- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #43.201
İnşallah canım sabah tahlili yaptiracagim. Bakalım artik..yüksek çıkacak değerin harap etme kendini lütfen dualarım seninle
Haklısın canm ama bebeğimi zor bulunca kaybetme korkusunu çok yaşıyorum.Yine de hayırlısı olsun.9.gün 64 olan değerin 13.gün 250 civarında olmasi gerekmez mi?Ben mi yanlis biliyorum?Benimki 123.Gerci ne desekte herşey yine olacağına varacak.Yarın bir şekilde belli olur inşallah.[QUOTE="hayat_gun, Canım en nihayetinde hersey olacağına varır tabiki ama şöyle de bir durum var sen kötüyü çok cagiriyorsun böyle yapma beynimiz baskın olan düşünceyi yaşatıyor mus.yarin kanini ver birlikte bekleyelim, dualarim burdaki herkes için bugün özellikle senin için..Allah herseyin hayirlisini versin.
PGT den sağlıklı dönen embriyo neden tutunmasin kafanı bulandirma artık su mu bu mu diye de sorma sakinles stres yapma bebegin insallah seninle...
Evet normalde iki katına çıkması gerekiyor ama tip ta çok şey var herseyi bilemeyiz.kaybetme korkunu da anliyorum, bende dusuklerimden sonra ; kanamalar da, vücudum daki sislik inince, iki gun hareket etmeyince vs hep tamam kaybettim dedim yedim bitirdim kendimi en son ben elimden geleni yaptim yapiyorum gerisini Allah bilir dedim,yoksa kimse senin korkularını kucumsemiyor. sadece tevekkul et canim benim.Haklısın canm ama bebeğimi zor bulunca kaybetme korkusunu çok yaşıyorum.Yine de hayırlısı olsun.9.gün 64 olan değerin 13.gün 250 civarında olmasi gerekmez mi?Ben mi yanlis biliyorum?Benimki 123.Gerci ne desekte herşey yine olacağına varacak.Yarın bir şekilde belli olur inşallah.
Hayırlısı olsun canım..Artık olmasa da iki bebeğimin acısını yaşadım geçirdim,bu da geçer gider.Evet normalde iki katına çıkması gerekiyor ama tip ta çok şey var herseyi bilemeyiz.kaybetme korkunu da anliyorum, bende dusuklerimden sonra ; kanamalar da, vücudum daki sislik inince, iki gun hareket etmeyince vs hep tamam kaybettim dedim yedim bitirdim kendimi en son ben elimden geleni yaptim yapiyorum gerisini Allah bilir dedim,yoksa kimse senin korkularını kucumsemiyor. sadece tevekkul et canim benim.
Canim endiselerin cok hakli senin yerinde olsam daha bugun kanimi veririm yani okadar tezcanliyim.9.gun 60 cikmis tek olsa 30 fln olucakmis demekki o rakami baz alirsak dunku deger gayet guzel.bebegin tek olabilir canim.uzmemeye calis kendini.olucak insallah yarin degerin cok guzel olucak....kendine iyi bak canimHaklısın canm ama bebeğimi zor bulunca kaybetme korkusunu çok yaşıyorum.Yine de hayırlısı olsun.9.gün 64 olan değerin 13.gün 250 civarında olmasi gerekmez mi?Ben mi yanlis biliyorum?Benimki 123.Gerci ne desekte herşey yine olacağına varacak.Yarın bir şekilde belli olur inşallah.
İnşallah canım benim Allah razı olsun. Böyle yorumlar okumak o kadar moral veriyor ki olumsuz düşünürken bir anda heyecanlaniyorum bebeğim benimle diye.İnşallah beni bırakmaz.Canim endiselerin cok hakli senin yerinde olsam daha bugun kanimi veririm yani okadar tezcanliyim.9.gun 60 cikmis tek olsa 30 fln olucakmis demekki o rakami baz alirsak dunku deger gayet guzel.bebegin tek olabilir canim.uzmemeye calis kendini.olucak insallah yarin degerin cok guzel olucak....kendine iyi bak canim
Nedemek bu olmasada filan du bakalim daha sabah olucak gun dogacak...uzulmeye yer yok..bu bebis tutundu...yarin guzel haberlerini heyecanla bekliyorumHayırlısı olsun canım..Artık olmasa da iki bebeğimin acısını yaşadım geçirdim,bu da geçer gider.
