Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Umutcuğuma da çok sevindim ... Uyku tutmaz bugün seni umut Allah sonunda mükafatını verecek sabrının CNm .. İnşallah yavrunda kurtulacak Allah'ın iZniyle çok sevindim CNm allahım sonunuda iyi etsin inşallah
canım çokteşekkürler :) vala başım ağrıdı çok akşam bu ne anlamadım üzülünce baş ağrısı yaşarım tamam da artık mutlu oluncada başım ağrıyo :) inşallah sonuda güzel olur arkadaşım 1 etabını geçtim sırada transfer ve tutunması var rabbim yüzümüzü güldürsün

Umutcuğuma da çok sevindim ... Uyku tutmaz bugün seni umut Allah sonunda mükafatını verecek sabrının CNm .. İnşallah yavrunda kurtulacak Allah'ın iZniyle çok sevindim CNm allahım sonunuda iyi etsin inşallah
canım çokteşekkürler :) vala başım ağrıdı çok akşam bu ne anlamadım üzülünce baş ağrısı yaşarım tamam da artık mutlu oluncada başım ağrıyo :) inşallah sonuda güzel olur arkadaşım 1 etabını geçtim sırada transfer ve tutunması var rabbim yüzümüzü güldürsün

merhaba canım Rabbim sağlıkla kucağına almayoı nasip etsin inş, bahçeci de mi oldun tüp bebeği

hayattan güzel haberi aldık, umutçum senden de güzel haber alırsak bugün bayram olacak bizim için

Kizlar nedense sevinemiyorum ya ama bir yandan da hamileyimdir diye umutlanıyorum.Hani çok sonradan çizgi belirince emin olamadım.Bugün 7.günüm kızlar. Kusura bakmayın tek tek alintilayamadim.Sizler bu yolda hep bana destek oldunuz.Canlarım burada hiç kimsenin tedavisinden üzülerek ayrılmasını istemiyorum.Masal,Çalıkuşu,drkumut, Vicdanazabi,Cemre, melek annesi,deepliner,panikli,Ferda,eastnbull,beyaz daha çok isim var hepsini yazmıyorum hepsi bukadar diye düşünmeyin ama hepiniz kalbimdesiniz.Allah'im bu yolda mücadele veren kimsenin kucağıni boş birakmasin.

hayattan güzel haberi aldık, umutçum senden de güzel haber alırsak bugün bayram olacak bizim için
canım ben birtane uyumlu buldum.kalitesi hakkında bilgi almaya çalışıyorum.birtane daha varmış oda olabilir demişlerdi ama ondan netice alamamışlar tekrar biopsi yapmaları gerekiyormuş.şimdi embriyolog ile görüştüm tekrar pgt yapsanız gebelik oluşturma ihtimali olurmu diye embriyo kalitesi önemli böylede gebelik oluşabilir dedi.embriyo kaliteliyse çok etkilenmiyor dedi.. birtane var şuan ama kalitesi nasıl acaba korkuyorum biraz

Korkma canm buraya bir bereket geldi.İnşallah hepimiz nasiplenicegiz.

gözünü seveyim niye sevinemiyosun ki kuzum çift çizgi işte....bi kan testi yap için rahatlasın yavrum benim hep negatifti hiç silik milik bile çizgi çıkmadı kabak gibi tek çizgiydi hep.. senin olmuş işte sevin lütfen

cnım embriyolog zarar verilecekse söylerdi merak etme. ayrıca bir tane zaten var sağlıklı çok şükür :) onu düşün o yumosuna güven sen . ikincisi olursa da çok güzel olur tabi ama şuan moralini bozmana gerek yok . transferin ne zaman

taşıyıcı ama çocuğumu iyileştirebilirmiş çok şükür taşıcı.oğlumun doktoru nakil de sıkıntı olmaz transfer uygun bizim açımızdan dedi

varsa şimdi bir tane daha yap. eğer hamilelik yoksa iki gün de beklesen bişi çıkmaz canım. ama en neti tabiki kan testi.. hadi git yaptır kan testini:) tek mi ikiz mi onu öğrenelim:)
Canm evde değil kız Kardeşimde yim, burda sağlık ocağı misafir olan kişilere bakmıyormuş galiba ama yarın merkezime gitsem diyorum olmaz mı 10. gün bir daha mı çağırır acaba?Yarın 9 oluyor.

Canm evde değil kız Kardeşimde yim, burda sağlık ocağı misafir olan kişilere bakmıyormuş galiba ama yarın merkezime gitsem diyorum olmaz mı 10. gün bir daha mı çağırır acaba?Yarın 9 oluyor.
sağlık ocağı yerine bi özel hastane poliklinik falan yok mu yakınlarda. amann dert etme canım artık hamilesin. sakin ol:) istersen yarın merkezine git. orda yaptır testini. 10. gün tekrar çağırmazlar. iki gün sonra çağırırlar. ayyy gözün aydınn çok şükür

yavrucummm taşıyıcı olsun bak doktor da demiş iyileştirebilirmiş. allah büyük.
budefa olur inşallah ilk aşama bitti bi de şu transfer sonrası var Allahım hepimize yardım etsin.embriyolog taşıyıcı embriyo için iyi kalite görünüyor embriyoskopta dedi hatta dedim geçen transferde umutlanma demişti hoca buda şayet o kalitedeyse tekrar tedavi görebilirim dedim.yok gayet kaliteli dedi ama akşamüzeri dosyamla birlikte tekrar embriyo değerlendirmesi yapacaklarmış net bilgi verecekler

taşıyıcı ama çocuğumu iyileştirebilirmiş çok şükür taşıcı.oğlumun doktoru nakil de sıkıntı olmaz transfer uygun bizim açımızdan dedi
Taşıyıcı olmasi sorun değil canm.İnşallah sağlıkla tutunsun sana.Benim de embriyolardan biri normal biri taşıyıcı. Olsun canm ya tıp ta ilerliyor sonuçta.

aminn canım allah hepimize yardım etsin inşallah.canım net bilgi için bekletiyorlar ama kesin bir tane iyi kalitede sağlıklı embriyon var buna şükür dimi. bir tane olsun bizim olsun. inşallah doğacak bebeğinden çocuğuna ne nakli yapılacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…