Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yasadiklarndan sonra bu merkezin olayida kotu olmus ama herseyde bi hayr vardr.bende senn pgtli dondurulmusun var dye hatrliyorum hemen transfer olursun dye dusunmustum.umarim hayirlisi olur hakkinda canim.dogum olali kac ay oldu.doktr bi sure vermismiydi rahim topsgrlanmasi icin
 

Cnm korkma, içinden nasıl geçiyorsa öyle yap. Ben doğal denedim, ferda denedi, eskilerden translokasyon olan çok kişi denedi oldu.

Sizler benim Hep aklımdasınız ya. Bazen durup dururken sanki eski bir arkadaşım aklıma geliyormuş gibi acaba diyorum deep naptı, hayat naptı, drkumıt noldu diyorum sayfaya koşuyorum.
Seni bizden başkası anlayamaz zaten. Burda içinden geçenleri paylaşabilirsin. Bende ilk doğumdan sonra 1 yıl çocuk istemiyorum demiştim. 1-2 ay sonra içime birşey girdi çocuğum olsun istiyorm beklemek istemiyorum dedim ve korunmayı bıraktım.
Bu hamileliğimde aynı stresle geçti, doğdu hala stresim devam ediyor. 2. Çocuk istemiyorum 1 tane olsun aağlıklı olsun diyordum. Şimdi yavaş yavaş kız ismi bakıyorum. Oğlumda yapamadığım şeylere üzlüylrum. Nbiliyim ya garip.

Bir söz var severim;

Allah derdi göğe vermiş delinmiş, dağa vermiş çatlamış, insana vermiş arsızlaşmış diye.
Gerçekten öyle. Dertleri çekip yüklenip altından kalktıkça arsızlaşıyoruz.

Şimdi diceksinki çocuğu oldu içi rahatladı çyle karşıdan konuşuyo. Ama gerçekten öyle değil. Aynı yolllarınağır ağır geçtim ben.

Son sözüm bedenine güven, kendine güven. Allah bize yumurta vermiş 10 tanesinin 3-4 ü bozuk diye çocuğumuz olmayacağı anlamına gelmiyor.

Seviyorum sizleri, dualarımdan eksik etmiyorum. Çocuğum oldu diye sizde bizi eksik etmeyin. Hepimize sağlık sıhhat versin Allahım.

Ne son sözmüş be bitmedi
 
deepliner benim de kızım normal yolla geldi,
kardeş istediğimizde eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu çıkınca tüp yolunda bulduk kendimizi, 3 sene kendim hamile kalamadım ben inanıyorum ki eğer normal hamile kalabilseydim bende normal yolla denerdim.

doktorlar genetikciler hepsi aracı, eğer Rabbim sana onu nasip edecekse herşey bahane..
 
MaşAllah SuphanAllah büyümüş adam olmuşuz bileeeee :):):) tontik ellerinden kollarından öperim seniiiiii

Bende senin karnında dönmeye başlayan ellerini kollarını oynatan minnağını öperim ya
Allahım sağlıkla kucağına al inşallah.
Bende istiyorm ama cinsiyeti öğrenip uyutsunlar doğumda uyandırsınlar olurmuki?
 
Pimpirikli sey hapsurmaktan bisey olmaz .agri olsa bi turlu olmasa bi turlu dimi.ilk zamnlar cok migdem bulanyo dye sikayet ederdm bi ara kesildi nye bulanmyo dye kafama takmstm senin gibi
 
masal2010 C cemre_y eastnbull çok teşekkür ederim kızlar. desteğiniz dualarınız için ben de aynı şekilde durup durup merak ediyorum .. allah bizlere , isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bir an önce inşallah. benim doğum 2 temmuzdu. doktorum 2-3 ay sonra deneyebilirsin istediğin gibi demişti. ben de denemeye başladım. dondurulmuşlar var ancak işte pgt yapılan bebeğimde neler olduğunu biliosunuz üstüne üstlük bir de amniyosentez yaptırmıştım doğumdan sonra çıktı sonucu ve temiz hiç bişi yok. gnetiksek bişi değilmiş gelişimselmiş yani. allah önce verdi sonra aldı. nasip buymuş demek ki. uzun yazıyorum moralinizi bozmak da istemiyorum başınızı ağrıtmak da istemiyorum. kafam srekli karışık. aslında hemen bi bebeğim olsun istiyorum ama iki aydır doğal denememe rağmen henüz bişi yok. herşeyde bir hayır var tabiki. dua ediyorum hep sağlıklı olcaksa öyle olsun yoksa hiç olmasın die. allahım dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıklı evladım olur benim de. doğal denediniz ve başardınız siz inşallah sıra bizde şimdi. ablamdan bahsetmiştim sizlere 10 yıl sonra neler neler yaptı olmadı derken hamile kaldı ve dengeli translokasyonlu bebeğimiz geldi 1 aylık şimdi çok şükür allahıma. bebeğim yaşasaydı ben de bu haftasonunda doğuracaktım. şimdi herşeyin sıfırlanması çok moral bozucu üzülüyorum kırılıyorum. isyan etmemeye çalışıyorum . bazen de bu yaşadığım çok normal bişeymiş gibi geliyor. beynim bana oyun oynuyor sanırım.kabullenmem için sanırım.. embriyoları koç üniversitesinden taşıtıp kendi merkezimde transfer ettirmek istiyorum ama merkezim hala kapalı maaleesef. temiz kağıdını bekliyorlarmış. kim bilir ne zaman açılacak.. ben de bu sürede normal hamile kalırsam belki diyip denemeye devam ediyorum çok umudum yok ama belli mi olur. hayat hep karanlık olacak değil ya. allah yüzümüzü güldürür heralde bi gün diyorum . güzel bişi olsun sağlıklı bebeğim olsun istiyorum. tüm hayallerimi sıfırladım.unutmaya çalışıyorum bebeğim doğunca bunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım dediğim herşeyi hayatımdan silmeye çalışıyorum.
 
