- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.101
Olur mu hiç öyle bir şey, sen güvenmezsen ona o sana nasıl tutunacak annesi, benim de 7 de 1 çıktı. Sağlıklı olan da içlerindeki en sağlıksızı orta kaliteydi.Hanimlar merhaba.
Lutfen yardimci olun.
Ilk tedavimde 4 embriyomdan saglikli gelen bir embriyom olmustu ve donduruldu.
Ikinci tedavide 3 embriyonun 3 u de sagliksiz cikti.
Sizin embriyolarinizin pgt den saglikli gelme orani neydi. Bu tedavide hic saglikli cikmayinca diger tedavilerde de hic saglikliyi bulamayacagiz gibi dusunuyorum.
Basta dondurulmus bir embriyomu yine de transfer ettirecegim ama dr ve embriyolog cok umitlenme dedigi icin sifir tedaviye garanti gozuyle bakiyorum
Hem kendime hem tum isteyenlere cok dua ediyorum canim.Olur mu hiç öyle bir şey, sen güvenmezsen ona o sana nasıl tutunacak annesi, benim de 7 de 1 çıktı. Sağlıklı olan da içlerindeki en sağlıksızı orta kaliteydi.
Yapman gereken ona güvenmek ve şans vermek: duayı unutma
Anladm canim.moralini bozman bi ise yaramiyor aksine stresten daha kotu oluyor.biz 1 kere ege unv yaptik 7 de 1 saglikli geldi oda kotu dedi embryolg transfere uygun gormedi .transfer olmadim.ertesi ay dogal yolla hamile kaldim .szde gentik prblem olmamasi cok guzel dedigin gbi belki saglikli beslenerek belki yumurta sperm kalitesi artabilir.inofolic kullndinmi.icinde hucre yenilenmesi kaliteli yumurta olusumu gibi seyler yaziyordu ama mutlaa doktruna danis tabi bilemem birde dogal yolla deneyeceksen bu ilac diger turlu doktr zaten ilacini dozajini veriyor . Hergun yumurta ye mutlaka.esin icnde havuc suyu olabilir.ama doktra sorun ben netten arastrrken hep bunlari okudum.normalde vejeteryanim sagliksz beslenrm ama o tedavi sureci ve sonraki ay cok fazla dikkat ettim artik bilmyorum omu etkledi baska bi sebpmi o ay muczem olduBir de canim benim ilk etapta 4 tane ye pgt yapildi ama o tedavide iki tane transfer edilmisti. Cok iyi kalite olmalarina ragmen tutmamisti demek ki onlarin da genetikleri bozuktu.
Siz kacinci denemede saglikli buldunuz ve gebelik elde ettiniz?
Bu kadar soru sormamin sebebi bir umut aramam.
Daha yeni ogrendim ve bu sefer cok etkilenmem insallah dememe ragmen cok kotu durumdayim. Zaman su gibi geciyor ve basladigim tedaviler ne kadar surecek hicbi fikrim yok. 2. tedavimde geldi gecti elimde bi sonuc olmadan
Ooo masallh kilosuda iyimis haftasina gore .tez zamnda cikarsnz insallhKızlar biz daha çıkmadık hastaneden çok şükür bebeğimiz iyiye doğru gidiyor ama şu Zaman çıkarırızda demiyorlar.. Biraz önce gördük maşallah Hareketliydi cihazları fln da çıkarmışlar daha iyi olucak inşallah üç kilo doğmuştu tabi şişlik fln oluyorya 2.850 ye düşmüştü ama tekrar kilo fln almaya başladı tekrar.. doktorumuzda gününe göre iyi maşallah demişti.. Benim hesaplarıma göre 35+3 idik ama ultroson 36+1 gösterdi bir hafta öndenmiş .. İnşallah herkes iyi olsun gerçekten çok zormuş böyleside hepimiz kuzularımıza kavuşalım sağlıkla sinerle inşallah
Normal yolla mi oldu canim?Anladm canim.moralini bozman bi ise yaramiyor aksine stresten daha kotu oluyor.biz 1 kere ege unv yaptik 7 de 1 saglikli geldi oda kotu dedi embryolg transfere uygun gormedi .transfer olmadim.ertesi ay dogal yolla hamile kaldim .szde gentik prblem olmamasi cok guzel dedigin gbi belki saglikli beslenerek belki yumurta sperm kalitesi artabilir.inofolic kullndinmi.icinde hucre yenilenmesi kaliteli yumurta olusumu gibi seyler yaziyordu ama mutlaa doktruna danis tabi bilemem birde dogal yolla deneyeceksen bu ilac diger turlu doktr zaten ilacini dozajini veriyor . Hergun yumurta ye mutlaka.esin icnde havuc suyu olabilir.ama doktra sorun ben netten arastrrken hep bunlari okudum.normalde vejeteryanim sagliksz beslenrm ama o tedavi sureci ve sonraki ay cok fazla dikkat ettim artik bilmyorum omu etkledi baska bi sebpmi o ay muczem oldu
Evet ya bizde 3 sene hic istemedik sanki hemen olcakmis gibi .3 senede olsun dye ugrastik. Insallh saglikli hayrli bebeklerimiz olur hepimizinNormal yolla mi oldu canim?
