- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.921
Hadi bakalim gec sevinmeyi kabul ediyorum....dualarim seninle.bak soz verdin yapmak yok:) Haklisin yarın yapayım o zaman.Bakalim yarına kadar fikrim değişmezse..Yoksa yarın da cesaret edemeyebilirim.
Hadi bakalim gec sevinmeyi kabul ediyorum....dualarim seninle.bak soz verdin
Tamm canm yapmicam.Ama bişey söyliyim mi ara ara göğüslerim sızlıyor?İnşallah güzel bir belirtidir.
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah güzel sonuç alırım. Aslında belki de hata yaptım az önce bir test yaptim ama net sonuç alamadım. Sabah inşallah tekrar yapıp sizlere yazarım yine.Normalde sabah yaparım diye yazmıştım ama evdekiler de şimdi bak diyince baktım.hayat_gun devamli girip test yaptın mı diye bakıyorum seni umjtlandirmak istemem ama içimden olumlu şeyler geçiyor. Benim fikrim de yarın sabah ilk idrar ile testi yapman daha iyi sonuç verir . Hadi hayırlısı olsun
Canm ilkinde gölge gibi belli belirsiz, 40 dk sonra falan birazcık daha belirgindi sanki.Şimdi baktım yani 2 buçuk 3 saat sonra silik pembemsi.Drkumut kız sana sabah bakarım dedim ama evdekiler bak diyince hemen wcye geçtim.Hayat Nasıl tam sonuç vermedi kıs.. Nasıl çıktı çizgiler belli değil mi .. İnsan sabredemiyor haklısın bence kesin sonucu yarından sonra verir ama yinede sen bilirsin CNm bekle biraz bakalım değişecek mi rengi
Maysa kız bilmiyorum sevinemiyorum.İlkinde pek belli olmadı. Sonra hafif hafif belirdi.Sabah paylaşırım.Hayat :)))))
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..Tamam canim hadi dua et uyu kalbim seninle duam seninle
Ama işte ilacın etkisiyse ya da geç çıktığı için sevinemiyorum.Şuan pozitif diye düşünemiyorum.İlk beş dk da çıkan üstteki
Kırk dk sonra faln çıkan bir sonraki
Azönceki de en alttaki..
Yalnız test aynı test.Tekrar yapmadım yani.İlk beş dk da çıkan üstteki
Azönceki de en alttaki..
Bence var canimİlk beş dk da çıkan üstteki
Azönceki de en alttaki..
Canim bariz ben burdayim anne diyo bagirabagira hayirli olsun simdidenAma işte ilacın etkisiyse ya da geç çıktığı için sevinemiyorum.Şuan pozitif diye düşünemiyorum.
Hayat, burda gece yatmak uzereydim aklima geldin bakim merak ettim seni.. Hayirli olsun canim kacinci gunun bugun.. Catlama ignesi en gec 4-5 gunde vucuttan atiliyo canm..eger 5. Gunu gectiysen bu baya bildigin pozitifff. Hayirli olsun canim yaaa , cok cok cok sevindim ins sapasaglam alirsin kucaginaa..İlk beş dk da çıkan üstteki
Azönceki de en alttaki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?