Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah güzel sonuç alırım. Aslında belki de hata yaptım az önce bir test yaptim ama net sonuç alamadım. Sabah inşallah tekrar yapıp sizlere yazarım yine.Normalde sabah yaparım diye yazmıştım ama evdekiler de şimdi bak diyince baktım.

Hayat Nasıl tam sonuç vermedi kıs.. Nasıl çıktı çizgiler belli değil mi .. İnsan sabredemiyor haklısın bence kesin sonucu yarından sonra verir ama yinede sen bilirsin CNm bekle biraz bakalım değişecek mi rengi

Umutcuğuma da çok sevindim ... Uyku tutmaz bugün seni umut Allah sonunda mükafatını verecek sabrının CNm .. İnşallah yavrunda kurtulacak Allah'ın iZniyle çok sevindim CNm allahım sonunuda iyi etsin inşallah

Canm ilkinde gölge gibi belli belirsiz, 40 dk sonra falan birazcık daha belirgindi sanki.Şimdi baktım yani 2 buçuk 3 saat sonra silik pembemsi.Drkumut kız sana sabah bakarım dedim ama evdekiler bak diyince hemen wcye geçtim.

Sabahki resmini ve akşamkini paylaşırım ama bebiş var mı yok mu bilmiyorum sevinemiyorum..

İlk beş dk da çıkan üstteki
Kırk dk sonra faln çıkan bir sonraki
Azönceki de en alttaki..

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-25-22-05-33.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2016-10-25-22-57-30.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 20161026_080908-1-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 54
İlk beş dk da çıkan üstteki
Kırk dk sonra faln çıkan bir sonraki
Azönceki de en alttaki..
Hayat, burda gece yatmak uzereydim aklima geldin bakim merak ettim seni.. Hayirli olsun canim kacinci gunun bugun.. Catlama ignesi en gec 4-5 gunde vucuttan atiliyo canm..eger 5. Gunu gectiysen bu baya bildigin pozitifff. Hayirli olsun canim yaaa , cok cok cok sevindim ins sapasaglam alirsin kucaginaa..

kıııızzzzz gelmiş işte minnakkkkk(lar)

ilaç etkisi falan yok.... hayırlı olsun arkadaşım sevin bence.... iyice inanmak istiyorsan kan ver ve haklılığımızı gör.

önceki tüp denememde transferden sonraki 4. gün boş çıkmıştı, 5. gün yapmıştım ve çok silik testte çıkmıştı :)

hayat canım hayırlı uğurluolsun çok çok çok sevindim çift çizgi işte daha ne düşünüyosun...canım gözün aydın gelsin ebbişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…