- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.581
Yok canim baslamiyorum herseyden korkuyorum maddi olarakta bekligorum aama en cok cocugum ve benim buyumem :)Canim sen tedaviye başlamıyor musun hala 1 seneden fazla zaman oldu maddi olarak mı bekliyorsun
Hayirli zamanda Olsun o zamanYok canim baslamiyorum herseyden korkuyorum maddi olarakta bekligorum aama en cok cocugum ve benim buyumem :)
Kızlar benim embriyolarımın bugün üçüncü günü.İkinci gün ve bugün de hepsi ikinci kalitedeymiş. Hiç bilgim yok kızlar nasıl benimkiler?Çok iyi değil mi?Kalite düşer mi daha fazla?
Bi mucize bebek daha icini ferah tut.bu translakosyonu bilmedigini farzet.bebegine guvenn.ilk cocugun saglikli sonucta.benimde dogal yolla oldu pgt den hemen sonra ama cok inandim bebegime.kapali kutu suan tabiki bilemeyiz ama rabbim cekemeyecegimiz yuk vermez.zaten saglikszsa ilk 3 ayda duser.
Ama canm şimdi biraz burdan araştırdım sanki ikinci kalite için daha olumsuz yorumlar var.Cok guzel gozunaydin cnm. Bnim embryolarim 3. Gun hangi kalitedeyse 5. Gunde oyle devam etmisti. Seninkilerde oyle olur sanki. Ins saglam bir kac tane bulacaksin..
Amin cnm. Simdilik ck sahiplnmk istemiyorum. Zaten dusuk riski cok fazla, bide ne bilim hastaysa eger nasil karar verirz bilemiyorum. Keske pgt ile hamile kalma sansim olsaydi allah bilir ama biraz dha rahat olurdu icim.Her kışın baharı vardır canm,belki şimdiye kadar rast gitmedi ama bundan sonra ne olacağını kesin bilemeyiz ki..İki dk sonra ne olacağının garantisi var mı?Belki bu defa çok güzel ilerleyecek..Strese sokma kendini de bebeğini de..Allah yardımcın olsun kolaylik versin.İnşallah güzel haberlerini burdan okumak nasip olur.
Aaa niye butun embryolar cok kaliteli olmk zorunda degilki. Onemli olan saglikli cikmasi degil mi. En kotu embryolarin bile saglikliysa tutme iht var.. Hayat, nolur uzulme pgt ile hamile olmk bi nimet bence. Sen elinden geleni yapiyosun rabbim mukafatini veriri insAma canm şimdi biraz burdan araştırdım sanki ikinci kalite için daha olumsuz yorumlar var.
Belki biraz stresli geçecek ama inşallah sonu güzel bitecek canm.Umutsuz olma bebişinı ve kendini düşün,olumsuz şeyler düşünme.11.haftada cvs yaptırırsın ve inşallah güzel sonuç alırsın canm.Aksini hiç söylemiyorum.Hamileliğinin tadını çıkar bebişin sana sürpriz yapti birakmiyacak inşallah anneciğini..Amin cnm. Simdilik ck sahiplnmk istemiyorum. Zaten dusuk riski cok fazla, bide ne bilim hastaysa eger nasil karar verirz bilemiyorum. Keske pgt ile hamile kalma sansim olsaydi allah bilir ama biraz dha rahat olurdu icim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim..Allah bebegini sağ salim sana bağışlasın innşallah..Aaa niye butun embryolar cok kaliteli olmk zorunda degilki. Onemli olan saglikli cikmasi degil mi. En kotu embryolarin bile saglikliysa tutme iht var.. Hayat, nolur uzulme pgt ile hamile olmk bi nimet bence. Sen elinden geleni yapiyosun rabbim mukafatini veriri ins
Canim kalitelerine takilma allah nasip etmis olsun yeterki.insallah olucak budefa kac tanesine pgt uyguladilar haber aldinmi.benim 3 tanesi iyi diger 3 taneside ortaymis aslinda benimde moralim bozuldu ama nasip elimden bukadari geliyor ve yapmaya calisiyorum rabbim isterse olur buna inaniyorum ....Kızlar benim embriyolarımın bugün üçüncü günü.İkinci gün ve bugün de hepsi ikinci kalitedeymiş. Hiç bilgim yok kızlar nasıl benimkiler?Çok iyi değil mi?Kalite düşer mi daha fazla?
1 ve 19 nolu kromozom.anneminde oyleymis ondan bana gecms.dusuklerin sebebini arastrrken cikti ortaya.bebege baktrmadik hic.sadece ikili tarama yapildi.aldirmaya kiyamam diye yaptrmadim .insallh sagliklidr .suan sadece normal takip yapiliyor haftasinla uyumlu diyor doktor.bilmiyorum dedigim gibi kapali kutu.ama burada dogal olup saglikli olan bicok kisi oldu.sende smdiden uzme kendni .bizim gibi tasiyici olabilitOyle oldu evet, bu hfta basinda ogrendm translokasyonlu olgumu. Bilmeseydim sevinc cigliklari atiyor olacaktim. Sizin hangi kromozmlar dengeli, kacinci ayda ogrndnz bebgn normal oldugu, cvs yaptirdnz mi?
Evet canim donduruldu pgt sonucunu bekliyorum simdiCanim seninkilerdemi donduruldu bidahaki aymi transferin
Beş embriyonun gelişimi devam ediyormuş ve tamamına biyopsi yapılmış.Embriyologun dedigine göre önümüzde iki handikap var biri sağlıklı embriyo gelmesi diğeri gelişiminin iyi olması. Sonuç Salı günü belli olacak,embriyolog 'Salı günü geç saate kalırsa sizi ararız bir saat önceden burda olursunuz duruma göre transferi yapariz'dedi.O gün ne olacak kaç embriyo transfer edilecek son anda belli olacak artık.Canim kalitelerine takilma allah nasip etmis olsun yeterki.insallah olucak budefa kac tanesine pgt uyguladilar haber aldinmi.benim 3 tanesi iyi diger 3 taneside ortaymis aslinda benimde moralim bozuldu ama nasip elimden bukadari geliyor ve yapmaya calisiyorum rabbim isterse olur buna inaniyorum ....
Ah bu belirsizlikler cok yoruyor artik beni allahim insallah hersey yolunda giderBeş embriyonun gelişimi devam ediyormuş ve tamamına biyopsi yapılmış.Embriyologun dedigine göre önümüzde iki handikap var biri sağlıklı embriyo gelmesi diğeri gelişiminin iyi olması. Sonuç Salı günü belli olacak,embriyolog 'Salı günü geç saate kalırsa sizi ararız bir saat önceden burda olursunuz duruma göre transferi yapariz'dedi.O gün ne olacak kaç embriyo transfer edilecek son anda belli olacak artık.
Canim dualarim seninle insallah guzel olucak birkactane bulursun saglikliKizlar yarın sağlıklı gelen embriyo olursa hayırlısıyla transferim var.Dualarinizi esirgemeyin lütfen. .
İnşallah ardı ardına güzel haberler alalım canım benim..Canim dualarim seninle insallah guzel olucak birkactane bulursun saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?