- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.681
İnşallah canım ya sizle konuşmak çok iyi geliyor.Rahatliyorum vallahi..:))Canim hicbirsey olmaz allahin izniyle.birkacgun yat hareket rtme fazla is yapma jelden sonra yavas yavas yuru 15 dk
Canm kayısı hosafi yaptık onu iciyorum.Ekmek yemiyorum.Wcye gittiğim zaman hiç beklemeden çıkıyorum afedersiniz ikinmamak için. Hapşırmanin olumsuz etkisi yoksa çok iyi ozaman sevindim canm.Hapsirmanin öksürmenin bebegine bir zararı yok aksine tutmanin zararlari cok canim, birde kabızlık için günde en az üç tane kuru kayisi kuru erik yersen faydasını görürsün.çok çok kötü olursan duphalac şųrųp verir doktorun ama insallah gerek kalmaz.
İnşallah güzel haberler alacaksın canm bunu senin için gönülden istiyorum.Bizimle ilgilen kiside ayrilmis isten uzuldum biraz.yarin ararim belki cuma gunune ciksa harika olur aslinda kotu bi haber gelirse aglayip sizlarim pazartesiye kadar :) saka biyana insallah olumlu olur yoksa maddi olarakta cikmaza girecegiz
insallah canim benimde tek dilegim bu.allah buyuk birgun gunes dogacak elbet.sen nasilsin yorma cok kendini aman dikkat et.3.4 gun yat yorma kendini fazla senden gelecek guzel haberi bekliyorumİnşallah güzel haberler alacaksın canm bunu senin için gönülden istiyorum.
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.Ben genelde yatıyorum,bir kaç defa kalkıp yürüdüm. 3 4 gün yatsam yeterli mi canım?insallah canim benimde tek dilegim bu.allah buyuk birgun gunes dogacak elbet.sen nasilsin yorma cok kendini aman dikkat et.3.4 gun yat yorma kendini fazla senden gelecek guzel haberi bekliyorum
Canim transferin ilk 4 gunu onemliymis bence 4.5 gun daha dikkatli ol sonraki gunlerde yavas yavas isini yapabilirsinİnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.Ben genelde yatıyorum,bir kaç defa kalkıp yürüdüm. 3 4 gün yatsam yeterli mi canım?
Tamam canım öyle yapayım,arada yan yatsamda genelde sırt üstü yatıyorum.Yatış şekli farkeder mi canm?Canim transferin ilk 4 gunu onemliymis bence 4.5 gun daha dikkatli ol sonraki gunlerde yavas yavas isini yapabilirsin
Yok canım farketmez ben yarı oturur halde uzanıyordum. transferden 12 gün sonra da kızımın okul temposuna başladım. ama 12 gün evden çıkmadım hele bi de kurban bayramıydı hiç kimseye gitmedim anneme bile gitmemiştim. şimdi düşününce iyiki de böyle davranmısım dyorum.Tamam canım öyle yapayım,arada yan yatsamda genelde sırt üstü yatıyorum.Yatış şekli farkeder mi canm?
Canm ilk günlerde de mi yarı oturur vaziyetteydin?Kaç gün yattin nasıl geçirdin canm?Zaman geçmiyor bu tarafta normalde de öyle mi?:))Yok canım farketmez ben yarı oturur halde uzanıyordum. transferden 12 gün sonra da kızımın okul temposuna başladım. ama 12 gün evden çıkmadım hele bi de kurban bayramıydı hiç kimseye gitmedim anneme bile gitmemiştim. şimdi düşününce iyiki de böyle davranmısım dyorum.
ben transferden 1 hafta sonrasından bu yana evde sadece yemek yapıyorum bi de ufak tefek toparlamaca, temizlik ya da başka hiç bir şey yapmıyorum. kızımı bile babası yıkıyor hala..
Canim yatis pozisyonunun cok etkiliyecegini sanmiyorum.jelden sonra 15.20 dk yuru.ayy cok heyecanliyim senin icin test gunun nezaman insallah guzel beta hcg lerini yazacaksin.bizde ailecek grip olduk cocukta baya kotu aklim cikiyor ilerliycek diye.birde bugun genetigi aradim sali veya carsamba dedi sonuc icin hayirlisi bakalimTamam canım öyle yapayım,arada yan yatsamda genelde sırt üstü yatıyorum.Yatış şekli farkeder mi canm?
walla canım ilk 3 gün annem vardı, o günlerde de öyleydim ama tuvalet - yemek - jel dışında yürümüyordum desem yeridir. ama biraz yarı oturur haldeydim, biraz yattım yoksa insanın beli de dayanmaz zaten sürekli yatmaya.Canm ilk günlerde de mi yarı oturur vaziyetteydin?Kaç gün yattin nasıl geçirdin canm?Zaman geçmiyor bu tarafta normalde de öyle mi?:))
Hayirli olsun tedavin canim.ankarayi bilmiyorumda ben egede yaptrdim.ilaclari hastanenin karssndaki tum eczanelere sordum pazarlik yaptim en az 500 lra farketti.ozel ilaclar bunlar pazarlik yap mutlaka.Geçen ay Ankaraya kadar gidip geri gelmek dumundda kalmıştım .Kist yüzünden başlayamadık.
