Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hayat_gun canımm tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah ne güzel ne mutlu bir haber darısı drkumut arkadaşımıza inşallah..
Teşekkür ederim canım benim..Evet şimdi sıra drkumutta ve sonra inşallah tek tek hepinizin sevinç çığlıklarını duyariz..:))Rabbim herrrkese nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah..

Bu arada kizlar tabiki öncelikle hayırlısı olsun tek ikiz farketmez ama merak ta etmedim değil. Şimdi 9.gün 64 değerine göre acaba ikisi mi tutmuştur biri mi?Galiba 64 tek gebelik gibi dimi?
ya bunun çok da hcg ile bağlantısı yok sanırım. bak bende nasıldı biliyor musun

ikizlerde 7. gün akşamı 104
bu meleğimde 7. gün sabahı 83

yani eğer sabah değil akşama versem kanı ikizlerden daha yüksek hcg cıkardı kesin. belli olmuyor bence HCG ile, ama kimi insan da deli yüksek çıkabiliyor. o zaman belli oluyor sadece.

canım bana da % 75 kromozom anomalili çocuk oluşur senden dediler, 9 da 1 sağlıklı geldi, yani neredeyse %13. maalesef matematik tutmuyor bu işlerde.

düşünmeden başla PGT ye çünkü geçirdiğin her zaman kadına zarar. her geçen sene yumurta rezervimizden kaybediyoruz.

Anladım canım gerçekten farketmiyor.Yeterki sağlıkla hayırla gelsin yavrum ya da yavrularım..:)) Hayırlısı olsun inşallah.

ilk kontrolde bakalım tek kese mi çift kese mi göreceksin :) çok heyecanlı
Aynen canim ama tek gibi geliyor bana.Bugün oğlumun okuluna gittim,toplandı vardı. Giderken özel araçla gittim,dönüşte toplu taşıma aracına bindim.Bir saat oldu geleli.Sorun olmaz dimi?

şimdi aklıma takıldı, tüplerde illa sezeryan olma şartı yok değil mi? ben ilk doğumu normal yapmıştım bunu da Allah nasip ederse normal istiyorum, iki taraftan kesilmek istemiyom ben yaaaa korktum bak
Yok canim niye sezeryan şartı olsun...doktorlar, tuple normal hamileliğin arasında bir fark yok diyorlar.benim dr da normal dogumu destekliyor...bencede insallah normal doğum yaparsın.

hayat_gun canim bir kac gundur giremedim ,bugün tabletime kavuşunca hemen açıp baktım....zaten emindim ...tekrar gozun aydin olsun kendine çok dikkat et. drkumut , senin de gozun aydin olsun..buldum yazısını okuyunca benimde burda gözlerim dolduinsallah hamileym yazılarında okuyacağız.ben inaniyorum.ikinize de kocaman sariliyorum

Sağol canım benim Allah razı olsun,bebişini size bagişlasin.Aynen vallahi sen de söylemiştin çok umut olmuştu hatta ama emin olamadım yinede.Canm dün 9.günde 64 tu değerim,P.tesi tahminen kaç olmasi gerekir?Bu defa onu düşünüyorum ilerlicek mi katlanacak mi? Ya da kese kalp atışı vs vs..

Gün aşırı iki kat olmadı gerekiyor, sanırım 190-200 olması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…