Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım inşallah uyumluyu buluruz ilk defa bukadar rahattım ama normalde daha hastaneden çıkarken sorarım kaçı oldun diye budefa hiç sormadım.allahım inşallah nasip eder budefa hepimize inşallah seni de çok merake diyorum kaç yumurtan olucak kaçı sağlıklı çıkacak Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

çok güzel bir esinlenme olmuş teşekkürler:) olursa çok güzel olucak çok istiyorum sizlerle güzel şeyler paylaşmak..Rabbin hepimize nasip etsin tez vakitte

ay ben kaçırdım durumları, maşallah 21 yumurta süper birşey inşallah çoğu döllenir ve sağlıkla devam eder. bu defa güzel olacak inşallah herşey..

bende ilk denememde su içmiiştim bilmeden, lokal anestezi yapmıişlardı, o zaman daha az ağrım olmuştu, genel anesteziden sonra daha çok ağrım oldu

güzel haberlerini bekliyoruz

Bugün aşure günü kızlar, bol dua edelim, gebişlerimiz bebeklerine kavuşsun, bekleyenlerin sabrını Rabbim mükafatlandırsın en kısa sürede, opu olan ve bekleyenlerin müjdelerini de Allahım versin inşAllah.

bugün çok dua edelim hep beraber..

canım inşallah iyi haberler alırımda paylaşırım sizinle birazdan embriyolog arar merak içinde bekliyorum kaçı döllendi acaba

bu arada dün kontrolümüz vardı akşam, 11 mm olmuşuz :)

özellikle doktorum rahim içi, kese arkası, rahim ağzına baktı hiç bir kanama alanı yok, gelen lekelerin bebeğe bir zararı yok dedi, kalp atışlarını dinletti şükürler olsun duyduk güp güp.

leke ve kanamaların ağrıyla geldiğini söyledim.. sıkıntı yaratacak olsaydı şimdiye kadar yaratırdı bir şekilde dedi, kan sulandırıcıya henüz başlamıyoruz, 1 hafta 10 gün sonra başlayalım dedi, diğer ilaçlara ve iğneye aynen devam, ve "seni artık 1 ay sonra görmek istiyorum görmekten sıkıldım" dedi

maşallah canım baya yol katettin kal sesini ne duydun ya maşallah kucağına aldığın günleride paylaşırız inşallah bebiş yavaş yavaş fasulyelikten çıkıyo desene :)

maşallah canım baya yol katettin kal sesini ne duydun ya maşallah kucağına aldığın günleride paylaşırız inşallah bebiş yavaş yavaş fasulyelikten çıkıyo desene :)
Hala aramadı mı embriyolog merakla bekliyorum

Can'ım benim sana bütün kalbimle dua ediyorum hep çocuğuna şifa olsun inşallah bu tedavin Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah ..Amin
Canim yoksun ortalarda bir sıkıntı yok insalah 33 hafta olmuşsun ay çok heyecanlandim ya inşallah kucağına almayi nasip etsin rabbim

canım sen de memorıalda tedavi görüyorsun galiba canım senin düşüğün falanmı oldu yada genetik bir rahatsızlığınmı var niye genetiğe bakılıyor?kaçıncı tedavin bu bahsedebilirmisin

oy maşAllahhhh 5.güne bence en az 10 embriyo ile gideceksin.. ay çoookkk sevindim .

bende 9 döllenmiş, genetiğe 7 tane girmişti. bence senin de en az 11-12 gidecek ay bu defa oldu sanırım :) Allahım şu mübarek günde şu arkadaşımızın sıkıntılarını gider inşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…