- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.641
Kalp kalbe karsiymis desene:)) canim insallah pozitifi de gorucez senin pozitifini aldiktan sonra insallah bende guzel haberler veririm...vala aslinda cogu zaman melenkoli takiliyorum ama senin haberin bana cok iyi geldi cok mutlu oldum...insallah HERSEY GUZEL OLUCAK.....Canim benim merak ettigini tahmin ettim inan ki..İnşallah senin de sağlıklı embriyoların fazla olmasını ve sana tutunmasını çok istiyorum.İnşallah test sonucum güzel olsun ve ardindan sen de bizi mutlu edersin.Seninki de yakın heyecanla bekleyeceğiz artık. .:))
İyi canm benim haberim umut olsun sana.Senin de sağlıklıların çıkacak inaniyorum ben.Bu defa olacak inşallah Allah masum yavruna bir belki de iki kardes gönderecek inşallah..Az kaldı canm adet zamanı rahim kalinlastirmak için ilaç tedavisine başlarsın o da iki hafta sürmez ve transfer ardından. .:))Adetine de az kalmıştır dimi?Kalp kalbe karsiymis desene:)) canim insallah pozitifi de gorucez senin pozitifini aldiktan sonra insallah bende guzel haberler veririm...vala aslinda cogu zaman melenkoli takiliyorum ama senin haberin bana cok iyi geldi cok mutlu oldum...insallah HERSEY GUZEL OLUCAK.....
Canim cok cok cok sevindim..hayirli ugurlu olsun. Ins saglikli ikizlerin olur birbirlerine arkadas olup buyurler.. Cok mutluyum senin adinaCanlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden..Evet canlarım bebişlerimi aldım da geldim.Darısı sirada bekleyen drkumutun başına..5 embriyodan ikisinin gelişimi yavasmis.Kalan üçünden ikisi sağlıklı geldi çok şükür ve transfer edildiler..Artık test gününü bekleyeceğiz. Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin..
Cok gecmis olsun canm..bu vakte kadar gelmissin ins allah yardim eder sapasaglam alirsin yavrunu kucaginabu arada dün akşam üzeri gene karın ağrısı ve lekelenmem oldu, bende hemen yakındaki bi hastaneye gittim, kanamalıyken bi ultrasona girmek istiyordum saatler tutmuyordu, bu defa hemen koştum.. bebek şükürler olsun gayet iyi ellerini kollarını kıpırdatmaya başlamış. kese ve bebek iyiydi şükürler olsun, rahim içinde rahim ağzına yakın bir yerde kanama alanı vardı, ama bu alan büyümedikçe bebeğe hiç bir zararı olmaz dedi, hayat temponu düşür bir süre dedi.
bu sabah gripden dolayı hastaneye gittim tekrar şimdi işteyim, öğlen kızımı almaya gidicem nasıl yavaşlayacaksam
bu kanamalar çok canımı sıkıyor artık ama yatüm enerjimi alıp götürüyor resmen
İnşallah canım bu yorumlarınızı okumak bile heyecanlandiriyor bir de sonuç pozitif olsa ne iyi olur.İnşallah Allah hepimizè sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canm..Canim cok cok cok sevindim..hayirli ugurlu olsun. Ins saglikli ikizlerin olur birbirlerine arkadas olup buyurler.. Cok mutluyum senin adina
Ay gozunuz aydin hadi canim.sonuc kac gun snraEvet canm şuan iyi gidiyor.İki bebis aldım evdeyim şimdi canm..Darısı sizlere olsun tabi sonuçlar pozitif olsun..:)))
Drkumut senin sonucalrin ne zaman gelecek cnm? Merakla bekliyorumhayat_gun iki tane embriyo hep ikizde teste kadar yurekten inaniyorum ikiside tutucak
Ayyinsallah canim agzindan bal damliyor benim adetim bitti bile :) cok hizliyim.gebelik olusturabilecek birtane bulsam yeter inan..tutmamasi cok yipratiyor beni.vala aklima geldikce midem agriyo acayip korkuyorum allahim guzel gunler gormeyi nasip etsin herkese bizlere insallah.[/QUOTE][QU inIOTE="hayat_gun, post: 48498368, member: 477100"]İyi canm benim haberim umut olsun sana.Senin de sağlıklıların çıkacak inaniyorum ben.Bu defa olacak inşallah Allah masum yavruna bir belki de iki kardes gönderecek inşallah..Az kaldı canm adet zamanı rahim kalinlastirmak için ilaç tedavisine başlarsın o da iki hafta sürmez ve transfer ardından. .:))Adetine de az kalmıştır dimi?
Ayyinsallah canim agzindan bal damliyor benim adetim bitti bile :) cok hizliyim.gebelik olusturabilecek birtane bulsam yeter inan..tutmamasi cok yipratiyor beni.vala aklima geldikce midem agriyo acayip korkuyorum allahim guzel gunler gormeyi nasip etsin herkese bizlere insallah.[/QUOTE][QU inIOTE="hayat_gun, post: 48498368, member: 477100"]İyi canm benim haberim umut olsun sana.Senin de sağlıklıların çıkacak inaniyorum ben.Bu defa olacak inşallah Allah masum yavruna bir belki de iki kardes gönderecek inşallah..Az kaldı canm adet zamanı rahim kalinlastirmak için ilaç tedavisine başlarsın o da iki hafta sürmez ve transfer ardından. .:))Adetine de az kalmıştır dimi?
Sağol canım benim Allah senin bebeğini de sağ salim kucağına versin inşallah..Maşallah az kalmış..Ay gozunuz aydin hadi canim.sonuc kac gun snra
Gerçek mi..?:)) Ayy şu yorumu okumak bile çok güzel yaa.Keşke dediğin gibi olsa canımm. Allah'im gönlüne göre versin inşallah canımm. .hayat_gun iki tane embriyo hep ikizde teste kadar yurekten inaniyorum ikiside tutucak
İnşallah canım ya çok teşekkür ederim..İnşallah bu topicte hamile olmayan kalmasın artık innşallah..:))HAYATTTT COK GUZEL BI HABER INSALLAH IKIZIDE TUTAR CANNIMMM RABBIM YUZUNU GULDURSUN
Ayyy maşallah ne güzel bir haber Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin sonunda da yavruyu ya da yavruları kucağına almayi nasip etsinCanlarım benim ya Allah razı olsun hepinizden..Evet canlarım bebişlerimi aldım da geldim.Darısı sirada bekleyen drkumutun başına..5 embriyodan ikisinin gelişimi yavasmis.Kalan üçünden ikisi sağlıklı geldi çok şükür ve transfer edildiler..Artık test gününü bekleyeceğiz. Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin..
Kizlar günde bir fincan kahve içsem sakıncası var mı?
Canım biraz sık dişini içme çay içme kahve içme bol bol sut iç yogurt ye.Kizlar günde bir fincan kahve içsem sakıncası var mı?
Canım hayırlı olsun inşallah yavruların sana tutunsun güzel haberlerini almak dileğiyle seninde drkumut arkadaşımızında Rabbim yardımcınız olsun inş..Gerçek mi..?:)) Ayy şu yorumu okumak bile çok güzel yaa.Keşke dediğin gibi olsa canımm. Allah'im gönlüne göre versin inşallah canımm. .
Bir de geçen tedavide de iki tane yerleştirilmişti tutmadi ama bugün drum bu seferki embriyoların geçenkinden çok daha iyi,güzel şekillenmişler filan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?