- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.121
canım internet paketi doldu benim artık evden giremiyorum :) kalkıp hafif hafif işlerini yapabilirsin canım artık yavru tutundu maşallah korkma hiçbirşey olmaz.çok yorma tabi kendini.dikkat et kendini grip fln olmamaya çalış bol bol meyyve..Alalhım nazardan korusun seni ve küçük bebeşiİyi olmaya çalışıyorum canm.Vallahi ben de seni merak ettim.Hatta baktım kızlar pek yazmıyor dedim kendi kendime..:))Genelde uzanıyorum canm ama artık normal ayaklanmam gerekmez mi?Bi de bu hapşırmaolmasa hamileligime sevinecem de yok biraz ilerleyip emin olmasam tam anlamıyla sevinemicem.Yarın tekrar tahlil yapilacak.Senin reglin ne zaman?Az kaldı transferine..Allah yardımcın olsun..
evet canım eyni etdavi görürdüm çünki benide negatifler çok yıprattı hatta ben bu defada eğer uyumlu olan embriyom kalitesi düşük oslaydı semra hanıma söyliycektim tekrar tedavi görüektim öyle konuşmuştuk eşimle.geçen sefer bana transfer yaptılar ama umutlanamam gerektiğini semra hanım özellikle söylemiş.hatta budefada semra hanıma sordurdum dosyamla eğer umutlanmamam gereken bir embriyo ise tekrar tedavi görücem ben edim. gerek yok demiş semra hanım.embriyoda kaliteden ziyade 2 defa pgt yapmak tutunmasını gerçekten etkiliyor.benim geçen embriyoma 2 defa pgt yapıldı embriyo zaten çok iyi değildi iyice haşat oldu.senin o sağlıklı gelen embriyon çok işlem görmediyse konulabilir belki sen bilirsin inşallah doğru kararı verirsin önemli olan kaliteden ziyade embriyonun işlem görüp görmediği...Allah yolunu açık etsin inşallahYeni tedavi mi gorurdun canim benim yerimde olsan?
Senin kacincida saglikli embriyo bulmus oldular canim simdi.
Canim inanki candan gönülden istiyorum o mutlu haberi almanı. Senin için ben de çok heyecanliyim.Az kaldı bebişine kavuşmana.Aklıma geldikçe yürekten istiyorum pozitif sonuç almanı. Dua ediyorum canm..İnnnşallah güzel sonuçlar alacaksın o süreçte elimden geldiğince burdan yardimci olmaya çalışırım canm en azından şöyle yap böyle yap diye..canım internet paketi doldu benim artık evden giremiyorum :) kalkıp hafif hafif işlerini yapabilirsin canım artık yavru tutundu maşallah korkma hiçbirşey olmaz.çok yorma tabi kendini.dikkat et kendini grip fln olmamaya çalış bol bol meyyve..Alalhım nazardan korusun seni ve küçük bebeşihep güzel haberlerimizi alalım inşallah.canım benim adetim ayın 15 inde.ama çok korkuyorum hayat olmıycak diye inanılmaz bir korku.lütfen dua et beim için rabbim nasip etsin inşallah.kendine çok iyi bak öptüm seni
canım çok teşekkürler :) inşallah güzel sonuçlarla gelirim bende sigarayı bugün itibariyle bitiriyorum bakalım zorlanıcakmıyım....tedavide içmedim ama opudan sonra 1-2 içiyodumCanim inanki candan gönülden istiyorum o mutlu haberi almanı. Senin için ben de çok heyecanliyim.Az kaldı bebişine kavuşmana.Aklıma geldikçe yürekten istiyorum pozitif sonuç almanı. Dua ediyorum canm..İnnnşallah güzel sonuçlar alacaksın o süreçte elimden geldiğince burdan yardimci olmaya çalışırım canm en azından şöyle yap böyle yap diye..
