- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.161
canım dur bakalım yaa değerin pat die artabilir belli olmuyor ki bu işler. sakin ol canım sen artmış en azından. güzel olumlu düşün olumlu olsun .Perşembe günü 64 tü bugün 123 canm..Çok sınırda bir degermis.Çarşamba sabahi bidaha kan verecwm
Sadece takip hastalarini aliyor olabilirler haftasonlari ve evet Semra Hn cok yogun. Ama illa Semra Hn a muayene olucam demezsen ben Yucel Beyden cok memnunum. Zaten tedavi surecinde gercekten Semra Hanimin dosyalari gordugunu soyluyolar ben de boyle dusunuyorum.cevap için teşekkürler. memoraildan randevu aldım ücretsizmiş ilk ön görüşme. bir ton test istediler. işten izin alamıyorum. haftasonları da çalışmıolarmış nasıl merkez burası anlamadım. ben işten 5 buçukta çıkıyorum memorailin yan binasında çalışıyorum zaten ama haftaiçi de 16:30 a kadar randevu alıolarmış. takip hastalarına da mı dedim evet dedi. benim doktorum gecelere kadar çalışıyordu bi emin olamadım yani. ooff ne biliim ya. bilemedim. semra hanımdan randevu alamadım en iyi ihtimalle ayın 21 ine veriomuş randevuyu . ben de memorial hem evime hem işime çok yakın die düşünmüştüm. ama böyle randevularda saatler bana uymazsa eğer başka bişi düşünmek zorunda kalıcam snırım. senin tedavi sürecin nasıldı memorialda memnun kaldın mı?
Canm normal mi böyle olması yoksa sorun da olabilir mi?canım dur bakalım yaa değerin pat die artabilir belli olmuyor ki bu işler. sakin ol canım sen artmış en azından. güzel olumlu düşün olumlu olsun .
Evet randevu saatleri sasabiliyor ama orda belirtirsen calisiyorum su saatlerde randevu verin randevum sarkmasin dersen dinliyolar esim kiyameti kopardi cikti gitti hastaneden pesimizden ariyolar tmm gelin sizi hemen alicaz diye ama memoriali birdaha olsa gene tercih ederim hele semra hanima bayildim benim doktorum ayse hanimdi ana hepsi gordu beni masallah :)cevap için teşekkürler. memoraildan randevu aldım ücretsizmiş ilk ön görüşme. bir ton test istediler. işten izin alamıyorum. haftasonları da çalışmıolarmış nasıl merkez burası anlamadım. ben işten 5 buçukta çıkıyorum memorailin yan binasında çalışıyorum zaten ama haftaiçi de 16:30 a kadar randevu alıolarmış. takip hastalarına da mı dedim evet dedi. benim doktorum gecelere kadar çalışıyordu bi emin olamadım yani. ooff ne biliim ya. bilemedim. semra hanımdan randevu alamadım en iyi ihtimalle ayın 21 ine veriomuş randevuyu . ben de memorial hem evime hem işime çok yakın die düşünmüştüm. ama böyle randevularda saatler bana uymazsa eğer başka bişi düşünmek zorunda kalıcam snırım. senin tedavi sürecin nasıldı memorialda memnun kaldın mı?
Canım 2 günde ikiye katkaması beklenen şey ama aslında min seviye iki günde %60 katlanması ve seninki de ortalama bu seviyede görünüyor, hemen evham yapma, Çarşamba günü testi tekrarla %60 la gidiyorsa 196 falan olması lazım. Bende evham yapmıştım ilk 83 dü, sonra 245 sonraki 505 oldu artma katları birbirini tutmuyor.Canm normal mi böyle olması yoksa sorun da olabilir mi?
Hayat, endiselenme dicem ama elde degil canim biliyorum..dua edelim olmazlari olduracak rabbim..olacaksada olmayacksada allahin elinde..insanoglunun elinden gelenler cok sinirli...ins yukselir.. deger 28 ile baslayan birini taniyorum simdi kizi 1 yasinda.. Bizi haberdar et lutfenMoralim bozuk hiiç iyi değilim. Değerim ilk tahlilden 4 gün geçmesine rağmen 123..Çarşamba bidaha tahlilim var.
Canm ben yurt disindayim. Bende ayni seyi dusunmustum bu genetik sorunlari cikmadan once. Cunku klnigimden memnun degildim..Aynen oyle kocaman bi tankta kendin arabana alip goturuyosun hatta belli bi suresi var yanilmiyosam..eger klniginden memnunsan ayni yerde yap transferini derim ben.. Sonucta bi suru proseduru var ordan oraya tasi, extra islemler icin transfer icin ayri ucret...kolay gelsinnkızlar merhaba, dondurulmuş embriyolarımı benim merkezim kapatıldığı için koç üniversitesine göndermiş devlet. ben de orada transfer ettirmek istemiyorum. memorialda yaptırmak istiyorum tedavimi ve transferimi. koç tan memoraila getirilmesini istiyorum. bu nasıl oluyor bir fikriniz var mı? aranızda merkz değiştirip emnriyoları taşıttıran var mı prosedür nasıl ilerliyor?
Ben de simdi çok araştırdım.Genelde %60 olmasi normal diyorlar ama benim iki tahlil arasında 4 gün var.Bu psikolojiyle hesap yapamıyorum.Umudum çok fazla değil. Bu defa da olmazsa bitti artık benim için.Yoruldum tükendim..Canım 2 günde ikiye katkaması beklenen şey ama aslında min seviye iki günde %60 katlanması ve seninki de ortalama bu seviyede görünüyor, hemen evham yapma, Çarşamba günü testi tekrarla %60 la gidiyorsa 196 falan olması lazım. Bende evham yapmıştım ilk 83 dü, sonra 245 sonraki 505 oldu artma katları birbirini tutmuyor.
