- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.901
4 yildan beri inan sanki tatli yemek yemiyorum...yavrum buyudukce korkuyorum.cok emek verdim yemedim icmedim tup bebek parasini ayarladik...evladima kiyamam.yasadigim surece denemeye soz verdim o sifa yavruya rabbim nasip edip dogurana kadar...acilarim o sifa yavru dogdugunda son bulacak sanki.suan agliyorum vala.rabbim cumlemizin yuzunu guldursun...Ah canim yaaaa bnde duygulandim inanki, anlamazmiyim...rabbim gunahsiz yavrunun hurmetine yuzunu guldursun..rahat bi nefes al, pencereleri ac, git bi koyu kahve yap tadina vara vara ic..
Canim tesekkurler insallah sonuda guzel olur allahim sonunu getirmeyi nasip etsin bizim icin en zoru bu yavrunun tutmasi...sonra yavrum hastalanmasin dogana kadar kardesi...ve yavrumun nakli...rabbim o gunleri gostersin insallah bize...allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah...Gozun aydin canimmm nasil sevindim cok sukur allaha
Canim yaa, derdi veren dermaninida verir..bi kapiyi kapatirsa digerini acar.. Ins yavrun sifa bulacak kardesi de sapasaglam dogacak..sen elinden geleni yaptin gerisi allaha kalmis tevekkul et, rabbim herseyi sonsuz ilmiyle bizden daha iyi biliyo herseyi elbet bi yoluna koymustur4 yildan beri inan sanki tatli yemek yemiyorum...yavrum buyudukce korkuyorum.cok emek verdim yemedim icmedim tup bebek parasini ayarladik...evladima kiyamam.yasadigim surece denemeye soz verdim o sifa yavruya rabbim nasip edip dogurana kadar...acilarim o sifa yavru dogdugunda son bulacak sanki.suan agliyorum vala.rabbim cumlemizin yuzunu guldursun...
Canim benimmm gözlerim doldu ya.Bulduk diyorsa doğrudur canm.Sonucun belli işte. Belki yarına daha fazla çıkar inşallah öyle olsun..Geçen tedavimde bize de ilkinde genetikçi sonucunuz hazır ama hocamızın mi görmesi gerekiyor ne demişti. Ama şöyle söyliyim sonuç olumlu demişti. Öyle de oldu.İnşallah sana tutunacak canim minik yavrunun hatrına tutunacak..İnaniyorum ben..Canlarim genetikci aradi simdi....daha tam bitmemis calisma ama birtane bulmusuz icimi ferahlatmak icin aramis allah razi olsun...gozyaslarima hep sahit oldular.....yarin tamamlanir calisma raporunuzu hazirlariz dedi......icim icime sigmiyo dua eden yureklerinizden allah razi olsun....birgun rabbim nasip edecek bizede insallah o gun bu gundur
Canim benim yaaa..Allah razi olsun hala devam ediyomus tesr suan yuregime bi tas oturdu sanki aglasam aglayamiyorum..rabbim yavruma merhamet etsin.insallah sonuda guzel biter....sokaga cikip avazim ciktigi kadar bagarmak istiyorum....deli degilim vala:) anlarsiniz hepiniz beni
Insallah devamida gelicek allahim o bitaneye olsun can verir insallah bir annenin gozyaslarini bosa cikarmaz rabbimCanlarim genetikci aradi simdi....daha tam bitmemis calisma ama birtane bulmusuz icimi ferahlatmak icin aramis allah razi olsun...gozyaslarima hep sahit oldular.....yarin tamamlanir calisma raporunuzu hazirlariz dedi......icim icime sigmiyo dua eden yureklerinizden allah razi olsun....birgun rabbim nasip edecek bizede insallah o gun bu gundur
Ahhh canim benim benim ilk asama mutlu etti beni simdi guzel haber sirasi sende iki yavrunda tutunacak sana sonra hamis hamis benim icin geri sayim yapacaksin insallah.rabbim senin benim cumlemizin yuzunu guldursun...ben bu aksam cok mutlu yumBugün hep düşündüm ya birimizin olumlu diğeri olumsuz olmasın ki sevincimizi tam yaşayalım diyordum.Allah sesimizi duysun inşallah..
Insallah canim.rabbim hepimizi mutlu etsin..sonuda yuzumu guldurur insallah.seninde sonuclarin yarin cikar umarim cok sayida saglikli embriyon gelir ve beraber gun sayarizInsallah devamida gelicek allahim o bitaneye olsun can verir insallah bir annenin gozyaslarini bosa cikarmaz rabbim
Canim bu baska bi sevinc bogazim dugumlendi sanki....birtane daha var gibi sanki ama onun calismasi daja bitmedi eger oda olursa bonus olur dedi....insallah....guzel olacak hersey su ezanlarin yuzu suyu hurmetine..hepimiz icin yarin gorusucem insallah birtane daha gelir.seninde guzel haberini elim yuregimde bekliyorum...bu sayfa halaya fln dursun tey tey... :)Canim benimmm gözlerim doldu ya.Bulduk diyorsa doğrudur canm.Sonucun belli işte. Belki yarına daha fazla çıkar inşallah öyle olsun..Geçen tedavimde bize de ilkinde genetikçi sonucunuz hazır ama hocamızın mi görmesi gerekiyor ne demişti. Ama şöyle söyliyim sonuç olumlu demişti. Öyle de oldu.İnşallah sana tutunacak canim minik yavrunun hatrına tutunacak..İnaniyorum ben..
