Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hmm adet tarihime göreyse minişim 4.haftasında. :)) Kahve zararlıysa sen de şimdi hiç içme ama bir yandan da iki üç günde bir etkilemez herhalde.Çay da iyi değil dimi?Ben de çaycı değilim ama bazen gün içinde kaçırdığım olmuştur. En azından şimdi dikkat edelim.

Anladım canım elimden geldiğince içmem o zaman canm.Teşekkür ederim canım..:))

Bu arada kizlar tabiki öncelikle hayırlısı olsun tek ikiz farketmez ama merak ta etmedim değil. Şimdi 9.gün 64 değerine göre acaba ikisi mi tutmuştur biri mi?Galiba 64 tek gebelik gibi dimi?

Mrb arkadaşlar ben çok nadir bulunan sma hastalığının tasiyicisiymisim esi m de aynı hamile kaldım normal yoldan sma hastası çıktı gebelik sonlandi gerçekten çok acı o yüzden pgt ile tüp bebek istiyorum aynı şeyi yaşamamak adına bilmiyorum nasıl olacak ilk defa yaptircam ben acaba sağlıklı bulabiliyolarmi yani anlamıyorum %75 sağlıklı olma ihtimali var sadece %25 hasta olma ihtimali ama nedense o yüzde %25 gelip iki kere gelip buluyor bizi daha risk alamam bu tedavi nasil olacak nerde yaotirsak acaba yaoturan varmı böyle hastalık taşıyıcısı olupta öğr yaptıran lütfen bi fikir verin nerde yaptirsam ben ankaradayim

arkadaşalr ilk güzel haberim Rabbim nazarlardan saklasın...embriyomun kaliteli iyiymiş 6aa dedi embriyolog inşallah rabbim tamamına erdirir size gebelik haebrinide verebilirim
Maşallah senin ve yavrunun adına çok sevindim inşallah hayırlısı ile Rabbim tamamına erdirsin yüzünüzü güldürsün burdan güzel haberkerimizi paylaşalım bebisleri sağlıkla kucagimiza aldığımız günleri

Bu arada kizlar tabiki öncelikle hayırlısı olsun tek ikiz farketmez ama merak ta etmedim değil. Şimdi 9.gün 64 değerine göre acaba ikisi mi tutmuştur biri mi?Galiba 64 tek gebelik gibi dimi?
Ayyyy Canim cok cok cok cok sevindim masallah gozunaydin. Inan cok mutluyum senin icin.. Benim Beta degerim 11 Gun yuksekti( 600)hatta dok da ikiz olabilir ck yuksek demisti. ama tekil gebelikti. Hic belli olmuyor bence tek gebelik Gibi gorunur cogul cikar, benm gibi cogul der tek cikar. Onemli olan ultrasonda gozlenen gelisimi bebegin. Ins saglikli huzurlu mutlu bi bebegin olur , bu zamana kadar cektigin skintilari unutturur. Aklina geldikcr bizlerede dua et.. Kaldiramayacagimiz yukler vermesin allahim..

arkadaşalr ilk güzel haberim Rabbim nazarlardan saklasın...embriyomun kaliteli iyiymiş 6aa dedi embriyolog inşallah rabbim tamamına erdirir size gebelik haebrinide verebilirim
Canim masllah yaa ne guzel haberler
Var bu aralar.. Gozlerim doldu yaa.. Gozunaydin cok cok sevindim.. Guzel
Gunlerin yakin olsun ins...

Maddi yonden zor canim cok masrafli ama kafaya koydum ilk adana baskent ile gorusecem pazartesi ordaydim on gorusme icin cesaret edemedim
Canm inşallah hayirlisiyla başlarsın.Benim başkenti tekrar tercih etmemin nedeni tedavi gördüğünü bildiklerim hep orda hamile kaldı. İnşallah ilk tedavinde güzel sonuçlar alırsın. Rabbim yol göstersin inşallah..

Allah razı olsun canım senin yüzünü bu defa güldürsün hep güzel haberlerle dön. Canım benim etmez miyim sürekli ederim hepiniz için. Bir kişi güzel haber alsa ne kadar mutlu oluyoruz.Allah'im evlat hasreti çekip mücadele veren kimsenin kucağını boş birakmasin,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin innnşallah..

Canim Allah kolaylik versin.Merkez konusunda arkadaşlar yardimci olurlar diye düşünüyorum.Ben Adana'da yaptırdım. Pgt de sağlıklı embriyoyu bulup transfer ediyorlar.Seninle aynı sorunları yaşamışız.Sadece benimki sma değil başka bir rahatsızlıkti.Tüp bebek yaptırdık,ilk tedavide üç embriyomdan ikisi sağlıklı geldi fakat tutmadi.İkinci tedavimde beş embriyomdan ikisinin gelişimi yavaştan, diğer üçünden ikisi sağlıklı geldi ve hamdolsun suan hamile olduğumu öğrendim. İllaki sağlıklı çıkar yani,çıkmaz diye düşünme. İnşallah hayırlısıyla tedavine başlar sağlıklı hayırlı yavrularını kucaklarsın canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…