Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Umutcum hayatcım söylüyorlarmı taşıyıcı olup olmadığını keşke bizde sorsaydık diyorum merak ediyorum bende taşıyıcı olup olmadığını bebeğimin merkezde bişey söylemedi o Zaman'lar

Canm hani sonradan belirdi ya acaba geçerli midir?5 dk sonra çıkan geçerli değilmiş.5 dk dolmadan belli belirsiz bir gölge vardı. Sonradan biraz daha belirdi.

Evet canm benim embriyolarimin biri normal diğeri taşıyıcıymış.Bence genetikcini ara sor.Dosyan ordadir zaten.

Kızlar Merhaba, eşimde dengeli trnaslokasyon var, benim gibi eşinde dengeli translokasyon olupta sağlıklı hamilelik yaşayan var mı? Hangi yöntemleri kullanmam gerek? Nasıl anne olabilirim bilmiyorum, normal yollarla döllenme oldu bir kaç kez ama değerim yeteri kadar yükselmedi, kimyasal gebelikle sonuçlandı, bir kez de normal tüp bebek denedik o da olmadı. Şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

mesela benim CHG raporumda bu bebişim için, sağlıklı veya dengeli taşıyıcı olarak yazıyordu, tamamen sağlıklı olup olmadığına amniyosentezle bakabiliyorlarmış sanırım, ama umutun set-up ı ona özel olduğu için onunkini direk biliyorlar. yani sen sorsan da bilemeyebilirler.

korkman çok normal br duygu, ama dualarını tesbihlerini falan sakın bırakma dinlenme sürecinde sürekli Rabbi Yessir vela tuassir.. tesbihini çek. manevi olarak kendini rahatlatmazsan korkun hormon dengeni bozar. sakın duş falan alma 1 hafta :) gerekirse kok kötü kötü :)

ama inşAllah bu defa olacak arkadaşım...

Kızlar Merhaba, eşimde dengeli trnaslokasyon var, benim gibi eşinde dengeli translokasyon olupta sağlıklı hamilelik yaşayan var mı? Hangi yöntemleri kullanmam gerek? Nasıl anne olabilirim bilmiyorum, normal yollarla döllenme oldu bir kaç kez ama değerim yeteri kadar yükselmedi, kimyasal gebelikle sonuçlandı, bir kez de normal tüp bebek denedik o da olmadı. Şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Ben hiç öyle Bi yazı okumadım bana verilen kağıtlarda eşime aratayım diyordum merkezi söylerlermi acaba diye merak ettim şimdi

canım buradaki çoğu kişinin kendisinde translokasyon var. eşinde varsa eğer bizlere göre daha şanslı olduğunu düşünüyorum sonuçta sperm milyonlarca. ama yumurta sayılı.. ptl li tüp bebek yaptırman gerekiyor. senden alınan yumurtalar döllendikten sonra pgt ye girecek ve eşindeki translokasyona bakılacak. sağlıklılar transfer edilecek ya da dondurulacak. sağlıksız olanlar çöp. inşallah bir sonraki denemende şansın yaver gider..

canım inşallah Meryem suresi başlamıştım onu okuyorum her gece allah kabul ederse...bu tesbihide not ediyorum beynime.allahım inşallah banada yaşatır o güzel günleri akşamüzeri arıycaz embriyoyla ilgili dediler meraklanıyorum embriyologlar embiryoskop görüntülerine bakarak gayet kaliteli dedi ama değişmez inşallah.bizim merkezde natural siklus yapılıyor onuda sorucam hocaya

Ben hiç öyle Bi yazı okumadım bana verilen kağıtlarda eşime aratayım diyordum merkezi söylerlermi acaba diye merak ettim şimdi
canım benim söylüyorlar ama setup bizim için özel yapılmıştı ondan sanırım hasta- sağlıklı- taşıyıcı diye yazıyor raporda...ay hasta yazanlara bile içim acıyooo yaaaaa

canım benim söylüyorlar ama setup bizim için özel yapılmıştı ondan sanırım hasta- sağlıklı- taşıyıcı diye yazıyor raporda...ay hasta yazanlara bile içim acıyooo yaaaaa
al benden de o kadar Livdeki 6 tanenin imha kağıdını imzaladım çok bişey hissetmedim ama Memorailde 2 tane dondurulmuşm var genetiğine bakılmayan, onlarla ilgili hala işlem yapmaya gidemedim içim acıyor...

al benden de o kadar Livdeki 6 tanenin imha kağıdını imzaladım çok bişey hissetmedim ama Memorailde 2 tane dondurulmuşm var genetiğine bakılmayan, onlarla ilgili hala işlem yapmaya gidemedim içim acıyor...
gerçekten garip bi duygu canım ya

Cemre napıyorsun senin doğum ne Zaman.. Gün şöylesini doktorun
Yok soylemedi canim ama normal istemiyorum sanki.bebek asagya donmus .aman napcagimi bilemiyorum yakinimda cok hamile vardi pespese dogurdu kimi belden uyusmali cok iyi oldu dyo kimi toparlanamadi.kimi normal dogumda zorlandi hepsnden korkmaya basladm artik.sen ne yapacaksn.yarn kontrolum var.ara ara sancim oluyo 1 saat surup gecyor kasilmalar ozmn cok canim aciyor.ama doktrdayken bi uslu duruyo hep uyuyor hiiic kimildamyo .

ya bende ilk doğumumu epidural normal doğum yaptım, ama epidural bende tutmadı, 10 dk sonra normale döndüm, daha fazla uyuşturucu da veremiyorlar çünkü kasılmaları engelliyormuş fazlası. 10 dakka sonra çatır çatır doğurdum yani :) şimdi ki aklım olsa yaptırmazdım Epidurali... ama tutmama sebebi de ben kolay kolay ağrı kesici bile içmem, alkol yok sigara yok :) bedenim hemen temizlemiş uyuşturucu maddeyi. 15/1 böyle bir ihtimal varmış.

Onca aci cektik eminim dusundugum kadar olmayacak ama yne de endise ediyor insan yaklastikca

Benim sezeryan olucak canım doktorda bende öyle istiyoruz.. Ama Dr spinal yapalım dedi belden uyuşmalı ben panik yaparım diye onu istemiyorum tamamen uyumak istiyorum.. Hoş ondan da korkuyom da Ayılamam diye:) dr spinalde duruma göre bayıltırız seni dedii hepsi zor gerçekten ama Bi şekilde de çıkacaklar işte yapcak bişey yok:) allahım sağ selamet elimize almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…