şimdi bu korkular normal meleğim, dert etme, sen sadece elinden geleni yap takdir Allahın. sana çok dua ediyoruz merak etme.canım internet paketi doldu benim artık evden giremiyorum :) kalkıp hafif hafif işlerini yapabilirsin canım artık yavru tutundu maşallah korkma hiçbirşey olmaz.çok yorma tabi kendini.dikkat et kendini grip fln olmamaya çalış bol bol meyyve..Alalhım nazardan korusun seni ve küçük bebeşihep güzel haberlerimizi alalım inşallah.canım benim adetim ayın 15 inde.ama çok korkuyorum hayat olmıycak diye inanılmaz bir korku.lütfen dua et beim için rabbim nasip etsin inşallah.kendine çok iyi bak öptüm seni
içme içme dayanabilirsin, sen ki nelere göğüs gerdin bi dal sigara için mi dert ediyorsun kendine. ucunda ne kadar büyük bir hediye var sana hatta iki hediye, iki evlat..canım çok teşekkürler :) inşallah güzel sonuçlarla gelirim bende sigarayı bugün itibariyle bitiriyorum bakalım zorlanıcakmıyım....tedavide içmedim ama opudan sonra 1-2 içiyodum
Hiç içme canm bebişin için diğer yavrun için şimdi içme.Bir iki gün içmezsen alişirsin.Bir iki tanenin zararı olmamıştır ama artık onu da içme.Sen bütün önlemlerini al,bu defa olacak inşallah canm..Bi de adetinde birlikte günde bir bardak nar suyu tüket canm.Transfer gününe kadar iç, transfer günü içme artık. Rahmin kalinlasmasini sağlıyor.Zaten şu an mevsimindeyiz.Transfer zamanı da günde bir dilim ananas,kivi,günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu,kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem tüket.Suyunu bol bol iç canm.2 buçuk litreden az olmasın. En az bir hafta banyo yapma.Bir hafta sonrasinda da cok ılık duş al.Sıcak su kaslari gevsetiyor iyi degil o yüzden.O zaman yine konuşuruz zaten.Bak bunları aynen uygula,yanlış bilgiler değil. Ben de çok araştırmıştım.canım çok teşekkürler :) inşallah güzel sonuçlarla gelirim bende sigarayı bugün itibariyle bitiriyorum bakalım zorlanıcakmıyım....tedavide içmedim ama opudan sonra 1-2 içiyodum
eyyyyyyyyyyyyt beee :) sabah sabah aldım gazı vala :))) sigara ne yaa irenç şey tiksinti geldi şuan :) :) bugun itibariyle bitirdim artıkiçme içme dayanabilirsin, sen ki nelere göğüs gerdin bi dal sigara için mi dert ediyorsun kendine. ucunda ne kadar büyük bir hediye var sana hatta iki hediye, iki evlat..
sakın yenilme ona, sana güvenimiz tam.. kim tutar seni :)
ok canım şuara iştahım gidik iyice vala zor yemek yiyorum iyice zayıfıycamHiç içme canm bebişin için diğer yavrun için şimdi içme.Bir iki gün içmezsen alişirsin.Bir iki tanenin zararı olmamıştır ama artık onu da içme.Sen bütün önlemlerini al,bu defa olacak inşallah canm..Bi de adetinde birlikte günde bir bardak nar suyu tüket canm.Transfer gününe kadar iç, transfer günü içme artık. Rahmin kalinlasmasini sağlıyor.Zaten şu an mevsimindeyiz.Transfer zamanı da günde bir dilim ananas,kivi,günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu,kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem tüket.Suyunu bol bol iç canm.2 buçuk litreden az olmasın. En az bir hafta banyo yapma.Bir hafta sonrasinda da cok ılık duş al.Sıcak su kaslari gevsetiyor iyi degil o yüzden.O zaman yine konuşuruz zaten.Bak bunları aynen uygula,yanlış bilgiler değil. Ben de çok araştırmıştım.
allah razı olsun canımmmmmmmsınız çok teşekkürler hepinize sende korkmuşmuydun böyle canım yaşimdi bu korkular normal meleğim, dert etme, sen sadece elinden geleni yap takdir Allahın. sana çok dua ediyoruz merak etme.
