- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.181
Insallah kotu biseyle karsilasmayiz canim insallahhh dualarim seninleSon ihtimal benim de aklıma geldi.Belki ikizken teke düşmüştür diye.Çarşamba belli olur.Olumsuzsa da daha fazla uzasın istemiyorum.
canım işte benimki de öyleydi sonradan yükseldi kafana takmaCanm ama degerin düşük başlaması önemli değilmiş. Benimki iyi başladı ama değerim ikiye katlamamış.Dört gün sonrasına göre düşük değil mi?
İnşallah canım ya inşallah.Artık umudumun azaldığı hatta tükenmek üzere olduğu yerdeyim.canım işte benimki de öyleydi sonradan yükseldi kafana takma
Pgt yaptırdım canm.Yarın kan verecem artık. Şimdi başka yerde versem de yarın yine merkezimde bakilacak,oyüzden yarini bekleyim.Bugün kan tahlili yaptırsan akşama dogru belli olmazmi gidisat
Ama canm ilk tahlili 9.gün yaptırdım, ikincisi 13.gün.Dört gün var arada.Evet söylediğin ihtimali de düşündüm.Yarın az çok anlaşılır herhalde.hayat senin iki taneydi ilk başta, belki bir tanesi devam edemedi o yüzden kan değerin böyle gelmiş olabilir. 4 gün olmadı kan değerinin üstüne, 3 gün de verdin kan.
ama bu defa geçirme tahlil gününü çarşamba günü mutlaka ver
canımsın niye ağlıyosun bitanem ağlanacak bişey yok değerin tam iki kat olması gerekli değil ki güzel artış göstermiş 2 gündeÇOk kötüyüm çok mahvoldum aglamaktan
Degern artmis sonucta bnce tek bebis var .az kaldi yarina canim stres yapma .Pgt yaptırdım canm.Yarın kan verecem artık. Şimdi başka yerde versem de yarın yine merkezimde bakilacak,oyüzden yarini bekleyim.
Kız yok iki günde değil dört günde o kadar olmuş. İnşallah artar değerim canm ya.canımsın niye ağlıyosun bitanem ağlanacak bişey yok değerin tam iki kat olması gerekli değil ki güzel artış göstermiş 2 günde
Canm sorun olmaz dimi?Canim cok sıkıldı.Degern artmis sonucta bnce tek bebis var .az kaldi yarina canim stres yapma .
masalın dediği gibdir kesin.allah aşkına yıpratma kendini hamilesin sen..abdest al bi kuran oku yapma yavrum yarın tekrar kan ver değerinin artmış olucak inşallah 2 katınaKız yok iki günde değil dört günde o kadar olmuş. İnşallah artar değerim canm ya.
Evet canm yarın sabah kan verecem.İnşallah dediğin gibidir ya.hayat üzme kendini bencede kesin bebelereden biri yüzünden kaynaklandı bu değer.üzme kendini karnında ebben ver yavrum neti açamadım sabahtan beri yoğundum şimdi gördüm kendini harab ettiğini....yapma yavrucuğum üzme kendini dur bakalım yarınmı vereceksin tekrar kan
Canini sksanda sikmasanda hersey olacagina variyor.su 1 gunu bari stressz gecr .kotuyu duymadan kotuye endeksliyosun kendini. Bugun bebegini sev mutlu ol .kotu bisey olursa hepberaber uzuluruz ama smdiden uzulmenin anlami yok.Canm sorun olmaz dimi?Canim cok sıkıldı.
Haklısın şimdiden sıkılmanın üzülmenin bir faydası yok.Yarın belli olur inşallah.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Canini sksanda sikmasanda hersey olacagina variyor.su 1 gunu bari stressz gecr .kotuyu duymadan kotuye endeksliyosun kendini. Bugun bebegini sev mutlu ol .kotu bisey olursa hepberaber uzuluruz ama smdiden uzulmenin anlami yok.
yüksek çıkacak değerin harap etme kendini lütfen dualarım seninleEvet canm yarın sabah kan verecem.İnşallah dediğin gibidir ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?