- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #42.961
canım taşıyıcı olması beni nakil aşamasında endişelendirdi.nakilde bir sıkıntı yaşarmıyız acaba çocuğum tam anlamıyla sağlığına kavuşurmu soruları aklıma geldi ama oğlumun doktoru taşıyıcı o hastalıktan etkilenmediği için nakilde problem olamz yapıyoruz dediTaşıyıcı olmasi sorun değil canm.İnşallah sağlıkla tutunsun sana.Benim de embriyolardan biri normal biri taşıyıcı. Olsun canm ya tıp ta ilerliyor sonuçta.
Canm evdekilere de ısrar etmedim şimdi bekle diyince ama yarın merkezime giderim diye düşünüyorum.Sonucu net bir öğreneyim.Çok teşekkür ederim canım. Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun kucaklarimizi.sağlık ocağı yerine bi özel hastane poliklinik falan yok mu yakınlarda. amann dert etme canım artık hamilesin. sakin ol:) istersen yarın merkezine git. orda yaptır testini. 10. gün tekrar çağırmazlar. iki gün sonra çağırırlar. ayyy gözün aydınn çok şükür
inşallah canım ya.Allahım tamamına erdirir inşallah tutunuraminn canım allah hepimize yardım etsin inşallah.canım net bilgi için bekletiyorlar ama kesin bir tane iyi kalitede sağlıklı embriyon var buna şükür dimi. bir tane olsun bizim olsun. inşallah doğacak bebeğinden çocuğuna ne nakli yapılacak canım
Yok canım nakil olmasıyla taşıyıcı olmasından bir sorun olmaz.Alakası yok yani.canım taşıyıcı olması beni nakil aşamasında endişelendirdi.nakilde bir sıkıntı yaşarmıyız acaba çocuğum tam anlamıyla sağlığına kavuşurmu soruları aklıma geldi ama oğlumun doktoru taşıyıcı o hastalıktan etkilenmediği için nakilde problem olamz yapıyoruz dedi
inşallah herşey güzel olur hayatçığım hepimiz için...korkular korkular doğurasıya peşimizi bırakmaz herhalde Allahım ne zor ya bulunacak...tutunacak...kese...kalp...her evresi ayrı stres eğer pozitif olursa çerçeveletip yatak odasına asacam beta hcg bakıp bakıp bi ohhh çekerimYok canım nakil olmasıyla taşıyıcı olmasından bir sorun olmaz.Alakası yok yani.
İnşallah bu transfer sonucunda yüksek değerler görüp çerçeveletirsin canm..:))inşallah herşey güzel olur hayatçığım hepimiz için...korkular korkular doğurasıya peşimizi bırakmaz herhalde Allahım ne zor ya bulunacak...tutunacak...kese...kalp...her evresi ayrı stres eğer pozitif olursa çerçeveletip yatak odasına asacam beta hcg bakıp bakıp bi ohhh çekerim
inşallah canım :)artık nasıl heves ettiysem düşün işte :) o küçücük 1,2 rakamını görmeye bıktım rabbim inşallah nasip eder o güzel heyecanı yaşamayıİnşallah bu transfer sonucunda yüksek değerler görüp çerçeveletirsin canm..:))
Genetikcinin dahili nosu kacti canim unuttuminşallah canım :)artık nasıl heves ettiysem düşün işte :) o küçücük 1,2 rakamını görmeye bıktım rabbim inşallah nasip eder o güzel heyecanı yaşamayı
Ozel hastane yokmu yakininda hem cabucak cikar.giden 50 liran olur sadeceCanm evde değil kız Kardeşimde yim, burda sağlık ocağı misafir olan kişilere bakmıyormuş galiba ama yarın merkezime gitsem diyorum olmaz mı 10. gün bir daha mı çağırır acaba?Yarın 9 oluyor.
