Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Benim yumurtam az oluyor bu yüzden sanırım erkek olmasının pek bir avantaj olmayacak. Bir kez normal tüp bebek yaptırdım toplamda 5 yumurtam toplandı.Bulunduğum yerde de pgt yada chg yöntemi yok. Başka bir şehre gitmem gerekiyor bunun için. Önerin var mı?Bahçeci yi duydum ama sence nasıl?

Bahceciye giden cok arkadas var burada . Hangi sehirdesin. Istanbul memorial var. bruksel tup bebek var cok var aslinda . Eger yumurtan azsa bikac kere havuz yontemi yapilir iki kere yapilsa yeter sanki.yumoslar toplandiktan sonra da dedigim islemler uygulanir. Belki tum embriyolarin temiz gelecek. Moralini bozma bos yere . Bir merkez sec ve basla canim. Bulundugun yerde yoksa bile yakin sehirlerde vardie pgt yapan yerler

Tşekkür ederim canım. Ben Maraştayım. Bakalım bir şekilde bir yerden başlayacağız. Maddi külfeti nedir canım bu işin aşağı yukarı toplamda ne kadar gider ?

Tşekkür ederim canım. Ben Maraştayım. Bakalım bir şekilde bir yerden başlayacağız. Maddi külfeti nedir canım bu işin aşağı yukarı toplamda ne kadar gider ?
12-15 bin tl civari canim ilaclar testler hersey dahil benim o civarda tuttu. Bicok hastanenin sehirdisindan gelenler icin misafirhanesi de var tel tek ara sor canim bilgi al. Insallah en kisa zamanda kararini verirsin ve baslarsin canim aramiza hosgeldin guzel haberlerle gel insallah

benim de sana benzeyen bi arkadaşım vardı, ona genel anestezi yapmışlardı, dr senle uğraşamam doğumda demişti :):)

şimdi aklıma takıldı, tüplerde illa sezeryan olma şartı yok değil mi? ben ilk doğumu normal yapmıştım bunu da Allah nasip ederse normal istiyorum, iki taraftan kesilmek istemiyom ben yaaaa korktum bak

şimdi aklıma takıldı, tüplerde illa sezeryan olma şartı yok değil mi? ben ilk doğumu normal yapmıştım bunu da Allah nasip ederse normal istiyorum, iki taraftan kesilmek istemiyom ben yaaaa korktum bak
Canım tüplerde genelde riske atmayalım diye sezeryan yapıyorlar ama senin ilki normal olduğu için olursa inş normal olur CNm.. Aynı merkezde tüp tedavisi gören arkadaşta ve ilk bebeğiydi normal istiyordu öylede olucaktı ama tansiyondan dolayı mecbur sezeryan oldu bilmiyorum belkide doktordan değişiyordur durumlar..benim Dr biz artık biliyoruz kimin normali yapıp yapamıcanı dedii yüzüme:) yüzüme yüzüme vurmasına gerek yoktu ama:)))

Hayırlı olsun canımm.. Zaten dünden biliyorduk :))kendi merkezinde mi yaptırdın .. Değerine bişey dedilermi ikiz ya da tek tutmuştur diye
Sağol canım benim Allah hepinizden razı olsun.Değerim için bişey demedi.Güzel dedi sadece.P.tesi tekrar tahlil yapılacak katlanmış mı diye?Katlanır dimi?Sorun olmaz inşallah..
Bu arada evet canm kendi merkezim drum da aynı.

Evet katlanacak inşallah.. bu kadarını gördük ya canım yarından sonrada yaptırabilirsin pazartesiyi bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…