Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım bende mutluyum :) sayının iyi olması hla ve sağlıklı bulabilme açısından önemli gerçekten.Rabbim nasip eder inşallah arkadaşım bu defa. 5.tedavimde 8 tane embriyonun içinden transfere uygun bulunamamıştı.ama sayı çok olunca umudumda çok oluyor. inşallah olur tek dileğim bu

walla canım hep dediğim gibi, 1 olsun bizim olsun....:) benim sloganım buydu biiliyorsun :):):)

senin için de inşAllah bu defa belkediğimiz o defadır.

15 çok iyi yaaa..uyumlu bulmak için sansin da artmış oluyor..hadi insallah bu güzel günün uğuru sana da dokunsun.

Maşşalllah ..Hadi 15 i de devam etsin ve hepsi sağlıklı hla uyumlu olsun inşallah..Canim benim rabbim bu defa yüzünü güldürsün innnşallah..
ahh canım inşallah budefa güzel olur ikimiz içinde seninde bugun opun var yanlış hatırlamıyorsam heyecan la bekliyorum

ahh canım inşallah budefa güzel olur ikimiz içinde seninde bugun opun var yanlış hatırlamıyorsam heyecan la bekliyorum
Opum yarın sabah canm.Dün catlatma iğnemi oldum yarini bekliyorum ama geçen sefer 11 yumurtadan sekizi olgundu,bu defa da çok farklı olacağını sanmıyorum.Daha az çıkmasın inşallah.İnşallah güzel ilerler canm.Aradilar mi bugün seni?

endişeye mahal yookkkk, her şey çok güzel olacak ve çorap söküğü gibi çabucak kolayca olacak...

7-8 sayıya ne olur takılma... bak bende 1 tane ve 2. ya da 3. kalite bir tanesi büyüyor, kol ve bacakları tomurcuklanmış halde :) hep diyorum 1 olsun bizim olsun, Rabbim bize nasip etsin...

opu öncesi ben de çok heyecanlıydım, ben önde giden yumurtalarımın çatladığını düşünüyordum çünkü çok ağrım vardı, hatta anestezi almadan önce kontrol edilmesini istedim, sonra beni bayıltın dedim. düşünceler peşimizi hiç bırakmıyr ama bu işin matematikle hiç alakası yok canım..

inşallah canım döllenenler kaliteli olur. benim aklımda bugün diye kalmış senin opun. benim bugün embriyoların 2. günü canım 2.gün bilgi vermiyorlar yarın arayıp söylerler kaçı ilerliyor diye Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

haklısın canım gerçekten istatistik tutmayan bir iş bu bende her defa parçalıyordum kendimi çok olsun diye çok ta olsa olmayınca olmuyor...teslim olup bekliycez hepimiz

Ah o düşünceler olmazsa olmuyor zaten.Ben de yarın içeri girer girmez hemen uyutmalarini istiycem.Çünkü çok serin kanlı olamıyorum hastane olaylarında. Biryerim aciyacak diye strese giriyorum.Çok merak ediyorum yarın ne kadar yumurta çıkacağını.

Benim geçen tedavimde hergün arayıp bilgi vermişlerdi,her merkez aynı değil demek.İnşallah hepsi devam eder canm.Güzel haberler alalım inşallah..

Benim geçen tedavimde hergün arayıp bilgi vermişlerdi,her merkez aynı değil demek.İnşallah hepsi devam eder canm.Güzel haberler alalım inşallah..
canım bizim merkez 2.gün aramıyor ..beni öldürüyorlar meraktan bakalım yarın ne diycekler :) tüp bebeğin opudan sonrası gerçekten çok yoğun stres cumartesi günü pgt yapılacak embriyolara sonucuda 10-15 gün içinde vereceklermiş uzadıkça uzuyo

:) ah biz kadınlar vala canımız çok tatlı bana hafif anestezi vericez hissedebilirsin dediklerinde toplamayın yumurtaları ozaman dayanamam ben dedim :) bir şey yiyip içme sakın tekrar tekrar tembihliyorm :)bol şans canım

Ben de onu soracaktım şimdi canm.Gecen sefer pgt sonucu iki üç günde mi çıkmıştı hatırlamaya çalışıyorum ama hatirlayamiyorum.Ayy 10 15 gün müydü?Gerilere gidip burda bulmam lazım kaç günde çıkmıştı diye.Malum o zaman da her anımı burda paylaşmiştim.

Canm kimi çok cesaretli ama yok ben cesaretli değilim öyle ve acı eşiğim de düşük.Simdiden transferi düşünüyorum hafif agri hissetmistim.Ne su içmistim o zaman..Çatlayacaktim artık,oyüzden direkt wcye gitmiştim ama bu defa daha az içecegim tabi transfere kadar gidersek.Aşırı sıkışık olmaya gerek var mı?

Bu arada hatirlatman için çok teşekkür ediyorum canimm..Gece 12 den itibaren bişey yiyip içmek yok..

Drkumut canm simdi baktim,18 Mayis ta toplanmis,25 Mayis ta pgt sonucu gelmis.3960. sayfada yazmışım canm.Bu defa da erken çıkabilir sonuç inşallah ikimizin de öyle olsun..:))

Canim bende o cani tatlilardanim asiri sikisikliga gerek yok cok icip rahatsiz etmezsin kendini.ayy senin icin heyecanlandim simdi kac yumosun olucak acep.allah yardimcimiz olsun canim insallah bu defa ikimizinde olumlu olur hayat simdi abdest alip dua edicem hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…