- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.061
Teşekkür ederim canım benim..Evet şimdi sıra drkumutta ve sonra inşallah tek tek hepinizin sevinç çığlıklarını duyariz..:))Rabbim herrrkese nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah..
ya bunun çok da hcg ile bağlantısı yok sanırım. bak bende nasıldı biliyor musunBu arada kizlar tabiki öncelikle hayırlısı olsun tek ikiz farketmez ama merak ta etmedim değil. Şimdi 9.gün 64 değerine göre acaba ikisi mi tutmuştur biri mi?Galiba 64 tek gebelik gibi dimi?
canım bana da % 75 kromozom anomalili çocuk oluşur senden dediler, 9 da 1 sağlıklı geldi, yani neredeyse %13. maalesef matematik tutmuyor bu işlerde.Mrb arkadaşlar ben çok nadir bulunan sma hastalığının tasiyicisiymisim esi m de aynı hamile kaldım normal yoldan sma hastası çıktı gebelik sonlandi gerçekten çok acı o yüzden pgt ile tüp bebek istiyorum aynı şeyi yaşamamak adına bilmiyorum nasıl olacak ilk defa yaptircam ben acaba sağlıklı bulabiliyolarmi yani anlamıyorum %75 sağlıklı olma ihtimali var sadece %25 hasta olma ihtimali ama nedense o yüzde %25 gelip iki kere gelip buluyor bizi daha risk alamam bu tedavi nasil olacak nerde yaotirsak acaba yaoturan varmı böyle hastalık taşıyıcısı olupta öğr yaptıran lütfen bi fikir verin nerde yaptirsam ben ankaradayim
Amin canım inşallah.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canmm..hayat_gun çok sevindim canım benim Allah kucaguna almayı nasip etsin inşallah
Anladım canım gerçekten farketmiyor.Yeterki sağlıkla hayırla gelsin yavrum ya da yavrularım..:)) Hayırlısı olsun inşallah.ya bunun çok da hcg ile bağlantısı yok sanırım. bak bende nasıldı biliyor musun
ikizlerde 7. gün akşamı 104
bu meleğimde 7. gün sabahı 83
yani eğer sabah değil akşama versem kanı ikizlerden daha yüksek hcg cıkardı kesin. belli olmuyor bence HCG ile, ama kimi insan da deli yüksek çıkabiliyor. o zaman belli oluyor sadece.
ilk kontrolde bakalım tek kese mi çift kese mi göreceksin :) çok heyecanlıAnladım canım gerçekten farketmiyor.Yeterki sağlıkla hayırla gelsin yavrum ya da yavrularım..:)) Hayırlısı olsun inşallah.
Benm de 7.gun 76 cikmisti galiba betasi cok yuksek olupta tek gebeligi olan cok varilk kontrolde bakalım tek kese mi çift kese mi göreceksin :) çok heyecanlı
Aynen canim ama tek gibi geliyor bana.Bugün oğlumun okuluna gittim,toplandı vardı. Giderken özel araçla gittim,dönüşte toplu taşıma aracına bindim.Bir saat oldu geleli.Sorun olmaz dimi?ilk kontrolde bakalım tek kese mi çift kese mi göreceksin :) çok heyecanlı
Senin de bak 7.günde 76ymış benimki 9.günde 64.Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..Benm de 7.gun 76 cikmisti galiba betasi cok yuksek olupta tek gebeligi olan cok var
Yok canim niye sezeryan şartı olsun...doktorlar, tuple normal hamileliğin arasında bir fark yok diyorlar.benim dr da normal dogumu destekliyor...bencede insallah normal doğum yaparsın.
şimdi aklıma takıldı, tüplerde illa sezeryan olma şartı yok değil mi? ben ilk doğumu normal yapmıştım bunu da Allah nasip ederse normal istiyorum, iki taraftan kesilmek istemiyom ben yaaaakorktum bak
Sağol canım benim Allah razı olsun,bebişini size bagişlasin.hayat_gun canim bir kac gundur giremedim ,bugün tabletime kavuşunca hemen açıp baktım....zaten emindim ...tekrar gozun aydin olsun kendine çok dikkat et. drkumut , senin de gozun aydin olsun..buldum yazısını okuyunca benimde burda gözlerim doldu insallah hamileym yazılarında okuyacağız.ben inaniyorum.ikinize de kocaman sariliyorum
Gün aşırı iki kat olmadı gerekiyor, sanırım 190-200 olması lazım..Sağol canım benim Allah razı olsun,bebişini size bagişlasin.Aynen vallahi sen de söylemiştin çok umut olmuştu hatta ama emin olamadım yinede.Canm dün 9.günde 64 tu değerim,P.tesi tahminen kaç olmasi gerekir?Bu defa onu düşünüyorum ilerlicek mi katlanacak mi? Ya da kese kalp atışı vs vs..
Anladım canımm teşekkür ederimm..:))Gün aşırı iki kat olmadı gerekiyor, sanırım 190-200 olması lazım..
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah senin güzel haberlerini de en yakın zamanda alırız canm..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?