Ona sonsuz inancim var canim gelen allahtan merhamti bol rabbim.hepimize merhamet etsin bizede insallah....gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler.....Canim yaa, derdi veren dermaninida verir..bi kapiyi kapatirsa digerini acar.. Ins yavrun sifa bulacak kardesi de sapasaglam dogacak..sen elinden geleni yaptin gerisi allaha kalmis tevekkul et, rabbim herseyi sonsuz ilmiyle bizden daha iyi biliyo herseyi elbet bi yoluna koymustur
Canim amin insallah...dualarinin kat be kat guzelini hayirlisini mevlam sanada eylesin...herkesin hikayesi macerasi guzel bitsin..drkumut rabbim sana bagislasin insallah annesine cok guzel tutunsun kardesine derman olsun bu sayfada herkes mutlu sonla bitirsin hikayesini arkadan gelenlere hep umut ışık olsun hepinize dua ediyorum...hayat sira sendee canimm :)
İnşallah bir tane daha çıkar,çift embriyo transfer edilir.Biz de burdan seni motive ederiz sonucu birlikte bekleriz canm..Olacak inşallah..Transfer sonrasi çok dikkat edeceksin kendine ama canm..Canim bu baska bi sevinc bogazim dugumlendi sanki....birtane daha var gibi sanki ama onun calismasi daja bitmedi eger oda olursa bonus olur dedi....insallah....guzel olacak hersey su ezanlarin yuzu suyu hurmetine..hepimiz icin yarin gorusucem insallah birtane daha gelir.seninde guzel haberini elim yuregimde bekliyorum...bu sayfa halaya fln dursun tey tey... :)
Etmemmi istanbuldan donmem.o yataktan hic cikmam.ne adaklar adadim yaaa...İnşallah bir tane daha çıkar,çift embriyo transfer edilir.Biz de burdan seni motive ederiz sonucu birlikte bekleriz canm..Olacak inşallah..Transfer sonrasi çok dikkat edeceksin kendine ama canm..
Allah kabul etsin inşallah canım..Ya birazdan gebelik testim gelebilir.Bu akşam yapsam mı? Olumsuz çıkarsa ya da olumlu çıkıp daha sonra sorun olursa tedirginim canm..Ne yapayım ya..?Etmemmi istanbuldan donmem.o yataktan hic cikmam.ne adaklar adadim yaaa...
Canim cok istiyorum yapmani cani gonulden inaniyorum o iki yavruda tutundu...hayatt guzel haber verirsen vala bu sayfaya bahar gelir..allah korusun olumsuz olursa cok kotu oluyor...ama sonucunu o cift cizgiyi dehset merak ediyorum.vala en az senin kadar heyecanliyim allahim insallah mutlu edecek bizi guzel haberinle.. canim kacinci gunundu bugun test gunun persembe degilmiydi seninAllah kabul etsin inşallah canım..Ya birazdan gebelik testim gelebilir.Bu akşam yapsam mı? Olumsuz çıkarsa ya da olumlu çıkıp daha sonra sorun olursa tedirginim canm..Ne yapayım ya..?
Test günüm Cuma canm.Bugün 7.günüm,yarına mi kalsın yoksa?Bilmiyorum canm sen ne diyorsun?Canim cok istiyorum yapmani cani gonulden inaniyorum o iki yavruda tutundu...hayatt guzel haber verirsen vala bu sayfaya bahar gelir..allah korusun olumsuz olursa cok kotu oluyor...ama sonucunu o cift cizgiyi dehset merak ediyorum.vala en az senin kadar heyecanliyim allahim insallah mutlu edecek bizi guzel haberinle.. canim kacinci gunundu bugun test gunun persembe degilmiydi senin
Ayy nebileyim yavrum yaaa.korkuyorumda bitaraftan allah korusun...ben persembe saniyodum.yapma hayat yarini bekle bakalim ozaman daha kesin olur..ay cok heyecanlandim suan sanki ben yapiyorum gibi.sabahi bekle iradene sahip ol.yapmaaaaa merak edelim bosver bir gun sonra ogrenelim.meraktan olecek halimiz yok.Test günüm Cuma canm.Bugün 7.günüm,yarına mi kalsın yoksa?Bilmiyorum canm sen ne diyorsun?
:) Haklisin yarın yapayım o zaman.Bakalim yarına kadar fikrim değişmezse..Yoksa yarın da cesaret edemeyebilirim.Ayy nebileyim yavrum yaaa.korkuyorumda bitaraftan allah korusun...ben persembe saniyodum.yapma hayat yarini bekle bakalim ozaman daha kesin olur..ay cok heyecanlandim suan sanki ben yapiyorum gibi.sabahi bekle iradene sahip ol.yapmaaaaa merak edelim bosver bir gun sonra ogrenelim.meraktan olecek halimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?