Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim cok uzun yollardan gectik dogdugu gun hatirliyorum cok guzeldi hersey 6 aylikken hasta oldu yogun bakim vs.iyilesemiyor agliyoruz...kaybetmekten korktum cocugumu anne diyebilecekmi acaba bana dedim hep hamd olsun 4.5 yasinda herseyi tattirdi bize....3 yil hastane hastane gezdik...tekirdag..istanbull bezmialem...marmara unv.capa...hacettepe ...cok zorlu gunlerdi...en son marmarada yurtdisina kan gonderelim teshis icin dendi 6 ay sonra sonuc geldi HIPER IGM SENDROMU dediler kemik iligi nakli dediler o gun hastane basima yikildi napardik nasil bulurduk...biz verdik kan esimle ama cocukla uyumumuz % 50 doktorlar % 100istiyor.bankalara basvurduk 6 ayda belli olur dediler uylu olup olmadigi taranicakmis butun vericiler.coook uzun dedim koca 6 ay nasil gecer...sonra mutasyon belli olunca tup bebek yapabilirsiniz dediler cok sevindim 2015 temmuzdan beri ugrasiyoruz 6 defa denedim....daha kimbilir kacdefa deniycemm insallah yavrumu kurtarabiliriz....seni cok iyi anliyorum evladini kaybetme korkusu cok kotu birsey...zor yasaniyor ama yasaniyor.rabbim en sevdigi peygamberlei bile yavrulariyla sinamis biz kimiz ki....insallah gunes dogacak hepimiz icin....

X xxxcemre aslinda hepimiz sansliyiz.cunki teshisimiz konuldu ve hastaligimizi biliyoruz.marmara unv.polikliniginde yurt disina kan gondermek icin beklerken 14.15 yaslarinda bi kiz cocuguda annesiyle bekliyordu kadina sordum hastaliginiz ne diye kadin cocugu sik hastalaniyormus teshis yok...yurtdisina kan gondereceklermis onun icin geldik dedi.dogdugundan beri teshis konulamamis ve 4 cuye fln yurtdisina gidiyormus kan hala teshis yok o an korktum oyle olmaktan...evet yadadigimiz sey cok kotu ama hastaligimizi biliyoruz ya belirsiz olsaydi....

Ay canim ya bazen diyosinki en büyük dert benim şöyle etrafına bakınca dediğin gibi sukur diyorsun en azından yavrum hayatta bi şans var iylesmesi için ama sana tüp bebek ücretsiz devlet karsiluyo hasta evladina hayat verecekse kardeşi onu devlet ücretsiz yapuyomus biliyosun demi bizim ole değil.....devlet karşılamıyor doğacak çocuk cemreme hayat vermiyor biz tedavi bekliyoruz gelişmeler var ama smahastalığı için daha sonuçlanmadı beklemedeyiz ben 36 yaşındayım yaş daha fazla geçmeden yapayım tekrar bebek diyorum sonra bakiyirumda hastanede 41 yaşında bi kadın hamile normal yollarla kalmış sonra rahatluyorum daha vakit geçmemiş yinede şubat gibi baslamuyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak senin yasin kaçtı 35 miydi

Insallah hersey gonlunuzce olur 31 yasindayim bendevlet karsiliyor mayista muracaat ettik kanlarimizi verdik hala bekliyoruz set.up calismasini.vakit kaybetmemek icin devlet hazir olana kadaf ozelde deniyorum bende.ozel set.up calismasini 6 haftada tamamladi devlet yapiyor sozde....dertsiz insan ykk galiba bu dunyada...sanirim en zoruda evlatla sinanmak rabbim hepimizin islerini kolaylastirsin inssllah

Okuyorum okuyorum sadece dua ediyprum. Allahım yüzünüzü , yüzümüzü hep güldürsün inşallah . Evlatlarımıza sağlıklı ömürler nasip olsun. Bence en zor sınav bizim sınavımız. Bin şükür ben sağlıkla kucağıma aldım yavrumu ama herşey bizler için ne olacağını bilemiyoruz maalesef.

Bu resimdeki minik seninki mi yoksa...Allah bağışlasın.

Yasin daha gencmis canim önünde daha uzun yıllar var tabi hayırlı sağlıklı ve huzurlu geçsin ınş evet iş devlete kalınca bekliyorsun malesef napolyon gibi oldum bu aralar para para para diyorum tüp bebek için iyi bi kilinik olsun para önemli değil diyorsun tabi onun içinde epey para lazım devlete kalırsak bidaha normal düşün şansa belki sağlıklı olur diyo nasıl düşünebilirim artık 4 aylik ta olsa canlı bebekti varlığına bile alismistim neyse önüme bakacam artık kızımla atlattım sıkıntılı günleri o kadar tatliki 3 yaşında pil papuç allah herkesin evladina sağlık versin şifa versin ınş.hangi sehirdesin sen dryumut tanisabilsek keşke bu arada ne zaman basliycaktin tedaviye belli mi tarih

