Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu arada hangi hastalık tasicisiniz ?acaba ayni mi bizimkiyle
Hastalığın adı ( enpp1 ) ideopatık infantil arteriel kalsinozis ) bu şekilde tanımlanıyor cok ender bir hastalık dunyada 200 e yakın boyle hasta var pek bulgu vermıyor 25. Haftalarda bebeğimin kalbınde kirecleme görüldü Dr lar pek onemsemedi genelde düzelen birşeymiş dogumdan bir hafta once hastanede biçok hastalıktan şüphelendiler ama hicbırı dogru çıkmadı sadede bebegın kalbe gıden damarlarında kirecleme oldugunu ancak ner bilgıyı dogduktan sonra verebileceklerıni söylediler bebegım doğduğu gun pt çektiler ve bebegımın kalp ve kalbe giden bütün anadamar ve kılcal damarları tıkalı bu hastalıkta olan bebeklerın yaşama şansı yokmuş en fazla 3 ay ve genelde de erken doğuyorlar işte böyle canım dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım..

Canım inş bekleyip göreceğiz hayrıda şerriide bilen Rabbim bizler için en iyisini en güzelini en hayırlısını nasip etsin seni ve bebeğini de korusun tüm kötülüklerden ve saglıkcakla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inş..

En azından belli bi tanin var ve biliyorsun hastalığın ne olduğunu tip da tanısı olmayan bir suru hastalık var pgt ile tüp bebek tanısı olanlara gerçekten süper yöntem hayırlısı olsun allah hayirlisiniversin

Yapılacak biyontemin var en azından olmayanlar napsin benim smahastasi kizim var vedogduktan sonra öğrendik tasiyiciligimizi tekrar düşündük kardeşi olsun istedik cvs yapıldı aynı hastalıktan aldirdik tekrarı tüp brbebek pgt ile yani acideneyimle öğreniyorum hayat bazen kötü suprizler hazırlıyor insana kızımın ne olacagi belli değil gelecek kuramiyirum herkes çocuğuna büyüyünce şunu yaparız bunu yaparız diyo ben Bisey diyemiyorum durumu simdi iyi ama yuruyemiyo yani oyle şimdi burcicuk daha yapsak yine aynı hastalık olsa allhah korusun onun hayatıyla nasıl oynarsın o yüzden cekecez o ilaçları iğneleri

İnnnşallah canımcım ağzın bal yesin..Ay bi zaman geçse çok umutlanmak ta istemiyorum.Dün daha fazlaydı, sabaha kadar da ara ara oldu ama bugün bir iki defa oldu.

H
Haklısın canım cok şukur tanısı var ama zor normal deneyemıyorum korkuyorum tüp bebek yapmak için yeterli yumurtam yok kac kere denmeyeceğim oda belli değil evladımı kaybettım acısı dinmıyor hayat okadar zor hepimizin imtihanı farklı senin şuan yaşadığın hepsinden zor Rabbim sana güç kuvvet versin sabır versin evladına şifa versin elimizden tek gelen dua etmek başka hiçbirşeye gücümüz yetmiyor..

Canm Allah çocuğuna şifa versin inşallah..İnşallah sağlıklı hayırlı kardeşleri olur.

Inş tek duam kızımın sağlığına kavuşacağı yürüdüğü günü görmek birde çok sey mi istiyorum bilmiyorum ama sağlıklı kardeşi olsun cok istiyorum rabbim herkesin duasini kabul etsin sonuna kadar deniycem her şerde vardır bir hayır .......tüp bebek merkezine karar veremiyorum başkent üniv.Hulusi bülent zeyneloglu ,gürhan kilinik arSinda kaldım ankara da olup da fikri olan varmı anatolyum nasıl olumsuzyazilar çok okuyorum anatolyum için gönül ister ki ilk seferde tutsun

Çok şey istemiyorsun canım. İnşallah en yakin zamanda rabbim evladına şifa ve hayirli sağlıklı kardeşler göndersin. İnşallah ilk denemede tutar canm.Kismetinde varsa herşey bahane canm,bütün engelleri aşar yine gelir bebeğin.

