Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar benim embriyolarımın bugün üçüncü günü.İkinci gün ve bugün de hepsi ikinci kalitedeymiş. Hiç bilgim yok kızlar nasıl benimkiler?Çok iyi değil mi?Kalite düşer mi daha fazla?

Kızlar benim embriyolarımın bugün üçüncü günü.İkinci gün ve bugün de hepsi ikinci kalitedeymiş. Hiç bilgim yok kızlar nasıl benimkiler?Çok iyi değil mi?Kalite düşer mi daha fazla?

Cok guzel gozunaydin cnm. Bnim embryolarim 3. Gun hangi kalitedeyse 5. Gunde oyle devam etmisti. Seninkilerde oyle olur sanki. Ins saglam bir kac tane bulacaksin..

Oyle oldu evet, bu hfta basinda ogrendm translokasyonlu olgumu. Bilmeseydim sevinc cigliklari atiyor olacaktim. Sizin hangi kromozmlar dengeli, kacinci ayda ogrndnz bebgn normal oldugu, cvs yaptirdnz mi?

Amin cnm. Simdilik ck sahiplnmk istemiyorum. Zaten dusuk riski cok fazla, bide ne bilim hastaysa eger nasil karar verirz bilemiyorum. Keske pgt ile hamile kalma sansim olsaydi allah bilir ama biraz dha rahat olurdu icim.

Ama canm şimdi biraz burdan araştırdım sanki ikinci kalite için daha olumsuz yorumlar var.
Aaa niye butun embryolar cok kaliteli olmk zorunda degilki. Onemli olan saglikli cikmasi degil mi. En kotu embryolarin bile saglikliysa tutme iht var.. Hayat, nolur uzulme pgt ile hamile olmk bi nimet bence. Sen elinden geleni yapiyosun rabbim mukafatini veriri ins

Amin cnm. Simdilik ck sahiplnmk istemiyorum. Zaten dusuk riski cok fazla, bide ne bilim hastaysa eger nasil karar verirz bilemiyorum. Keske pgt ile hamile kalma sansim olsaydi allah bilir ama biraz dha rahat olurdu icim.
Belki biraz stresli geçecek ama inşallah sonu güzel bitecek canm.Umutsuz olma bebişinı ve kendini düşün,olumsuz şeyler düşünme.11.haftada cvs yaptırırsın ve inşallah güzel sonuç alırsın canm.Aksini hiç söylemiyorum.Hamileliğinin tadını çıkar bebişin sana sürpriz yapti birakmiyacak inşallah anneciğini..

İnşallah canım çok teşekkür ederim..Allah bebegini sağ salim sana bağışlasın innşallah..

Canim kalitelerine takilma allah nasip etmis olsun yeterki.insallah olucak budefa kac tanesine pgt uyguladilar haber aldinmi.benim 3 tanesi iyi diger 3 taneside ortaymis aslinda benimde moralim bozuldu ama nasip elimden bukadari geliyor ve yapmaya calisiyorum rabbim isterse olur buna inaniyorum ....

Oyle oldu evet, bu hfta basinda ogrendm translokasyonlu olgumu. Bilmeseydim sevinc cigliklari atiyor olacaktim. Sizin hangi kromozmlar dengeli, kacinci ayda ogrndnz bebgn normal oldugu, cvs yaptirdnz mi?
1 ve 19 nolu kromozom.anneminde oyleymis ondan bana gecms.dusuklerin sebebini arastrrken cikti ortaya.bebege baktrmadik hic.sadece ikili tarama yapildi.aldirmaya kiyamam diye yaptrmadim .insallh sagliklidr .suan sadece normal takip yapiliyor haftasinla uyumlu diyor doktor.bilmiyorum dedigim gibi kapali kutu.ama burada dogal olup saglikli olan bicok kisi oldu.sende smdiden uzme kendni .bizim gibi tasiyici olabilit

Beş embriyonun gelişimi devam ediyormuş ve tamamına biyopsi yapılmış.Embriyologun dedigine göre önümüzde iki handikap var biri sağlıklı embriyo gelmesi diğeri gelişiminin iyi olması. Sonuç Salı günü belli olacak,embriyolog 'Salı günü geç saate kalırsa sizi ararız bir saat önceden burda olursunuz duruma göre transferi yapariz'dedi.O gün ne olacak kaç embriyo transfer edilecek son anda belli olacak artık.

Ah bu belirsizlikler cok yoruyor artik beni allahim insallah hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…