Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

A
Canim insallah budefa rabbim yuzumuze guler senin 3.gun biopsisimi yapilacak.insallah saglikli buljnur ve tutunur.benim 6 taneye yapildi az once aradi embriyolog.bakalim hayirlisi artik simdi heyecanla sonuc bekliycem

Bak demiştim 5/5 devam edecek diye inşallah drkumut senden dr güzel haberler bekliyorum...
Canm devam ediyor ama son anda ne olur bilmiyorum.Embriyolog dedi ki sonuç çıktığında gelişimi iyi ve sağlıklıysa transfer edilir yoksa transfer olmayabilir.Yani ne olacağı belli değil. İnşallah güzel şeyler olsun..

A

Canim insallah budefa rabbim yuzumuze guler senin 3.gun biopsisimi yapilacak.insallah saglikli buljnur ve tutunur.benim 6 taneye yapildi az once aradi embriyolog.bakalim hayirlisi artik simdi heyecanla sonuc bekliycem
Allah yardımcımız olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız. Yavruna da hayat verecek sağlıklı kardes gelir inşallah.Evet canm 3.gün biyopsisi yapılacak. Yarın kontrolleri yapılıp işlem yapıldıktan sonra bilgilendirecekler bizi.İşlem sonrası Ankara'ya gidecek örnekler.Sali ya kadar da belli olacak.Yani son dkya kadar ne olacağını bilemem di mi? Hani sonuç ta Salı günü gelecek ve sağlıklı varsa transfer de Salı günü olacak.

Hayirlisi olsun canim heyecanli bir gun olucak salu gunu ozaman.ben sonucu merkezde bekliyordum bulunursa transfer son anda belli oluyordu ama 5.gun alindiginda oyle oluyordu.canim sali gunu senin icin bakicam sayfaya allah yardimcin olsun

Hayirlisi olsun canim heyecanli bir gun olucak salu gunu ozaman.ben sonucu merkezde bekliyordum bulunursa transfer son anda belli oluyordu ama 5.gun alindiginda oyle oluyordu.canim sali gunu senin icin bakicam sayfaya allah yardimcin olsun
Canim seninkilerdemi donduruldu bidahaki aymi transferin

Merhabalar arkadaşlar bende transkolasyon sonucu pgt yaptırdım 3 embryo çıktı sağlıklı. İkisi yerleştirildi. Bugün 3. Gün transferde. Hiçbirşey hissetmiyorum, beklemek zor gerçekten bu aşamaya kadar iyi gelmiştim. Aksilik bir de grip oldum. Bazen umudu kesiyorum.Hepimize güzel sonuçlar dilerim.

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun.

Insallah guzel haberlerini yazarsin rabbim kimsenin emegini bosa vermesin

Hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün.Allah yardımcın olsun.

drkumut ve hayat_gun ins guzel haberler alirsiniz arkadaslar. Bizleride mutlu dersiniz burda.
Ilk kez buraya yaziyorum, iki gun adetim gecikmisti bugun test yaptim pozitif cikti. Benim icin bi mucize olmasi gerekirken maalesef sevinemdik bile esimle. Bundan once iki dusugum, gecen sene verilen erken menopoz teshisim ve bu pztesi gunu ogrendigim translokasyon teshisim var. sevinsemmi uzulsemmi bilemdim. Hem erken menopoz dan dolayi yumurtalarimin cogu eski, translokasyondan dolayi bozuk olmalari gerekiyor...
Sabahtan beri goguslerim agriyor, sadece dua ediyorum allahim hastaysa al elimden diyorum. Dusuge bile raziyim yeterki cok ilerlemesin, veya soylemeye korkuyorum hasta olmasin. Sanki gunahlarimin bedelini odeyecekmisim gibi hissediyorum. Korkuyorum oyleki sanki cocuk istegim kayboldu...
Sabahtan beri arastiriyorum 5 ve 21 kromozom translokasyonuna ait bi tane arastirma bile bulamadim. Bugun tup bebek doktoruna gittik apartopar. O perinataolog a ve genetik arastirmaciya yonlendirdi beni asiyor artik dedi.. En azindan olasilik vermelerini isteyecegim...
Hic aklima gelmezdi nolur yargilamayin ama aklimdan kotu seyler geciyor. Dualarinizi bekliyorum, kimseye soyleyemedim ilk kez icimi dokuyorum...

Canimsin ya bozma moralini.Maşallah hamilesin Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin innnşallah..Burda translokasyon taşıyıcısı olup doğal hamile kalan ve bebeğini sağlıklı dünyaya getiren var.Rabbim yardımcın olsun içine ferahlık versin innnşallah..

Canim hayirli olsun diyorum sana insallah hayirli olur.belki bu bebek allahin bir hediyesidir sana uzulme.genetikciyle gorus hasta cocugunun olma ihtimali yuzde kac bunu ogren amniyosentez yaptip baktirirsin vakti gelinxe.ama caresiz degilsin insallah hersey gonlunce olur

hayat_gun canim ne deyim bilemedim ck sagol. Bu zamans kadar doktorlardan genelde kotu haber aldim ben. Senin yasinda dusuk amh %1 dediler bende cikti, kalp atisini duyduktan sonra % 3 dusuk riskin var dediler ben dusuk yaptim, en son yok canim artik tranlokasyon olmaz 700 de bir goruluyo saglam cocugun var dediler oda cikti.. Artik kosullandim sanirim ama allahim affetsin hep en kucuk yuzdede oldum ben, sadece cocuk konusunda degil hayatta olmadik seyler geldi basima
Sadece amin diyorum duana .. Rabbim korktugum yere ugratmasin nolur bu son imtihanim olsun

Canim ins caresiz degilimdir ins tek duam bu.. En erken 10. Haftada cvs yapabiliyorlarmis. %98 kesin lik ile. Icimden bi ses dengesiz tasiyici oldugunu soyluyor, eger oyleyse o vakitte nasil aldiriim bilemiyorum. Perinatolog a gidecegim sanirim o dha ayrintili bilgi verir kalp atisi duymak istemedigimi ve de ekranda gormek istemedgimi soyleyecegim.. Kapl atisi ve ekrangoruntusu istemeyecegim... Ins kurtaj ayrimina kadar gelmem..

Her kışın baharı vardır canm,belki şimdiye kadar rast gitmedi ama bundan sonra ne olacağını kesin bilemeyiz ki..İki dk sonra ne olacağının garantisi var mı?Belki bu defa çok güzel ilerleyecek..Strese sokma kendini de bebeğini de..Allah yardımcın olsun kolaylik versin.İnşallah güzel haberlerini burdan okumak nasip olur.

Bi mucize bebek daha icini ferah tut.bu translakosyonu bilmedigini farzet.bebegine guvenn.ilk cocugun saglikli sonucta.benimde dogal yolla oldu pgt den hemen sonra ama cok inandim bebegime.kapali kutu suan tabiki bilemeyiz ama rabbim cekemeyecegimiz yuk vermez.zaten saglikszsa ilk 3 ayda duser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…