- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.821
Bu resimdeki minik seninki mi yoksa...Allah bağışlasın.
Rabbim bir omur saglik versin insallah.dualarina bizide ekledigin icin cok sagol..guzel seyler yazicaz insallah bizlerde buraya...rabbim yavruna saglikli sihhatli guzel omurler nasip etsin...resimdeki kuzu mu bebisin
bebişine kocaman maşallahEvet cnm resimdeki:) ben sürekli bu sayfaya bakıyorum. Sessiz kalamıyorum. Sessiz kalırsam benim gibi olanlar ve sizler kendinizi yalnız hissedersiniz. Öyle Hissetmeyin diye ben ve benim gibiler hep dua ediyoruz eminim buna.
İnşallah sizde kucağınızda bebişlerinizle buraya derman aramaya gelenlere dua ediceksiniz bol bol.
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hepinize merhaba yazmayalı uzun zaman oldu bende durumum ile ilgili sizleri haberdar etmek istedim 1 hafta önce pgd tüp bebek için ilk adımımızı attık suanda set up calısması baslatıldı aralık ayında sonuclanıcak doktorum hgs filmi istedi film de hafif yapısıklık cıktı cuma günü histerpskopi oldum gayet basarılı gecti spiral ve balona gerek kalmadı simdi estrofem içiyorum 1 ay sonra primolut orgametril e baslıycam ocak ayında 11 günlük iğnelerim var daha sonrasında opu yapılcak 1.5 ay dondurulacak ve mart ayı gibi trasferimiz yapılacak tabi hersey nasip kısmet işi biraz uzun bir süreç ama sabırla ilerlemek lazım tedavideki bütün arkadaslarıma hayırlı haberler diliyorum hamile arkadaslarımızda saglıkla kucagına alsınlar bebişlerini
canım ben senden umutluyum inşallah olucak budefa hatta ikisi birden olucak öyle hissediyorum güzel günler görelimİyiyim canm sen nasılsın?Zamanın durası geldi şansıma. :) Ağır ilerliyor benim için. Evde test yapamam canm,daha önceki aci deneyimden sonra cesaret edemem.Dün ve evelki gün sağ kasigimda batma hissediyordum ama bugün yok.Bugün belim ağrıyor,bacaklarim hamlasmis sanki,sol göğsümde sizlama hissi var ama bunlar belki de başka sebeplerdendir.Yani bu belirtiler biraz da regl olacak mışım gibi sanki.İnşallah öyle değildir.
merhaba C cemre_y , ben sizleri sessiz sessiz takipteyim aslında hep okuyorum ama yazmıyordum. yazacak pek bişey yok aslında onun için :) ben şimdilik beklemedeyim. normal denemeye başladım. hayırlısı ve sağlıklısı olursa inşallah tutunsun diyorum. sağlıklı değilse olmaz inşallah. benim 3 tane dondurulmuşum var pgt li. bekliyorlar beni. gelecek ay rahim filmi çektireceğim . doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim çünkü. eğer tüp bebeğe başlarsam da nasılsa isteyecekler diye kafama göre çektireyim dedim:) benim tüp bebek işleri karışık maalesef. ohalden dolayı benim doktorumun merkezi kapatıldı, şimdi benim embriyolar da koç üniversitesine devlet tarafından sevk edildi dosyam herşeyim koç üniversitesi hastanesinde. orada da hiç transfer olan duymadım okumadım. doktorunu araştırdım ama pek bişi bulamadım. güvenemedim açıkçsı onun için de benim kendi doktorumun temize çıkmasını ve merkezin açılmasını bekliyorum. ne zaman olacak bunlar bilemiyorum tabi. doğru mu kararım yanlış mı onu da pek bilemiyorum. doğumdan sonra hemen bebek istiyordum şimdi korkmaya başladım tekrardan. ne yapsak da olmayacaksa olmuyor diyorum. biraz da bu yüzden normal için cesaretlendim.. dualarım sizlerle. tedaviye başlayanlar allah sizlere sabır versin inşallah bu son olur son uğraşınız olsun. hamileler inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi.deepliner canim sen ne durumdasin ne yapmayi dusunuyorsun dondurulmuslarin varmiydi senin bide zeynep vardi onuda merak ediyorum ne yapiyor acaba
