- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.001
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Benim yumurtam az oluyorcanım buradaki çoğu kişinin kendisinde translokasyon var. eşinde varsa eğer bizlere göre daha şanslı olduğunu düşünüyorum sonuçta sperm milyonlarca. ama yumurta sayılı.. ptl li tüp bebek yaptırman gerekiyor. senden alınan yumurtalar döllendikten sonra pgt ye girecek ve eşindeki translokasyona bakılacak. sağlıklılar transfer edilecek ya da dondurulacak. sağlıksız olanlar çöp. inşallah bir sonraki denemende şansın yaver gider..
Bahceciye giden cok arkadas var burada . Hangi sehirdesin. Istanbul memorial var. bruksel tup bebek var cok var aslinda . Eger yumurtan azsa bikac kere havuz yontemi yapilir iki kere yapilsa yeter sanki.yumoslar toplandiktan sonra da dedigim islemler uygulanir. Belki tum embriyolarin temiz gelecek. Moralini bozma bos yere . Bir merkez sec ve basla canim. Bulundugun yerde yoksa bile yakin sehirlerde vardie pgt yapan yerlerCevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Benim yumurtam az oluyorbu yüzden sanırım erkek olmasının pek bir avantaj olmayacak. Bir kez normal tüp bebek yaptırdım toplamda 5 yumurtam toplandı.Bulunduğum yerde de pgt yada chg yöntemi yok. Başka bir şehre gitmem gerekiyor bunun için. Önerin var mı?Bahçeci yi duydum ama sence nasıl?
12-15 bin tl civari canim ilaclar testler hersey dahil benim o civarda tuttu. Bicok hastanenin sehirdisindan gelenler icin misafirhanesi de var tel tek ara sor canim bilgi al. Insallah en kisa zamanda kararini verirsin ve baslarsin canim aramiza hosgeldin guzel haberlerle gel insallahTşekkür ederim canım. Ben Maraştayım. Bakalım bir şekilde bir yerden başlayacağız. Maddi külfeti nedir canım bu işin aşağı yukarı toplamda ne kadar gider ?
benim de sana benzeyen bi arkadaşım vardı, ona genel anestezi yapmışlardı, dr senle uğraşamam doğumda demişti :):)Benim sezeryan olucak canım doktorda bende öyle istiyoruz.. Ama Dr spinal yapalım dedi belden uyuşmalı ben panik yaparım diye onu istemiyorum tamamen uyumak istiyorum.. Hoş ondan da korkuyom da Ayılamam diye:) dr spinalde duruma göre bayıltırız seni dedii hepsi zor gerçekten ama Bi şekilde de çıkacaklar işte yapcak bişey yok:) allahım sağ selamet elimize almak nasip etsin
süperrr bak demiştik saanaa. gözün aydınnn hamilesinnn:):) :):):)Kızlarrrrrr bugün 9.günüm..Değerim 64..
Sizce..?Evet HAMİLEYİMMMMMM...
Hayırlı olsun canımm.. Zaten dünden biliyorduk :))kendi merkezinde mi yaptırdın .. Değerine bişey dedilermi ikiz ya da tek tutmuştur diyeKızlarrrrrr bugün 9.günüm..Değerim 64..
Biliyoduk kiiiiiiKızlarrrrrr bugün 9.günüm..Değerim 64..
Canım tüplerde genelde riske atmayalım diye sezeryan yapıyorlar ama senin ilki normal olduğu için olursa inş normal olur CNm.. Aynı merkezde tüp tedavisi gören arkadaşta ve ilk bebeğiydi normal istiyordu öylede olucaktı ama tansiyondan dolayı mecbur sezeryan oldu bilmiyorum belkide doktordan değişiyordur durumlar..benim Dr biz artık biliyoruz kimin normali yapıp yapamıcanı dedii yüzüme:) yüzüme yüzüme vurmasına gerek yoktu ama:)))
şimdi aklıma takıldı, tüplerde illa sezeryan olma şartı yok değil mi? ben ilk doğumu normal yapmıştım bunu da Allah nasip ederse normal istiyorum, iki taraftan kesilmek istemiyom ben yaaaakorktum bak
Sağol canım benim ya Allah razı olsun.Allah'ım sana ve evlat sahibi olmak isteyen bütün herkese nasip etsin innnşallah..süperrr bak demiştik saanaa. gözün aydınnn hamilesinnn:):) :):):)
Sağol canım benim Allah hepinizden razı olsun.Değerim için bişey demedi.Güzel dedi sadece.P.tesi tekrar tahlil yapılacak katlanmış mı diye?Katlanır dimi?Sorun olmaz inşallah..Hayırlı olsun canımm.. Zaten dünden biliyorduk :))kendi merkezinde mi yaptırdın .. Değerine bişey dedilermi ikiz ya da tek tutmuştur diye
Sağol canım benim Allah sizin de hamileliğinizi tamamına erdirsin.Kucaklarinizi sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun innnşallah..Biliyoduk kiiiiiihayrli olsun canimmm
Evet katlanacak inşallah.. bu kadarını gördük ya canım yarından sonrada yaptırabilirsin pazartesiyi beklemeSağol canım benim Allah hepinizden razı olsun.Değerim için bişey demedi.Güzel dedi sadece.P.tesi tekrar tahlil yapılacak katlanmış mı diye?Katlanır dimi?Sorun olmaz inşallah..
Bu arada evet canm kendi merkezim drum da aynı.
biz biliyoduukkkkkk dünden beri ne diyorus :)Kızlarrrrrr bugün 9.günüm..Değerim 64..
pazar günü baktırman lazım gün aşırı 2 ye katlanması lazım ya, ptesi matematiği bozar dikkat et :)Sağol canım benim Allah sizin de hamileliğinizi tamamına erdirsin.Kucaklarinizi sağlıklı, hayırlı evlatlarla doldursun innnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?