Ay masallah kirkbir kere.
Ben bazi aylara kesin hamileyim gozuyle baktim ama adet oldum, belki vucut saglikli diye atti.
Hep hayirlisina sagliklisina dua ediyorum.
Hasta cocuklari olan anne babalara da Allah sabir guc sifa versin.
Ben yine normal yolla deneyecegim aralarda ama ilk ve ikinci tedavi arasina bir sene koyduguma pismanim su an yasim 37 oldugu icin. Bu sefer durumumuz elverdigince beklemeden yapacagiz tedavilerimizi.
Bir yerde hayvansal gida tuketimi gebelik isteyenlerde cok iyi degil, zeytinyagi sebze meyve agirlikli beslenin denmis.
Ama herseyi dengede tutmakta yarar var.
Su an hem esim hem kendim icin detoks kurlerini arastiriyorum.
Isin komigi esimle ne zaman istersek o zaman olur diye dusunuyorduk :)
Biz plan yaparken tanri yukardan gulumsuyor gercekten.
AminEvet ya bizde 3 sene hic istemedik sanki hemen olcakmis gibi .3 senede olsun dye ugrastik. Insallh saglikli hayrli bebeklerimiz olur hepimizin
Bizde ona guvendik acikcasi ilk 3 ay duser dediler .4 .aynda aminosntz yaptrrsnz iciniz rahat edecekse. ( biz yaptrmadik)burda dogal yolla gelen saglikli bebisler var sizinkide olabilir .heleki genetik problemnz yokken bnce daha sanslisnzAmin
Ben simdi normal yolla denersem hastalikli bir embriyo olur diye de cok korkuyorum ama embriyolog %90 oranla sagliksiz gebeligi vucut kabul etmiyor dedi, o yuzden tedavi aralarinda yine normal yolla sansimizi deneyecegiz galiba
Valla 2,5 seneyi askindir bi tane bile normal gebelik olmadi. Pek sans vermesek te yine de umudumuzu kesmiyoruz iste.Bizde ona guvendik acikcasi ilk 3 ay duser dediler .4 .aynda aminosntz yaptrrsnz iciniz rahat edecekse. ( biz yaptrmadik)burda dogal yolla gelen saglikli bebisler var sizinkide olabilir .heleki genetik problemnz yokken bnce daha sanslisnz
Ahh tesekkurler canim insallah sonuda guzel olur..bence yeni tedavi gorCok cvp alamayinca gecmise donuk sayfalara bakkyorum da canim haberini aldim coook cok sevindim. Insallah tutacak minigin evladina da sifa olacak insallah.
Benim de su 5bc yi transfer ettirme konusunda kfam cok karisik.
Allahim dogru karar verdirir insallah
Hayat canim nasilsin giremiyorum fazla seni merak ettim.gecmis olsun..kendine dikkat et canimhapsurmayla filan birsey olmaz canim korkma.kendini cok yorma sik sik uzan dinlen.kendine iyi bakYa kızlar ben özellikle bugün çok fazla hapşırdım.Yani öyle böyle değil. Uff..
