Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

acaba yarın test yapsan mı kiiiiiiii
Hayat beşinci gün embriyosuydu değil mi senin ikizler:) yarından sonra yapsın bence masal banada 10.ncu gün yap demişlerdi 9.ncu gün yaptım çıktı hayal kırıklığı olmasın inşallah..
Kızlar evde yapmaya korkuyorum ya.Cuma günü kan tahlilinde çıkmazsa bir kerede alisirim ama evde çıkmazsa canım çok sıkılır,bir ihtimal kanda çıkar düşüncesiyle kalan iki günüm daha yoğun acabalarla geçer.Bir de catlatma ignesinin etkisiyle çift çizgi çıkmasın.Diğer sebebim evde pozitif kanda da pozitif ancak değer düşük çıkar ilerlemezse..Uff soru işaretleri çok yani..

Korkuyorum canimmm..
ısrar edemiyorum sana ama kesin yüksek sonuç bu bebeler tutundu ikiside hemde ...meraktan çatlıyorum canım yaa bizimkide can vala :) en doğrusunu bilirsin işin şakası benimki nasıl rahat edeceksen öyle yap canım dularım seninle inşallah bu bebişler tutundu annesine

İnşallah canım benim ardı ardına güzel haberler alalım inşallah..
Tutunmuş mudur diyorsun yani drkumut?

canım bence de tutunmuşlardır,

test konusunda blast transferinden sonra çatlama iğnesinin bi etkisi kalmıyor, walla nasıl dayanabiliyorsun hayranım bu sabrına. :):) ben çok sabırsızım bu konularda. ilk denememde 5. gün yapmıştım, bunda da 6. gün yaptım.

ama sen bilirsin canım herkesin hormon değeri farklı oluyor.

Vallahi yok falan dedim ama siz söyledikten sonra bugün test alıp akşam yapsam mı diye düşünmeye başladım..

Ikisi birden hemide besik kertmesi yaparis bebeleri haha :)benim bebeyle seninkini yani......vala bebek gibi bakarim onlara ben
Oyyy canımm benim..İnşallah canım inşallah bebişlerimizi konuşuruz yakın zamanda.Kendim kadar istiyorum senin de sağlıkla hamile kalmanı..

Canlarim genetikci aradi simdi....daha tam bitmemis calisma ama birtane bulmusuz icimi ferahlatmak icin aramis allah razi olsun...gozyaslarima hep sahit oldular.....yarin tamamlanir calisma raporunuzu hazirlariz dedi......icim icime sigmiyo dua eden yureklerinizden allah razi olsun....birgun rabbim nasip edecek bizede insallah o gun bu gundur

drkumut cok cok sevindim canimm, gozunaydin masalhh..hala test yapiyorlar degil mi? Ins dha da cikar.. Transferin ne zaman? Merakla beklydum sonucunu ya cok mutlu oldum senin adinaaa

drkumut cok cok sevindim canimm, gozunaydin masalhh..hala test yapiyorlar degil mi? Ins dha da cikar.. Transferin ne zaman? Merakla beklydum sonucunu ya cok mutlu oldum senin adinaaa
Allah razi olsun hala devam ediyomus tesr suan yuregime bi tas oturdu sanki aglasam aglayamiyorum..rabbim yavruma merhamet etsin.insallah sonuda guzel biter....sokaga cikip avazim ciktigi kadar bagarmak istiyorum....deli degilim vala:) anlarsiniz hepiniz beni

Canım kasım 4 ünde kontrolümüz var.. O gün doğum gününü ayarlarız dedi Dr .. Riske atmak istemiyor doktorda zaten bende kendime güvenmiyorum normal doğum konusunda sezeryan olucak Allah nasip ederse canım
Ayyy hadi bakalim allah kavustursun canimm :) cok az kalmis masallahhh

Gozun aydin canimmm nasil sevindim cok sukur allaha

Ah canim yaaaa bnde duygulandim inanki, anlamazmiyim...rabbim gunahsiz yavrunun hurmetine yuzunu guldursun..rahat bi nefes al, pencereleri ac, git bi koyu kahve yap tadina vara vara ic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…