Canim allah uzun saglikli omurler versin hepimizin yavrusuna.rabbim hep guzel gunlerini gostersin insallah.sikintili gunleri atlatmaniza cok sevindim...benim tedavim yeni bitti embriyolara pgt yapildi sonucu bekliyorum...insallah hla uyumlu ve saglikli bir embriyo buluruz.para hep onemsiz dedik ama inan 6 tedavi 70 bin gitti..devletin yaptigini yakin zamanda ogrendim iyiki basvurmusum cunki daha nekadar deneyecegimiz belli degil.zor ve maliyetli tedaviler..allah yardimckmiz ol sun ...ben boluda yasiyorum.3 yildan beri burdayiz.tanismayi cok isterim..allah hepimizin isini rast getirsin insallah guzel seyler yazip guzel seyler duyalim

Rabbim bir omur saglik versin insallah.dualarina bizide ekledigin icin cok sagol..guzel seyler yazicaz insallah bizlerde buraya...rabbim yavruna saglikli sihhatli guzel omurler nasip etsin...resimdeki kuzu mu bebisin

Hayatttttt napiyosun testine az kaldi canim yaa rabbim yuzumuzu guldursun.nasilsin bisey hissediyomusun canim yapmadin dimi test fln sakin yapma gununu bekle ama ben merak icindeyim
İyiyim canm sen nasılsın?Zamanın durası geldi şansıma. :) Ağır ilerliyor benim için. Evde test yapamam canm,daha önceki aci deneyimden sonra cesaret edemem.Dün ve evelki gün sağ kasigimda batma hissediyordum ama bugün yok.Bugün belim ağrıyor,bacaklarim hamlasmis sanki,sol göğsümde sizlama hissi var ama bunlar belki de başka sebeplerdendir.Yani bu belirtiler biraz da regl olacak mışım gibi sanki.İnşallah öyle değildir.

Hayir canim maalesef ufacik bi kan tahlilini dahi karsilamiyor sigorta. Su ana kadar 20.000$ den fazla gitti. Bundan sonrasi dahada pahali pgt den dolayi. Turkiyeye gelip orada yapalim diyoruz lakin benim tek carem havuz yontemi tane tane embryo toplaniyor cunku. Okadar vakit trkiyede kalamayiz. Ki bundan sonrada embrriyo cikip cikmayacgi kesin degil. Ne diyelim allah kaldiramayacagimiz yuk vermesin , bunlar son imtihanlarimiz olsun..

Hayat, bende posotif tup bebek tedavimde kasiklarimda batma hissetmistim. Adet sancisina benzemiyordu, ani kramplardi..benim ki ilerlemedi ins seninki devam eder

Imtihan dunyasi hepimizin bir sinavi var bazen cok yoruluyoruz ama rabbim kalkacak guc veriyor.bebegin saglikli dogacak insalla.toparlan lutfen gun dogmadan neler dogar....
Oyle canim, allah bi kapiyi kapatirsa digerini acar diye teselli ediyorum kendimi.. Hep boyle gidecek degil, elbette karanliklar gun isigina donecektir.. Ama benim gonlumden gecen haliyle olur ama rabbimin diledigi sekilde...boynum kildan ince

Hayat, bende posotif tup bebek tedavimde kasiklarimda batma hissetmistim. Adet sancisina benzemiyordu, ani kramplardi..benim ki ilerlemedi ins seninki devam eder
İnşallah canım..Ama kasik batmasi bugün yok.İnşallah sen de bu defa bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Kızlar hepinize merhaba yazmayalı uzun zaman oldu bende durumum ile ilgili sizleri haberdar etmek istedim 1 hafta önce pgd tüp bebek için ilk adımımızı attık suanda set up calısması baslatıldı aralık ayında sonuclanıcak doktorum hgs filmi istedi film de hafif yapısıklık cıktı cuma günü histerpskopi oldum gayet basarılı gecti spiral ve balona gerek kalmadı simdi estrofem içiyorum 1 ay sonra primolut orgametril e baslıycam ocak ayında 11 günlük iğnelerim var daha sonrasında opu yapılcak 1.5 ay dondurulacak ve mart ayı gibi trasferimiz yapılacak tabi hersey nasip kısmet işi biraz uzun bir süreç ama sabırla ilerlemek lazım tedavideki bütün arkadaslarıma hayırlı haberler diliyorum hamile arkadaslarımızda saglıkla kucagına alsınlar bebişlerini

Âmin canım son olsun imtihanımız inş evladın sağlıklı birşekilde dünyaya gelir maddi manevi bukadar zahmetli bir yükün altına girmek zorunda kalmazsın Rabbim bir mucize gerçekleştirsin inş bizde buradan güzel haberlerini alalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…