okurkan kalbim çıkacaktı sanki... takılma kalitesine... ona sadece güven... bak benimki 4BB ydi ortanın düşüğü, ne oldu tutundu, lütfen güven ona..canım ben birtane uyumlu buldum.kalitesi hakkında bilgi almaya çalışıyorum.birtane daha varmış oda olabilir demişlerdi ama ondan netice alamamışlar tekrar biopsi yapmaları gerekiyormuş.şimdi embriyolog ile görüştüm tekrar pgt yapsanız gebelik oluşturma ihtimali olurmu diye embriyo kalitesi önemli böylede gebelik oluşabilir dedi.embriyo kaliteliyse çok etkilenmiyor dedi.. birtane var şuan ama kalitesi nasıl acaba korkuyorum biraz
İsmini o an yazmayı unuttuğum Hasret var birde.Çok var ya..:)Kizlar nedense sevinemiyorum ya ama bir yandan da hamileyimdir diye umutlanıyorum.Hani çok sonradan çizgi belirince emin olamadım.Bugün 7.günüm kızlar. Kusura bakmayın tek tek alintilayamadim.Sizler bu yolda hep bana destek oldunuz.Canlarım burada hiç kimsenin tedavisinden üzülerek ayrılmasını istemiyorum.Masal,Çalıkuşu,drkumut, Vicdanazabi,Cemre, melek annesi,deepliner,panikli,Ferda,eastnbull,beyaz daha çok isim var hepsini yazmıyorum hepsi bukadar diye düşünmeyin ama hepiniz kalbimdesiniz.Allah'im bu yolda mücadele veren kimsenin kucağıni boş birakmasin.
Yok kız 50 liradan değil,az önce merkezi aradım inşallah yarın gidip kan vereceğim.Ozel hastane yokmu yakininda hem cabucak cikar.giden 50 liran olur sadece
ama lütfen sende bu transferden sonra dinlenme sürecini ayarla, bak gerçekten önemli transfer sonrasındaki 1 hafta çok dikkatli olmalısın. öyle kendini hemen işe atma, rapor al yat...inşallah herşey güzel olur hayatçığım hepimiz için...korkular korkular doğurasıya peşimizi bırakmaz herhalde Allahım ne zor ya bulunacak...tutunacak...kese...kalp...her evresi ayrı stres eğer pozitif olursa çerçeveletip yatak odasına asacam beta hcg bakıp bakıp bi ohhh çekerim
yarın kadar bizi çatlatacan yani :) hakkındır sür bakalım keyfiniYok kız 50 liradan değil,az önce merkezi aradım inşallah yarın gidip kan vereceğim.
İnşallah canım allah nasip ederde transfer olursa 4-5 gün kalıcam istanbulda hemen yola çıkmıycam zaten yıllık iznimde var yanıcak olan transferden sonra onları kullanırım artık.masalllllll yaaa inşallah sonu güzel olur kuzum korkuyommmama lütfen sende bu transferden sonra dinlenme sürecini ayarla, bak gerçekten önemli transfer sonrasındaki 1 hafta çok dikkatli olmalısın. öyle kendini hemen işe atma, rapor al yat...
sağlıklı olduğu zaman bebek neden tutunmasın ki, hele de bu defa kalitesi de iyi..
7646 canım murat bey yokmuş izinli bugun yeşim hanımla görüşebilirsinGenetikcinin dahili nosu kacti canim unuttum
Yok kizz :) O kadar merak ediyorum ki..Merkez kabul etse bugün bi giderim Cuma da tekrar bakılır.yarın kadar bizi çatlatacan yani :) hakkındır sür bakalım keyfini
canım ya bi devlet hastanesine fln gitseneYok kizz :) O kadar merak ediyorum ki..Merkez kabul etse bugün bi giderim Cuma da tekrar bakılır.
Canm şimdi merkezimi aradım bugün geleyim dedim.Değer çok düşük çıkarsa canın sıkılır,o yüzden yarın gel dedi.Yarın giderim canım. Hayırlısı ..canım ya bi devlet hastanesine fln gitsene
Canım bencede var eminim yarın daha iyi çıkar diyordum ama sen Birgün önceden yaptığın halde benimkiyle aynı çıktı benimde böyle silikti inşallah var Canım tabi şimdi yüksekliği önemli bakalım ikizmi tek mi:)))Canm şimdi merkezimi aradım bugün geleyim dedim.Değer çok düşük çıkarsa canın sıkılır,o yüzden yarın gel dedi.Yarın giderim canım. Hayırlısı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?