deepliner cümleleri geçen sene nisan ayında ben kuruyordum. Üzülme allahın izniyle herşey yoluna girecek. Ablan için o kdr çok sevindim ki anlatamam. Sağlıkla büyüsün kuzu.
 
Pimpirikli sey hapsurmaktan bisey olmaz .agri olsa bi turlu olmasa bi turlu dimi.ilk zamnlar cok migdem bulanyo dye sikayet ederdm bi ara kesildi nye bulanmyo dye kafama takmstm senin gibi
Ayy bu tedavi süreci bizi öyle etkiledi ki belirti olsa sorun,olmasa sorun.Egilsek acaba bişey oldu mu,hapşırınca acaba gitti mi?Zor da zor..İnşallah sonu güzel olsun emeklerimiz boşa gitmesin.
 
Deepliner benim de ilk çocuğum normal oldu.Hafif özel bir durumu olduğunu söylemiştim ama çok iyi ve taşıdığımız hastalıkla alakası yok canm.Yani tek gen hastalığı taşıyıcısı ya da translokasyon sorunu yaşayan kişilerin doğal yolla çocuğu olmaz diye bişey yok.Öyle olsa döllenen embriyolardan sağlıklı çıkan olmaz.Hem sonuçta sorunun neyden kaynaklandığı belli,11.haftada cvs yapılır Allah'in izniyle de temiz çıkar inşallah..Birseyi çok istiyorsak elimizi taşın altına koyup o riski almaya değer. Benim bu tedavim olumsuz sonuçlanirsa doğal denemekten başka seçeneğim yok.Çünkü maddi gücüm kalmadı yeni bir deneme için. .
 
Çok çok haklısın canım.elimizi taşın altına koymalıyız doğru diyorsun. maddi manevi çok zor bi süreç ama en azından yapılabilecek bişeyler var doğru diyorsun. allah bu sefer yüzünü güldürsün inan hep dualarımdasın. bu sefer olacak inşallah
 
İnşallah canım. .Burda sorunlarımız birbirine benzer sorunlar.Birbirimizi ancak bizler anliyoruz.Oyüzden ben sanmıyorum ki burdakiler sadece kendisini düşünsün. Ben güzel sonuç alsam ama burda ki arkadaslarimdan sıkıntı yaşayan varsa mutluluğumu eksik yaşarım. Allah'im hiç kimsenin emeğini araya vermesin.Hepimiz bu sayfayı güzel kapatalım inşallah canımm. .
 
inşallah canım inşallah. her yolu düşen güzel kapatsın güzelce bu sayfayı inşallah. içimizdeki bebek isteiğini de bize veren allah demek ki bebek de verecek:) olumlu bişi oldukça mutlu oluyorum burada inan. olumsuz şeylerde de kendime üzülmüş kadar üzülüyorum. inşallah bundan sonra hep güzel haberler veririz
 
İnşallah canımm..Allah emeklerimizin karşılığını verecek inşallah ve o gün de hayırlısıyla yakın olsun inşallah..
 
Merhaba arkadaşlar ben de 3.tup bebek sonucumun iki gun once negatif oldgunu ogrendim yıkıldim tabiki de ama Rabbim derti veriyo ayni zamanda dermanida veriyor toparlanmaktan baska caremiz yok maalesef. Hikayemi anlatip sizdende yorum almak istiyorum toplam 3 tane negatif sonucum oldu son denememde 1 emriyo genetige gondermistik sorunlu geldi kalan 2 taneyi gnetige gondermeden transfer ettik tutmadidoktorumun demesi 3 tedvide hic gebelik olmadiysa bundan sonraki butun emriyolarini genetige gönderelim diyo banada mantikli geldi biraz zaman gcince 4.cuyu denicez sizinde fikirlerinizi almak istedim simdiden teşekkürler. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin inşallah
 
Oncelikle cok gecmis olsun canim simdi toparlanma zamani. Sen ve esine gebetik tarama testi yapildi mi peki?
 
Canım çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda toparlanırsın.. ben kendimden bahsedeyim sana umut olsun.. 4 tüp bebek denemem var bir kürtaj bir düşük bir negatif..sonuncu da 3 embriyomu genetiğe gönderdik 46 kromozom tarandı..1 tanesi temiz geldi çok şükür 5 aylık hamileyim.. çektiğim bütün sıkıntıları olumsuzlukları unuttum. Darısı en yakın zamanda başına başınıza inş
 
Geçmiş olsun arkadaşım.3 defa deneyip negatif sonuç aldıysan bence bu defa embriyoları genetik taramadan geçirtip oyke transfer ettirmelisin.İnşallah bu defa rabbim yüzünü güldürsün...
 
Saol canim benim bana degilde sadece esime karyotip analizi yapildi temiz cikti bende kendi kendime diyorum acaba banada testler yapilmalimi diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…