Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin arkadaşım hayırlı yolculuk canım sana. kaliteli ve çok sayıda güzel güzel yumoşlarımız olsun :) pozitifi görücez kız sanki bu defa öyle hissettim şuan doktordan çıkınca yaz sakın yakında sende vurulursun çatlatma iğnesini herhalde

Kendini çok yormadan hareket et canm.İnşallah bir daha kanama yaşamasın.Ben simdi çıktım hastaneden. P.tesi ye kontrol var,büyük ihtimal Çarşambaya toplanır dedi dr.Ama ben bir haftadır iğneyi az dozda yapmışım, emin olmak için hemşireye sorduğumda öğrendim. Gonal f pistonun üstüne kadar çek derken ben alta kadar çekmişim.Demek tam alsaydım dozu daha da büyümüştü şimdi. Solda 6 yumoş filan saydı sağda da 6 civarıydi galiba,tam dikkat edemedim.

Bende de bir heyecan var,olacak gibi bir his var ama bilemiyorum tabi.Dozu olmasi gerekenden az almışım, sorun olmadı da ben çıkarken öyle sormak istedim doğru mu alıyorum diye ama cık az almışım. P.tesi kontrol büyük ihtimal Çarşamba ya toplanabilirmiş. .

hay maşallah benimde muhtemelen pazartesi toplanır doktor öyle dedi ayyy heyecan başlıyor yavaş yavaş senin dondurucaklarmı

Evet canm dondurulucak benimkiler de ama keşke şu dozumu tam alsaydim daha iyi olurdu.
ya canım üzülme bişey olmaz doktorunda öyle demişya üzülecek illa bişey buluyoruz.yapma üzme kendini inşallah olucak budefa senin embriyoalrın hastalıktan etkilenme durumu nasıl geçen tedavinde kaç embriyodan sağlıklı dönen olmuştu

maşallah sayı gayet iyi, olsun hızlı büyümeleri de iyi değil zaten, emin adımlarla sağlıklı büyüsünler :)

bende kendimi yormadan hayata devam ediyorum , evimin halini bir görseniz var ya ... dünya umrumda değil

düğün derneklere gitmiyorum, arabayla sadece işe ve kızımın okuluna kadar gidip geliyorum -ki toplasan günde 4-5 km ancak bu çevre. eltim küçük bir operasyon geçirdi, aramızda 40-45 km mesafe var, bana sakın gönül koyma gelemem dedim. Ptesi zaten dra gidicem o zaman uğrarım :) akşamları ve haftasonları komple yatış halindeyim...

15/1 temizlik için birini ayarladım en azından 3-4 ay temizlikle uğraşmam tehlikeli olur diye düşündüm, eşim de yapamaz, beceremez...

Evet canm dondurulucak benimkiler de ama keşke şu dozumu tam alsaydim daha iyi olurdu.
üzülme canım, ilaçlar saadece senkronize büyümelerini sağlıyor sayını arttırmıyor ki!. dr da endişelenmene gerek yok demiş daha ne... dert edecek şey arama

Canm geçen sefer 11 yumurtadan 8i olgun çıktı. 6si döllendi,beşinci gün üçü pgtye girdi.2si sağlıklı geldi.İnşallah bu defa daha iyi olur canm..

üzülme canım, ilaçlar saadece senkronize büyümelerini sağlıyor sayını arttırmıyor ki!. dr da endişelenmene gerek yok demiş daha ne... dert edecek şey arama
Canm dr az kullandığımı bilmiyor çünkü muayenede yumoslari saydı, sonra ilaçları mi almak için hemşirenin yanına gittiğimde öylesine sordum doğru mu yapıyorum diye öyle anladım. Dr olumsuz bişey söylememişti ama hani dozu tam alsaydim Çarşamba günü toplanan yumoslar daha fazla olmaz mıydı?

Yok canm aman aman temizlik filan yapma.Hamileliğinin tadını çıkar rahatına bak ama yorma kendini.Daha önceki hamileliklerimde is yaptım durmadı ama şuan diyorumki hamilelik olsun Allah bu isteğimize bizi ulaştırsin da temizlik olmasın, bişey olmaz.Çok çok arada birini çağırırim senin gibi gelir yapar.Kendini yorma canm Allah yavrunu korusun,bizlerin ki çok daha büyük bir mücadeleden kazanılmış hazineler iyi bakalım onlara.

Canm geçen sefer 11 yumurtadan 8i olgun çıktı. 6si döllendi,beşinci gün üçü pgtye girdi.2si sağlıklı geldi.İnşallah bu defa daha iyi olur canm..
inşallah canım ama üçte 2 sağlıklı çıkması bence oran olarak çok iyi inşallah transferden hariç dondurulacak embriyondan kalır canım. bende her seferinde sağlıklı ama hla uyumsuz gelen embriyoları donduruyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım inşallah sende bu defa hla uyumlu olanlar çıksın. Hem transfer icin hem de dondurulmuş embriyoların olsun.Bakalim bu defa neler bekliyor bizi.Asıl heyecan haftaya başlıyor..

Ya bir de kızlar opudan önce de göbekte şişlik olur mu?Benim göbeğim çıkmış sanki..

Amin canım inşallah sende bu defa hla uyumlu olanlar çıksın. Hem transfer icin hem de dondurulmuş embriyoların olsun.Bakalim bu defa neler bekliyor bizi.Asıl heyecan haftaya başlıyor..
vala canım artık tedavi rutin oldu benim içinde hiç heyecan yok.ama opudan sonra gerçekten asıl heyecan ozaman başlıyor.Allah yardımcımız olsun keşke dediğin gibi birkaçtane bulabilsem hla uyumlu ama gerçekten çok zor.ama olsa keşke..heyecanı birlikte yaşıycaz yine bakalım kaçı döllenip kaçı sağlıklı dönecek bize :) Rabbim sanip eder inşallah bu defa bizede

Canm ikimiz için de olumlu gibi hissediyorum.Öncelikle bir tane olsun bizim olsun ama bir kactane de olursa çok iyi olur.İnşallah hayırlısıyla şurda ardı ardına yüksek beta hcg lerimizi yazarız.Burda ki arkadaşlar da eminim bizler kadar sevinir. Allah kimsenin kucağıni boş birakmasin.

Inşallah kizlar gerçekten sizin kadar sevinicem....

hally , nerelerdesin ikizlerle nasıl gidiyor, @fatma2010 nasilsin neler yapıyorsun..
C calikusu2912 teşekkürler canım idare ediyorum 25.haftaya girdik bebişler de iyi ALLAHIM tedavide olan tüm arkadaşlarıma önce pozitifi sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah pgt bizler için bir mucize gerçekten normalde benim bu haftalarda bebebklerde böbrekle ilgili problemler çıkıyordu drumuz iyi göründüklerini söyledi inşallah 36ları da görüp kucağımıza sağlıkla alırız
senin nasıl gidiyor nasılsın

hayatcım tedavin hayırlı olsun inşallah bol ve sağlıklı kaliteli embriyoların olsun RABBİM yüzünüzü güldürsün burdan hamiş haberlerinizi alalım inşallah. bu sayfadan gelen her güzel haber hepimizi çok mutlu ediyor umarım hep güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…