Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bende merak ediyorum çokkkk :)
Heyecan,endişe ve sıkıntı..Tam olarak bunları yaşıyorum.Belim ağrıyor sürekli,uzaninca bir süre sonra geçiyor ama ayakta yine başlıyor ağrısı. Ayağa kalkarken kasigimda agri oluyor.Gecen hamileligimde kasık ağrısıni çok yaşamıştım.İnşallah bu defa daha fazla olmaz.Hoş değerim katlanacak mi o da belli değil ya..

Anladim canim tam da o sekilde oldu Memorial degil ama ilk basladigim merkez dondurduktan sonra pgt yapti.
Bugun daha sakinim artik esimle karar verip, kararimiz transferden yana olsa bile sonucu negatif gibi kabul edip ikinci tedaviye hemen ardindan baslayacagim.

Senin de korkun cok dogal canim ama mumkun oldugunca rahat birakmaya calis kendini, cok zor biliyorum ama bak kalotesi cok cok iyi ve bizim icin hem kalite hem saglikli olmasi onemli ki masallah bebisimiz hem kaliteki hem saglikli.
Dualarim seninle ve tum isteyenlerle.
Bol bol dua et Allaha emanet et kendini canim. Insallah guzel olacak hersey

Oyle canim insallah bu sikintilara degecek gunun birinde hepimiz icin.
Canim demisler ama bebek mi sigara mi de kendine hic aklina bile gelmesin.
Istahin ne kadar kacik olsa da zorla sadece saglikli olan seyler ye. Allah yardimcin olsun tutunsun bebegin canim

Öğleden sonra gidecem canm.Heyecanliyim.. İnşallah değerim katlanmıştır..

Canim naptin verdin mi kan. Telas yapma bence katlanmis bir deger vericeksin bize bebegimiz siki siki tutunmus olacak annesine

kızlar merhaba, dondurulmuş embriyolarımı benim merkezim kapatıldığı için koç üniversitesine göndermiş devlet. ben de orada transfer ettirmek istemiyorum. memorialda yaptırmak istiyorum tedavimi ve transferimi. koç tan memoraila getirilmesini istiyorum. bu nasıl oluyor bir fikriniz var mı? aranızda merkz değiştirip emnriyoları taşıttıran var mı prosedür nasıl ilerliyor?

Canim ben bahceciden tasidim.
Ilkonce memoriala esinle gidio size belge vermelerini isteyeceksin, istek belgesi. Yaninizda evlilik cuzdani olsun, ben orada tedavi olmama ragmen istediler.
Ama sen orada tedavi olmadigin icin hine bir ara sor ek bir belge istiyorlar mi diye.
O istek belgesiyle ve verdikleri tankla gidip esinle birlikte koca gidiyorsun. Orda da bazi belgeler imzalatip veriyorlar. Ugrastirici bir surec degil.
Ama dedigim gibi memorial embriyoloji bolumune baglanip bilgi al ben onlardan bilgi almistim cunku belgeleri duzenleyen onlar ve henuz hastanede tedavi kaydin olmadigini da belirt

Verdim canım tahminen 4e doğru belli olur sonucum.İnşallah katlanır, senin de güzel haberlerini almak nasip olur inşallah cnm..

aaa kendiniz mi taşıyorsunuz ne ilginç bişey... nasıl zorluyorlar bizi oysa bi ton para alıyorlar bizden.

aaa kendiniz mi taşıyorsunuz ne ilginç bişey... nasıl zorluyorlar bizi oysa bi ton para alıyorlar bizden.
Canim valla bi tank veriyolar pasa pasa gidip aliyosun. Zaten kocanla birlikte iki tarafta da imza atmak zorundasin, saglik bakanliginin bazi diplomatik belgeleri vs.
Ama embriyonu elinde tasimak ilginc bi deneyim

Moralim bozuk hiiç iyi değilim. Değerim ilk tahlilden 4 gün geçmesine rağmen 123..Çarşamba bidaha tahlilim var.

Perşembe günü 64 tü bugün 123 canm..Çok sınırda bir degermis.Çarşamba sabahi bidaha kan verecwm
Canim dur daha bisey belli degil. Artmaya devam etmis. Kimyasal gebeliklerde genelde dusuyo deger.
Hic bekki olmaz birden artis degeri nirmale doner.
Sen carsamba gunu hemen bi test daha yaptir insallah normal sekilde artmaya baslar canim.
Dur daha erken moral bozmak yok kendini iyice stres yapip bebege de bosa stres yasatma canim lutfen

Ya bi dur daha bsy belli dgl sonucta az da olsa artmis moralinide bebiside uzme bizim her asamamiz neden moral bozucu allahim normal hamile kalanlar gibi hamileligin tadini cikaramiyoruz
Ya artık o mucizeler beni bulur mu diye endiseliyim.Az kaldı Çarşamba belli olur ama tedavi boyunca ne kadar sıkmışsam kendimi bugün elim ayağım boşaldı artık.

Ya artık o mucizeler beni bulur mu diye endiseliyim.Az kaldı Çarşamba belli olur ama tedavi boyunca ne kadar sıkmışsam kendimi bugün elim ayağım boşaldı artık.
Hepimiz bi noktada bosaliyoruz canim vok guclu hissederken bile. Cok zor surecler cok normal.
Canim valla Allahin isi hic belli olmuyor neden biz de burda kizlar ben de bunlari yasadim icinizi ferah tutun demeyelim.
Hiiic belli olmaz canim

cevap için teşekkürler. memoraildan randevu aldım ücretsizmiş ilk ön görüşme. bir ton test istediler. işten izin alamıyorum. haftasonları da çalışmıolarmış nasıl merkez burası anlamadım. ben işten 5 buçukta çıkıyorum memorailin yan binasında çalışıyorum zaten ama haftaiçi de 16:30 a kadar randevu alıolarmış. takip hastalarına da mı dedim evet dedi. benim doktorum gecelere kadar çalışıyordu bi emin olamadım yani. ooff ne biliim ya. bilemedim. semra hanımdan randevu alamadım en iyi ihtimalle ayın 21 ine veriomuş randevuyu . ben de memorial hem evime hem işime çok yakın die düşünmüştüm. ama böyle randevularda saatler bana uymazsa eğer başka bişi düşünmek zorunda kalıcam snırım. senin tedavi sürecin nasıldı memorialda memnun kaldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…