Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Geçmiş olsun arkadaşım.3 defa deneyip negatif sonuç aldıysan bence bu defa embriyoları genetik taramadan geçirtip oyke transfer ettirmelisin.İnşallah bu defa rabbim yüzünü güldürsün...
Evet canim 3 de negatif bizde ole düşünüyoruz ama biraz zaman gecmesini bekluyoruz cunku maliyetli bi islem pgt tek emriyo basina bin tl veriyoruz oyuzden yılbaşından sonra ya kaldi. Rabbim tez zamanda hepimize evlat mutlulugu yasatsin inşallah

Amiinn canim benim Allah razı olsun. Rabbim evladinj sagsalim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah bende yasadiklarimi senin gibi mutlu haberle unuturum maddi manevi zor sureclerden geciyoruz çünkü inşallah bende birgun anne olabilirim. .

Saol canim benim bana degilde sadece esime karyotip analizi yapildi temiz cikti bende kendi kendime diyorum acaba banada testler yapilmalimi diye
bence sana da yapılsın öncelik işiniz bu olmalı. sonrasında senin de temiz çıkarsa tüm embriyolara chg yaptırırsınız . eğer sende birşey çıkarsa direk o hastalığa baktırırsınız pgt yapılır yani.

yüreğim ağzımda bi şekilde aradım canım :) daha çalışma tamamlanmamış akşam üzeri veya yarın dedi akşamüzeri tekrar arıycam
Bende dun aradim genetikci ciktiginda sizi ariycam dedi bende bekliyorum aramasini ama dune kdr rahattim dunden beri icimde kelebekler ucusuyo gibi sanki pir pirr

Bende dun aradim genetikci ciktiginda sizi ariycam dedi bende bekliyorum aramasini ama dune kdr rahattim dunden beri icimde kelebekler ucusuyo gibi sanki pir pirr
Allah mutlu haberler almanı nasip etsin inşallah canm..İnşallah sağlıklıların bol olsun..

güzel sonuçlar gelsin de kızlar boşverin güzel olsun.

hayatçım senin test günün ne zaman !

Hayat beşinci gün embriyosuydu değil mi senin ikizler:) yarından sonra yapsın bence masal banada 10.ncu gün yap demişlerdi 9.ncu gün yaptım çıktı hayal kırıklığı olmasın inşallah..

Hayat beşinci gün embriyosuydu değil mi senin ikizler:) yarından sonra yapsın bence masal banada 10.ncu gün yap demişlerdi 9.ncu gün yaptım çıktı hayal kırıklığı olmasın inşallah..
ben 6. gün akşamı yapmıştım idrar testini çıkmıştı, sabahına da kan vermiştim 83 çıkmıştı :) hayatın da baya oluyor o yüzden dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…