Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hayattttttttttt allahım ya nasıl mutlu oldum küçük bebeşim benim allahım nazardan korusun minnağımı ve annesini

2.GÜZEL HABERİM ÇOK ÇOK ÖNEMLİ BENİM VE BENİM GİBİ OLAN HASTALAR İÇİN
geçen sene çocuğa nakil gerekli dediklerinde hemen tüp bebek merekzlerine yönlendirdiler bizi.bizde hemen gittik rica minnet set-up işlemi 6 haftada bitti ve beni hemen tp bebeğe aldılar denemeler vesaire baya uzun sürünce arayış içine girdim devlet yapmıyormu bu işi nasıl yapmaz bizim gibi hastalara diye ve yeni yapmaya başlamış ankara dışkapı hemen irtibata geçtim durumu anlattım çocuğun raporunu gönderdim ve bizden kan istediler onlarıda yolladık set-up çalışması mayısta başladı fakat aksım oldu hala hazır değil.banada biz hazırlanmadan tüp bebeğe başlamayın dediler.sanırım devlet tüp bebek etlük Zübeyde hanımdı......bende merakıma etlik Zübeyde hanımı aradım ve durumdan bahsettim işlerimin daha bitmediğini ama bitmiş olsaydı ve bugun başvurmuş olsaydım hemen tedaviye alıyormusunuz diye hayır 4 ay sonraya gün veriyoruz dediler ben şoooooooookkk.sonra rica ettim bitmedi ama beni şimdiden yazarmısnız vakit kaybetmek istemiyorum dedim allah razı olsun şubata tüp bebek yazıldım devlete...sonra bu durumu bimere yazdım özelin 6 haftada tamamladığı set-up çalışmasını devlet nasıl 6-7 ayda btiremez ve tüp bebek içinde niye beni sıraya koyar diye...arkadaşlardan şikayetçi değilim bana çok yardımcı oldu hepsi bunu dilekçede özellikle belirttim sadece düzen yanlış...zaten dilekçemin cevabı çok saçma bi şekilde gelmişti bana...sanrıım sistem bu şekilde fln yazıyordu ama bugün sağlık bakanlığından aradılar ve ilgilenecekelrini söylediler bende sadece benim için değil benim durumumda olupta parası pulu olmayan nice insan var hepimizin önünü açın lütfen bizim için bir gün bile önemli dedim.gerekli yerlerle görüşücem dedi bayan....inşallah birilerine faydam olur bizim durumumuzda olan insanlara çocuklara inşallah bir nebzede olsa faydalı olabilirim ve yavruma.....

arkadaşalr ilk güzel haberim Rabbim nazarlardan saklasın...embriyomun kaliteli iyiymiş 6aa dedi embriyolog inşallah rabbim tamamına erdirir size gebelik haebrinide verebilirim
ay bu çoooooooooook güzel bir haber... Allahım şükürler olsun Rabbim sana... ay bu çok güzel bir haber.... İnşallah 1 hafta - 10 gün sonra güzel haberini de alıcaz.... Ne olur transfer sonrası dinlen nolur yardımına yanına birini bul .... sana he dua etçemm süre zarfında... eeeee transfer ne zaman pekiii

kasım adetimle hazırlıklara başlanır.vala bende mutlu oldum inşallah rabbin ol der olur budefa

arkadaşalr ilk güzel haberim Rabbim nazarlardan saklasın...embriyomun kaliteli iyiymiş 6aa dedi embriyolog inşallah rabbim tamamına erdirir size gebelik haebrinide verebilirim
Gözün aydın canm o güzel haberi vereceksin inşallah ben inanıyorum gerçekten. .

Kizlar son adet tarihine göre mi hamilelik haftamızı hesaplayacagiz yoksa transfer tarihine göre mi?Bir de kahve zararlı mı hiç içmemek mi gerekiyor?

Kizlar son adet tarihine göre mi hamilelik haftamızı hesaplayacagiz yoksa transfer tarihine göre mi?Bir de kahve zararlı mı hiç içmemek mi gerekiyor?
son adet tarihine göre hesaplayabilirsin. çünkü transferini zaten yumurtlama zamanında yapıyolar. ama tranfere göre de hesaplama yapabilirsin. doktoruna gittiğinde muhtemelen son adet tarihine göre hesap yapacaktır. kahve zararlı canım özellikle ilk zamanlarda içmesen iyi olur. sonralarda da günde bir fincan içebilirsin bişi olmaz. ama şimdiler daha çok yeni olduğu için içmesen iyi olur.

Sende dondurulmadı, direk adet tarihini kullanıcaksın canım.

ya bende türk kahveciyim ve çok seviyorum ama 2-3 günde 1 fincan nefsimi körlemek için içiyorum tamamen vazgeçemedim aslında içmemek lazım sanırım

ama çaydan soğudum, sabahları belki 1-2 bardak çok açık sonrası yok şükürler olsun.

Canim ama transfer son adetimden 20 gün sonra falan oldu.Transfere göre olursa iki haftalık falan sat a göre 4.hafta oluyor.Dr mu belirlicek ne kadarlık olduğunu? Kahve içmem o zaman canm.Madem zararlı icmeyiveririm ben de bir süre.

o zaman canım doktorun bebişi ölçtüğünde söyler sana şu kadarlık diye sen de ondan sonra ona göre takip edersin. bebeğin çapına göre belirlenir yani. çok dayanamıyosan iç bi tane bişi olmaz ama içmemeye çalış .. çay da çok içme. içeceksen de çok açık çay iç. kafein olan şeylerden olabildiğince uzak durmak lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…