- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.841
Yasadiklarndan sonra bu merkezin olayida kotu olmus ama herseyde bi hayr vardr.bende senn pgtli dondurulmusun var dye hatrliyorum hemen transfer olursun dye dusunmustum.umarim hayirlisi olur hakkinda canim.dogum olali kac ay oldu.doktr bi sure vermismiydi rahim topsgrlanmasi icinmerhaba C cemre_y , ben sizleri sessiz sessiz takipteyim aslında hep okuyorum ama yazmıyordum. yazacak pek bişey yok aslında onun için :) ben şimdilik beklemedeyim. normal denemeye başladım. hayırlısı ve sağlıklısı olursa inşallah tutunsun diyorum. sağlıklı değilse olmaz inşallah. benim 3 tane dondurulmuşum var pgt li. bekliyorlar beni. gelecek ay rahim filmi çektireceğim . doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim çünkü. eğer tüp bebeğe başlarsam da nasılsa isteyecekler diye kafama göre çektireyim dedim:) benim tüp bebek işleri karışık maalesef. ohalden dolayı benim doktorumun merkezi kapatıldı, şimdi benim embriyolar da koç üniversitesine devlet tarafından sevk edildi dosyam herşeyim koç üniversitesi hastanesinde. orada da hiç transfer olan duymadım okumadım. doktorunu araştırdım ama pek bişi bulamadım. güvenemedim açıkçsı onun için de benim kendi doktorumun temize çıkmasını ve merkezin açılmasını bekliyorum. ne zaman olacak bunlar bilemiyorum tabi. doğru mu kararım yanlış mı onu da pek bilemiyorum. doğumdan sonra hemen bebek istiyordum şimdi korkmaya başladım tekrardan. ne yapsak da olmayacaksa olmuyor diyorum. biraz da bu yüzden normal için cesaretlendim.. dualarım sizlerle. tedaviye başlayanlar allah sizlere sabır versin inşallah bu son olur son uğraşınız olsun. hamileler inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi.
merhaba C cemre_y , ben sizleri sessiz sessiz takipteyim aslında hep okuyorum ama yazmıyordum. yazacak pek bişey yok aslında onun için :) ben şimdilik beklemedeyim. normal denemeye başladım. hayırlısı ve sağlıklısı olursa inşallah tutunsun diyorum. sağlıklı değilse olmaz inşallah. benim 3 tane dondurulmuşum var pgt li. bekliyorlar beni. gelecek ay rahim filmi çektireceğim . doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim çünkü. eğer tüp bebeğe başlarsam da nasılsa isteyecekler diye kafama göre çektireyim dedim:) benim tüp bebek işleri karışık maalesef. ohalden dolayı benim doktorumun merkezi kapatıldı, şimdi benim embriyolar da koç üniversitesine devlet tarafından sevk edildi dosyam herşeyim koç üniversitesi hastanesinde. orada da hiç transfer olan duymadım okumadım. doktorunu araştırdım ama pek bişi bulamadım. güvenemedim açıkçsı onun için de benim kendi doktorumun temize çıkmasını ve merkezin açılmasını bekliyorum. ne zaman olacak bunlar bilemiyorum tabi. doğru mu kararım yanlış mı onu da pek bilemiyorum. doğumdan sonra hemen bebek istiyordum şimdi korkmaya başladım tekrardan. ne yapsak da olmayacaksa olmuyor diyorum. biraz da bu yüzden normal için cesaretlendim.. dualarım sizlerle. tedaviye başlayanlar allah sizlere sabır versin inşallah bu son olur son uğraşınız olsun. hamileler inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi.
MaşAllah SuphanAllah büyümüş adam olmuşuz bileeeee :):):) tontik ellerinden kollarından öperim seniiiiiiBende kocaman bir aminnnnnn diyorum cnm.
MaşAllah SuphanAllah büyümüş adam olmuşuz bileeeee :):):) tontik ellerinden kollarından öperim seniiiiii
Pimpirikli sey hapsurmaktan bisey olmaz .agri olsa bi turlu olmasa bi turlu dimi.ilk zamnlar cok migdem bulanyo dye sikayet ederdm bi ara kesildi nye bulanmyo dye kafama takmstm senin gibiMaşallah yesin onu teyzesi.Allah sağ salim kucağına versin canm.Riskli dönemi yavaş yavaş atlatiyorsun.Kesilir inşallah kanamaların.Cinsiyeti öğrenmene de az kaldı. :) Ben geçen tedavime göre hiç kiyaslanmayacak kadar dinlendim ama bir kaç hatalı hareketim de aklıma takılmadı değil. Kaç defa kuvvetli hapşırdım mesela,bugün yine hapsirdim. Bi de canm bizim ufakliklar kazı çalışmasına ara mi verdi?3 ve 4.gün kasık batmasi vardı ama dünden beri yok.
