Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah büyük canım dediğin gibi inşallah güneşte doğacak hepimiz için bukadar mücadele ediyoruz Rabbim görüyor Alalh dualarımızı kabul etsin

ya işte 9 olgundan 5 döllenmesi embriyoloğun başarısızlığı işte sinir oluyorum bu durumlara

merak etme 5/5 devam ederler sende yumurta kalitesizliği yok çünkü, döllendiyse devam ederler artık. endişe etme

-ki geçen sefer 3 de 2 sağlıklı yakalamıştın.

crinone ile birlikte östrojen desteği başlatmadılar mı? eustrofem tablet ya da bant veriyorlar, onu bir sor merkezine.. ben o zaman başlamıştım hala kullanıyorum.

bi de crinoone jel çok iğrenç bir şey, mümkünse onu dğeişirmelerini iste Progestan fitil daha iyi, crinone birikip topak topak cıkıyor sürekli bi doluluk hisssediyorsun içeride, ben 10 gün kullanamamıştım... ayrıca crinone deki progestereon miktarıyla, fitildeki oranlar daha farklı, fitil daha yüksek progesteron içeriyor bizim için daha iyi

Aynen canm nasip kısmet..Olacaksa hersekilde olacak zaten,olmicaksa da olmaz.İnşallah sen de sağlıklıları bulur hamile kalirsin ben de aynı şekilde ama ilk döllenen embriyo beş tane olunca acaba daha da düşer mi pgt ye kaç tane gider merak ediyorum.Geçen sefer 6 tane döllenmişti üçü pgt ye gitti,bu sefer döllenen yumurta sayisi beş olunca bu defa ne olur diye kaygilanmiyor da değilim.

Şu anda crinojel imom omega ve kan ilacı kullanıyorum. Dra fitilden bahsetsem işime karışıyorsun demez mi?Bana da çok itici geliyor crinojel ama katlanacagiz artık canm.Sağlıklı gelirse şayet o da gelir mi belli değil Salı günü yerleştirilecek.
Daha önce döllenen 6 embriyonun tamami beşinci gün pgtye girmemişti.3ü günüyle uyumlu değildi canm.Oyüzden bu defa ne olur merak ediyorum.

güzel düşünelim güzel olsun canım..tüp bebeğin opudan sonrasını sevmiyorum benimde yarım pgt ye giriyorlar bakalım hayırlısı olsun

Masal, cok ama cok sasirdim aramizdaki benzerlige inan ki. Ne yazacagimi bilemedim. Senin adina da cok sevindim masllahh ne guzel. Ins sonuna kadar hayirli bi sekilde devam eder gebeligin. benim yasimda var 34 yasindayim. Daha ilk rezerv azligi teshisi konuldugunda bosver ugrasma diyen doktorlar oldu ama biz pes etmedik devam ettik. Bide uzerine bu genetik sorun cikincca doktor bile sasirdi. Boyle bi hastam olmadi simdiyr kadar dedi. Inan ne yapacagimi bilmiyorum burada sabahin koru ama uyku tutmadi beni( bn abd de yasiyorum) Dusuklerime cok uzulmustum simdi diyorum iyiki dusmusler. Biyospi yapilmayan 3 embryodan ikisi 5. Gun 1 tanesi 6. Gun embryosu.

24 saat icinde transfer olma durumundan hic bahsetmedi doktor cozdurelim test yapalim tekrar donduralim dedi. Bide burda o kadar pahaliki pgt. Solesem dudagin ucuklar...heryerden kapilar kapaniyo anlayacagin. Vallahi cok caresizim...

Ogluma bakiyorum gozlerim doluyo, ne kadar kiymetli oldugunu bilemedim, iyi buyutemedim hakkina girdim evladimin..ama iste rabbim bole yazmis alnima.. Bilseydim hic evlenmeye bile kalkmazdim. Ilk tanistigimiz siralarda esim demistiki "biliyorum sacma ama yinede soleyim benm hic bis saglik sorunum yok" demisti. Gulmustum icimden benimdee yok demistim. Hafizam benimle oyun oynuyo butun ayrintilar gozumun onunde flash gibi patliyo..

Ben burda iki doktorla devam ediyorum. Biri tup bebek doktoru digeri ise tekrarlayan dusuk icin gittigim sigortamizin karsiladigi doktor. Tup bebek doktoruna sordum tekrar devam etsem cilginlik mi olur dedim, hayir demedi ama ben sana ne zaman pes etmen gerektgini solucem dedi.
Ama ben zaten 1 senedir ugrasiyorum 3 tane tup bbk yaptim. Yorgunum hemde cooook. Dularinizi bekliyorum gercekten akliniza gelirsem eger...

