Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah ardı ardına güzel haberler alalım canım benim..
Insallah ama benim moralim bozuk vala birde bu hafta izine ayrildim keske izin almasaydim kafayi yiycem dusunmekten.basaramamaktan korkuyorum.sanki bulamiycam gibi hissediyorum ve bu beni cok uzuyor

Arkadaşlar Merhaba. Hamile olan arkadaşlarım evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim. Sonuç bekleyen arkadaşlarım dilerim Rabbim sizlere de bizlere de yaşatsın anne olabilmeyi inşaAllah. Ben 5.nci kez tüp bebek tedavisi görüyorum şu an. Yaşım 38. Yaşa bağlı rezervim az. Hic birinde tutunamadi embriyolarim Çarşamba opu olucam, sanırım 3 yumurta toplanacak. Son 2 denemede pgt önerildi fakat sayı az diye istemedik. Bu kez saniyorum olgun çıkar döllenir gelişir ve 6.nci güne giderse pgt yapılacak. Korkuyorum ya bu asamalar gerçekleşmez ise Dualariniza beni de katin nolurr

Insallah ama benim moralim bozuk vala birde bu hafta izine ayrildim keske izin almasaydim kafayi yiycem dusunmekten.basaramamaktan korkuyorum.sanki bulamiycam gibi hissediyorum ve bu beni cok uzuyor
Canm hep olumsuza odaklanıyoruz ama bebislerimiz o güzel sürprizi yapacaklar inşallah ve biz de uzun bir süre inanamayacagiz.Canını sıkma bişeyler meşgul et kendini.Bir bakmissin sonucun gelmiş ve sevinç çığlıkları atıyorsun. İnnnşallah canım. .

Kizlar yarın transferim olursa evde nelere dikkat etmem gerekiyor?Ne kadar yatmaliyim ve sırt üstü,yan farkeder mi?

Kizlar yarın transferim olursa evde nelere dikkat etmem gerekiyor?Ne kadar yatmaliyim ve sırt üstü,yan farkeder mi?
Cnm Bnm öncelikle hayırlısı olsun, moralini yuksek tut , stres Yapma bol dua et Sırt ustu yat ani hareketlerden kaçın , iş yapma ve bolca yat , beslenmene dıkkat et. Transfer sonrası yarım ya da bir saat sonra kalkıp tuvalete gidebileceğimi söylediler bende büyükler için hasta bezi vardı yatağa serdırdım ve ona yaptım ıkı saat kalkmadım dınlendım

Anladım canım çok teşekkür ederim.Hasta bezi iyi fikirmiş.Peki odana yürüyerek mi gitmiştin?

Canim, ins hayirli haberlerle gel ins. Cok sabit kalma demisti doktor bana. Ara ara hareket et kan dolasimi lazim..bide kahve ve yesil cayi yasaklamisti kafein yuksekliginden dolayi..hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim caresiz birakmasin yuzunu guldursun ins. Bizi haberdar et mutlaka

Tamm canım sağol bizim merkez sedyeyle gitmemizi gerekli görmüyor.Yarın mutlaka rica edecem.İnşallah sorun olmaz..
Canım insallah hayirlisiyla yarın transferin gerçekleşir.olucak olduktan sonra mutlaka olur ama tedbiride elden birakmamak lazim, transfer sonrası yürüyerek yatağına gitme bence koca merkez heralde sedyesi vardir.yatagindan da wc ihtiyacin icin kalkma surgu iste hasta bezi rahatsiz edebilir belki,bir saat en azindan kalkma ben iki saate yakin yattim,hemsirede arada gelip bacaklarını uzatma kırarak uzan diyordu, özel bir arabayla evine git,eve gidince bütün gün uzanma çok hafif işlerini yap (doktorum kan akışı için embriyo icin harekette lazım demisti) ağır is yapma sadece birşeyleri itip çekme uzanma yukseklere istirahate gec,beslenmeye de dikkat et yeşil çay icme maydanoz yeme ..benide heycanlandirdin kiz :)

Tamm canm haber veririm çok teşekkür ederim.:))

Tamm canm haber veririm çok teşekkür ederim.:))
Vallahi canım öyle yazmışsın ki bir solukta heyecanla okudum.:))Tamm sedyeyle gitmek istediğimi söylicem inşallah kabul ederler.Önerilerinize elimden geldigince dikkat edecem mutlaka..Hatta hatırlamak için ara ara buraya bakicam.:))

hayat_gun canımcım hadi günün ilk güzel haberi senden gelsin bize bekliyorum 4 gözle. merkezinden rica et canım, sedye ya da en azından sandalye ile odana gelmek istediğini söyle. hatta yataktan da kalkma onlar istedi diye olmasın bazı şeyler, "kalkmak istemiyorum bana bir hastabakıcı göndereilir misiniz"de tuvaletini yatakta yap.

evde ben ilk 3 gün yemek ve tuvalet dışında kalkmadım salonda koltuğa yer yaptım kendime biraz yattım biraz ayaklarımı uzatarak oturdum. sonraki günlerde sadece yemek yaptım, gebelik testinden sonra biraz biraz dışarılara çıkmaya başlamıştım ki lekelenmelere kadar..

bu arada dün akşam üzeri gene karın ağrısı ve lekelenmem oldu, bende hemen yakındaki bi hastaneye gittim, kanamalıyken bi ultrasona girmek istiyordum saatler tutmuyordu, bu defa hemen koştum.. bebek şükürler olsun gayet iyi ellerini kollarını kıpırdatmaya başlamış. kese ve bebek iyiydi şükürler olsun, rahim içinde rahim ağzına yakın bir yerde kanama alanı vardı, ama bu alan büyümedikçe bebeğe hiç bir zararı olmaz dedi, hayat temponu düşür bir süre dedi.

bu sabah gripden dolayı hastaneye gittim tekrar şimdi işteyim, öğlen kızımı almaya gidicem nasıl yavaşlayacaksam

bu kanamalar çok canımı sıkıyor artık ama ya tüm enerjimi alıp götürüyor resmen

Canim okanamalarda gecicek insallah neguzel bak bebisin keyfi yerindeymis.rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.izin fln kullan biraz riske atma yinede dinlenmeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…