Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcımız olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız..Senin güzel haberlerini burda okumayı dört gözle bekliyorum.Güzel haberlerini alırsak inan çok daha mutlu olacağım..Stres yapma canm bir genetiği arasanız çalışmalar ne durumda diye..Aradiniz mi?[/QUOTE]
Cuma gunu ariycam canim insallah bakmis olurlar

Cuma gunu ariycam canim insallah bakmis olurlar[/QUOTE]
Şimdi de öylesine bir ara sor ne olacak ki canm.Ara bence.

bence de genetikçileri kendi haline bırakmaya gelmiyor, hepsinin kafa bi milyon.. özellikle sıkıştırıp işi yaptırmak için baskı kurmak gerekiyor, bana 10 güne sonuç çıkar demişti, 19 günde zorla çıktı... hatta transfer öncesi son kontrolde haber aldık, transfere 2 gün kala, yani neredeyse transfer olamayacaktı, bide PGT yerine CHG yaptılar biliyorsun benden. ne yaptıkları belirsiz..

Kizlar ya bir kaç defa hapşırdım bugün,az önceki biraz şiddetli oldu kasığıma ağrı girdi.Canim sıkılıyor böyle olunca ya inşallah sorun olmaz.

Kizlar ya bir kaç defa hapşırdım bugün,az önceki biraz şiddetli oldu kasığıma ağrı girdi.Canim sıkılıyor böyle olunca ya inşallah sorun olmaz.
benim pazatesi hapşurduğum kadar kimse hapşırmamıştır nöbetler halindeydi.

sonra lekelenmem geldi, hemen bi dra gitim yakınımda, hapsurmayla öksürmeyle bebeklere hiç bişey olmaz endişe etmeyin dedi.. onlar düşündüğünüzden çok daha kuvvetliler dedi.

sende endişe etme, ama hapşuruk gelincce de tutma, o zaman kan akışını kesiyorsun daha önemli bir durum..

Canm böyle yorumlarınızı okuyunca çok rahatliyorum.İnşallah sorun olmasın. Aksilik bugün hafif nezleyim ve hapşırma hissi var.Afedersiniz kabızlık ta ayrı hiç ikinmiyorum tabi.

Bizimle ilgilen kiside ayrilmis isten uzuldum biraz.yarin ararim belki cuma gunune ciksa harika olur aslinda kotu bi haber gelirse aglayip sizlarim pazartesiye kadar :) saka biyana insallah olumlu olur yoksa maddi olarakta cikmaza girecegiz

Canm böyle yorumlarınızı okuyunca çok rahatliyorum.İnşallah sorun olmasın. Aksilik bugün hafif nezleyim ve hapşırma hissi var.Afedersiniz kabızlık ta ayrı hiç ikinmiyorum tabi.
Hapsirmanin öksürmenin bebegine bir zararı yok aksine tutmanin zararlari cok canim, birde kabızlık için günde en az üç tane kuru kayisi kuru erik yersen faydasını görürsün.çok çok kötü olursan duphalac şųrųp verir doktorun ama insallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…