İnternette o Zaman çok bakınmıştım %60 sağlıklı alt sınır. Sen bu sınırdasın, Çarşamba inşallah güzel bir artış yakalar afacan(lar)
Canim ama benim okuduklarima göre değerin düşük başlaması önemli değil. Önemli olan ikiye katlamasi.İnşallah yükselir değerim ama olmayacaksa da artık belli olsun. Daha fazla umutlanip sonra sıkıntı çıkması çok daha zor.Hayat, endiselenme dicem ama elde degil canim biliyorum..dua edelim olmazlari olduracak rabbim..olacaksada olmayacksada allahin elinde..insanoglunun elinden gelenler cok sinirli...ins yukselir.. deger 28 ile baslayan birini taniyorum simdi kizi 1 yasinda.. Bizi haberdar et lutfen
Belli kriterler dışında iki adet transfer ederler.sizde bayağı ugrasmissiniz bunu merkez bilmiyor mu...birazda doktorun insiyatifine kalmış bir durum.Zaten pgt muhakkak yapilacak. Kalitesiz dedikleri embriyonun tek avantaji pgt den saglikli cikmis olmasi.
Bu tedavide pgt den gecen hic olmadi ki bu embriyoyu yine gormezden gelip sifir tedaviye baslamistim. Sifir tedavide pgt den cikan olur mu bilmiyorum ama merkezim iki adet transfer etmiyor maalesef.
Sonucu daha yeni idrak ettim ve akil tutulmasi yasiyorum kizlar maalesef.
Vaktinizi aliyorum burda valla hakkinizi helal edin
Memorial bu konuda oldukca kati canim tek transfer ediyorlar hep.Belli kriterler dışında iki adet transfer ederler.sizde bayağı ugrasmissiniz bunu merkez bilmiyor mu...birazda doktorun insiyatifine kalmış bir durum.
Canim moralini bozma benim adetim geçilmesine rağmen 50 den başladı ve çok yavaş ilerledi bir arkadasimin ki 28 den başladı. Ve ikimizin de bebisleri yanında.Ben de simdi çok araştırdım.Genelde %60 olmasi normal diyorlar ama benim iki tahlil arasında 4 gün var.Bu psikolojiyle hesap yapamıyorum.Umudum çok fazla değil. Bu defa da olmazsa bitti artık benim için.Yoruldum tükendim..
Orta kalite de olsa kotude deseler siz transferden sonra asla nasil olsa tutunmayacak diye dusunmeyin,embriyonuza guvenin inanin.benim genetikcim kaliteli tutunucak orta yada kotu kalite tutunmayacak diye birsey yok kimbilir ben de orta kaliteyimdir demisti... :)Anladim canim tam da o sekilde oldu Memorial degil ama ilk basladigim merkez dondurduktan sonra pgt yapti.
Bugun daha sakinim artik esimle karar verip, kararimiz transferden yana olsa bile sonucu negatif gibi kabul edip ikinci tedaviye hemen ardindan baslayacagim.
Senin de korkun cok dogal canim ama mumkun oldugunca rahat birakmaya calis kendini, cok zor biliyorum ama bak kalotesi cok cok iyi ve bizim icin hem kalite hem saglikli olmasi onemli ki masallah bebisimiz hem kaliteki hem saglikli.
Dualarim seninle ve tum isteyenlerle.
Bol bol dua et Allaha emanet et kendini canim. Insallah guzel olacak hersey
Canm ama degerin düşük başlaması önemli değilmiş. Benimki iyi başladı ama değerim ikiye katlamamış.Dört gün sonrasına göre düşük değil mi?Canim moralini bozma benim adetim geçilmesine rağmen 50 den başladı ve çok yavaş ilerledi bir arkadasimin ki 28 den başladı. Ve ikimizin de bebisleri yanında.benim ilk gebeliğim de adet günümde 500 çıkmıştı yani her gebelik aynı değil sabret ve stres yapma bebisine stres daha çok zarar verir
Ben de ona inanarak yapiyorum canim.Orta kalite de olsa kotude deseler siz transferden sonra asla nasil olsa tutunmayacak diye dusunmeyin,embriyonuza guvenin inanin.benim genetikcim kaliteli tutunucak orta yada kotu kalite tutunmayacak diye birsey yok kimbilir ben de orta kaliteyimdir demisti... :)
Canim biliosun ki her daim problem olabilir. En normali tam olarak katlamasi tabiki de ancak bu gibi durumlarda da normal saglikli gebelikler var . Dualarim seninle insallah hic problemsiz devamEder gebeligin kucagina alirsin yavrunu. Gec tutunmus olabilir bebis ya da ikizmistir belki sonra teke dusmustur bicok ihtimal var yani.insallah hersy yolundadir canimmCanm normal mi böyle olması yoksa sorun da olabilir mi?
Canm ama internetten bakıyorum ya düşük ya Allah korusun dış gebelik yazıyor.hayat_gun canim dur hemen bu kadar yipratma kendini,carsamba gunu bir gelsin degerden sonra ultrasonla bakar doktorun,kimbilir belkide gec dollenmeden kaynakli olabilir.
Son ihtimal benim de aklıma geldi.Belki ikizken teke düşmüştür diye.Çarşamba belli olur.Olumsuzsa da daha fazla uzasın istemiyorum.Canim biliosun ki her daim problem olabilir. En normali tam olarak katlamasi tabiki de ancak bu gibi durumlarda da normal saglikli gebelikler var . Dualarim seninle insallah hic problemsiz devamEder gebeligin kucagina alirsin yavrunu. Gec tutunmus olabilir bebis ya da ikizmistir belki sonra teke dusmustur bicok ihtimal var yani.insallah hersy yolundadir canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?