Gerekmez....250 olmasi gerekmez belki digeri tutunamadi..tek bebegin var uzulmek icin yiyip bitiriyoruz kendimizi...cok emek veriyoruz uzulme konusundada hakliyiz.endiselenme konusunda da....ama olucak bitanem guzel olucak sabah guzelce kahvaltini et kanini ver biz seni heyecanla bekliyor olucaz...rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin...GORELIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.....Haklısın canm ama bebeğimi zor bulunca kaybetme korkusunu çok yaşıyorum.Yine de hayırlısı olsun.9.gün 64 olan değerin 13.gün 250 civarında olmasi gerekmez mi?Ben mi yanlis biliyorum?Benimki 123.Gerci ne desekte herşey yine olacağına varacak.Yarın bir şekilde belli olur inşallah.
Canim benim inşallah katlanır değerim ve senin de çookk güzel haberlerini alalım. Yarın kanimi verip eve döneceğim.Sonucu beklemicem yani.Çünkü sonucu öğrenince herşekilde ben yine hüngür hüngür aglicam.Olumlu olsa özellikleGerekmez....250 olmasi gerekmez belki digeri tutunamadi..tek bebegin var uzulmek icin yiyip bitiriyoruz kendimizi...cok emek veriyoruz uzulme konusundada hakliyiz.endiselenme konusunda da....ama olucak bitanem guzel olucak sabah guzelce kahvaltini et kanini ver biz seni heyecanla bekliyor olucaz...rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin...GORELIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.....
Haber bekliyoruzzzzCanim benim inşallah katlanır değerim ve senin de çookk güzel haberlerini alalım. Yarın kanimi verip eve döneceğim.Sonucu beklemicem yani.Çünkü sonucu öğrenince herşekilde ben yine hüngür hüngür aglicam.Olumlu olsa özellikle
bu son iki gün yaşadığım sıkıntıdan sonra sevinçten,Allah korusun tersi olursa da üzüntümden.O halde de görünmek istemem.Ama sanki şu yorumlardan sonra daha Bir umutla gidecem içimde umudum var.Hersey güzel olacak dedim inşallah artık o gün bugündür canm..
hayattt naptın canım kanını verdinmi
Kızlar değerim 123 ten 181e yükselmiş.Ağır yükselmiş yani.Drum tekrar tahlil istemedi.Ayın 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş.O da ihtimal yani. Allah hakkımızda hayırlısını versin.Haber bekliyoruzzzz
Tamam canim yuzde 60 yuksekmis...hayirli olsun artik ultrasonda gorunce rahatlarsin biraz dikkat et kendineKızlar değerim 123 ten 181e yükselmiş.Ağır yükselmiş yani.Drum tekrar tahlil istemedi.Ayın 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş.O da ihtimal yani. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
dedik heralde.kotu bisey olsa ya sabit kalirdi ya duserdi korkma artik.hapsursanda korkmaKızlar değerim 123 ten 181e yükselmiş.Ağır yükselmiş yani.Drum tekrar tahlil istemedi.Ayın 14 üne ultrason randevumuz var.Bir ihtimal iki gebelik elde edildiyse ve biri düşüyorsa da böyle olabilirmiş.O da ihtimal yani. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Değer iyi mi canm?İnşallah 14 ünde mutlu haberlerle dönerim.Tamam canim yuzde 60 yuksekmis...hayirli olsun artik ultrasonda gorunce rahatlarsin biraz dikkat et kendine
Şimdi umutlanayim mi artik canm?Emin olamadım.dedik heralde.kotu bisey olsa ya sabit kalirdi ya duserdi korkma artik.hapsursanda korkmabisey olmaz allahn iznyle.
Heralde yani test sonucuna gore hamilesin. Oturup karalari baglicak degiliz.Şimdi umutlanayim mi artik canm?Emin olamadım.
Canım sonuçta düşmemiş ve sabit kalmamış, yükselmiş işte. için rahat edecekse 2 gün sonra bir daha kan ver, gör bak gene yükselmiş olacak.Değer iyi mi canm?İnşallah 14 ünde mutlu haberlerle dönerim.
Hani yavaş ilerliyor ya bir sorun olmaz inşallah canm.Ama hemşire 'iki gebelik oluşup biri düşüyorsa da böyle olabilir' dedi.Heralde yani test sonucuna gore hamilesin. Oturup karalari baglicak degiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?