Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sanırım apar topar transfere gitti o yoksa habersiz bırakmazdı bizi hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Vala meraktan catliycam simdi allah tardimcisi
Sanırım apar topar transfere gitti o yoksa habersiz bırakmazdı bizi hayırlı haberlerle gelsin inşallah
Vala meraktan catliycam simdi :) kesin 2 3 tane bulur ve cift transfer olur insallah ayyy cok heyecanlandim

Canlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden..Evet canlarım bebişlerimi aldım da geldim.Darısı sirada bekleyen drkumutun başına..5 embriyodan ikisinin gelişimi yavasmis.Kalan üçünden ikisi sağlıklı geldi çok şükür ve transfer edildiler..Artık test gününü bekleyeceğiz. Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin..

Canim benim öyle korkulacak bişey olsa dr söyler. Sen dikkat et canm Allah korusun sizi,bence sağ salim bebişin gelecek.İnşallah öyle olur..

sessiz sessz takipteydim bütün gün girdim sayfaya süreklii.. çok çok sevindim harika bu sayı gerçekten maşallahh. inşallah pozitifi de göreceğiz çok mutlu oldum canım. gözümüz aydın
Canim benim sağol Allah razı olsun.İnşallah sen de bir an önce başlar ve sonucunda bebiş (ler)ini kucağına alırsın. Şimdi test gününü bekliyecegim artık. .:))

Cok sevindim canim masallah geri sayim basladi desene.sabahtan beri oldum meraktan cok guzel haber insallah ikisi birden tutunur

Cok sevindim canim masallah geri sayim basladi desene.sabahtan beri oldum meraktan cok guzel haber insallah ikisi birden tutunur
Canim benim merak ettigini tahmin ettim inan ki..İnşallah senin de sağlıklı embriyoların fazla olmasını ve sana tutunmasını çok istiyorum.İnşallah test sonucum güzel olsun ve ardindan sen de bizi mutlu edersin.Seninki de yakın heyecanla bekleyeceğiz artık. .:))

Canim benim öyle korkulacak bişey olsa dr söyler. Sen dikkat et canm Allah korusun sizi,bence sağ salim bebişin gelecek.İnşallah öyle olur..
Kız bu arada bi de beni mi düşündün, seviyom seniii... bugün hep kahverengi geliyor o yüzden de biraz daha rahatım. Dr kullanacağın her şeyi kullanıyorsun, kan değerlerin, ultrason sonuçların güzel, içeride sağlıklı ve azimli bir bebek var dedi... bu kanamaları artmadıkça leke halinde oldukça artık umursama lütfen dedi.

Ama elimde değil maalesef ki yeterki bebiş sağlıklı olsun Rabbim korusun tüm minik melekleri

Kız bu arada bi de beni mi düşündün, seviyom seniii... bugün hep kahverengi geliyor o yüzden de biraz daha rahatım. Dr kullanacağın her şeyi kullanıyorsun, kan değerlerin, ultrason sonuçların güzel, içeride sağlıklı ve azimli bir bebek var dedi... bu kanamaları artmadıkça leke halinde oldukça artık umursama lütfen dedi.

Ama elimde değil maalesef ki yeterki bebiş sağlıklı olsun Rabbim korusun tüm minik melekleri

Maşallah hayat çok sevindim Canım bu sefer olucak inşallah ya orda tek sağlıklı embriyonda var dimi.. Nasıl yaptınız transferi hemen kalktın mı yürüyerek mi gittin yatağına dinlendin mi .. Allah nasip ettiyse her şekillide olur inşallah.. Darısı umutun başına :)

Masal seninde Allah yardımcın olsun canım.. Bugünleri de atlatırsın inşallah..bir üç haftayı da atlatıp 12 haftayı geçsen için biraz daha rahatlar artık..ama masalda da böyle oldu diyorsun o yüzden demek ki senin hamileliklerin mi böyle geçecek ki

Masalda 5,5 aylık olana kadar hep açık kahve geldi, günlük ped kullanıyordum günde 3-4 kere falan değiştirmek zorunda kalıyordum. Ama bunda kesiliyor 4-5 gün, sonra bir anda bir kırmızı geliyor, sonra 2-3 gün kahveye dönüyor sonra gene kesiliyor, beni tedirgin eden kırmızılar... o kırmızılar da ciddi bir karın ağrısıyla geliyor kırmızı lekeden sonra ağrım geçiyor karnım rahatlıyor.

Aklım ermiyor ama keşke hiç gelmeseler

Tabi canım düşünmez miyim hiç.:))Burda sizlerle bir bütün olduk,birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü,birimizin zaferi hepimizin zaferi oluyor.Kader arkadaşlarıyız biz..İnşallah daha fazla lekelenmen olmasın ama olsa da sorun etmemeye caliş.Demek senin hamileligin böyle geciyor,alistirmaya çalış kendini.Bebisini kucağına aldığında bu sikayetlerin olmicak.Zaten dr da umursama demiş.Sorun olsa Allah korusun söyler yani..

Amin canım inşallah..Canm 5 embriyodan ikisinin gelişimi yavaştı,diğer üçünden ikisi sağlıklı çıktı. Geçenki gibi yani.İkisini de transfer etti drum.Transfer sonrası sedyeyle ile götürmelerini rica ettim.Sedyeyle yatağıma geçtim, bir saat sonra afedersiniz idrarimi sürgüye yaptım, beş dk sonrasında da kalktım özel araçla eve geldim.Bu defa daha temkinli davrandım, inşallah bu defa olsun bebiş ya da bebislerim beni birakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…