalmasın.
Gittin mi hastaneye?
evet canım dün hastanedeydim.cumartesi tekrar gidicem artık çatlatma iğnesi verirler ve pazartesi toplanır inşallah.havuz sistemini sordum doktor sizin yumurtalarınız yeteri kadar var gerek yok böyle birşeye dedi bende üstelemedim.kesin dondurucaklarmış embriyoları hayatçığım inşallah rabbim bu defa bulmayı ve doğurmayı nasip eder bizlere

Geçmiş olsun canım inşallah ameliyatın başarılı geçsin ve innnşallah sonrasında sürpriz bir şekilde hamile kalirsin.Allah dualarımızı kabul etsin,emeklerimizi araya vermesin inşallah.Güzel haberlerini burdan duyarız inşallah..

Dr daha iyisini bilir canm.İyi öpüyorum az kalmış,ben de yoldayim hastaneye gidiyorum bakalım benimki belli olacak mı? Dondurma işlemini de sorarım belki yine dondurulucak, o zaman transfer ve sonuç ta aynı günlere denk gelir büyük ihtimal.İnş bundan sonraki sonuçlar hepimiz için pozitif olsun.

Opu ya az kalmış dicektim öpüyorum çıkmış.E hadi öpüyorum o zaman..

hayat_gun , drkumut siz muhtemelen peş peşe opu olacaksınız kızlar sanırım. ve inşallah peşpese güzel haberlerinizi de alacağız. önce bugün Hayatın yumoşlarını öğrenelim de :)) sepet sepet olmuşlar mı?

benim çok şükür pazar gecesinden başka bir leke gelmedi, artık nasıl korkuyorsam rüyamda bile kanamalarla uğraşıyordum, nasıl içime oturduysa Allahım bir daha da göstermesin. SAlı dan beri de aslında baya baya günlük hayatıma da döndüm, biraz korkarak devam ediyorum ama inşallah yavrucuk da iyidir. yarın 7. haftayı bitiriyoruz Allahın izniyle..

Pazartesi günü de bizim kontrolümüz olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…