Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayir henuz gitmedim. Iki hfta sonrya verdiler randevu. 7 hfta olmus olacak. Allah hayrlisini versin cok zor, cok korkuyrum..olmaz dediklerim basima geldi.. Amin diyorum duana canim..
Insallah bebegin sagliklidir.kotu sey dusunme guzel olucak ..rabbim sana bi evlat vermis endiselenmen normal cunki annesin...ama guzelde olabilir bebegin sagliklida dogabilir

Neguzel söyledin "dertler büyük ama Allah büyük" Rabbim içine genişlik versin kolaylık versin inş bebegin sağlıklıdır seninde güzel haberlerini alırız burdan.. Bende şimdi Dr dan çıktım havuz yönteminden bahsettiler her yumurta toplama işlemi için ekstra ücret ödeyecekmişim 3600 tl + ilaçlar 1500 Yada 2000 tl nasıl kalkacağım altından bilmıyorum hastane korıdorunda ağladım ağladım sinirlerim boşaldı setup pgt cgh tüp bebek parası derken havuz yöntemi eklendi tahmini 40000 tl fazlası var eksiği yok Allah yardım etsin nerde varsa cok zor..

8 aylik bebegine ne oldu neden kaybettin ? Hastalikmi vardi yoksa erken dogumdan dolayimi kaybettin
Eşimle birlikte % 25 geçişli genetik hastalık taşıyıcısıyız bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim bu hastalığı Dr lar normal denememi önerdi artık hastalık nedeni belli 3 aylık olunca cvs yada amniyosentezle hastalığı belirleyebiliriz dediler tabi sonuçlar çıkana kadar bebek 4 aylık olacak Yada pgt tüp bebek yapabılırsın dediler normal denemeye cesaret edemedim korkularımdan günahından aynı acıları yaşamaktan korktuğum için tüp bebege başladım hangisi daha dogru karar bilmıyorum ama tüp bebek olumsuz olursa normal denemenekten başka çarem yok kendimi çok çaresiz hissediyorum bütün çıkış kapılarım kapalı sanki Yada ben öyle hissediyorum..

Yapma canim oyle normal düşünme ben o hatayı yaptım aynısı bizde de var %75 sağlıklı olma ihtimali vardı normal yollarla hami kaldım cbs yapıldı 12 haftalikken öğrenene kadar 4 aylık oldu ve dönüş %25 LİK kısım geldi bizi buldu ne acılarla gebelik sonlandi yaşanan psikolojik kısmı çok acı karnimda hissetmeye başlamıştım bile yikilimak yok dedim ve sonuçta bi tedavi var sağlıklı bebek imkanı var pgt le tupbebekvar yani ne olusa olsun sonuna kadar deniycem bu sevgiyi isteği arzuyu veren de allah sonuca ulaştıracak o olacak şubat gibi düşünüyorum bende çünkü gebelik yeni sonlandi beklemek lazım dedi doktorum hayırlısı bakalım senin de yolun açık olsun bu süreci anlatabilirmisin ben ilk defa yaptıracağım tüp bebeginasil olcak bilmiyorum

Kusura bakma onkere sormak istemiyorum ama anlamadim.8 aylik erken dogum oldu ve hastaliginimi ogrendin.ne hastaligi vardi.kromozom translakosyonuyla ayni seymi bu gecisli hastalik o kismi anlamadm .benmde dogal yolla oldu suan 8 aylik hamileyim oyuzden soruyorum canim.bende kromozonda translakosyon var

Ben bir aksam batmadan ve sizidan adim atamadim ilk haftalarda vucdunda biseyler oluyor sonucta.yani bence olumlu bu batmalar.
Ay canm inşallah öyle olsun.Dün özellikle çok vardı, sabaha karşı da hissediyordum,şu an pek yok gibi ama belki başka bir sebeptendir umutlanmak ta istemiyorum.Dünden beri stresli geçiyor.Stresim tedaviden değil de başka sebeplerden.İnşallah etkilemesin.Bugün 4.günüm artık fazla uzanmayım mı canm?Evin içinde yürüyorum bugün.

Canim içini ferah tut ve hislerine güven gönlünden geçen hayırlısı oluyor . Gecmis sayfalari okuduysan benim hikay3mi bikiyorsundur.Bizde tek gen hastalığı taşıyıcısıyiz 1 bebegimi kaybettim tüp bebek denemeye bütçemiz elvermedi ve en önemlisi hislerimi dinledim ve şuan doğal yoldan sağlıklı 3 aylık bir bebegim var rabbim burdaki herkese nasip3tsin hiç olmayacak sanıyorsun ama insalah olacak

Allah hiç kimsenin emeğini araya vermesin,sizin de emeklerinizi araya vermesin innnşallah canım. .

Yok canım bendeki translokasyon değil erken doğum yapma sebebim bebegın amnıyon sıvısı fazla ıdı son aya kadar hiçbir şıksyetım olmadı dogumdan 15 gun once sag yanımda cok agrı vardı Dr lar anlayamadı meger sag bobregımde genişleme oluşmuş o agrı ve sıvı fazlalığı erken doğumı tetikledi taşıdığım hastalık ( enpp1) genetık mutasyon cok ender bı hastalık için rahat olsun inşallah sag salim evladını kucağına alırsın ve rabbım saglıklı hayırlı büyütmey nasip etsın..

Biliyorum hıkayeni okunmamı hiç sen mucizelerden birisin belkide burada birçok kişiye umut oldun rabbım evladına saglıklı hayırlı uzun omürler versın annesı ve babasıyla dolu dolu uzun ömrü olsun inş bizim mıcizelerımız de bekletmez bizi..

hayat_gun canımcım o batmalar iyiye işaret, sonuçta içeride kazı çalışması var :) yavrucaklar kendilerine yatak hazırlıyor :) bende de vardı tek sağ tarafımdaydı batmalar. İnşAllah güzel haberini alıcaz yakında

Sen bebeğine güven, Allahım onu sana böyle bir anda verdiyse vardır bir hikmeti.. güzel düşün..

Bende 2 sene boyunca hamile kalamadığım için çok üzülüyordum meğerse Rabbim beni korumuş. Bazı şeyleri sonra anlıyoruz. Dediğin gibi "dertler büyük ama Rabbim daha büyük"

Yerim o 3 aylık minnakı :)))

Amin canım benim. İnsallah rabbim tez zamanda naşıp etsin

Canım benım çook zor bir sıvavdan gectın Rabbim yardımcın olsun birdaha yaşatmasın inş saglıklı evlatlarını kucağına aldığın o güzel günleride yaşarsın.. Tüp bebek konusunda bende çook bilgi sahıbı degılım buradaki arkadaşlardan ogrendım biçok şeyi. Taşıdığın hastalık ne dır bilmıyorum benim gibi tek gen hastalığın varsa ilk önce setup çalışması yapılıyor taşıdığın hastalığa gore gen haritasi çıkarılıyor bir yada bir bucuk ay sürer dediler iki buçuk ayda tamamlandı çalışma. Adetin 3. Günü yani geçtiğimiz ptesi tedaviye başladım bu p teside yumurtalarım toplanacak sadece iki yumurtam oluşmuş genetik inceleme için yeterli olmadıgı için birkaç ay bu şekilde yumurtalarım biriktirilecek sonra genetik inceleme yapılacak saglıklı emrıyo olursa transfer olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…