Ayy bu tedavi süreci bizi öyle etkiledi ki belirti olsa sorun,olmasa sorun.Pimpirikli sey hapsurmaktan bisey olmaz .agri olsa bi turlu olmasa bi turlu dimi.ilk zamnlar cok migdem bulanyo dye sikayet ederdm bi ara kesildi nye bulanmyo dye kafama takmstm senin gibi
Deepliner benim de ilk çocuğum normal oldu.Hafif özel bir durumu olduğunu söylemiştim ama çok iyi ve taşıdığımız hastalıkla alakası yok canm.Yani tek gen hastalığı taşıyıcısı ya da translokasyon sorunu yaşayan kişilerin doğal yolla çocuğu olmaz diye bişey yok.Öyle olsa döllenen embriyolardan sağlıklı çıkan olmaz.Hem sonuçta sorunun neyden kaynaklandığı belli,11.haftada cvs yapılır Allah'in izniyle de temiz çıkar inşallah..Birseyi çok istiyorsak elimizi taşın altına koyup o riski almaya değer. Benim bu tedavim olumsuz sonuçlanirsa doğal denemekten başka seçeneğim yok.Çünkü maddi gücüm kalmadı yeni bir deneme için. .masal2010 C cemre_y eastnbull çok teşekkür ederim kızlar. desteğiniz dualarınız için ben de aynı şekilde durup durup merak ediyorum .. allah bizlere , isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bir an önce inşallah. benim doğum 2 temmuzdu. doktorum 2-3 ay sonra deneyebilirsin istediğin gibi demişti. ben de denemeye başladım. dondurulmuşlar var ancak işte pgt yapılan bebeğimde neler olduğunu biliosunuz üstüne üstlük bir de amniyosentez yaptırmıştım doğumdan sonra çıktı sonucu ve temiz hiç bişi yok. gnetiksek bişi değilmiş gelişimselmiş yani. allah önce verdi sonra aldı. nasip buymuş demek ki. uzun yazıyorum moralinizi bozmak da istemiyorum başınızı ağrıtmak da istemiyorum. kafam srekli karışık. aslında hemen bi bebeğim olsun istiyorum ama iki aydır doğal denememe rağmen henüz bişi yok. herşeyde bir hayır var tabiki. dua ediyorum hep sağlıklı olcaksa öyle olsun yoksa hiç olmasın die. allahım dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıklı evladım olur benim de. doğal denediniz ve başardınız siz inşallah sıra bizde şimdi. ablamdan bahsetmiştim sizlere 10 yıl sonra neler neler yaptı olmadı derken hamile kaldı ve dengeli translokasyonlu bebeğimiz geldi 1 aylık şimdi çok şükür allahıma. bebeğim yaşasaydı ben de bu haftasonunda doğuracaktım. şimdi herşeyin sıfırlanması çok moral bozucu üzülüyorum kırılıyorum. isyan etmemeye çalışıyorum . bazen de bu yaşadığım çok normal bişeymiş gibi geliyor. beynim bana oyun oynuyor sanırım.kabullenmem için sanırım.. embriyoları koç üniversitesinden taşıtıp kendi merkezimde transfer ettirmek istiyorum ama merkezim hala kapalı maaleesef. temiz kağıdını bekliyorlarmış. kim bilir ne zaman açılacak.. ben de bu sürede normal hamile kalırsam belki diyip denemeye devam ediyorum çok umudum yok ama belli mi olur. hayat hep karanlık olacak değil ya. allah yüzümüzü güldürür heralde bi gün diyorum . güzel bişi olsun sağlıklı bebeğim olsun istiyorum. tüm hayallerimi sıfırladım.unutmaya çalışıyorum bebeğim doğunca bunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım dediğim herşeyi hayatımdan silmeye çalışıyorum.
Çok çok haklısın canım.elimizi taşın altına koymalıyız doğru diyorsun. maddi manevi çok zor bi süreç ama en azından yapılabilecek bişeyler var doğru diyorsun. allah bu sefer yüzünü güldürsün inan hep dualarımdasın. bu sefer olacak inşallahDeepliner benim de ilk çocuğum normal oldu.Hafif özel bir durumu olduğunu söylemiştim ama çok iyi ve taşıdığımız hastalıkla alakası yok canm.Yani tek gen hastalığı taşıyıcısı ya da translokasyon sorunu yaşayan kişilerin doğal yolla çocuğu olmaz diye bişey yok.Öyle olsa döllenen embriyolardan sağlıklı çıkan olmaz.Hem sonuçta sorunun neyden kaynaklandığı belli,11.haftada cvs yapılır Allah'in izniyle de temiz çıkar inşallah..Birseyi çok istiyorsak elimizi taşın altına koyup o riski almaya değer. Benim bu tedavim olumsuz sonuçlanirsa doğal denemekten başka seçeneğim yok.Çünkü maddi gücüm kalmadı yeni bir deneme için. .
