Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sağol canım Allah razı olsun bebislerini sağ salim size bagişlasin. Sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor canm?

Sağol canım Allah razı olsun bebislerini sağ salim size bagişlasin. Sen nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor canm?
aminnnn canım hamilelik bebişlerimin sağlıklı olduğunu duydukça gördükçe güzel geçiyor arada bende sıkıntılar oluyo ama idare ediyorum sağlıkla hayırla güzelce geçseydi bu günlerde kucağımıza alsaydık çok daha iyi olacam inşallah
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat opuya az kalmış inşallah seninde güzel haberlerinle sayfamız şenlensin en kısa zamanda

Masallah bebislerine.Allah sağ salim size bagislasin innnnşallah.İnşallah ben de bu defa pozitif sonucumu sizlerle paylaşırım. İyiyim ben de yarın kontrolüm var,yumurtalar iyi gelişmişse Allah'in izniyle Çarşamba günü opu var.Bu defa iğnelerde olsun ya da hastanede daha soğuk kanliyim stres yapmıyorum ama heyecan da var tabi.Bu defa sanki daha çok olacağına inanıyorum ama yine de hayırlısı tabi.

O hhh maaşAllah 25 haftalik olmuşlar bile..merak etme o günde gelicek insallah meleklerini kucağına alacaksın.Benim de çok sukur iyi gidiyor,dün kontrole gittim şimdilik hersey yolunda..birde dogru duzgun usg resmi alabilsem mutlu olucam..cekilen fotoda pek bebek gibi durmuyo agiz goz bir tuhaf...Allah herkesin bebegine sağlık versin.

Bebis büyüyünce usg resimlerinde genelde hep öyle görünüyor canm.Küçükken daha bariz belli oluyor.Maşallah senin de az kalmış.Allah bir avazda kucağına versin inşallah..

Bebis büyüyünce usg resimlerinde genelde hep öyle görünüyor canm.Küçükken daha bariz belli oluyor.Maşallah senin de az kalmış.Allah bir avazda kucağına versin inşallah..
Sagol canim benim.dun resmi esime gosterince esim sasirdi bebegimiz normal mi dedi benide endişelendirdi durup dururken.ters birsey olsa doktor zaten söylerdi dedim bende..evet büyüdükçe anlamak dahada zorlasiyo..dil hep disarday di..yaslanıp duruyor du...:)

Maşallah Size ya Çalıkuşu ve hally az kaldı sizin meleklerinizi kucaklarınıza almaya. Ben 7+1 oldum ama bugün gene leke geldi. Leke varken karnım ağrıyor ve çok canım sıkkın oluyor, hayata küsüyorum resmen. bu hafta da işe tam gün başlayacağım, öğlenleri gene kızımı okuldan almam gerekiyor, bu tempoda nasıl olacak bilmiyorum?

Bazen de korkuyorum bu rüya gene devam etmeyecek diye?

Canım kendini çok yorma gerekirse git rapor falan al alamıyorsan sıkıntı yapıyorlarsa bile stresten uzak dur rahat olmaya çalış benimde kanamam oldu başlarda burada yazmıştım iğnelerle geçirdik inşallah seninde geçecek o lekeler bak hala haftalık iğne fitil kullanıyorum sağ tarafımda bıçak saplanır gibi ağrılarım var ama Rabbime dua ediyorum bir an önce geçsin diye bebekler ve ben iyi olayım diye sende hep iyi düşün lütfen zaten tedavi aşamamızda birsürü meşakkatli yollardan geçtik hamileliğimizin tadını çıkarmaya çalışalım inşallah lütfen sende biraz daha güçlü olmaya çalış kızın içinde birini falan ayarlasan kendini ne kadar az yorarsan o kadar iyi olursun ALLAHA EMANET OL

:))) Ayyy maşallah Allah bagislasin çok ta şirindir eminim.Canim hiç olumsuz seyler düşünme,bebek küçükken kolu bacağı bütün bedeni resimde bariz görünüyor ama sonra anlaşılmıyor. Benim hamileliklerimde de hep öyleydi. Çevremde gördüklerim de öyle.Allah o güzel evlat kokusunu doya doya koklamanizi nasip etsin.

Canm olumsuz bişey düşünme.Sağlıksız bir gebelik olsa dr da söyler.Kızına hamileyken de öyle olmuş. 9 ay kanamalı geçiren var,normal adet görüp 3 _5 ay hamileliğini farkedemeyen duydum canm.Korkma bebeğin yiyecek ekmeği varsa zaten ne yaparsan yap gelecek o bebek.Çevremizde ya da haberler de ne kazalar duyuyoruz ama kazayı geçiren kıl payı kurtulmuş, ya da yok yere hayatını kaybetmiş. Yani Allah bebeğin kaderini rahmine düştüğü an yazdı,kanama değil ne olursa olsun bebeğin geleceksin yine gelir.Tabi sen de hareketlerine dikkat et,fazla yorma kendini.

Bazen gerçekten kucağıma alabilicekmiyim diye dusunuyorum, hayal gibi geliyor...bu sendeki lekelenme için doktorun ultrasonda bakınca net birsey söyleyemiyor mu? Ne bilim kanama noktalari var vucut bir şekilde bunları aticak gibi..ben kötü birsey oldugunu düşünmüyorum senin vücudun belli ki (onceki nde de olduğu icin) böyle geçiriyor.canini sıkma ama istirahat lazımsa da almaya çalış..keşke yakınlarında olsaydım en azindan kızını okuldan alırdım..

Ultrasonda direk kafayi çevirip bize doğru bakması tarifi değişik bir duyguydu.....Allah her isteyene nasip etsin icinde de sana canim.

Evet canim oldum 21 yumurta toplandi biraz korkulu gecti.cocuk esim hepbirlikte gittik ist.bu sabah cocugu beslerken unuytum bende 2 yudum yedim.tabi soyledim doktora hafof anesyezi vericez hissedebikirsin filan dedi ben tirt cok korktum ama guzel uyumusum bisey hissetmedim yarinhaber vericekler bakalim kaci dollendi.seninde az kalmus opuya aman bisey yiyip icme

Rabbim yüzünüzü güldürsün hayatgunün ve senın ve tabi sırasıyla bizlerin inş..
"Umut" umuz yeşerdi (yumoşlar) "hayat" bulsun göbüşümüzde (bebişler) :) @hayatgün ile senin isminden esinlendim yeni sloganımız.. Inşallah umut olsun hayat bulsun tüm anne olmak isteyenlere Rabbim nasip etsin en hayırlı en güzel zamanda aminnn..

Ayy maşallah ben de yarın kaç embriyo oluşacak merak ediyorum.Habersiz bırakma canm.Bir adım öndesin,inşallah pozitif haberini alıp, ardından benimkini alırız. Tabi isteyen herkese rabbim o güzel duyguyu yasatsin ama senle benimki şu an peş peşe görünüyor.Bişey yemem canm dikkat ederim,sağol..:)))

İnşallah canım benim Allah senin de güzel gönlüne göre versin.Bu defa hepimizin yavruları için hayırlısıyla "ol"desin ve oluversin.Bakalim inşallah güzel haberler veririz canm..

MasaAllah baya toplanmış insallah sana da temiz en az 10 tane döner...

[QUOTEcalikusu2912, post: 48386475, member: 669879"]MasaAllah baya toplanmış insallah sana da temiz en az 10 tane döner...[/QUOTE]
Insallah canim harika olur vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…