İnşallah canım hislerin doğru çıksın.Ben de bu defa daha umutluyum sanki ama belli de olmaz tabi.Salı ya da Çarşamba senin sonuçların temiz gelsin,ardından benim sonucum inşallah uzun zamandır kavuşmak istediğimiz hayalimize kavuşuruz canm..canım ben senden umutluyum inşallah olucak budefa hatta ikisi birden olucak öyle hissediyorum güzel günler görelim
ayyy inşallah canım vala benimde sonuç alma günüm yaklaştıkça korkuyorum ya bulamazsak diye naparım ilmiyorum inşallah budefa benimde olur yarın arıycam öğleden sonra inşallah çıkmış olur ve buluruzİnşallah canım hislerin doğru çıksın.Ben de bu defa daha umutluyum sanki ama belli de olmaz tabi.Salı ya da Çarşamba senin sonuçların temiz gelsin,ardından benim sonucum inşallah uzun zamandır kavuşmak istediğimiz hayalimize kavuşuruz canm..
evet canım gerçekten çok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bizimde....ben hayatımda hiç pes etmedim bu yaşıma kadar bu konudada pes etmeye niyetim yok...yaşadığımız sürece deniycem rabbim birgin inşallah nasip edecek.....Kizlar hepinizi takip ediyorum ve dua ediyorum. Evet genetik hastalık taşımak ve tüp bebek süreci zor ama hla uyumlu aramak ve yavrunuza şifa olsun diye uğraşmak binkat daha zor rabbim size maddi manevi güç versin
Geçen tedavide ben de çok korkmuştum üç taneden mi sağlıklı çıkar diye ama sağlıklı gelmişti de tutmadi.Sen de hiç umutsuzluğa düşme nasipte varsa bir tane de olsa o bir tane sağlıklı gelir,yoksa da hersey bahane ama hep ters gitmez ya.Bu defa sevineceksin inşallah canm..ayyy inşallah canım vala benimde sonuç alma günüm yaklaştıkça korkuyorum ya bulamazsak diye naparım ilmiyorum inşallah budefa benimde olur yarın arıycam öğleden sonra inşallah çıkmış olur ve buluruz
canım doğru diyosun Rabbim nasip etsin inşallah budefa çok istiyorum...embriyo kaliteli olucak,sağlıklı olucak uyumlu olucak işler biraz daha zorlaşıyor ama Allah büyük yazdıysa olurGeçen tedavide ben de çok korkmuştum üç taneden mi sağlıklı çıkar diye ama sağlıklı gelmişti de tutmadi.Sen de hiç umutsuzluğa düşme nasipte varsa bir tane de olsa o bir tane sağlıklı gelir,yoksa da hersey bahane ama hep ters gitmez ya.Bu defa sevineceksin inşallah canm..
Rabbim yazdıysa olacak kesinlikle canım. sonuçlar için zaman yaklaştıkça stres ve olumsuz düşünceler artıyor. kendini olumsuzluklara bırakma lütfen.canım doğru diyosun Rabbim nasip etsin inşallah budefa çok istiyorum...embriyo kaliteli olucak,sağlıklı olucak uyumlu olucak işler biraz daha zorlaşıyor ama Allah büyük yazdıysa olur
bende çok umutluyum senin için... dinlenme sürecinde de iyi dinlendin bu defa sen. ve iki tane transfer edildi. olmaması için bir neden yok, Rabbim nasip ettiyse olacak inşAllah.İnşallah canım hislerin doğru çıksın.Ben de bu defa daha umutluyum sanki ama belli de olmaz tabi.Salı ya da Çarşamba senin sonuçların temiz gelsin,ardından benim sonucum inşallah uzun zamandır kavuşmak istediğimiz hayalimize kavuşuruz canm..
inşallah canım vala gönülden diliyorum güzel olmasını çok yoruldum çünkiRabbim yazdıysa olacak kesinlikle canım. sonuçlar için zaman yaklaştıkça stres ve olumsuz düşünceler artıyor. kendini olumsuzluklara bırakma lütfen.