Bu ay garanti olsun diye burda görünmek istedim.Volkan Bey LİV Hospitalde deniz hanıma yönlendirdi.bu ayda 3 yumurta oldugundan bekliyoruz.önümüzdeki ayda böyle olursa havuz sistemine geçiş yapacagız.yumurta olgunlaştırma süre burda olacak toplama ankarada...hanımlar bu ilaçlar pakete dahil değilmiş,öğrendim ve anlarsınız işte moral sıfır..fiyatlar nasıl ,eczaneler farkedermi?
ve merak eden vardır belki.bu olgunlaştırma süreci liv hospitalde 880 tl+ilaç birkaç ay üstüste nasıl vereceksek.sonraki işlemler var daha. 2 gündür moral sıfır bende ,stres yapmamalıymışız.yazarken bile bunaldım yine .
burayada sırf sizlerin enerjisi içing eliyorum, gerçekten hevesleniyorum gördükçe yazılarınızı
deniz hanım çok iyi bir doktor, benim doktırum dışarıdandı ama transferimi Deniz Hanım gerçekleştirdi, hatta son kontrolümü de kendisi yaptı. tecrübeli bir dr, hastane çok ilgili çok memnun kalmıştım. Transfer zamanı farkı net bir şekilde anlıyorsun zaten.Geçen ay Ankaraya kadar gidip geri gelmek dumundda kalmıştım .Kist yüzünden başlayamadık.
Bu ay garanti olsun diye burda görünmek istedim.Volkan Bey LİV Hospitalde deniz hanıma yönlendirdi.bu ayda 3 yumurta oldugundan bekliyoruz.önümüzdeki ayda böyle olursa havuz sistemine geçiş yapacagız.yumurta olgunlaştırma süre burda olacak toplama ankarada...hanımlar bu ilaçlar pakete dahil değilmiş,öğrendim ve anlarsınız işte moral sıfır..fiyatlar nasıl ,eczaneler farkedermi?
ve merak eden vardır belki.bu olgunlaştırma süreci liv hospitalde 880 tl+ilaç birkaç ay üstüste nasıl vereceksek.sonraki işlemler var daha. 2 gündür moral sıfır bende ,stres yapmamalıymışız.yazarken bile bunaldım yine .
burayada sırf sizlerin enerjisi içing eliyorum, gerçekten hevesleniyorum gördükçe yazılarınızı
M _mara_ aaa evet ilaçlar konusunda eczaneler manyak kar ediyorlar, depo geliş rakamları ve etket satışları arasında çok fark var.Hayirli olsun tedavin canim.ankarayi bilmiyorumda ben egede yaptrdim.ilaclari hastanenin karssndaki tum eczanelere sordum pazarlik yaptim en az 500 lra farketti.ozel ilaclar bunlar pazarlik yap mutlaka.
Bak az kalmış sonucun çıkmasına.Bence Salı günü sabahtan ara yine.İnnnşallah sağlıklıların fazla olsun canm.Benim test günüm haftaya Cuma canm.Canim yatis pozisyonunun cok etkiliyecegini sanmiyorum.jelden sonra 15.20 dk yuru.ayy cok heyecanliyim senin icin test gunun nezaman insallah guzel beta hcg lerini yazacaksin.bizde ailecek grip olduk cocukta baya kotu aklim cikiyor ilerliycek diye.birde bugun genetigi aradim sali veya carsamba dedi sonuc icin hayirlisi bakalim
Aynen canm ya ben de tv izliyorum ama aklim tvde ki programda değilki,kopuyorum çoğu zaman.Bir de buraya takılıyorum.Kitap ta iyi fikir aslında. Teste kadar çıkmayim yani.Peki simdi ev işi falan yapmıyorsun, çalışıyordun sen dimi canm?walla canım ilk 3 gün annem vardı, o günlerde de öyleydim ama tuvalet - yemek - jel dışında yürümüyordum desem yeridir. ama biraz yarı oturur haldeydim, biraz yattım yoksa insanın beli de dayanmaz zaten sürekli yatmaya.
3 günden sonra mecburen yemek yapmak için falan kalktım. 6. gün akşamı arife günüydü test yaptım ve çıkmıştı miniğim...
testten sonra da ufak ufak ev içinde geziniyordum sürekli yatmıyordum ama 6 eylül transfer gününden taa 19 Eylüle kadar evden dışarı çıkmadım hiç.
zaman geçirmek için bol bol kitap okudum walla, televzyon izledim başka yapılacak bişey yok ki
Erken test yapmaya korkarım canm.Dilim yanmıştı daha önce.Hatırlarsanız geçen tedavide 7. ve 9.gün evde test yapmıştım negatifti.Aslında evde öğrendiğim için hastaneden de negatif bekliyordum,hazirlikliydim yani ama cesaret edemem bu defa evde yapmaya.Aynen canm ya ben de tv izliyorum ama aklim tvde ki programda değilki,kopuyorum çoğu zaman.Bir de buraya takılıyorum.Kitap ta iyi fikir aslında. Teste kadar çıkmayim yani.Peki simdi ev işi falan yapmıyorsun, çalışıyordun sen dimi canm?
Evet aynen erken test yapma zaten 10 gun altı üstü az sabret , ben 16.gün yapmıştım :) bu defa senden yana hislerim daha da güçlü hatta sanki ikiz bile olabilirmiş gibi geliyor...Allahim inşallah önce hayirlisını ve sagliklisini versinErken test yapmaya korkarım canm.Dilim yanmıştı daha önce.Hatırlarsanız geçen tedavide 7. ve 9.gün evde test yapmıştım negatifti.Aslında evde öğrendiğim için hastaneden de negatif bekliyordum,hazirlikliydim yani ama cesaret edemem bu defa evde yapmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?