Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar kaderdaşlar napıyorsunuz.. Bizim oğluş bize sürpriz yaptı..en son perşembe günü burda sizinle yazıştım hayatı teprik ettiğimiz gün aniden suyum geldi.. Kuzuşum duramamış içerde.. Hemen apar topar sezeryana aldılar.. Tabi ben yarı aydın yarı baygın bebeğimi görmeden küveZe aldılar daha dün görebildim bebeğimi.. Morelim çok bozuktu bugün sabaha kadar ama yanımıza vermeselerde o camın içinden çıkıp gözlemliyorlarmış daha iyi dediler dualarınızı eksik etmeyin sağ selamet çıkalım bizde hastaneden ..

Canim gozun aydin hayirli olsun allah omur boyu saglik sihhat huzur mutluluk versin sizlere. Kuvezde biraz buyur sonra cikartirlar canim daha iyi hem kendini toparlarsin agrin sizin gecer senin de. Kac kilo dogdu kuzu

Gözün aydın bitanem Allah sağlıkla eve gitmeyi nasip etsin inşallah. Endişe etme çabucak toparlar yavrucuk onlar sandığımızdan çok daha güçlüler.

Ay ne güzel ya, birimiz daha kucağına alabildi meleğini.

Nasiiiii yaaaaaa aceleci findikkkkk .kilosu az dye tutuyolardir kuvezde korkma canim.cikarsiniz yakinda.ayyy gozunuz aydin hadii.tamamenmi bayilttilar sezeryanda.

Canım benimm hayırlı olsun gözün aydın. .Allah oğluşunu analı babalı büyütsün,sizlere hayırlı evlat yapsın innnşallah..İnşallah çabucak sağlıkla hastaneden taburcu olursunuz.Rabbim korusun inşallah canm..

Canim gozun aydin.omru uzun ve saglikli olsun yavrunun...gule gule buyut canim bebegini

Hanimlar merhaba.
Lutfen yardimci olun.
Ilk tedavimde 4 embriyomdan saglikli gelen bir embriyom olmustu ve donduruldu.
Ikinci tedavide 3 embriyonun 3 u de sagliksiz cikti.
Sizin embriyolarinizin pgt den saglikli gelme orani neydi. Bu tedavide hic saglikli cikmayinca diger tedavilerde de hic saglikliyi bulamayacagiz gibi dusunuyorum.

Basta dondurulmus bir embriyomu yine de transfer ettirecegim ama dr ve embriyolog cok umitlenme dedigi icin sifir tedaviye garanti gozuyle bakiyorum

Canim gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Ay okurken içim hopladi ya en baştan beri konusmalarimjzi hatırladım inşallah hwrkes teker teker anne olsun. Bir an önce kuvözden çıkar evinize gidersiniz insallah

O saglikli gelene mi umitlenme dedi doktorlar.kalitesinden dolayimi dediler.bence 1 tane saglikli ciktiysa umut herzaman var demektir.en bastada cikmasa cikmazdi.2.tesaduf olmus olabilir.oyuzden canini sikacak bi durum yok

Hayirli ugurlu olsun ins. Cok sevindim..allah anali babali buyutsun. Bu kadar oldu ya canim dogdu ya sapasaglam ins budan sonrasi dha kolay olur. Toparlanir ins hemencecikk

Neden bir tane saglikli embryoya guvenme dediler canim..kalitesi mi cok kotu.. Eger oyle degilse neden umutlanmayasin canim..yeterki saglikli olsun

Bide soyle bisi var senin 3 embryoya bakilmis benim 7 de 1 saglikli cikti oda gelisimi kotuydu olmadi ama o bile bana cok moral verdi .snucta yumurtalar tedaviyle olusuyor okadar olur yani 1 tane olsun bizim olsun.

O saglikli gelene mi umitlenme dedi doktorlar.kalitesinden dolayimi dediler.bence 1 tane saglikli ciktiysa umut herzaman var demektir.en bastada cikmasa cikmazdi.2.tesaduf olmus olabilir.oyuzden canini sikacak bi durum yok

Neden bir tane saglikli embryoya guvenme dediler canim..kalitesi mi cok kotu.. Eger oyle degilse neden umutlanmayasin canim..yeterki saglikli olsun
Cevaplariniz icin cok cok tesekkur ederim.
Ilk tedavimi baska bir merkezde oldum ve ilk asamada pgt yapmadilar. Embriyolar sirasiyla once donduruldu, sonra cozuldu , pgt icin parca alindi, tekrar donduruldu.