Canim cok gecmis olsun.rabbim yavruna sifa nasip etsin....ayni kaderi paylasiyoruz binevi...bu sayfadaki herkesin aci deneyimleri var...bende tasiyiciyim hasta bir oglum var cocugumun hastaligi arastirilirken ogrendim tasiyici oldugumu...ankaradaki merkezleri bende arastiriyorum...hulisi bulent zeyneloglunu iyi diye duydum ..hakkinda hayirlisi olsun insallah

Insallah bebegin sagliklidir.kotu sey dusunme guzel olucak ..rabbim sana bi evlat vermis endiselenmen normal cunki annesin...ama guzelde olabilir bebegin sagliklida dogabilir
Drkumut, ins ne deyim ya sadece amin diyebiliyirum duna. Ins rabbim sizlerden birinin duasini kabul eder, o kadar cok imtihan oldum o kadar skintidan gectim inan pozitif dusunecek halim kAlmadi. Allah dha buyuk skintidan ne
Bilim olumden falan korusun ama yoruldum. Annemle kardeslerimle beraber kaldigim bekarlik zamanlarimi ozledim.. Dertsiz tasasiz..

Oyle canim. Isin maddi yani aapayri bi konu. Bide ben abd deyim. Burda hem tup bebk hem pgt nerdeyse bi servet. Sadece iki embriyoya 5500$ istyolar test icin. Banada havuz yapildi 3 sefer yaptm. ama ilk transfersen sonra genetik sorun ogrenildi. Geriye embryolar kaldi. Onlari tekrar cozdur test yap trkrar dondur bilemiyorumm kafam ucuyo inanki. Ama
Napalim kader iste riza gostermek gerekiyo.. Sen basla bakalim tedaviye gerisi allaha kalmis

KıZlar kürtajdan sonra ne kadar süre sonra genetik test yaptırdınız.
Ne zaman regli oldunuz ??

Çok pahalı canım ya peki orda devlet desteği olmuyormu havuz yöntemi kaç ay sürdü sanırım benimde öyle olucak dondur çöz tekrar dondur bukadar işlem gören emriyodan hayırmı gelir kanıtlanmış başarı elde edilmiş örnek yok başta söyleseler başarı şansı düşük bu işlem riskli vs açıklama yok sonuçta olumsuz birşeyle karşılaşınca yine sorumlusu sen oluyosun kendilerinde hata kusur yok bugun sordum Dr a neden dedim 10 yumurtam dan sadece iki tane oluştu yaşımla alakalı olduğunu söyledi 35 ten sonra yumurtalar tedaviye yanıt vermeye biliyormuş yani başka ihtimal yok sanki az yada cok ilaç yada yanlış tedavi ne deseler inanmak zorundayız dediğin gibi kader ister isyan edelim ister kabul edelim ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemeyiz hayırlısını dilemek dua etmekten başka birşey gelmiyor elden p.tesi yumurta toplama işlemini atlatırsam tüp bebekle alakalı korkularımı kısmen yenmiş olacağım hayırlısı bakalım..

Aynen ole ya geçen gün bende aynı şeyi söyledim kendi kendime hayatta buda benim başıma gelmez demiyceksin herşey insanlar için başına ne geleceğini bilmiyosun keşke çocukluk zamanına donebilsem dediğin gibi dertsiz tasasiz insanbuyudukce dertte buyuyuyo ...dek drkumut acaba senin tasiyiciligin ne allahım oğlunun sifasiniversin ınş bence gün doğmadan neler dogarderler benim içimde hep bir umut birgün kizim yürüyecek sağlığına kavuşacak evlat başka Bisey doğduğunda yaşadığın en büyük mutluluk ömrünün en güzel günü ne deseler kızımın doğduğu günü derim ama hastalığını öğrendiğim gün ölümü bile düşündüm ama allah dert verince sabrinida veriyomus

arkadaşlar bende donrurulmuş 2 embriyoma yaptırmayı düşünüyoryum aranızda izmirde yaptıran var mı birde bunun ücreti nedir ne kadar ödeme yaptınız şimdiden teşekkürler

Imtihan dunyasi hepimizin bir sinavi var bazen cok yoruluyoruz ama rabbim kalkacak guc veriyor.bebegin saglikli dogacak insalla.toparlan lutfen gun dogmadan neler dogar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…