- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.021
yuppiiiiiiiiiiiiiii canım gözün aydın ayyyyy çok mutlu oldumKızlarrrrrr bugün 9.günüm..Değerim 64..
Sizce..?Evet HAMİLEYİMMMMMM...
yettttttttttttim arkadaşlarKızlar nerelere gittiniz... Umut nerdesin haber geldimi inşallah
ay bu çoooooooooook güzel bir haber... Allahım şükürler olsun Rabbim sana... ay bu çok güzel bir haber.... İnşallah 1 hafta - 10 gün sonra güzel haberini de alıcaz.... Ne olur transfer sonrası dinlen nolur yardımına yanına birini bul .... sana he dua etçemm süre zarfında... eeeee transfer ne zaman pekiiiarkadaşalr ilk güzel haberim Rabbim nazarlardan saklasın...embriyomun kaliteli iyiymiş 6aa dedi embriyolog inşallah rabbim tamamına erdirir size gebelik haebrinide verebilirim
Teşekkür ederim canımmm.Kız P.tesi olması sorun yaratmaz dimi?pazar günü baktırman lazım gün aşırı 2 ye katlanması lazım ya, ptesi matematiği bozar dikkat et :)
Canm artık P.tesiyi belim diyorum.Yarından itibaren hafta sonu birde.Evet katlanacak inşallah.. bu kadarını gördük ya canım yarından sonrada yaptırabilirsin pazartesiyi bekleme
Sağol canımmm darısı innnşallah sana olsun,bebiş isteyenlere olsun.Yok yok bu topikte uğur var.Sen de güzel haber vereceksin innnşallah..:))))yuppiiiiiiiiiiiiiii canım gözün aydın ayyyyy çok mutlu oldum
kasım adetimle hazırlıklara başlanır.vala bende mutlu oldum inşallah rabbin ol der olur budefaay bu çoooooooooook güzel bir haber... Allahım şükürler olsun Rabbim sana... ay bu çok güzel bir haber.... İnşallah 1 hafta - 10 gün sonra güzel haberini de alıcaz.... Ne olur transfer sonrası dinlen nolur yardımına yanına birini bul .... sana he dua etçemm süre zarfında... eeeee transfer ne zaman pekiii
ağzın bal yesin senin emiiiiSağol canımmm darısı innnşallah sana olsun,bebiş isteyenlere olsun.Yok yok bu topikte uğur var.Sen de güzel haber vereceksin innnşallah..:))))
Sağol bitanemm ben çok çok inaniyorum sen de hamileyim diceksin.Topic bereketlendi..:))hayattttttttttt allahım ya nasıl mutlu oldum küçük bebeşim benim allahım nazardan korusun minnağımı ve annesini
Gözün aydın canm o güzel haberi vereceksin inşallah ben inanıyorum gerçekten. .arkadaşalr ilk güzel haberim Rabbim nazarlardan saklasın...embriyomun kaliteli iyiymiş 6aa dedi embriyolog inşallah rabbim tamamına erdirir size gebelik haebrinide verebilirim
son adet tarihine göre hesaplayabilirsin. çünkü transferini zaten yumurtlama zamanında yapıyolar. ama tranfere göre de hesaplama yapabilirsin. doktoruna gittiğinde muhtemelen son adet tarihine göre hesap yapacaktır. kahve zararlı canım özellikle ilk zamanlarda içmesen iyi olur. sonralarda da günde bir fincan içebilirsin bişi olmaz. ama şimdiler daha çok yeni olduğu için içmesen iyi olur.Kizlar son adet tarihine göre mi hamilelik haftamızı hesaplayacagiz yoksa transfer tarihine göre mi?Bir de kahve zararlı mı hiç içmemek mi gerekiyor?
Sende dondurulmadı, direk adet tarihini kullanıcaksın canım.Kizlar son adet tarihine göre mi hamilelik haftamızı hesaplayacagiz yoksa transfer tarihine göre mi?Bir de kahve zararlı mı hiç içmemek mi gerekiyor?
Canim ama transfer son adetimden 20 gün sonra falan oldu.Transfere göre olursa iki haftalık falan sat a göre 4.hafta oluyor.Dr mu belirlicek ne kadarlık olduğunu? Kahve içmem o zaman canm.Madem zararlı icmeyiveririm ben de bir süre.son adet tarihine göre hesaplayabilirsin. çünkü transferini zaten yumurtlama zamanında yapıyolar. ama tranfere göre de hesaplama yapabilirsin. doktoruna gittiğinde muhtemelen son adet tarihine göre hesap yapacaktır. kahve zararlı canım özellikle ilk zamanlarda içmesen iyi olur. sonralarda da günde bir fincan içebilirsin bişi olmaz. ama şimdiler daha çok yeni olduğu için içmesen iyi olur.
o zaman canım doktorun bebişi ölçtüğünde söyler sana şu kadarlık diye sen de ondan sonra ona göre takip edersin. bebeğin çapına göre belirlenir yani. çok dayanamıyosan iç bi tane bişi olmaz ama içmemeye çalış .. çay da çok içme. içeceksen de çok açık çay iç. kafein olan şeylerden olabildiğince uzak durmak lazım yaniCanim ama transfer son adetimden 20 gün sonra falan oldu.Transfere göre olursa iki haftalık falan sat a göre 4.hafta oluyor.Dr mu belirlicek ne kadarlık olduğunu? Kahve içmem o zaman canm.Madem zararlı icmeyiveririm ben de bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?