- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.661
Ooo hadi bKalim o gun benim dogum gunum bu arada. Tum dualar sizinle kizlarrrr .Sağol canım benim Allah senin bebeğini de sağ salim kucağına versin inşallah..Maşallah az kalmış..Sonucum 28 Ekim Cuma günü canım 10 gün sonra..
Icme .su ic ayran ic .kahveyi uzuuun bi sure unut canimKizlar günde bir fincan kahve içsem sakıncası var mı?
Canim 10.15 gun dedi doktor haftaya cikar insallahDrkumut senin sonucalrin ne zaman gelecek cnm? Merakla bekliyorum
Aminn canım inşallah bu defa olur inşallah..Çok teşekkür ederim canm..Ayyy maşallah ne güzel bir haber Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin sonunda da yavruyu ya da yavruları kucağına almayi nasip etsin
Tamm canım içmem o zaman çok sağol.Benim drum kahveden cep telefonu ndan uzak dur demişti
Kesinlikle içmicem canm çok teşekkür ederim..:)))Icme .su ic ayran ic .kahveyi uzuuun bi sure unut canim
Ay inşallah güzel haberler veririz ya.Bize de dua edin lütfen Allah kabul eder inşallah..Ooo hadi bKalim o gun benim dogum gunum bu arada. Tum dualar sizinle kizlarrrr .
Amin canm teşekkür ederim.İsteyip te hamiş olmayan kalmasın inşallah..Canım hayırlı olsun inşallah yavruların sana tutunsun güzel haberlerini almak dileğiyle seninde drkumut arkadaşımızında Rabbim yardımcınız olsun inş..
Etmezmiyiz hic buraya girme sebebim surekli sizi merak etmem.Ay inşallah güzel haberler veririz ya.Bize de dua edin lütfen Allah kabul eder inşallah..
Kesinlikle kahve içmek yok tamm canm içmem..Canım biraz sık dişini içme çay içme kahve içme bol bol sut iç yogurt ye.
Sağol canım Allah razı olsun bebisini bir sancıda kucağına versin inşallah..Etmezmiyiz hic buraya girme sebebim surekli sizi merak etmem.
Allah yardımcımız olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız..Senin güzel haberlerini burda okumayı dört gözle bekliyorum.Güzel haberlerini alırsak inan çok daha mutlu olacağım..Stres yapma canm bir genetiği arasanız çalışmalar ne durumda diye..Aradiniz mi?[/QUOTE]Ayyinsallah canim agzindan bal damliyor benim adetim bitti bile :) cok hizliyim.gebelik olusturabilecek birtane bulsam yeter inan..tutmamasi cok yipratiyor beni.vala aklima geldikce midem agriyo acayip korkuyorum allahim guzel gunler gormeyi nasip etsin herkese bizlere insallah.
Cuma gunu ariycam canim insallah bakmis olurlar[/QUOTE]Allah yardımcımız olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız..Senin güzel haberlerini burda okumayı dört gözle bekliyorum.Güzel haberlerini alırsak inan çok daha mutlu olacağım..Stres yapma canm bir genetiği arasanız çalışmalar ne durumda diye..Aradiniz mi?
benim pazatesi hapşurduğum kadar kimse hapşırmamıştır nöbetler halindeydi.Kizlar ya bir kaç defa hapşırdım bugün,az önceki biraz şiddetli oldu kasığıma ağrı girdi.Canim sıkılıyor böyle olunca ya inşallah sorun olmaz.
Canm böyle yorumlarınızı okuyunca çok rahatliyorum.İnşallah sorun olmasın. Aksilik bugün hafif nezleyim ve hapşırma hissi var.Afedersiniz kabızlık ta ayrı hiç ikinmiyorum tabi.benim pazatesi hapşurduğum kadar kimse hapşırmamıştır nöbetler halindeydi.
sonra lekelenmem geldi, hemen bi dra gitim yakınımda, hapsurmayla öksürmeyle bebeklere hiç bişey olmaz endişe etmeyin dedi.. onlar düşündüğünüzden çok daha kuvvetliler dedi.
sende endişe etme, ama hapşuruk gelincce de tutma, o zaman kan akışını kesiyorsun daha önemli bir durum..
Canim hicbirsey olmaz allahin izniyle.birkacgun yat hareket rtme fazla is yapma jelden sonra yavas yavas yuru 15 dkKizlar ya bir kaç defa hapşırdım bugün,az önceki biraz şiddetli oldu kasığıma ağrı girdi.Canim sıkılıyor böyle olunca ya inşallah sorun olmaz.
Bizimle ilgilen kiside ayrilmis isten uzuldum biraz.yarin ararim belki cuma gunune ciksa harika olur aslinda kotu bi haber gelirse aglayip sizlarim pazartesiye kadar :) saka biyana insallah olumlu olur yoksa maddi olarakta cikmaza girecegizbence de genetikçileri kendi haline bırakmaya gelmiyor, hepsinin kafa bi milyon.. özellikle sıkıştırıp işi yaptırmak için baskı kurmak gerekiyor, bana 10 güne sonuç çıkar demişti, 19 günde zorla çıktı... hatta transfer öncesi son kontrolde haber aldık, transfere 2 gün kala, yani neredeyse transfer olamayacaktı, bide PGT yerine CHG yaptılar biliyorsun benden. ne yaptıkları belirsiz..
Hapsirmanin öksürmenin bebegine bir zararı yok aksine tutmanin zararlari cok canim, birde kabızlık için günde en az üç tane kuru kayisi kuru erik yersen faydasını görürsün.çok çok kötü olursan duphalac şųrųp verir doktorun ama insallah gerek kalmaz.Canm böyle yorumlarınızı okuyunca çok rahatliyorum.İnşallah sorun olmasın. Aksilik bugün hafif nezleyim ve hapşırma hissi var.Afedersiniz kabızlık ta ayrı hiç ikinmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?