- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.501
Insallah kuzum sanirim ikimizinde sonuclari pespese cikicak heyecanlarimiz guzel sonuclansin bebisler pes pese dogsun :)Drkumut canm simdi baktim,18 Mayis ta toplanmis,25 Mayis ta pgt sonucu gelmis.3960. sayfada yazmışım canm.Bu defa da erken çıkabilir sonuç inşallah ikimizin de öyle olsun..:))
Canim bizim genetikci 10. Ila 15 gun dedi sonuc icin.sonuc icin doktorla konusurken heyecandan rengim atiyo valaBen de onu soracaktım şimdi canm.Gecen sefer pgt sonucu iki üç günde mi çıkmıştı hatırlamaya çalışıyorum ama hatirlayamiyorum.Ayy 10 15 gün müydü? Gerilere gidip burda bulmam lazım kaç günde çıkmıştı diye.Malum o zaman da her anımı burda paylaşmiştim.
canım hadi bakalım gitmişsindir opuya güzel haberlerini bekliyorumGünaydın kızlar önlüğümü giydim opu için bekliyorum..
ay girmişsindir şimdi, haydi Allah yardımcın olsun, güzel güzel yumoşların olsun inşAllah..Günaydın kızlar önlüğümü giydim opu için bekliyorum..
ben de çok heyecanlıyım.... çok merak ediyorum 15 de 14 ya da 15 tanesi devam ediyordur bence.. 3. güne çok fire verilmiyor.aynen öyle canım sonuç iyi gelsin yeterki Allah yardımcımız olsun.benide saat 10 gibi ararlar merak içindeyim kaçtanesi ilerliyor acaba.çok korkuyorum bulamıycaz diye artık sano yaklaştıkça korku sarıyor içimi
canım inşallah şöyle 10 taneyle pgt girsek süper olucakben de çok heyecanlıyım.... çok merak ediyorum 15 de 14 ya da 15 tanesi devam ediyordur bence.. 3. güne çok fire verilmiyor.
inşallah canım dediğin gibi olur bu arada slogonda harika :) hakikaten 1 olsun bizim olsun.olur inşallah bu defaendişe etme ben en az 10-12 adet bekliyorum senden 5. güne..
bende 10 toplanıp
ilk gün 9 döllenmişti
3. günde 8 tane vardı
5. gün 8 taneydi ama sorunlular vardı 2 tane, 6 tanesi dondurulup 2 tanesi 6. güne bırakılmıştı
6. güne 1 tane göbüşümdeki geldi böylece CHG ye 7 tane gitmiş oldu
9 da / 2 fire yani senin de bence 10 dan fazla gidecek hayırlısıyla
ama ne diyoruz 1 OLSUN BİZİM OLSUN :):):)
Çok şükür iyiyim canım heyecan korku hepsi var gün sayıyorum artık hayırlısıyla doğurmak nasip olur inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun sen nasılsın Bebek Nasıl ele avuca geldi artık İstanbul'la senin bebeğin tam sevilecek olmuşturCanim yoksun ortalarda bir sıkıntı yok insalah 33 hafta olmuşsun ay çok heyecanlandim ya inşallah kucağına almayi nasip etsin rabbim
Amin canım insallah hiç rabbim bir yolunu verir içinde kalacak değil ya çok şükür teyzesi 3 aylık olacak istanbulun da öyle aramızda çok az var. Rabbim sana da burdaki herkese de bu duyguyu tattirsinÇok şükür iyiyim canım heyecan korku hepsi var gün sayıyorum artık hayırlısıyla doğurmak nasip olur inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun sen nasılsın Bebek Nasıl ele avuca geldi artık İstanbul'la senin bebeğin tam sevilecek olmuştur
arkadaşlar hepsi devam ediyormuş ama 5 tanesi çok iyi diğer leri orta kalite ve kötü kalite diye ayrılıyor 6-7 tane gidebilir dedi üzüldüm
ama bana da dua et :)Umuttcum hayatcım inşallah bu defa Allah yüzünüzü güldürsün emekler boşa gitmesin buraya giremesemde hep aklımdasınız dualarımdasınız Allah Hakkı'nızda hayırlısı nı versin inşaallah
Canım haklısın ama ben çok yoruldum artık.geçen tedavide 8 tanenin içinde bulamadık. Allah yazdıysa 6 tanenin içinde de bulurumya neden üzüyorsun kendini, genetüğe giden 6AA lar ççürük çıktı bende biliyorsun, 6. güne gelmesine rağmen 4BB yani neredeyse kötü kalite olan sağlıklı çıktı ve tutundu yavrucum..
maşallah yumoş sayılarınız harika kızlar, Allah nazarlardan saklasın...Kizlar opumu oldum çok şükür..15 yumurta toplandı ama kaçı olgun çıkar kaçı döllenir bilmiyorum.Bana aynı zamanda crinojel de verdi drum.Galiba Pazar günü genetiğe girecek embriyolar,Sali'ya kadar çıkarsa duruma göre Salı günü transferim yapılabilir.drkumut canm 6 7 tanede olsa pgtye giren embriyo sayın yine iyi.Evet güzel bir söz söylemissiniz bir tane olsun bizim olsun.Bakalim benim kaçı döllenencek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?