İyi canm orda kalman daha iyi olur.Sen dikkat et elinden geleni yap.Ben gerçekten inaniyorum olacağına. :))ok canım şuara iştahım gidik iyice vala zor yemek yiyorum iyice zayıfıycamdikkat edeceğim orda kalıcam zaten allah ansipe derse 4-5 gün transferden sonra.ınşallah güzel olur budefa
canım ben herdefasında sağlıklı embriyo buluyorum ama ben hla uyumluda aradığım için işler biraz zorlaşıyor.herdefasında değişiyor inan sakın üzülme sen denediğin sürece elbet sağlıklı bir embriyo bulunacak bazen 1-2 sağlıklı bulurken bazen 5 sağlıklı bulduğum oldu.istatistik bir hesabı yok her ay değişiyor budefa böyle oldu diye üzülme inşallah bulacaksınYeni tedavi mi gorurdun canim benim yerimde olsan?
Senin kacincida saglikli embriyo bulmus oldular canim simdi.
inşallah hayatçıgım inşallah bu son olur senin peşinden bende gelirimİyi canm orda kalman daha iyi olur.Sen dikkat et elinden geleni yap.Ben gerçekten inaniyorum olacağına. :))
bu defa tamam ya bence de :) Rabbimin takdiri ile olacak, ama sen istirahatine falan dikkat et. ananas ben de yedim günde yarım.. transferden sonra ben 8 gün banyo yapmamıştım :) sonra da çok kısa, bitlenmeyecek kadar hızlı duş alıp çıkmıştım :) ılık suyla. ilk 3 gün ciddi isrtirahat, sonra daha normal .. çünkü blastlar transfer günü ve ertesi gün tutunuyorlar, ilk 2 gün onlar için çok önemli...inşallah hayatçıgım inşallah bu son olur senin peşinden bende gelirim
ayy içim kıpır kıpır oldu...inşallah canım yıllık izne çıkıcam transferden sonra 2 hafta...kıpırdamam hiç yerimden yeterki yavrucuğum bana tutunsun...eğer sonuç pozitif olursa belki uzun bi süre rapor fln alırım.bu defa tamam ya bence de :) Rabbimin takdiri ile olacak, ama sen istirahatine falan dikkat et. ananas ben de yedim günde yarım.. transferden sonra ben 8 gün banyo yapmamıştım :) sonra da çok kısa, bitlenmeyecek kadar hızlı duş alıp çıkmıştım :) ılık suyla. ilk 3 gün ciddi isrtirahat, sonra daha normal .. çünkü blastlar transfer günü ve ertesi gün tutunuyorlar, ilk 2 gün onlar için çok önemli...
walla bende transferin ertesi günü kahverengi bişeyler gelmişti meğersem tutunmuş o gün :)
senin de güzel haberlerini bi alsak "Kasımda Aşk Başka" olacak :)
Öğleden sonra gidecem canm.Heyecanliyim.. İnşallah değerim katlanmıştır..
bende merak ediyorum çokkkk :)Öğleden sonra gidecem canm.Heyecanliyim.. İnşallah değerim katlanmıştır..
bende transferle birlikte toplam 5 hafta yoktum. :) iyi oluyor tatiller böyle tam toparlanıp geri dönüyorsun. ilk kanamalarda 2 hafta istirahat edebilmiştim güzelce.ayy içim kıpır kıpır oldu...inşallah canım yıllık izne çıkıcam transferden sonra 2 hafta...kıpırdamam hiç yerimden yeterki yavrucuğum bana tutunsun...eğer sonuç pozitif olursa belki uzun bi süre rapor fln alırım.
ya varya nasıl bekliyosun öğleye kadar kuzum ya meraktan çatlarım vala hemen yaz burayaÖğleden sonra gidecem canm.Heyecanliyim.. İnşallah değerim katlanmıştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?