O merkezde yasadigim dr la ilgili bir problemden dolayi guvenemedim ve memoriala gevtim. Semra Hanim embriyolara cok islem yapilmis bu tutunma sansini dusurur deyince kar zarar hesabiyla sifir tedavi olmaya karar verdim.
Onda da dedigim gibi hic saglikli cikmadi.
Esimin ve benim gen testlerimiz normal, ben 37 o 46 yasinda. Dr um da bu yasta daha iyi sonuclar bekleriz diyor.

Simdi elimde hic embriyo olmayinca o gozden cikardigim embriyo mu kullanmaya karar verdim. Kalitesi 5bc ve iki kere donduruldugu icin tutma yuzdesi %15 ten cok degil dediler. Cok fazla umitlwnmeden yine de sansimi deneyecegim mutlaka.
Simdi o embriyoyu tekrar gormezden gelsem, sifir tedavi ile saglikli embriyo elde edecegimin de garantisi yok sonucta.

Bu genetik testlerden daha iyi sonuc almak icin ne yapilabilir kizlar. Yok mu bunun bir dermani, bir ilac ya da bitkisel kur.
Ben esimle kendimi bir saglikli yasam kampina sokmak istiyorum zaten. Bilmiyorum ben elimden geleni yapalim istiyorum sadece.

Bor de siz olsaniz bu 5bc yi yuksek oranda negatif alacaginizi bile bile dener miydiniz?

Uzun oldu hakkinizi helal edin

Bide soyle bisi var senin 3 embryoya bakilmis benim 7 de 1 saglikli cikti oda gelisimi kotuydu olmadi ama o bile bana cok moral verdi .snucta yumurtalar tedaviyle olusuyor okadar olur yani 1 tane olsun bizim olsun.
Bir de canim benim ilk etapta 4 tane ye pgt yapildi ama o tedavide iki tane transfer edilmisti. Cok iyi kalite olmalarina ragmen tutmamisti demek ki onlarin da genetikleri bozuktu.
Siz kacinci denemede saglikli buldunuz ve gebelik elde ettiniz?
Bu kadar soru sormamin sebebi bir umut aramam.
Daha yeni ogrendim ve bu sefer cok etkilenmem insallah dememe ragmen cok kotu durumdayim. Zaman su gibi geciyor ve basladigim tedaviler ne kadar surecek hicbi fikrim yok. 2. tedavimde geldi gecti elimde bi sonuc olmadan

Kızlar biz daha çıkmadık hastaneden çok şükür bebeğimiz iyiye doğru gidiyor ama şu Zaman çıkarırızda demiyorlar.. Biraz önce gördük maşallah Hareketliydi cihazları fln da çıkarmışlar daha iyi olucak inşallah üç kilo doğmuştu tabi şişlik fln oluyorya 2.850 ye düşmüştü ama tekrar kilo fln almaya başladı tekrar.. doktorumuzda gününe göre iyi maşallah demişti.. Benim hesaplarıma göre 35+3 idik ama ultroson 36+1 gösterdi bir hafta öndenmiş .. İnşallah herkes iyi olsun gerçekten çok zormuş böyleside hepimiz kuzularımıza kavuşalım sağlıkla sinerle inşallah

Canim benim maşallah kilosu çok iyi benim kızım gününde doğdu ams 2800 doğdu 2550 ye dustu suan akranlarini yakaladı. Kiloyu hiç dert etme. Solunumu düzelsin çıkarırlar

Hosgeldin canim cok faydali bir topik
Cok cvp alamayinca gecmise donuk sayfalara bakkyorum da canim haberini aldim coook cok sevindim. Insallah tutacak minigin evladina da sifa olacak insallah.
Benim de su 5bc yi transfer ettirme konusunda kfam cok karisik.
Allahim dogru karar verdirir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…