Yeni tedavi mi gorurdun canim benim yerimde olsan?Ahh tesekkurler canim insallah sonuda guzel olur..bence yeni tedavi gor
İyi olmaya çalışıyorum canm.Vallahi ben de seni merak ettim.Hatta baktım kızlar pek yazmıyor dedim kendi kendime..:))Genelde uzanıyorum canm ama artık normal ayaklanmam gerekmez mi?Bi de bu hapşırmaHayat canim nasilsin giremiyorum fazla seni merak ettim.gecmis olsun..kendine dikkat et canimhapsurmayla filan birsey olmaz canim korkma.kendini cok yorma sik sik uzan dinlen.kendine iyi bak
Bencede yeni bir tedaviyle beraber toplanan yumurtalarla kalitesiz denen o yumurtayida ekleyip PGT yada durumumuza göre CGH yaptırmanız olur.Yeni tedavi mi gorurdun canim benim yerimde olsan?
Senin kacincida saglikli embriyo bulmus oldular canim simdi.
Zaten pgt muhakkak yapilacak. Kalitesiz dedikleri embriyonun tek avantaji pgt den saglikli cikmis olmasi.Bencede yeni bir tedaviyle beraber toplanan yumurtalarla kalitesiz denen o yumurtayida ekleyip PGT yada durumumuza göre CGH yaptırmanız olur.
Yok canm vakit almıyorsun,istediğin zaman yaz,sor..Her yorumunu gördüğümde yardimci olmak istiyorum ama tam olarak ben de ne yapman gerektiği konusunda emin değilim. Sadece şöyle söyleyim elindeki bir embriyoya pgt yaptırmak için belli bir ücret ödeyeceksin o da iyi değil galiba.Bence yeni bir tedavi gör ve inşallah fazlaca embriyon ve sağlıklıların olsun.Bir yandan Masal arkadaşın dediği gibi ne olacağı da belli olmaz.Güvenmediğin embriyon belki sağlıklı ve sana tutunacaktır.Yeni tedavi görüp şu anki embriyonla birlikte hepsine pgt yaptırman daha mantıklı ama yine de iyi düşün kararını ver canm.Zaten pgt muhakkak yapilacak. Kalitesiz dedikleri embriyonun tek avantaji pgt den saglikli cikmis olmasi.
Bu tedavide pgt den gecen hic olmadi ki bu embriyoyu yine gormezden gelip sifir tedaviye baslamistim. Sifir tedavide pgt den cikan olur mu bilmiyorum ama merkezim iki adet transfer etmiyor maalesef.
Sonucu daha yeni idrak ettim ve akil tutulmasi yasiyorum kizlar maalesef.
Vaktinizi aliyorum burda valla hakkinizi helal edin
Yok canim o tek embriyo pgt den saglikli cikan ama kalitesi cok iyi olmayan ve tutunma yuzdesi %15 dedikleri 5bc bir embriyo. Tekrar pgt yapilmayacak yani.Yok canm vakit almıyorsun,istediğin zaman yaz,sor..Her yorumunu gördüğümde yardimci olmak istiyorum ama tam olarak ben de ne yapman gerektiği konusunda emin değilim. Sadece şöyle söyleyim elindeki bir embriyoya pgt yaptırmak için belli bir ücret ödeyeceksin o da iyi değil galiba.Bence yeni bir tedavi gör ve inşallah fazlaca embriyon ve sağlıklıların olsun.Bir yandan Masal arkadaşın dediği gibi ne olacağı da belli olmaz.Güvenmediğin embriyon belki sağlıklı ve sana tutunacaktır.Yeni tedavi görüp şu anki embriyonla birlikte hepsine pgt yaptırman daha mantıklı ama yine de iyi düşün kararını ver canm.
Hıı anladım canm.Canm iyi düşün kararını ver.Hakkında innnşallah en hayırlısı olur.Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin inşallah..Yok canim o tek embriyo pgt den saglikli cikan ama kalitesi cok iyi olmayan ve tutunma yuzdesi %15 dedikleri 5bc bir embriyo. Tekrar pgt yapilmayacak yani.
Bi embriyoyu yok sayip sifir tedavi olmustum zaten ama hic saglikli cikmadi bu sefer ki sifir tedavimde
Amin canim amin. Insallah dogru karar veririmHıı anladım canm.Canm iyi düşün kararını ver.Hakkında innnşallah en hayırlısı olur.Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?