Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Taşıyıcı olmasi sorun değil canm.İnşallah sağlıkla tutunsun sana.Benim de embriyolardan biri normal biri taşıyıcı. Olsun canm ya tıp ta ilerliyor sonuçta.
canım taşıyıcı olması beni nakil aşamasında endişelendirdi.nakilde bir sıkıntı yaşarmıyız acaba çocuğum tam anlamıyla sağlığına kavuşurmu soruları aklıma geldi ama oğlumun doktoru taşıyıcı o hastalıktan etkilenmediği için nakilde problem olamz yapıyoruz dedi

Canm evdekilere de ısrar etmedim şimdi bekle diyince ama yarın merkezime giderim diye düşünüyorum.Sonucu net bir öğreneyim.Çok teşekkür ederim canım. Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun kucaklarimizi.

inşallah canım ya.Allahım tamamına erdirir inşallah tutunur

Yok canım nakil olmasıyla taşıyıcı olmasından bir sorun olmaz.Alakası yok yani.

Yok canım nakil olmasıyla taşıyıcı olmasından bir sorun olmaz.Alakası yok yani.
inşallah herşey güzel olur hayatçığım hepimiz için...korkular korkular doğurasıya peşimizi bırakmaz herhalde Allahım ne zor ya bulunacak...tutunacak...kese...kalp...her evresi ayrı stres eğer pozitif olursa çerçeveletip yatak odasına asacam beta hcg bakıp bakıp bi ohhh çekerim

İnşallah bu transfer sonucunda yüksek değerler görüp çerçeveletirsin canm..:))

İnşallah bu transfer sonucunda yüksek değerler görüp çerçeveletirsin canm..:))
inşallah canım :)artık nasıl heves ettiysem düşün işte :) o küçücük 1,2 rakamını görmeye bıktım rabbim inşallah nasip eder o güzel heyecanı yaşamayı

Canm evde değil kız Kardeşimde yim, burda sağlık ocağı misafir olan kişilere bakmıyormuş galiba ama yarın merkezime gitsem diyorum olmaz mı 10. gün bir daha mı çağırır acaba?Yarın 9 oluyor.
Ozel hastane yokmu yakininda hem cabucak cikar.giden 50 liran olur sadece

okurkan kalbim çıkacaktı sanki... takılma kalitesine... ona sadece güven... bak benimki 4BB ydi ortanın düşüğü, ne oldu tutundu, lütfen güven ona..

diğerinin ki de belli olsun ikisini de transfer ettir neden se o da uyumlu gelecek inşallah.. öyle hissediyorum

İsmini o an yazmayı unuttuğum Hasret var birde.Çok var ya..:)

ama lütfen sende bu transferden sonra dinlenme sürecini ayarla, bak gerçekten önemli transfer sonrasındaki 1 hafta çok dikkatli olmalısın. öyle kendini hemen işe atma, rapor al yat...

sağlıklı olduğu zaman bebek neden tutunmasın ki, hele de bu defa kalitesi de iyi..

İnşallah canım allah nasip ederde transfer olursa 4-5 gün kalıcam istanbulda hemen yola çıkmıycam zaten yıllık iznimde var yanıcak olan transferden sonra onları kullanırım artık.masalllllll yaaa inşallah sonu güzel olur kuzum korkuyommm

Canm şimdi merkezimi aradım bugün geleyim dedim.Değer çok düşük çıkarsa canın sıkılır,o yüzden yarın gel dedi.Yarın giderim canım. Hayırlısı ..
Canım bencede var eminim yarın daha iyi çıkar diyordum ama sen Birgün önceden yaptığın halde benimkiyle aynı çıktı benimde böyle silikti inşallah var Canım tabi şimdi yüksekliği önemli bakalım ikizmi tek mi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…