İnşallah canım. .Burda sorunlarımız birbirine benzer sorunlar.Birbirimizi ancak bizler anliyoruz.Oyüzden ben sanmıyorum ki burdakiler sadece kendisini düşünsün. Ben güzel sonuç alsam ama burda ki arkadaslarimdan sıkıntı yaşayan varsa mutluluğumu eksik yaşarım. Allah'im hiç kimsenin emeğini araya vermesin.Hepimiz bu sayfayı güzel kapatalım inşallah canımm. .Çok çok haklısın canım.elimizi taşın altına koymalıyız doğru diyorsun. maddi manevi çok zor bi süreç ama en azından yapılabilecek bişeyler var doğru diyorsun. allah bu sefer yüzünü güldürsün inan hep dualarımdasın. bu sefer olacak inşallah
inşallah canım inşallah. her yolu düşen güzel kapatsın güzelce bu sayfayı inşallah. içimizdeki bebek isteiğini de bize veren allah demek ki bebek de verecek:) olumlu bişi oldukça mutlu oluyorum burada inan. olumsuz şeylerde de kendime üzülmüş kadar üzülüyorum. inşallah bundan sonra hep güzel haberler veririzİnşallah canım. .Burda sorunlarımız birbirine benzer sorunlar.Birbirimizi ancak bizler anliyoruz.Oyüzden ben sanmıyorum ki burdakiler sadece kendisini düşünsün. Ben güzel sonuç alsam ama burda ki arkadaslarimdan sıkıntı yaşayan varsa mutluluğumu eksik yaşarım. Allah'im hiç kimsenin emeğini araya vermesin.Hepimiz bu sayfayı güzel kapatalım inşallah canımm. .
İnşallah canımm..Allah emeklerimizin karşılığını verecek inşallah ve o gün de hayırlısıyla yakın olsun inşallah..inşallah canım inşallah. her yolu düşen güzel kapatsın güzelce bu sayfayı inşallah. içimizdeki bebek isteiğini de bize veren allah demek ki bebek de verecek:) olumlu bişi oldukça mutlu oluyorum burada inan. olumsuz şeylerde de kendime üzülmüş kadar üzülüyorum. inşallah bundan sonra hep güzel haberler veririz
Oncelikle cok gecmis olsun canim simdi toparlanma zamani. Sen ve esine gebetik tarama testi yapildi mi peki?Merhaba arkadaşlar ben de 3.tup bebek sonucumun iki gun once negatif oldgunu ogrendim yıkıldim tabiki de ama Rabbim derti veriyo ayni zamanda dermanida veriyor toparlanmaktan baska caremiz yok maalesef. Hikayemi anlatip sizdende yorum almak istiyorum toplam 3 tane negatif sonucum oldu son denememde 1 emriyo genetige gondermistik sorunlu geldi kalan 2 taneyi gnetige gondermeden transfer ettik tutmadidoktorumun demesi 3 tedvide hic gebelik olmadiysa bundan sonraki butun emriyolarini genetige gönderelim diyo banada mantikli geldi biraz zaman gcince 4.cuyu denicez sizinde fikirlerinizi almak istedim simdiden teşekkürler. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin inşallah
Canım çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda toparlanırsın.. ben kendimden bahsedeyim sana umut olsun.. 4 tüp bebek denemem var bir kürtaj bir düşük bir negatif..sonuncu da 3 embriyomu genetiğe gönderdik 46 kromozom tarandı..1 tanesi temiz geldi çok şükür 5 aylık hamileyim.. çektiğim bütün sıkıntıları olumsuzlukları unuttum. Darısı en yakın zamanda başına başınıza inşMerhaba arkadaşlar ben de 3.tup bebek sonucumun iki gun once negatif oldgunu ogrendim yıkıldim tabiki de ama Rabbim derti veriyo ayni zamanda dermanida veriyor toparlanmaktan baska caremiz yok maalesef. Hikayemi anlatip sizdende yorum almak istiyorum toplam 3 tane negatif sonucum oldu son denememde 1 emriyo genetige gondermistik sorunlu geldi kalan 2 taneyi gnetige gondermeden transfer ettik tutmadidoktorumun demesi 3 tedvide hic gebelik olmadiysa bundan sonraki butun emriyolarini genetige gönderelim diyo banada mantikli geldi biraz zaman gcince 4.cuyu denicez sizinde fikirlerinizi almak istedim simdiden teşekkürler. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin inşallah
Geçmiş olsun arkadaşım.3 defa deneyip negatif sonuç aldıysan bence bu defa embriyoları genetik taramadan geçirtip oyke transfer ettirmelisin.İnşallah bu defa rabbim yüzünü güldürsün...Merhaba arkadaşlar ben de 3.tup bebek sonucumun iki gun once negatif oldgunu ogrendim yıkıldim tabiki de ama Rabbim derti veriyo ayni zamanda dermanida veriyor toparlanmaktan baska caremiz yok maalesef. Hikayemi anlatip sizdende yorum almak istiyorum toplam 3 tane negatif sonucum oldu son denememde 1 emriyo genetige gondermistik sorunlu geldi kalan 2 taneyi gnetige gondermeden transfer ettik tutmadidoktorumun demesi 3 tedvide hic gebelik olmadiysa bundan sonraki butun emriyolarini genetige gönderelim diyo banada mantikli geldi biraz zaman gcince 4.cuyu denicez sizinde fikirlerinizi almak istedim simdiden teşekkürler. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin inşallah
Oncelikle cok gecmis olsun canim simdi toparlanma zamani. Sen ve esine gebetik tarama testi yapildi mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?