Cok tesekkur ederim deepliner. Evet oyle cok sukur bin sukur bana bir tane saglikli evlat vermis rabbim layik olmasamda. Gozumuzu karartip hepsine test yaptiracagiz iyiki bu sayfayi bulmusum yoksa ben direk transfer edin diyecektim. Israr edecektim hatta doktora..
Senin hikayeni okudum deep, ne deyim ck uzuldum. Kadere inanir misin bilmiyorum ama nasip iste, rabbim bunu yazmis alnimiza.. Dusunuyorum ben kaybettigim bebeklerimle karsilacagim diger alemde,belki sonsuza kadar benm evladim olacaklar orada..kimlerdi neye benzerlerdi diye merak ediyorum bazen

Tesekkur ederim drkumut, evet havuz yaptilar cunku tane tane toplandi yumurtam cok az benim..sizin yorumlarinizi okudum bilmiyodum bunkadar riskli oldugunu, aklimdan hepsini transfer etmek geciyodu ..seninde tedavin hayirli olsun ins cok cok guzel sonuclar alip evladina kavusursun. Merakla bekliyorum test sonuclarini... Rabbim yuzunu guldursun

Canim niye gitmesin yaa, sana komik bisey soleyim benim hic ayni anda dollenen 5 tane yumurtam olmadi inanirmisin, ama dolleneler gittiler 5. Gune. Hem 5 olsun 10 olsun bir tane normal gelmesi yeterli degil mii. Ins altin yumurtan onlarin icindedir inss, insallah yuzu gulenlerden olursun cnm bnm

Allah cocuguna saglik versin o mucizeni rabbim korusun.yani cok zor bi karar gercekten agir secimler bunlar.benimde 2 tane pgt ye grmems embryom vardi doktrum istersen onlari koyalim dediginde esim istemedi pgt yaptrmamizin ne anlami var dedi.benim aklim onlarda kaldi sanki 2 bebegim orda kalmis gibi hissettim ( pgt ye girmeme sebepleri embriyologlarin basta hic sans vermemesiydi )ama sizin durumunuz farkli olmus tup bebek sonrasi ogrenilmis translakosyon. Bunun kararni en dogru siz vereceksiniz.ama sagliksizlar zaten yuzde 90 dusuyor bizim durumumuzda.egerki devam ederse amniyosentez yaptrrsin aldirmayi goze alabilecekseniz .cok zor allah yardimcin olsun

Sağol canım çok teşekkür ederim..Bir tane olsun,yeterki benim olsun ama geçen tedavimde 6 tane döllenmişti 6si da 5. güne gitmişti ancak 3 ü günüyle uyumlu değildi o yüzden 3 ü elendi diğer üçü pgtye girmişti. Bu defa daha az döllendigi için inşallah şansım da azalmamıştır.Salı gününe kadar herşey belli olacak bakalım. Bir yanım çok umutlu ama bir yanim da hersey olabilir diyor.Bakalim artık hayırlısı. .

Gerçekten bazen aklim almiyor yoruluyorum... anne olmak istiyorum geceleri ruyamda anne olup da sabahlari gerçeklerle karşilasmaktan yoruldum...bizde anne olabilcekmiyiz gercekten bilmiyorum...en çok da neye üzüluyorum biliyomusunuz hani bu facelerde dokuz ay karinlarinin resimlerini paylaşiyolar ya içim gidiyo içim bebeklerinin ilk dişlerini ayak resimlerini resmen bana çile çektiryolar kiskanmiyorum asla bende bir gun anne olucam ama asla paylaşmiycam diyorum...gerçekten çok zor hemde çok rabbim herkese teker teker guc kuvvet vee hepimize saglikli evlatlar

Umutsuz olmayin, sakin! Ben de sizin gibi dusunurdum. Korunduklari halde hamile kalan insanlari gordukce uzulurdum.. Bircok safhadan gectim, annelik ruya dedim, tedavi gordum ve hatta aylarca evlatlik edinme ile ilgili yazilar okudum. Oyle umutsuzdum ki, tek dilegim sorulsa "anne olmak" derdim. Bir gun sizin de hayaliniz gercek olacak insallah. Umitsizlige asla kapilmayin. Siz bunun stresini yaptikca tarihi otelersiniz. Bende hep oyle oldu ama sonunda o duyguyu tattim ve insallah siz de tadarsiniz en hayirli zamanda.

Cok tesekkur edrim, evet cok zor bi durumdayim. Rabbim hayirli olan yola iletsin, dha fazla imtihan vermesin ... Sizede hayirli dogum yapmayi ve buyutmeyi nasip etsin

Yarın ne olacağını bilemeyiz..Belki de çok güzel günler bizi bekliyor..Umudunu yitirme rabbim sağlıklı hayırlı boy boy evlatlar versin inşallah..

Canm benim sağol düşündüğün için. Beş embriyomun beşi devam ediyor.Yarın biyopsi yapılacak.En geç Salı ya kadar sonuç gelecek.Sağlıklı ve gelişimi iyi olan varsa Sali günü transfer edilecek,yoksa da transfer olmicak.Artık son dk da hersey belli olacak.@drkumut canım sende gelişmeler nasıl?

Bak demiştim 5/5 devam edecek diye inşallah drkumut senden dr güzel haberler bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…