Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sadece takip hastalarini aliyor olabilirler haftasonlari ve evet Semra Hn cok yogun. Ama illa Semra Hn a muayene olucam demezsen ben Yucel Beyden cok memnunum. Zaten tedavi surecinde gercekten Semra Hanimin dosyalari gordugunu soyluyolar ben de boyle dusunuyorum.
Tedavimden cok memnun kaldim kendi adima. Ben cok yer arastirdim cok kisiyle gorustum ama hep dedim negatif te alsam burada devam ederim diye cunku memnun kaldim gercekten. Herhangi birseyi gozden kacirdiklarini dusunmuyorum.
Memorial topiginde de negatif alan arkadaslar yine ayni merkezde devam ediyorlar orada ki arkadaslardan da fikir alabilirsin.
Fakat en en onemlisi senin icine sinecek olmasi canim insallah icine sinen bir yer bulursun
 
Evet randevu saatleri sasabiliyor ama orda belirtirsen calisiyorum su saatlerde randevu verin randevum sarkmasin dersen dinliyolar esim kiyameti kopardi cikti gitti hastaneden pesimizden ariyolar tmm gelin sizi hemen alicaz diye ama memoriali birdaha olsa gene tercih ederim hele semra hanima bayildim benim doktorum ayse hanimdi ana hepsi gordu beni masallah :)
 
Canm normal mi böyle olması yoksa sorun da olabilir mi?
Canım 2 günde ikiye katkaması beklenen şey ama aslında min seviye iki günde %60 katlanması ve seninki de ortalama bu seviyede görünüyor, hemen evham yapma, Çarşamba günü testi tekrarla %60 la gidiyorsa 196 falan olması lazım. Bende evham yapmıştım ilk 83 dü, sonra 245 sonraki 505 oldu artma katları birbirini tutmuyor.

İnternette o Zaman çok bakınmıştım %60 sağlıklı alt sınır. Sen bu sınırdasın, Çarşamba inşallah güzel bir artış yakalar afacan(lar)
 
Moralim bozuk hiiç iyi değilim. Değerim ilk tahlilden 4 gün geçmesine rağmen 123..Çarşamba bidaha tahlilim var.
Hayat, endiselenme dicem ama elde degil canim biliyorum..dua edelim olmazlari olduracak rabbim..olacaksada olmayacksada allahin elinde..insanoglunun elinden gelenler cok sinirli...ins yukselir.. deger 28 ile baslayan birini taniyorum simdi kizi 1 yasinda.. Bizi haberdar et lutfen
 
Canm ben yurt disindayim. Bende ayni seyi dusunmustum bu genetik sorunlari cikmadan once. Cunku klnigimden memnun degildim..Aynen oyle kocaman bi tankta kendin arabana alip goturuyosun hatta belli bi suresi var yanilmiyosam..eger klniginden memnunsan ayni yerde yap transferini derim ben.. Sonucta bi suru proseduru var ordan oraya tasi, extra islemler icin transfer icin ayri ucret...kolay gelsinn
 
Ben de simdi çok araştırdım.Genelde %60 olmasi normal diyorlar ama benim iki tahlil arasında 4 gün var.Bu psikolojiyle hesap yapamıyorum.Umudum çok fazla değil. Bu defa da olmazsa bitti artık benim için.Yoruldum tükendim..
 
Canim ama benim okuduklarima göre değerin düşük başlaması önemli değil. Önemli olan ikiye katlamasi.İnşallah yükselir değerim ama olmayacaksa da artık belli olsun. Daha fazla umutlanip sonra sıkıntı çıkması çok daha zor.
 
Belli kriterler dışında iki adet transfer ederler.sizde bayağı ugrasmissiniz bunu merkez bilmiyor mu...birazda doktorun insiyatifine kalmış bir durum.
 
Belli kriterler dışında iki adet transfer ederler.sizde bayağı ugrasmissiniz bunu merkez bilmiyor mu...birazda doktorun insiyatifine kalmış bir durum.
Memorial bu konuda oldukca kati canim tek transfer ediyorlar hep.
Cogul gebelik riskli, tek transferde sans %60 ken cift transfer %65 olur, ihtimali cok arttiran birsy degil diyorlar embriyo iyi kalite olduktan sonra.
Benim de su an isime gelir aslinda zaten transfer edilecek embriyo bulamiyorken en azindan iki defa da sansimi denemis olurum oyle bir durumda diyorum
 
Canim moralini bozma benim adetim geçilmesine rağmen 50 den başladı ve çok yavaş ilerledi bir arkadasimin ki 28 den başladı. Ve ikimizin de bebisleri yanında. benim ilk gebeliğim de adet günümde 500 çıkmıştı yani her gebelik aynı değil sabret ve stres yapma bebisine stres daha çok zarar verir
 
Orta kalite de olsa kotude deseler siz transferden sonra asla nasil olsa tutunmayacak diye dusunmeyin,embriyonuza guvenin inanin.benim genetikcim kaliteli tutunucak orta yada kotu kalite tutunmayacak diye birsey yok kimbilir ben de orta kaliteyimdir demisti... :)
 
Canm ama degerin düşük başlaması önemli değilmiş. Benimki iyi başladı ama değerim ikiye katlamamış.Dört gün sonrasına göre düşük değil mi?
 
Ben de ona inanarak yapiyorum canim.
Insan gozuyle bakiliyo deger biciliyo fakat Allah istedigine can veriyor isterse hic sans vermedikleri embriyo olsa bile.
Cok umutlanmamak kaydiyla biliyorum ki onu transfer ettirmezsem aklimda hep acabalar olacak.
Tutmasa bile denedim ama olmadi derim.
 
Canm normal mi böyle olması yoksa sorun da olabilir mi?
Canim biliosun ki her daim problem olabilir. En normali tam olarak katlamasi tabiki de ancak bu gibi durumlarda da normal saglikli gebelikler var . Dualarim seninle insallah hic problemsiz devamEder gebeligin kucagina alirsin yavrunu. Gec tutunmus olabilir bebis ya da ikizmistir belki sonra teke dusmustur bicok ihtimal var yani.insallah hersy yolundadir canimm
 
Son ihtimal benim de aklıma geldi.Belki ikizken teke düşmüştür diye.Çarşamba belli olur.Olumsuzsa da daha fazla uzasın istemiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…