- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.461
canım inşallah uyumluyu buluruz ilk defa bukadar rahattım ama normalde daha hastaneden çıkarken sorarım kaçı oldun diye budefa hiç sormadım.allahım inşallah nasip eder budefa hepimize inşallah seni de çok merake diyorum kaç yumurtan olucak kaçı sağlıklı çıkacak Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.Ayy maşallah ben de yarın kaç embriyo oluşacak merak ediyorum.Habersiz bırakma canm.Bir adım öndesin,inşallah pozitif haberini alıp, ardından benimkini alırız. Tabi isteyen herkese rabbim o güzel duyguyu yasatsin ama senle benimki şu an peş peşe görünüyor.Bişey yemem canm dikkat ederim,sağol..:)))
çok güzel bir esinlenme olmuş teşekkürler:)Rabbim yüzünüzü güldürsün hayatgunün ve senın ve tabi sırasıyla bizlerin inş..
"Umut" umuz yeşerdi (yumoşlar) "hayat" bulsun göbüşümüzde (bebişler) :) @hayatgün ile senin isminden esinlendim yeni sloganımız.. Inşallah umut olsun hayat bulsun tüm anne olmak isteyenlere Rabbim nasip etsin en hayırlı en güzel zamanda aminnn..
ay ben kaçırdım durumları, maşallah 21 yumurta süper birşey inşallah çoğu döllenir ve sağlıkla devam eder. bu defa güzel olacak inşallah herşey..Evet canim oldum 21 yumurta toplandi biraz korkulu gecti.cocuk esim hepbirlikte gittik ist.bu sabah cocugu beslerken unuytum bende 2 yudum yedim.tabi soyledim doktora hafof anesyezi vericez hissedebikirsin filan dedi ben tirt cok korktum ama guzel uyumusum bisey hissetmedim yarinhaber vericekler bakalim kaci dollendi.seninde az kalmus opuya aman bisey yiyip icme
canım inşallah iyi haberler alırımda paylaşırım sizinle birazdan embriyolog arar merak içinde bekliyorum kaçı döllendi acabaay ben kaçırdım durumları, maşallah 21 yumurta süper birşey inşallah çoğu döllenir ve sağlıkla devam eder. bu defa güzel olacak inşallah herşey..
bende ilk denememde su içmiiştim bilmeden, lokal anestezi yapmıişlardı, o zaman daha az ağrım olmuştu, genel anesteziden sonra daha çok ağrım oldu
güzel haberlerini bekliyoruz
maşallah canım baya yol katettin kal sesini ne duydun ya maşallah kucağına aldığın günleride paylaşırız inşallah bebiş yavaş yavaş fasulyelikten çıkıyo desene :)bu arada dün kontrolümüz vardı akşam, 11 mm olmuşuz :)
özellikle doktorum rahim içi, kese arkası, rahim ağzına baktı hiç bir kanama alanı yok, gelen lekelerin bebeğe bir zararı yok dedi, kalp atışlarını dinletti şükürler olsun duyduk güp güp.
leke ve kanamaların ağrıyla geldiğini söyledim.. sıkıntı yaratacak olsaydı şimdiye kadar yaratırdı bir şekilde dedi, kan sulandırıcıya henüz başlamıyoruz, 1 hafta 10 gün sonra başlayalım dedi, diğer ilaçlara ve iğneye aynen devam, ve "seni artık 1 ay sonra görmek istiyorum görmekten sıkıldım" dedi
Hala aramadı mı embriyolog merakla bekliyorummaşallah canım baya yol katettin kal sesini ne duydun ya maşallah kucağına aldığın günleride paylaşırız inşallah bebiş yavaş yavaş fasulyelikten çıkıyo desene :)
Masallah masallah cok guzel15 döllemiş
Canim yoksun ortalarda bir sıkıntı yok insalah 33 hafta olmuşsun ay çok heyecanlandim ya inşallah kucağına almayi nasip etsin rabbimCan'ım benim sana bütün kalbimle dua ediyorum hep çocuğuna şifa olsun inşallah bu tedavin Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah ..Amin
vala üzel canım inşallah rabbim aradığımızı bulmayıda nasip ederMasallah masallah cok guzel
Amin insallah bu asure gununde allahim dualarimizi kabul etsin yavrunada sifasini versin insallahvala üzel canım inşallah rabbim aradığımızı bulmayıda nasip eder
amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah.inşallah yavrumun şifası kardeşini doğurmayı allahım nasip eder banaAmin insallah bu asure gununde allahim dualarimizi kabul etsin yavrunada sifasini versin insallah
oy maşAllahhhh 5.güne bence en az 10 embriyo ile gideceksin.. ay çoookkk sevindim .15 döllemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?