Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çalikusum sen bu yorumu yazdığında be taa geçmişteki yorumları okuyordum.İlk tedavimde erken test yapma demiştin yine ama dayanamayıp yapmıştım ve sonuç hüsran. Bu defa korkudan yapamam zaten.Canm bu defa olur mu dersin ya?İnşallah tutunmuşlardir yavrularim inşallah..

Ayyy hadi güzel sonuçlar gelsin inşallah. Hemen hemen senin genetik sonuçlarla birlikte hayatın gebelik testi aynı Zamanlara denk geliyor.

Canım o gribi ben atlattım haftasonu öldüm öldüm dirildim, hala da öksürüğüm devam ediyor kesilmedi. Sen neyse de yavrucağa iyi bak, boğazını koru ben günde 4-5 kaşık zeytinyağı içtim ama bana çok iyi geldi, boğazım iyileştikçe bende toparladım.

Oğluna zeytinyağı içir sık sık faydasını görürsün

Ama bu defa korkma pozitif olacak ki :)

Bu sefer gununde yapacaksın testini biliyorum öyle umuyorum en azindan...hislerim diyor ki, aaah kizlar bu bebekler beni çok yoruyor ne yapmam lazım vs diyeceksin.... bende bunları okuyunca beter ol dicem hah

Bu sefer gununde yapacaksın testini biliyorum öyle umuyorum en azindan...hislerim diyor ki, aaah kizlar bu bebekler beni çok yoruyor ne yapmam lazım vs diyeceksin.... bende bunları okuyunca beter ol dicem hah
İnşallah canm ben yoruyor diyim sen de öyle söyle. Tatlı yorgunluktar olsun inşallah.Hem o zaman siz deneyimli taze anneler olacaksınız,size daha çook akıl danışırım o zaman.Yeter ki gelsin yavrularim. .

iyi akşamlar herkese biz de 4.tedaviden önce sperm fısh testi yaptırıcaz şişli memorialde yaptıranlar fiyat konusunda bilgi verebilirler mi aslında bir şey daha öğrenmek istiyorum başka bir yerde yaptırıp gitsek doktorlar kabul ediyorlar mı

Canim sagol kotu geciriyoruz bizde baya.lokman hekim gibi oldum vala:)zencefilli limonlu ballar ihlamur.karabiber cayi tatilim boyle gecti.masalcigim insallah sonucum iyi gelir cok korkuyorum bulamayiz diye.insallah guzel olur sonuc.hayat inda persembeydi sanirim tahlil gunu.insallah pespese guzel haberler gelir

İnşallah sonucun güzel gelsin canm.Çok geçmiş olsun buarada.Tahlil günüm haftaya Cuma canm.

Hayirli olsun tedavin canim.ankarayi bilmiyorumda ben egede yaptrdim.ilaclari hastanenin karssndaki tum eczanelere sordum pazarlik yaptim en az 500 lra farketti.ozel ilaclar bunlar pazarlik yap mutlaka.

teşekkürler...ankara genartda olacak işlemler ancak yumurta toplamaya kadar olan kısmı deniz hanım takip edecek.
1600 tl civarı ilaç dendi.bakalım reçeteyi elime alınca bende birkaç yere sorayım o halde madem değişiyor.her ay

teşekkürler. burda tecrübe paylaşımları o kadar işe yarıyorki.
evet hastanede son derece güzel Deniz hanımda tatlı biri.transferi kim yapar bilmyiorum ,yumurta toplama işi için genarta gidilecek,diğer işlemler orda olacagındn transferde orda olur sanırım. şu aşamayı geçemedimki bir türlü neler olacak hiçbir fikrim yok.

Arkadaslar pgt yöntemi dondurulmuşlarda uygulanıyormu?
Dr um embrıyoları çözdürüp bekletmemız mumkun olmayabılıyor dedı. 7.haftada gelişimi duran embrıyo için hatalı denıldı. Dıgerlerı içinde bu durum gecerli olabılırmı ? Fıkrı olan vrmı bu konuda

Canim dondurup cozulen embriyoyada pgt uygulanabiliyor...ama embriyonun tutma ihtimali dusuyor

Canim dondurup cozulen embriyoyada pgt uygulanabiliyor...ama embriyonun tutma ihtimali dusuyor
O zaman cokta anlamı yok degıl mı.zaten sansı yukseltsın dıye tercıh edıyoruz. Peki sil bastan mı tedavıye baslamalıyım?? Sizce

O zaman cokta anlamı yok degıl mı.zaten sansı yukseltsın dıye tercıh edıyoruz. Peki sil bastan mı tedavıye baslamalıyım?? Sizce
eşinde ya da sende tespit edilmiş bir genetik rahatsızlık varsa silbaştan yapman daha faydalı. psikolojik olarak yola daha rahat devam edersin.

ama eğer ikinizin genetiik testleriniz temizse, sadece kötü şans deyip yola dondurulmuşlarınla devam edebilirsin bence. çünkü tüm gebeliklerin ortalam %40 şanseseri krmomozom bozukluğu ile oluşuyr ve bir şekilde sona eriyor.

sana bir tüyo, transferin rahim içinde yapıldığı yer aslında tüp bebekde o kadar önemli ki, transferi Deniz Hanımın yapmasında ısrarcı ol... müşteri ısrarcı olunca biraz da işi bilince hastanelerin tutumları da olumlu yone değişiyor

Henuz hıcbır test yapılmadı .dr cok detaylı arastırmadan yana degıl her nedense!! Ben bır genetık polikliniğine detaylı arastırılma yapılması için gıdıcem .
Kürtaj sonrası genetik sonucumda bır fıkır verır degılmı?

sorarım hocaya süreci tam bilmiyorumki. ayrıştırma genartda yapılacak ordan lıp bir daha istanbula gelirmiki embriyo.riskli olur kanaatimce.geerçi hele bi toplama işlemine kadar gelebilelimde

sorarım hocaya süreci tam bilmiyorumki. ayrıştırma genartda yapılacak ordan lıp bir daha istanbula gelirmiki embriyo.riskli olur kanaatimce.geerçi hele bi toplama işlemine kadar gelebilelimde
ambriyo taşınmıyor ki :) ondan alınan örnek laboratuvara gidiyor bebiş ilk oluştuğu hastanede kalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…