Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar şansıma herkes topicten çekildi mi?Pgt yaptırdım sözde neden ağır ilerlerki değerim?

hayat senin iki taneydi ilk başta, belki bir tanesi devam edemedi o yüzden kan değerin böyle gelmiş olabilir. 4 gün olmadı kan değerinin üstüne, 3 gün de verdin kan.

ama bu defa geçirme tahlil gününü çarşamba günü mutlaka ver

Ama canm ilk tahlili 9.gün yaptırdım, ikincisi 13.gün.Dört gün var arada.Evet söylediğin ihtimali de düşündüm.Yarın az çok anlaşılır herhalde.

hayat üzme kendini bencede kesin bebelereden biri yüzünden kaynaklandı bu değer.üzme kendini karnında ebben ver yavrum neti açamadım sabahtan beri yoğundum şimdi gördüm kendini harab ettiğini....yapma yavrucuğum üzme kendini dur bakalım yarınmı vereceksin tekrar kan

Evet canm yarın sabah kan verecem.İnşallah dediğin gibidir ya.

Canm sorun olmaz dimi?Canim cok sıkıldı.
Canini sksanda sikmasanda hersey olacagina variyor.su 1 gunu bari stressz gecr .kotuyu duymadan kotuye endeksliyosun kendini. Bugun bebegini sev mutlu ol .kotu bisey olursa hepberaber uzuluruz ama smdiden uzulmenin anlami yok.

Canini sksanda sikmasanda hersey olacagina variyor.su 1 gunu bari stressz gecr .kotuyu duymadan kotuye endeksliyosun kendini. Bugun bebegini sev mutlu ol .kotu bisey olursa hepberaber uzuluruz ama smdiden uzulmenin anlami yok.
Haklısın şimdiden sıkılmanın üzülmenin bir faydası yok.Yarın belli olur inşallah.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…