Yarın inşallah ilk güzel sonucunu alacağız senin..
Maşallah yesin onu teyzesi.bende çok umutluyum senin için... dinlenme sürecinde de iyi dinlendin bu defa sen. ve iki tane transfer edildi. olmaması için bir neden yok, Rabbim nasip ettiyse olacak inşAllah.
bak bana ben hala kanamalar içinde devam ediyorum :) 3-4 günde bir geliyor ama şükürler olsun bebek iyi, dün görmeye gittik onu yakınımdaki hastaneye :), eller kollar kıpır kıpırdı, kendisini de döndürmeye başlamıştı, ama eve geldim gene kanama geldi gıcık oluyorum artık :)
yerleşme tamamlanmıştır, bende de öyle olmuştu ilk günler sürekli hissediyordum sonra azaldı. gnde bir iki kere falan dikkat edersem hissediyordum.Maşallah yesin onu teyzesi.Allah sağ salim kucağına versin canm.Riskli dönemi yavaş yavaş atlatiyorsun.Kesilir inşallah kanamaların.Cinsiyeti öğrenmene de az kaldı. :) Ben geçen tedavime göre hiç kiyaslanmayacak kadar dinlendim ama bir kaç hatalı hareketim de aklıma takılmadı değil. Kaç defa kuvvetli hapşırdım mesela,bugün yine hapsirdim. Bi de canm bizim ufakliklar kazı çalışmasına ara mi verdi?3 ve 4.gün kasık batmasi vardı ama dünden beri yok.
Allah korusun canm sağlıklı seçilmiş sonuçta. Öyle bir şey olmaz Allah'in izniyle.Yaa sen ne pozitif bir insanmişsin..yerleşme tamamlanmıştır, bende de öyle olmuştu ilk günler sürekli hissediyordum sonra azaldı. gnde bir iki kere falan dikkat edersem hissediyordum.
hapşırmanın sıkıntısı yok, bende unutup sandalte tepelerine çıkmıştım, ayaklarımı yıkamak için lavaboya falan kaldırmıştım farkında olmadan :)
aynen son bir kaç hafta hayırlısıyla atlatsam rahatlıycam ama en önemli olan bu haftaydı benim için, 8+2 ve 8+3 de kaybetmiştim eski meleklerimi. dün sağlıklı görüce ne dualar ettim.
bayramdı :) yani idrar testi sonrası. anacım ne bilim evde de kiimse olmayınca bir anda yapıveriyorsun :) sanırım transferden 8-10 gün sonrası işteAllah korusun canm sağlıklı seçilmiş sonuçta. Öyle bir şey olmaz Allah'in izniyle.Yaa sen ne pozitif bir insanmişsin..Sağol canm bu motivasyonla pozitif haber alırız inşallah drkumutla birlikte.Kız transferini nasıl unutup sandalyeye çıktın,ayağını lavaboya kaldırdım? Kaçıncı günündü?
İnşallah tutunmuşlardir canım. Evet riskli dönem ilk 10 hafta diye duymuştum ben de.Çok şükür atlattin sen.:))Allah hayırlı sağlıklı evlat yapsın inşallah canm..bayramdı :) yani idrar testi sonrası. anacım ne bilim evde de kiimse olmayınca bir anda yapıveriyorsun :) sanırım transferden 8-10 gün sonrası işte
ya artık organlar tamamlandığı için riskin oldukça azaldığı haftalara giriyormuşum, int öle diyor. çok hoşuma gitti okuyunca ilk 10 hafta zaten en sıkıntılı dönem malum.
öyle böyle bir ay daha geçirsem bende rahatlıycam inşAllah.
ama korkma tutunmuştur seninkiler.. :)
bebişine kocaman maşallahkolları tam ısırmalık rabbim bizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?